Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Večeras, eventualno sutra, slijedi borba protiv korupcije, dolaze novi sponzori, došla ponuda od dva miliona za Radovca...
Nove tri bobe na nasem kontu,ostaje zal zbog remija sa Borcem na Tusnju !!!
MOSA BODASLO !!!
MOSA BODASLO !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Šta je sad vazno biti u zivotu? Robijaš? 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ajzak šuti, ni vama baš ne cvjetaju ruže 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Od nehrđajućeg Čelika?Ajzea je napisao/la:Šta je sad vazno biti u zivotu? Robijaš?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ovdje se neki ibrete remiju Sarajeva i kao nezadovoljni ( nisu ni bod zaslužili ) a zadnji put Sarajevo dobilo u Zenici u ligi kad se Musa rodio =D
-
slobodnjak
- Kontakt:
Bice ovo paklena borba do samog kraja i za prvaka i za ligu 12.Iako su to mnogi najavljivali niko nije siguran da ce bilo gdje uzeti bodove.Ocekivao sam da ce Sarajevo gaziti sve zivo a nije tako.Pa totalni aucajder Mladost ima samo jedan poraz....Bice svasta i pravo mi je drago zbog toga..
isti delac koji nam je poklonio pobjedu prosli put, ih je sad spasio.
zbog naseg pada u drugom poluvremenu moze se reci i da je remi realan rezultat.
btw, za osudu je divljanje i nasih i njihovih, ali evo ispade mi smo stoka a oni sve doktori nauka i fakultetlije na sjeveru
zbog naseg pada u drugom poluvremenu moze se reci i da je remi realan rezultat.
btw, za osudu je divljanje i nasih i njihovih, ali evo ispade mi smo stoka a oni sve doktori nauka i fakultetlije na sjeveru
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti
Vidi pozivnice za utakmicu i pozadine ko da su kvalifikacije za evropsko prvenstvo

Koja smijurija grob te yebo

Vidi pozivnice za utakmicu i pozadine ko da su kvalifikacije za evropsko prvenstvo

Koja smijurija grob te yebo
DŽELO ODLAZI
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Fina najavaTifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
Koja smijurija grob te yebo![]()
![]()
![]()
Ajde barem nemoraju kao neki uzimat autobus od Merkura koji ce kruzit po gradu i kupit raju i dovoziti na stadion
HNK Branitelj Mostar 1992
-
slobodnjak
- Kontakt:
Jbg stari meni ovo lijepo izgleda bez obzira na sve to.Da je u svakom gradu ovakva najava lijepo bi bilo...
- ElCartel11
- Kontakt:
Rasisticko navijanje, zvizduci kad su Horde spominjale ubijenog Vedrana Puljica, podrzavanje drotova kad su tukli navijace...
bravo zenicani polozili ste ispit
Nikad od vas ozbiljnih navijaca nece biti, danas ste se mi ogadili kao nikad do sad, spadate mi u isti rang kao i one ubice iz kamenoloma!
bravo zenicani polozili ste ispit
Nikad od vas ozbiljnih navijaca nece biti, danas ste se mi ogadili kao nikad do sad, spadate mi u isti rang kao i one ubice iz kamenoloma!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
kuknjavaTifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
![]()
![]()
goveđigulašmajka
- Evolve
- Kontakt:
Koji kompleksaš g te yebo...Tifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
![]()
![]()
NK Široki Brijeg
Nemoj kukat boli te qurac vidit ces Rakitićarigotina je napisao/la:kuknjavaTifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
![]()
![]()
DŽELO ODLAZI
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Cuj fina najava zar nisu mogli staviti neku sliku svojih navijaca.Tifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
![]()
![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
I onaj drot je šifra neka, sam pomjeri onoliku grupu razmaho se palijom 
Meni kao stanovniku sarajeva je smjesan nacin izvjestavanja poslije utakmice u zenici, pogotovo ovog portala koji je nekad bio ubjedljivo najbolji, odkako su sponzori sarajeva profesionalni su kao voditelj face tv vedad surkovic..a tek dopis sarajeva, koji spominje uzvikivanja robije, a postupke vlastitih navijaca ne spominje..s obzirom da je sutnja podrzavanje, znaci da ih podrzavaju u pravljenju belaja.. da se razumijemo navijaci oba kluba su krivi, al izvjestavanje smjesno, pogotovo ss.ba, mislim da je onaj ko je sastavljo saopstenje u ime fk sarajevo, napisao na ss.ba clanak o incidentu koji je napisan odmah poslije utakmice..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Nijedan predmet nije uletio na sjever dok pitari nisu poceli pravit sranja,prvi su poceli pjevat"cetnici" ,da J*** Zenicu,pocwli gadjat drotove stolicama i jos glume neke zrtve,da smo kojim slucajem mi uradili ono u Sarajevo,murija bi nas isfasirala i istjerala sa stadiona istog trena,stoga je sve jasno,**** liga kojom upravljaju novci i u kojoj je Sarajevo glavni igrac ali ne igrom...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
znači u Zenici se na skandiranje imena preminulih Anera i Vedrana uzvraćalo sa zvižducima i "javi se, javi se.."
ne vidim da je neki portal od toga napravio priču, da ne kažem dramu, kao što su napravili kad je isto urađeno u Širokom Brijegu prije koju sezonu kad se isto radilo na skandiranje Vedran Puljić..
isto je skandirano i kasnije, isto je skandirano i na utakmici Željezničar - Široki Brijeg, na što se nitko nije obazirao (uglavnom osim par grupica kratko na Vedranovo)
to dovoljno govori o profesionalnosti
ne vidim da je neki portal od toga napravio priču, da ne kažem dramu, kao što su napravili kad je isto urađeno u Širokom Brijegu prije koju sezonu kad se isto radilo na skandiranje Vedran Puljić..
isto je skandirano i kasnije, isto je skandirano i na utakmici Željezničar - Široki Brijeg, na što se nitko nije obazirao (uglavnom osim par grupica kratko na Vedranovo)
to dovoljno govori o profesionalnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.