Jednostavno ova dvojica su bolja , ja to ne vidim ko hajku , bolji treba da igraju.Tatko igra bez greske , Tatko ima srce i gine al da je bez greske **** gatenpenny je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:NIŠTA, nemamo pravo na takve priče, jer nam je "donio" Dženo dvije titule pa može i jednog Stepanova koji vedrio i oblačio u Portu ostaviti na klupi.FrancescoTotti je napisao/la:Ne bude li igrao Stepaov ni danas? Sta onda rec?
Ili ako bude ubacio Stepanova a izbaci Barbu koji je najbolji pojedinac u zadnjih nekoliko utakmica?
Bas da vidimo! Stepanov i Barbaric za klasu, ZA KLASU bolji od Tatomirovica, al iz nekog razloga 'kapiten' je i dalje nedodirljiv...
Ne znam stavrno otkud tolika hajka na taomirovica da preseli na klupu,pa covjek haman u zadnji par sezona nam drzi sam odbranu,pa ako malo bolje gledate utakmicu ko sto ne gledate vidjeli bi da je covjek na svakoj lopti,prati dobro igru,svaki skok je njgov covjek igra bez greske i jos na to da dodamo da gine za sveti bordo dres e kad je tako on je sasvim ravnopravan i sa stepanovom i milan ili barba ce dosta morati da se potrude da ga izbace iz ekipe.Ne ide to tako evo ga ovaj dosao iz porta hajmo ti tatko ne klupu e ne moze.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad Kovacevic i Radovac su nazad predpostavljam a Ikande naprjed ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Konacnooooo da vidimo Ikandeja na 10-ki 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- franklampard8
- Kontakt:
Vise bih volio vidjeti Rustemovica umijesto Radovca, ali eto.PitarBordo je napisao/la:
Zvanično
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja mislim da je vrijeme da se Radovac malo odmori, na stranu mahalske i šta radi van terena, mislim zbog onog na terenu da je trenutak da se preseli malo na klupu.franklampard8 je napisao/la:Vise bih volio vidjeti Rustemovica umijesto Radovca, ali eto.PitarBordo je napisao/la:
Zvanično
Samo Saraj'vo.
- franklampard8
- Kontakt:
Zato i govorim, on i Krste moraju odmoriti.PitarBordo je napisao/la:Ja mislim da je vrijeme da se Radovac malo odmori, na stranu mahalske i šta radi van terena, mislim zbog onog na terenu da je trenutak da se preseli malo na klupu.franklampard8 je napisao/la:Vise bih volio vidjeti Rustemovica umijesto Radovca, ali eto.PitarBordo je napisao/la:
Zvanično
1946
Bravo sastav koji sam i licno zelio! Dulja klupa 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Skoro pa bez greske, ja se ne mogu sjetiti utakmice kad je tatko zakazo a za to moras da imas kvalitet koji on ima itekako a to mu ovdje ljudi bez ikakvog argumenta osporavaju a i ne gledaju ga kako treba i ne prate njegov uticaj na nasu odbranu.Slazem se za to da igra ko je bolji ali 1000000% tatko se ravnopravno moze boriti za mjesto stopera u ovoj konkurenciji.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kad sam maloprije procitao na fb od nekog lika za formaciju 4-2-2-2 hahahah,bez krila,udri po sredini hahaa
De link onaj gore sto je neko postavio ne ucitava nikako !
De link onaj gore sto je neko postavio ne ucitava nikako !
Sabrine mi moje!
Dajte braco stream
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Drug evo nasao sam na ovom linku stream za danasnju utakmicu celik -sarajevo http://www.netraja.net/p/sport.html eto link za nas koji nemamo moju tvhifans je napisao/la:Haj postavi neko izuzetno kvalitetan stream
Stvarno ne znam zašto bi Ikande igrao 10ku kad su njegove prirodne pozicije defanzivne, a čak je u karijeri igrao i stopera.paulus je napisao/la:Sad Kovacevic i Radovac su nazad predpostavljam a Ikande naprjed ?
U veznom redu je on taman
...JA SAM SARAJEVO...
- ElCartel11
- Kontakt:
Imate link na temi predvidjenoj za to 
a sad idemooo....
JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBEEEE I SAMO TEBI, TEBI, TEBI DAJEM SVEEEEEEEEE
a sad idemooo....
JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBEEEE I SAMO TEBI, TEBI, TEBI DAJEM SVEEEEEEEEE
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Moze stream i za mobitel?
Ja sam popio dvije tablete za spavanje. Da netrgam zivce, a kako smo dosad igrali u cernibilju. Plus tim smo koji je fizicki i kondiciozno ispod nivio kadeta.
VOLIM TE SARAJ'VOOOO OOOOOOOO J*** TE zenicooo
VOLIM TE SARAJ'VOOOO OOOOOOOO J*** TE zenicooo
Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti!!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Moscardelli
- Kontakt:
Kad se sjetim prosle godine i svih oni promasaja Todora, nije ti to toliko ni glupo. Umjesto da ih dobijemo 5,6-0 mi 1-1Pitar6785 je napisao/la:Ja sam popio dvije tablete za spavanje. Da netrgam zivce, a kako smo dosad igrali u cernibilju. Plus tim smo koji je fizicki i kondiciozno ispod nivio kadeta.
VOLIM TE SARAJ'VOOOO OOOOOOOO **** TE zenicooo
- Moscardelli
- Kontakt:
hz033 je napisao/la:Imal taj link ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.