Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Adinjo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Adinjo » 22 avg 2015, 20:53

Keenan.- je napisao/la:Covjek nije dobio dvije lopte kako treba tako da, kad se sve sabere nije bio los.

Evo ga, vec je pocelo :) da je postig'o koji gol bilo bi ima dobre saigrace.

Sljedecu tekmu ocekujem vec psovanje sve od - do, kako Garciji tako i ostalim igracima.

Cuj ruzna tekma. Ovo je Calcio momci, nije to za svakoga. Ako vam vec prva tekma ne valja, onda ce vam sezona biti i suvise duga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 20:55

Puno toga ce biti jasnije oko Dzeke i Rome vec poslje sljedece utakmice protiv Juventusa.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 avg 2015, 20:56

Ako ocekujete neke bajne tekme i golijade onda vam ja preporucujem da ne gledate utakmice. Momci ovo je italijanska liga i ona ima neku car. Utakmice su tvrde i borba je za svaki bod. Ne mozete ocekivati da na svakoj utakmici bude golova previse. Danas prava italijanska utakmica i to je to. :)

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 22 avg 2015, 21:04

Kao sto sam i rekao kada je potpisao, prva sezona, izvan forme+kondicija ako dadne 10-15 komada to je premija. Djeca su ovdje nakon meca sa Sevillom najavljivali cifru od 40,50 komada :clap: Prijateljski mec u koji su Spanci usli posle iscrpljujuceg meca sa Barcelonom i gdje nam rezultat od 6:4 sve govori, vecina je ovdje mislila da je Kalćo p... dim. Danas se sve lijepo vidjelo gdje je taktika i beton odbrana apsolutno sve. Ima i tu do Rominog veznog reda koji je danas izgledao kao goli k.... ali odbrambeni igraci se sigurno nece micati od Edina jer znaju ko je i sta je i zbog cega je doveden. Vec iduce kolo ce mu Kjelini objasniti neke stvari sto se ligamenata tiče...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 avg 2015, 21:05

Virtu4l je napisao/la:
Dzeko je opet imao problema sa prijemom lopte, cuveni "odbija se kao od drvo" efekat.
Nisam to primjetio. Po meni je kontrola bila na razini, cak i bolja od igraca kojima je to posao kao sto su Naingollan, Salah i Gervinho.
I, ne bi se slozio da je tekma bila toliko neatraktivna, cak stavise...

LordVader
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la LordVader » 22 avg 2015, 21:08

arelinho je napisao/la:Ako ocekujete neke bajne tekme i golijade onda vam ja preporucujem da ne gledate utakmice. Momci ovo je italijanska liga i ona ima neku car. Utakmice su tvrde i borba je za svaki bod. Ne mozete ocekivati da na svakoj utakmici bude golova previse. Danas prava italijanska utakmica i to je to. :)
**** ga, ljudi moraju naviknuti da je Calcio totalno drukciji od Bundesa, Primere ili EPL. Mali timovi se znaju braniti i igraju na bod, jer je njima bod bitniji nego pokusaj nadigravanja i leprsave igre. Zbog toga se cesto moze cuti od igraca koji dodju iz drugih liga kako se u Italiji puno vise paznje posvecuje taktici.

Ovakva Roma je identicna ko i prosle sezone, previse kilava i neodlucna. Pjanic mora nabavit sebi par muda ako planira organizovati igru Rome.

Sto se Dzeke tice, poprilicno je bio kilav danas, treba ovdje puno vise trcati nego sto je on navikao. Nadam se da.ce se uklopiti i kliknuti s Pjanom, treba nam to za repku.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 avg 2015, 21:17

Virtu4l je napisao/la:Naviknite se na ruzne tekme, tek je pocelo.

Dzeko je opet imao problema sa prijemom lopte, cuveni "odbija se kao od drvo" efekat.
Dobro si to primjetio...Ja sam za taj los prijem i odbijanje okrivio prenapuhanu loptu :D a uz to mu je prvi pas par puta isao previse visoko i jako lose...u svakom slucaju solidna partija Edina...steta sto nisu prvu tekmu igrali na Olimpicu, ali sta je tu je, idemo dalje...

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 22 avg 2015, 21:19

Eld0rado je napisao/la: Ta prica Džeko treba vremena, nema tu vremena napadac je i njegovo je da zabija golove tako da nema opravdanja!!!
Konacno jedan realan komentar u temi. Samo sto izgleda opet ipak ima opravdanja: Verona se zakopali u bunker, kriv sredni red/svako drugi osim samog Edina. Neki tipovi u ovoj temi ce prije krivit duzinu trave na terenu nego samog Edina, zvati loptu (mrtvi predmet) "kurvom" zato sto "nije usla" u gol, itd...

Ljudi su potrosili (za Romu) ogromne pare da ga dovedu. Ovdje mu nema Aguera da zabija za ekipu kad mu ide lose, i da ga trener stavi na klupu kad mu je losa forma, pa da ga skine sa klupe kad mu je dobra forma. A da ne govorim o Rominim navijacima. U Citiju je mogo biti zaboravljen od navijaca pored velikih zvijezda, u Romi ce imat puno vecu odgovornost i satrat ce ga ako bude razocarao.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 avg 2015, 21:19

Prosla sezona, isti broj utakmica:

Premiership: 975 (2.57 per match)
Seria A: 1024 (2.69 per match)

nema potrebe za tim priglupim zakljuccima. Utakmica je bila kakva je bila. Ako je Toni mogao uvaliti 22 komada prosle godine za ovu Veronu, moze i Dzeko za Romu. Polako, tek se zakotljalo. ;)

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 22 avg 2015, 21:26

Ja to gledam kao klinac nekad dok sam igrao nogomet i u napadu imaš samo jedan fokus a to je da zabiješ pogodak.
Nema tu mudrolije neke ni taktike, nego izbori se za šut i to je to :)

Barem ja mislim da napadacu nema potrebe za navikavanjem, igraš u napadu i daješ golove nemaš šta razmišljati.

Realno Verona je dno dna, ocekivao sam mnogo više pogotov nakon one prve utakmice protiv Sevilje al šta je tu je.

Iskeno se nadam da ce Džeko procepiti kao svi mi na ss.forumu :thumbup:

LordVader
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la LordVader » 22 avg 2015, 21:26

ZgemboAdislic je napisao/la:
Eld0rado je napisao/la: Ta prica Džeko treba vremena, nema tu vremena napadac je i njegovo je da zabija golove tako da nema opravdanja!!!
Konacno jedan realan komentar u temi. Samo sto izgleda opet ipak ima opravdanja: Verona se zakopali u bunker, kriv sredni red/svako drugi osim samog Edina. Neki tipovi u ovoj temi ce prije krivit duzinu trave na terenu nego samog Edina, zvati loptu (mrtvi predmet) "kurvom" zato sto "nije usla" u gol, itd...

Ljudi su potrosili (za Romu) ogromne pare da ga dovedu. Ovdje mu nema Aguera da zabija za ekipu kad mu ide lose, i da ga trener stavi na klupu kad mu je losa forma, pa da ga skine sa klupe kad mu je dobra forma. A da ne govorim o Rominim navijacima. U Citiju je mogo biti zaboravljen od navijaca pored velikih zvijezda, u Romi ce imat puno vecu odgovornost i satrat ce ga ako bude razocarao.
Ako Romi ne bude islo kako valja i Dzeko ne procepi, pojesce ga navijaci, a kakav je on muhanat zakuhace s njima totalno. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 avg 2015, 21:48

Edin danas dosta dobar, al sa uhljupom na klupi teško da roma išta može ove sezone
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2015, 22:20

SlevinKelevra je napisao/la: I, ne bi se slozio da je tekma bila toliko neatraktivna, cak stavise...
Ja sam je gledao nakon Premiershipa i izgledala mi je kao usporeni snimak. Ogromna razlika u tempu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 avg 2015, 22:28

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la: I, ne bi se slozio da je tekma bila toliko neatraktivna, cak stavise...
Ja sam je gledao nakon Premiershipa i izgledala mi je kao usporeni snimak. Ogromna razlika u tempu.
To jest, tempo je sporiji od Premiershipa, ali tako je u svim ostalim ligama svijeta. Ja samo kazem da se u Italiji moze igrati, i da se sasvim normalno moze ispuniti kvota golova. Prema prici nekih ovdje (koji cini mi se odavno nisu pogledali utakmicu u Seriji A) na svakoj se tekmi igra katenaco, sto je smijesno.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 avg 2015, 22:34

Pa tako je to u calciu, puno mudrovanja, taktike, discipline, grubosti, nema tu puno mjesta za lijepu igru. Manji klubovi igraju bunkere, oni drugi su vecinom zadovoljni jednim golom razlike pa uspore tempo i tako sve u krug, svaka tekma. :mrgreen: Nije ni meni uvijek uzivancija gledati, al' dzabe, svejedno mi je najdraza liga jer ima neku car.

Meni je danas Edin bio solidan, trudio se, trcao, bio raspolozen za igru, ali ne mozes ti tu puno uciniti ako nemas upotrebljivih loptu. Roma mora nesto popraviti kod sebe, ovo je prepisana igra kao ona iz prosle polusezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 22 avg 2015, 22:36

Ja se samo bojim da nas Dzeko ne dobije nagradu "Zlatna Kanta Seria A"
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 avg 2015, 22:44

Sta naskrabaste nakon jedne tekme :bow: :bow: :bow: Dajte ba ljudi Roma je dovela dosta novih igraca, dok se to sve uigra! Bice ovo dobro. Edin danas po meni odlican iako je bio umoran zadnjih 15-20 minuta. Doci ce i golovi. Sabura samo! ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 22 avg 2015, 22:50

Gabon je napisao/la:Ja se samo bojim da nas Dzeko ne dobije nagradu "Zlatna Kanta Seria A"

:clap: :clap: :clap:

Nadam se iskreno da nece, ali ako me dobro služi pamcenje jaki igraci su dobijali takve nagrade "Adriano,Ronaldinho" itd vrhunska imena u nogometu :D

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 avg 2015, 22:57

Samo kod nas se nakon prvog kola neko proglasava sampionom ili totalnim gubitnikom. :facepalm:
Smirite strasti jos 111 bodova je u igri. :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 avg 2015, 22:58

Sljedece kolo vec stize Juve. Zijane li tad, tesko im se od strane navijaca. U protivnom, pobjede li, onda mislim da krece furiozna serija.

Sve u svemu, Falque treba biti starter, Salah je bio dosta tanak, a ko ce poceti u napadu Totti ili Dzeko, to cemo da vidimo. Mislim da ce ipak Edin, a Totti uleti kad zatreba.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Skojevska i 14 gostiju.