FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Steta za precku..najrealniji rezultat, ali ne mozemo biti zadovoljni ni sa igrom, ni sa bodom. Bice bolje !!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
povecat mu platu odmah, cuj uspio jednom centrirati da valjahz033 je napisao/la:Jedini čovjek koji je ubacio korner i centrirao kako treba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pantelija je napisao/la:duljevic... sta kazete jedini igrac koji moze 1 na 1... e neka nam je onda Bog na pomoci
Pyro is not a crime !
Pa sta je ovo hljebu dragi ccccc
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zajedno sa Dženom i ovim majmunom Velidom Spahom koji je srao čitavu utakmicu, majmun fakinski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pitaristok je napisao/la:E OVAKO SVAKO IGRAČU JA **** MATER
U novi boj ...
Hebibovic kuknjava
Okic kuknjava
Ostrakovic kuknjava
Eo dosao nam je ovaj Cadikovski, nije nesto al' bi mogo upast umjesto Benke , ili mozda Reljic umjesto Velkoskog

Okic kuknjava
Ostrakovic kuknjava
Eo dosao nam je ovaj Cadikovski, nije nesto al' bi mogo upast umjesto Benke , ili mozda Reljic umjesto Velkoskog
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
RUDARAFrancescoTotti je napisao/la:BRAVO DECKI.
IDEMO PO NOVI BOD PROTIV RADNIKA!!
SRETAN BROJ - 1725
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
**** trenera, jer vecinu igraca **** ne mozemo. Dovesti nekog ko ce im yebati majke nakon losih poteza, skakati i gadjati ih po svlacionici i tako to.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ako ovaj remi znaci odlazak ŠSŠ i ostatka njegove moronske delegacije, nema veze
ako ovo znaci da ce uprava poceti da DIKTATURU uvodi igracima, onda NEMA VEZE
a ako ce sve ostati isto onda mi se svi u upravi i u klubu napušite ku..rca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
YEBAT GA. Ko god da je favoriti supitic je napisao/la:RUDARAFrancescoTotti je napisao/la:BRAVO DECKI.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
upravo takoPantelija je napisao/la:ako ovaj remi znaci odlazak ŠSŠ i ostatka njegove moronske delegacije, nema veze
Pyro is not a crime !
DA JESTE, ZA RAZLIKU OD OSTALE GOSPODE GDJE NITI JEDAN CENTARŠUT NIJE UPUĆEN KAKO TREBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THEC je napisao/la:povecat mu platu odmah, cuj uspio jednom centrirati da valjahz033 je napisao/la:Jedini čovjek koji je ubacio korner i centrirao kako treba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pantelija je napisao/la:duljevic... sta kazete jedini igrac koji moze 1 na 1... e neka nam je onda Bog na pomoci
U novi boj ...
-
ajdohordas
- Kontakt:
RudaraFrancescoTotti je napisao/la:BRAVO DECKI.
-
ajdohordas
- Kontakt:
nemoj tako brate, mozemo izvuc bod protiv Rudara uz pravilan pristup igri...FrancescoTotti je napisao/la:YEBAT GA. Ko god da je favoriti supitic je napisao/la:RUDARAFrancescoTotti je napisao/la:BRAVO DECKI.
25-0-0
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Jadni li smo mi svi sa našim trenerima i "skautima" realno.Ova ekipa je takva da neznaš jesuj jaki il su slabi,ima li viška il manjka igrača,ovo je prava konfuzija šta uradi odlazak Cimija i sedmice 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ja ne mogu ocima Uscuplica,**** je od trenera,ali mi Murinja da dovedemo ljudi, imamo limitirane igrace.
Nemamo bekove,pa mi smo jedina ekipa u ligi koja igra bez bekova.
Nemamo igraca ofanzivnog veznog,tek sad vidimo da je Stojcev i onakav kakav je bio za Mehmeda-Toti.Jednostavno Benko je odsjecen,samo nekom frljokom mozemo zabiti gol.Velkoski van forme.Radovac samo pada.Fizciki smo totalno nespremna ekipa.
Moramo pokusati do kraja izvuci maksimum,pokusati ostati na vrhu,pa onda remont ekipe praviti.
Moramo pokusati do kraja izvuci maksimum,pokusati ostati na vrhu,pa onda remont ekipe praviti.
Bod po bod, skupit ce se vec nesto za Evrope
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
moram to opet napisati.ne ide mi u glavu.7 utakmica 7x gubimo 1-0 i mi sampion neki.
hvala dzeno i bye dzeno
hvala dzeno i bye dzeno
Amaterski trener i amaterski stručni štab... Ubleha šef stručnog štaba, ubleha trener golmana Ibro Hodžić, neznalica skaut Avdić, ubleha od kondicionog trenera, popustljivost uprave prema huliganima da imaju pravo glasa itd...
Mi smo generalno katastrofa. Treba nam totalni remont u stručnom štabu. Tužno je kako naš klub sada izgleda.
Mi smo generalno katastrofa. Treba nam totalni remont u stručnom štabu. Tužno je kako naš klub sada izgleda.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, BurekSasirom, GangEvil, johntravolta123, PapakIzSa, PeppermintSA, rimljanin90 i 74 gosta.