A Uprava je dobra, samo se moraju malo spustiti na zemlju, lete previse..i Abdulah je doveden da vodi brigu o sportskom segmentu u klubu (trener, transferi, igraci), samo se bojim da ga se slabo slusa u Upravi.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...
sa infa, ako je ovo istina onda![]()
![]()
To je to, sam je kriv i nek snosi krivicu. Donio je mnogo, igrali smo lijepo. Međutim ovo nam se ponavlja drugi put, ako se kojim slučajem još nekad ponovi onda Dženo, ili taj neko drugi, neće biti kriv.FrancescoTotti je napisao/la:Nimalo mi nije zao Dzene, volio bi sutra da cujem vijest da je otpusten!! Hvala njemu za sve, al sam je sebi kriv sto je dopustio igracima da se ponasaju kako se ponasaju! Onda je njegova krivica sto ekipa nije dobro pripremljena! Njegova je greska sto se igraci svadjaju ko ce izvest slobodnjak jer nista nije uigravano i dogovarano na treningu! Njegova je greska sto ga svaki iole ozbiljniji trener rasturi takticki! I na kraju njegova je greska sto je jednostavno sam sebe ukopao haverisanjem sa igracima!!
Steph je napisao/la:Prestanite više vjerovati u ove izmišljotine.
Niko nije htio da priča sa bundesligaškim trenerom. Pa nije nam IQ 15.
Drug ovo ti je kao da ja sad kazem da mi se sinoc nudila Severina da mi popusi samo da dodjem na Skenderiju a meni bilo mrsko.THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...
![]()
I nisi išaoSabinho je napisao/la:Drug ovo ti je kao da ja sad kazem da mi se sinoc nudila Severina da mi popusi samo da dodjem na Skenderiju a meni bilo mrsko.THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...
![]()
Ništa ne vjerujem dok ga ne vidim na treningu s ekipom. A na drugu stranu što uprava ignoriše glavnu temu evo već heftu...pitarlOOk je napisao/la:Jučer je pao dogovor i trener je Ješić ipak, eh sad kako će se prebaciti ovamo ostaje da se vidi, čak je siptomatično da će stimulativni ugovor dobiti, ako ostvari uspjeh i lova je veća, nisam siguran da je ikad bio sličan ugovor
Zaista ko jos vjeruje da mi imamo te Best igrače u ligi???uozbiljite se ljudi,niko neće da skine gaće protiv nas niti bilo kojeg dr tima u ligi!mesa nemoze meda ustvari mogao bi al nemoze teglu da otvori!istina je da pljujemo pa ližemo,STOJCEV je izmislio fudbal za njega,mogli smo ga zadržati al eto,kao mi branimo titulu čak i napadamo duplu Hmmm???a prodajemo sto iole valja,Jahhh znamo bljesnuti i odigrati boli glava ali ovo nije to SARAJEVO KOJE ZELIMO GLEDATIBabayaro je napisao/la:Ovo Sarajevo me toliko **** u mozak da više ni sam ne kontam gdje je zapelo. Imaju najbolje uslove u državi, jedini ne moraju da strahuju za plate i ugovore - a sve g'o hadalj, i tu mislim od (ne)stručnog štaba, hadalja od igrača do **** oružara i fizioterapeuta...
I neka se opet jave Kusta i Dino da kažu da 9 od 10 segmenata kluba rade perfektno, a taj deseti segment je sportski - pa neka idu svi redom u neku stvar. Mene ostali segmenti ne interesuju - za to neka se brine vlasnik ! Mene interesuje taj **** deseti segment koji je u **** kurcu.
Opet po meni je to skroz nebitno. Stepanovu i Barbaricu to nebi puno znacilo isto bi odigrali. Golmanu je glupo dati. Puzigaca i Hebibovic nemaju kvalitet. Ikande je tek dosao. Okic i Kovacevic ne igraju dovoljno. Benko bi isto odigrao. Ostaju Krste i Radovac. Posto u sredini terena najvise skripi odlucio se je za Radovca vjerovatno da ga malo ohrabri ko zna. To nema nikakve veze sa danasnjom utakmicom. Kriv je autogol i trebao je poceti sa Baricem na beku sve ostalo je ocekivano.miden je napisao/la:Nisam ja ni rekao da je to glavna krivica, to je samo još jedan pokazatelj kakav nam je (ne)strucni štab.
Al hajd samo pojasni šta je Ibraković kriv???? Hajde argumentuj svoj post!sarajlija je napisao/la:Znaci samo cu reci da je ovo dno dna i jos nesto znaci ibrakovicu odlazi dok ti je vrijeme !!
Stojcev je ogroman gubitak samo to je druga prica. Ne postoji takav igrac kao on a da nije preskup. Ikande je Ikande on nije Stojcev niti ce ikada biti. Kao sto Radovac nije desetka. Stojceva moze jedino Mesa da zamjeni ili neki novi Mesa. Ili ako nagovorimo Slobodu da nam prodaju Zebubegiii je napisao/la:Zaista ko jos vjeruje da mi imamo te Best igrače u ligi???uozbiljite se ljudi,niko neće da skine gaće protiv nas niti bilo kojeg dr tima u ligi!mesa nemoze meda ustvari mogao bi al nemoze teglu da otvori!istina je da pljujemo pa ližemo,STOJCEV je izmislio fudbal za njega,mogli smo ga zadržati al eto,kao mi branimo titulu čak i napadamo duplu Hmmm???a prodajemo sto iole valja,Jahhh znamo bljesnuti i odigrati boli glava ali ovo nije to SARAJEVO KOJE ZELIMO GLEDATI
Kazem sebi kad nasi nece sa jednim Slomkom da pricaju uopste sta koji q ima Severina traziti od mene.hilmo je napisao/la:I nisi išaoSabinho je napisao/la:Drug ovo ti je kao da ja sad kazem da mi se sinoc nudila Severina da mi popusi samo da dodjem na Skenderiju a meni bilo mrsko.THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bosnas_, ErosViverosViv, johntravolta123, PingoFTW, prisonbreak, r3m1 i 47 gostiju.