Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
nek mi ne zamjere navijači elfa,ali nije mi jasno kako su njemci ovoliko godina u vrhu,a sad im podolski pozvan urepku,koji ne moe dati gola u ekipi koja je pri dnu u bl.to je isto npr da talijani pozovu nekog napadača siene koji je u sezoni dao 2 gola,a ovo stranci ima ih u svakoj repki,samo je ponekad čudno kako u košarci tako i nogometu,crnci,mulati...igraju za njemačku
Anderas Beck ima sa neke strane poljaka u familiji...bilo je upitno hocel uopste igrat dalje za svabiju
FRANK RIBERY je napisao/la:Ma Njemce podcjenjuju i pored toga što su na svakoj poziciji prejaki
Ako ti je ovo prejako... šta tek reći za ovo:FRANK RIBERY je napisao/la: ---------------------Neuer----------------
Boateng----Mertesac--Budstuber---LAhm
---------------------Khedira---------------
-----------Sweini-----------Ballack---------
Marin----------------------------------Ozil
------------------Kiessling--------------------
....................Casillas........................
...Ramos...Puyol.......Pique......Arbeloa/Cazorla
.................Xabi Alonso.......................
...Iniesta........Xavi..................Silva......
..............Villa.......Torres....................
FK Pjetlovi
Dovoljno je vidjet da je Fabregas rezerva.reds je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Ma Njemce podcjenjuju i pored toga što su na svakoj poziciji prejakiAko ti je ovo prejako... šta tek reći za ovo:FRANK RIBERY je napisao/la: ---------------------Neuer----------------
....................Casillas........................
...Ramos...Puyol.......Pique......Arbeloa/Cazorla
.................Xabi Alonso.......................
...Iniesta........Xavi..................Silva......
..............Villa.......Torres....................
Nije samo on već i:Mrgood je napisao/la: Dovoljno je vidjet da je Fabregas rezerva.
Reina,da napomenem da recimo Valdez nije ni među prva 3 golmana
Marchena,Albiol,Capdevila,Senna,Busquets,Navas,Negredo,Guiza,Mata te već pomenuti Fabregas.
Po meni ovaj 2.sastav Španije nije daleko iza 1. sastava Njemačke.
FK Pjetlovi
- CollegeGunner
- Kontakt:
Hahaha cuj Badstuber u prvoj postavi, cak mu ni ime ne znas napisati
Mertesacker, Westermann,Boateng,Friedrich i Tasci su svi bolji od njega i sanse da ce on igrati su 0,002%.
@reds
Taj sastav je jaci od Njemackog prvog, samo Busquetsa izbaci, lik je totalni antitalenat.
Mertesacker, Westermann,Boateng,Friedrich i Tasci su svi bolji od njega i sanse da ce on igrati su 0,002%.
@reds
Taj sastav je jaci od Njemackog prvog, samo Busquetsa izbaci, lik je totalni antitalenat.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Pa nisam ga ja stavio u reprezentaciju.CollegeGunner je napisao/la:Taj sastav je jaci od Njemackog prvog, samo Busquetsa izbaci, lik je totalni antitalenat.
Po meni bolje je da igra Pedro ali... ipak Busquets ima velike povlastice.
FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znači, Badsturber i Muller sasvim sigurno neće biti u prvih 11, a ne vjerujem da će zajedno igrati Marin i Ozil. Kiessling može dati 100 golova, opet neće biti prva napadačka opcija.FRANK RIBERY je napisao/la:Ma Njemce podcjenjuju i pored toga što su na svakoj poziciji prejaki i što imaju neke od najvećih talenata u Evropi.Nije mala stvar imati 7 igrača iz budućeg prvaka Evrope.![]()
![]()
Ono što ja mislim da će Švabo igrati u ovoj formaciji:
---------------------Neuer----------------
ili
-------------------Neuer--------------------
Boateng--Mertesac--Budstuber--Lahm
---------Sweini----------Ballack---------
Marin-----------Ozil-----------Muller
-----------------Gomez------------------
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Još da neki skontaju da je to moje viđenje i ono kako bih ja igrao.Nikad najači na kraju nisu osvajali niti ja guram Njemce u favorite.Samo priče da Njemci ne mogu proći grupe i slična sranja su ipak prepotentna.Englezi su vječiti favoriti svijetski prvenstava pa se gube ko abdest kad počne prvenstvo.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 06 maj 2010, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sve je to ok ali pretjerao si kada si rekao:FRANK RIBERY je napisao/la:Još da neki skontaju da je to moje viđenje i ono kako bih ja igrao.Nikad najači na kraju nisu osvajali niti ja guram Njemce u favorite.Smao priče da Njemci ne mogu proći grupe i slična sranja su ipak prepotentna.Englezi su vječiti favoriti svijetski prvenstava pa se gube ko abdest kad počne prvenstvo.
FRANK RIBERY je napisao/la:Ma Njemce podcjenjuju i pored toga što su na svakoj poziciji prejaki
FK Pjetlovi
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Neki su pogrešno protumačili riječ prejak.Isključivo sam mislio na širinu kadar koji imaju i svakako su u odnosu na 2006 ili 2002 puno jača reprezentacija.Španija jeste prejaka, ali do zadnjeg evropskog prvenstva nije ih bilo nigdje.reds je napisao/la:Sve je to ok ali pretjerao si kada si rekao:FRANK RIBERY je napisao/la:Još da neki skontaju da je to moje viđenje i ono kako bih ja igrao.Nikad najači na kraju nisu osvajali niti ja guram Njemce u favorite.Smao priče da Njemci ne mogu proći grupe i slična sranja su ipak prepotentna.Englezi su vječiti favoriti svijetski prvenstava pa se gube ko abdest kad počne prvenstvo.FRANK RIBERY je napisao/la:Ma Njemce podcjenjuju i pored toga što su na svakoj poziciji prejaki
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hvala Bogu pa ti znaš.CollegeGunner je napisao/la:Hahaha cuj Badstuber u prvoj postavi, cak mu ni ime ne znas napisati![]()
@reds

Istina je da imaju veliku sirinu, da na svakoj poziciji kandidiraju barem dva podjednako jaka igraca. Ali nedostaje im pravi likovi ili sto bi Svabe rekle "Echte Kerle". Puno je tu mladih, nedokazanih zvijezda (misli se na repku) da bi bili nosioci igre ili da u bitnim trenucima prime odgovornost na sebe.FRANK RIBERY je napisao/la: Neki su pogrešno protumačili riječ prejak.Isključivo sam mislio na širinu kadar koji imaju i svakako su u odnosu na 2006 ili 2002 puno jača reprezentacija.Španija jeste prejaka, ali do zadnjeg evropskog prvenstva nije ih bilo nigdje.
@Amer - nisam ja bas protiv njemacke repke, kako mogu biti kada im u vecini slucajeva ekipu sacinjava pola ekipe Bayerna.
Ali zbog nacina igre, vjecite nafake (koja ih u zadnje vrijeme izdaje) i jos kojecega, nisu mi uvijek u prvom planu.
Cesto puta je to bila Hrvatska, ponekad Turska ili bilo koja reprezentacija koja u datom momentu osvoji moje simpatije.
Jedno moram priznati, da sam uvijek protiv Talijana.
Vom Jäger zum Gejagten
FRANK RIBERY je napisao/la:Hvala Bogu pa ti znaš.CollegeGunner je napisao/la:Hahaha cuj Badstuber u prvoj postavi, cak mu ni ime ne znas napisati![]()
@reds
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Šta ja mogu. Moja prva ljubav je bila fudbalska reprezentacija Italije (1994) a zatim Schalke. Njemačka mi je uvijek bila mrska jer imaju previše sreće.amerosm je napisao/la:Vidi Zdene. Sta je ovo, izgleda jedini ja i Ribery ovdje navijamo za Njemacku kada nema BiH na prvenstvu. Geronimo je davno rekao da on navija za komsije, a ovi ostali se nisu izjasnili. Taj igrac se zove Tobias Rau igrao prvo za Bielefeld, zatim kod hobija VW-a, pa presao u Bayern. Znam da je u sezoni 2003, kada je Bayern imao one crvene dresove s bijelim rukavima, nosio broj 15 i bio u prvim utakmicama standardan.Zdena04 je napisao/la:Odličan sastav Löwa! Inače, mrzim njemačku reprezentaviju i sa ovim sastavom će prije ispasti iz prvenstva. Još jednom se pokazalo da bi Njemac sa jednom nogom igrao za reprezentaciju samo zato što je član Bayerna. Sjetim se samo onoga lijevog beka kojeg su bili doveli iz Bielefelda. Ne mogu sad da se sjetim imena ali je skoro završio karijeru u 27-moj godini.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Naravno.FRANK RIBERY je napisao/la:Hvala Bogu pa ti znaš.CollegeGunner je napisao/la:Hahaha cuj Badstuber u prvoj postavi, cak mu ni ime ne znas napisati![]()
@reds

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Na sutrasnji dan prije godinu dana Bremen je srusio i posljednji san HSV-a. U tome su im snazno pomogli Attkinson, inace Engleski sudija koji je ponistio cist gol Olica, i papiric da dodju do finala Kupa Uefa, prije tog dogadja su ih izbacili iz Kupa Njemacke, a u prvenstvu nakon bolje igre HSV-a doveli da ne igraju Evropu sljedece sezone.
Sutra im mozemo pobjedom vratiti milo za drago iz prosle sezone. Nemoramo igrati naredne godine u Evropi, ali samo da oni ne igraju u LP, ali kao da gledam mi cemo sutra pobjediti, Stuttgart ce remizirati u Hoffenheimu, a Aspirin nece uspjeti pobjediti u odlucujucoj utakmici, kao i uvijek.
Inace hobi VW-a na trenerskoj poziciji samo dobiva otkaze. Prema pisanju medija imali su dogovor s Houllierom, koji im je otkazao, zatim su imali dogovor s McLarenom koji je rekao da ce ostati u Twente-u ili ide u Englesku, zatim su imali dogovor s Grossom, pa im je i ovaj odgodio. Ili je Hoeness smotan ili oni stvarno ne zele trenirati Wolfsburg.
Sutra im mozemo pobjedom vratiti milo za drago iz prosle sezone. Nemoramo igrati naredne godine u Evropi, ali samo da oni ne igraju u LP, ali kao da gledam mi cemo sutra pobjediti, Stuttgart ce remizirati u Hoffenheimu, a Aspirin nece uspjeti pobjediti u odlucujucoj utakmici, kao i uvijek.
Inace hobi VW-a na trenerskoj poziciji samo dobiva otkaze. Prema pisanju medija imali su dogovor s Houllierom, koji im je otkazao, zatim su imali dogovor s McLarenom koji je rekao da ce ostati u Twente-u ili ide u Englesku, zatim su imali dogovor s Grossom, pa im je i ovaj odgodio. Ili je Hoeness smotan ili oni stvarno ne zele trenirati Wolfsburg.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hoennes nije smotan,to su samo geni. 
P.S ko bi onakvu sirovinu zelio za vratom.
P.S ko bi onakvu sirovinu zelio za vratom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pizzaro pokazuje da je "The man". Bochum je već čekirao kartu za drugu ligu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dzeko dao go, sve blize tituli najboljeg strijelca
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.