Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Imate podrsku i Zenice i Tuzle i Mostara i Banja Luke, vole vas ljudi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
strasno ovo sarajevo kuknjava kuknjava

Ja sam jos na pocetku prvenstva rekao da je celik seoska ekipa, na vrat na nos i tako i primismo gol. O tzv navijacima necu ni pisat sami su sve rekli skandiranjem harmony-u
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Majke vam jel igra Benko? Ozbiljno pitam..
esprit, vi prišli golu niste cijelo poluvrijeme, o čemu pričamo mi ovdje? Da se ne lazemo, ovo je jadno šta ste pokazali
esprit, vi prišli golu niste cijelo poluvrijeme, o čemu pričamo mi ovdje? Da se ne lazemo, ovo je jadno šta ste pokazali
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 22 avg 2015, 17:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
Convicts1988
- Kontakt:
Sarajlije 
jel ima neki drugi radovac ili je ovo taj veliki talenat bh fudbala
ovo je talenat kakav dolikuje "akademiji" nista dalje, dalje od ilidze ne-ne
svemirci meda ne mogu, morat ce fening kljuceve drugog auta do skakica odnijet
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
nek ste vi realesprit24 je napisao/la:Ja sam jos na pocetku prvenstva rekao da je celik seoska ekipa, na vrat na nos i tako i primismo gol. O tzv navijacima necu ni pisat sami su sve rekli skandiranjem harmony-u
Čelik potpuno nadigrao Sarajevo u prvom dijelu, komšije su čak i dobro prošle. Ikande jedini nešto pokušava, ali ne može sam, Radovac neprepoznatljiv, Velkoski isto tako loš, bez njih automatski nema ni Benke... biće zanimljivo u drugom dijelu kad se Sarajevo otvori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
seljacine cerno.bilske
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Harmony je klasa ali ostali nula odigrali..
Kod Celika se nema neko za izdvojit, svi odradjuju zadatak i onako kako se dogovore maksimalno pozrtvovano
Kod Celika se nema neko za izdvojit, svi odradjuju zadatak i onako kako se dogovore maksimalno pozrtvovano
Prosle sezone se kupio trofej, ove ce izgleda opstanak.godrina je napisao/la:jel ima neki drugi radovac ili je ovo taj veliki talenat bh fudbala
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kao u vecini slucajeva u svijetu, nikad nije ista publika koja ide da gleda lokalni klub i reprezentaciju kad igraju u tom gradu...cala je napisao/la:Zvizdanje publike na skandiranje Vedran Puljic, neki zov divljine kad Ikande prima loptu, bilo je jos nesto za Haseta dok su ovi pjevali "Svi u napad jedan je Hase". Uglavnom standardno za ZenicuDoeTz je napisao/la:Sta govore?![]()
Stid me kad vidim gdje repka igra
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
moram se izvinut navijacima slobode za neke komentare prije pocetka sezone, dobra ste ekipa 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Isto bi se moglo reći onda i za Sarajevo, omjer prekršaj je 4-4esprit24 je napisao/la:Ja sam jos na pocetku prvenstva rekao da je celik seoska ekipa, na vrat na nos i tako i primismo gol. O tzv navijacima necu ni pisat sami su sve rekli skandiranjem harmony-u
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Nije ovo jos nista, aBd ak sve ispadne ok u naredne cetiri godine ide trofej(kup il liga) uz izlazak u Europu. Vjeruj mi drugar Azmir ispunjava ono sto kaze, i mi smo bili skepticni na pocetku kada je tek dosao, al frajer je ispunio bukvalno sve sto je rekao.irfo je napisao/la:moram se izvinut navijacima slobode za neke komentare prije pocetka sezone, dobra ste ekipa
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
PrisutanAjzea je napisao/la:Majke vam jel igra Benko? Ozbiljno pitam..
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kakva ste **** vi iz Zenice! To nije normalno!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
Convicts1988
- Kontakt:
Aj napolje 
Vi ste krivi za ovaj prekid, sta seres.RuleHz je napisao/la:Kakva ste **** vi iz Zenice! To nije normalno!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.