Sumnjam da će otići igdje do zime, a što mi je još čudnije u ligi nikada još nije bio ni na klupi, dok je u Europi konstantno tu među 15,16 igrača ali još uvijek nije dobio priliku.Ajax je napisao/la:Pa to i ja cijelo vrijeme govorim. Prevelika koncentracija napadaca u jednom klubu. A on nema dovoljno iskustva da se nametne. Neka ide u klub gdje ce igrati.FaraonTM je napisao/la:[Problem za Prevljaka je taj što je on tek četvrti ili čak peti izbor i teško će dobiti šansu bez obzira na neefikasnost Salzburgovih napadača.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To sam i ja puno puta rekao. Bas sada je bitno da se postigne neki uspijeh ( makar u drugi krug proci ) dok je na okupu kostur tima: Begovic - Spahic - Pjanic - Dzeko. Ako nije prekasno vec. Odlicna prilika na SP je unistena kao skoro i kvalifikacije za EP. Mesa ima sansu jos ovo kvalifikacije i sljedece i to je to. Dzeki je najblize igracki Seferovic ovo ostalo je sve tanko. Jedva iznad prosjecni napadaci. Jedino Hodzic moze mozda da se priblizi Dzeki ( iako je drugaciji tip napadaca ) samo dalekooooo je on jos od Seferovica. I to su te greske koje ja najvise zamjeram bivsem selektoru. I dobro se sjecam kako su oni koji su ga branili non stop govorili da nije on kriv sto ima samo 14-15 igraca.nut_shell je napisao/la:Ma imati cemo mi vazda dovoljno igraca za solidnu reprezentaciju. Samo zavisi koliko cemo imati igraca na nivou Dzeke, Pjanica, Salihamidzica, itd. u timu istovremeno.
Bez primljenog gola. Nema smisla zvati golmane iz nase lige. Imamo jednog u grupnoj vazi CL i dvojicu u EL, bar kako sad izgleda. Lech je pobjedio 3:0 kuci a Sehicevi 1:0 u gostima.STEVIE je napisao/la:vodi i lech.soko je napisao/la:Buric i Sehic od pocetka za svoje timove. Evo Sehin tim vodi 1:0 u gostima kod Young Boysa.
Djuric strijelac za Cesenu
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, igra i za onaj Liefering u drugoj ligi skoro redovno. Onda ga prebace u RB kad im zatreba, s tim da je protiv Malmea usao zadnjih 15ak minuta i to mu je sve sto je odigrao za RB.FaraonTM je napisao/la:Sumnjam da će otići igdje do zime, a što mi je još čudnije u ligi nikada još nije bio ni na klupi, dok je u Europi konstantno tu među 15,16 igrača ali još uvijek nije dobio priliku.Ajax je napisao/la:Pa to i ja cijelo vrijeme govorim. Prevelika koncentracija napadaca u jednom klubu. A on nema dovoljno iskustva da se nametne. Neka ide u klub gdje ce igrati.FaraonTM je napisao/la:[Problem za Prevljaka je taj što je on tek četvrti ili čak peti izbor i teško će dobiti šansu bez obzira na neefikasnost Salzburgovih napadača.
E vidiš nisam bio upoznat da igra za Liefering još uvijek, ja negdje pročitah da je sad skroz na skroz u prvom timu RB-a. Al' koliko vidim ni u Lieferingu nije dao niti jedan gol a prošle sezone bio najbolji strijelac druge lige...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije to nas Djuric.Interista je napisao/la:Djuric strijelac za Cesenu
Igraju dva Djurica u Ceseni. Jedan je naravno nas Milan a drugi je Marco koji je bio danas strijelac za Cesenu. Milan samo velikim timovima daje golove
Zar nisu oni braca?Shogun je napisao/la:Nije to nas Djuric.Interista je napisao/la:Djuric strijelac za Cesenu![]()
Igraju dva Djurica u Ceseni. Jedan je naravno nas Milan a drugi je Marco koji je bio danas strijelac za Cesenu. Milan samo velikim timovima daje goloveCeka se Juve, Inter ili Roma...
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
A Marko DjuricIN
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da jesu. Nisam mogao puno informacije naci u vezi toga, ali sjecam se da sam na jednom sajtu procitao da je Marco njegov mladji brat. A i kad vidis facu Marca podsjeti te na Milana.nut_shell je napisao/la:Zar nisu oni braca?Shogun je napisao/la:Nije to nas Djuric.Interista je napisao/la:Djuric strijelac za Cesenu![]()
Igraju dva Djurica u Ceseni. Jedan je naravno nas Milan a drugi je Marco koji je bio danas strijelac za Cesenu. Milan samo velikim timovima daje goloveCeka se Juve, Inter ili Roma...
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesu, braca su. 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
koliko ima godina ovaj marko ? vidim da je mladji brat od milana pise ovdje --- i da ima dvojno drzavljanstvo ----
92-o je Marco
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Vrancic i Kolasinac -> Klupa.
Ibisevic na Tribini.
Spahic starter.
Ibisevic na Tribini.
Spahic starter.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sastavi jos nisu oficijelni, ali ce tako i biti.Volvic je napisao/la:Vrancic i Kolasinac -> Klupa.
Ibisevic na Tribini.
Spahic starter.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vrancic je u prvih 11 Darmstadta koji vodi na gostavanju kod Schalke-a,Goalgetter je napisao/la:Sastavi jos nisu oficijelni, ali ce tako i biti.Volvic je napisao/la:Vrancic i Kolasinac -> Klupa.
Ibisevic na Tribini.
Spahic starter.
Don't believe the hype.
-
elvis270178
- Kontakt:
Vrancic igra napadaca , malo cudna pozicija za njega. Osim kod gola do sada neprimjetan. Kao i svi u Darmstadt
-
elvis270178
- Kontakt:
Uh sta promasi, sa 5 metara pravo u golmana
grahovac opet igra za rapid.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sta pricas nebuloze igra iza spica vrancic desetku... i kod sanse fino opuco al golman extra reagovo digo ruku dobar refleks... moze to malo realnije nevalja lagatelvis270178 je napisao/la:Uh sta promasi, sa 5 metara pravo u golmana
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo