Sta je sa Morganom, mrsko mi sada listati twiter.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ado nikad nema sitno.Asteriks je napisao/la:Ado dislikes this.
Bas, samo je poslje Mourinho srao kako je bolje dovesti iskusnog Luisa iz Atletika nego nedokazanog Shawa... Vidimo kako je zavrsiloUnitedWA je napisao/la:Ali koje preseravanje sa Pedrom i kako ga je Chelsea ''ukrao'' pred nosom Unitedu. Kad smo mi Shawa ukrali, o tome nije bilo ni riječi.
Nema.Valencia je napisao/la:Pitanje za ekipu koja prati Real Madrid...
Ima li sanse da Real pusti Iska?
Trut?Format je napisao/la:Kakav Isko daj Benzemu ako Boga znas
Trenutno je legitimni clan prve postave i jako bitna karika u ofanzivnom sistemu Beniteza. Sutra sigurno starta u Gijonu.Valencia je napisao/la: Clutch
Znaci, zadovoljit ce se klupom?
Steta, odlican je igrac.
Ni teoretske.Clutch je napisao/la:Nema.Valencia je napisao/la:Pitanje za ekipu koja prati Real Madrid...
Ima li sanse da Real pusti Iska?
Ima sanse vjeruj mi. Ronaldo ce od ove sezone dosta vise utakmica zapocinjati na 9, gdje se Iscu otvara sansa na lijevom krilu (pozicija koju nominalno i igra u Benitezovom sistemu). Benzema i Isco bi trebali da budu najvece selice na relaciji zamjena-starter, u ovisnosti od forme, protivnika, i svega ostalog. Uz to, Benitez je trener koji rotira jako jako puno, tako da zime za Isca sigurno nema.Rooney88 je napisao/la:Ali ce vecinom pocinjati s klupe. Ronalda nece niko dirati jer ga ne mozes izbaciti naravno, Jamesa takodjer a Bale ima etiketu koju mora na sve nacine opravdati tako da su sva trojica sigurna. Isco ce dobijati sansu kada je neko od njih suspendovan, umoran, povrede... Niposto ne moze u Realu biti prvi izbor na AMFu ili krilu, jednostavno nema sanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.