BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
E pa ovo je stvarno zalosno...
Kod nas je vjecito ono "bit ce bolje"i tako iz sedmice u sedmicu,damirova tri mjeseca poslije RG tuga,cemer i jad.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poraz, gubi i drugi servis. Čovjek od 34 godine, 952. na ATP listi ga je ponizio. Damire, ostavi se tenisa, ne znaš igrat. Traži kakav posao, bolje i to nego da se sramotiš ovako. Ovo je bruka, jadno. Preći je SFF od treniranja, preće su egzibicije od normalnih turnira, totalno neozbiljno i sramotno.
EDIT: Svaki yebeni game bude 30-0 (ili 0-30 ako ovaj servira) i nakon toga patnja.
EDIT: Svaki yebeni game bude 30-0 (ili 0-30 ako ovaj servira) i nakon toga patnja.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 22 avg 2015, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ide preokret

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma i mi smo kriticni. covjeku se desi da ne pobijedi 3 mjeseca nikoga i odmah ga kritikujemo. Samo da on odradi US Open pa da se onda odmori ko covjek do prvog maja , bice to bolje , jer koliko god sarkasticno zvucalo, ali gore ne moze.
BosnaE
Evo clanak o danasnjem damirovom krvniku,covjek se vratio ove godine tenisu nakon 11 godina pauze,zbog povrede.
http://ontherisetennis.****/201 ... o.html?m=1
http://ontherisetennis.****/201 ... o.html?m=1
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bravo Damire, idemo dalje

- Papastathopoulos
- Kontakt:
hej broko jedna...inace ovo ne pisem cim neko nas izgubi, al ovo je sramota....i to kakva...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
da li okrenuti sve na sprdnju bas? Ovaj njegov tenis uopste nije za neku analizu, jer ovo jesprdnja zesca.
BosnaE
Posigurno najsramniji Damirov poraz u karijeri, jer ga je udesio polurekreativac na zalasku karijere!! Kako ce Haviland veceras da se napije. S 34 godine dobio Top 100 igraca i vjerovatno jos nije svjestan sta ga je snaslo! O, tugo nasa, sta smo docekali! 
Ide Damir na USO, tamo će da traži nešto
:D:D
Hahaha Katastrofa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Džumi u svom stilu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Samo nemojte da ga kritikujete . Muhanat je pravo, malo mu fali da se nadje uvrijedjen.
BosnaE
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Koja levatina majko moja
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Treće kolo US Opena 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako će vjerovatno biti.remA1 je napisao/la:Treće kolo US Opena
Čovjek ne zna šta reći, bruka. Ne znaš šta očekivat od USO, znaš da ovo nije ni blizu njegova igra, pa ni 20-30% njegove igre ali, nažalost, ovu igru pruža već skoro mjesec dana. Slićno kao i za košarkaše, ne nadam se nićemu ako šta napravi, dobro došlo.
Pokvario mi je sedmicu, sreća pa se igraju kvale za USO ali po dobrom našem običaju svi će nas i tu razočarati, ponajviše Mirza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Tako će vjerovatno biti.remA1 je napisao/la:Treće kolo US Opena
Čovjek ne zna šta reći, bruka. Ne znaš šta očekivat od USO, znaš da ovo nije ni blizu njegova igra, pa ni 20-30% njegove igre ali, nažalost, ovu igru pruža već skoro mjesec dana. Slićno kao i za košarkaše, ne nadam se nićemu ako šta napravi, dobro došlo.
Pokvario mi je sedmicu, sreća pa se igraju kvale za USO ali po dobrom našem običaju svi će nas i tu razočarati, ponajviše Mirza.
Da, da upravo to što kažeš. Nažalost i ja isto ne očekujem nešto od Mirze
Ryan Haviland, a 34-year-old touring pro who is making a comeback to the pro circuit after taking 11 years off due to injury.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.