BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Galion
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Galion » 22 avg 2015, 18:05

Private and semi-private lessons with Ryan Haviland run $55 per hour and $30 per half hour.
Gledajmo vedru stranu ovoga, Džumi ih je barem dobio besplatno :lolno:

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 22 avg 2015, 18:26

Imao bi levat otvoren put to MDa izgubio Frank

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 22 avg 2015, 18:29

Ma kakav otvoren put do MD, nastavnik tenisa ga dobio...nazad na trening teren i nek se sprema ubrzano za USO poslije kojeg treba da kopa do kraja godine

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2015, 18:29

Hahhaha sreća pa je odmorio dobro.
Jel kiša pala pa otežale loptice opet? Koje je sad opravdanje.
Stidi se Damire, sramota!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 avg 2015, 18:30

Ja ne znam o kojih mj dana lose igre vi pricate on je imao jedan dobar mec ustvari eto neka bude 2 protiv foginija jos od RG-a ... To je vec 4 mjeseca , prelose nemam sta rec ovo je zalosno sta je uradio danas. Do kraja godine boga mi neka nabavi rukavice za zuljeve ako planira ostati u top 100 ovom igrom on ide i 50 mjesta iza top 100 a onda ga ****...

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 22 avg 2015, 18:32

Daj Mirza odigraj kako treba ovaj drugi dio sezone i pokazi ovoj umisljenoj zvijezdi ko je najbolji bh teniser, a i teniser koji dobija najmanje medijske paznje a najvise je zasluzuje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 22 avg 2015, 18:33

Vise se izgleda za Damira ne moze reci da mu je dobar ili los zrijeb,postao je totalno nepredvidiv,ali sto je najgore vecinom je ta nepredvidivost u negativnom smislu.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 avg 2015, 18:35

Ethel je napisao/la:Daj Mirza odigraj kako treba ovaj drugi dio sezone i pokazi ovoj umisljenoj zvijezdi ko je najbolji bh teniser, a i teniser koji dobija najmanje medijske paznje a najvise je zasluzuje.

Nemoj sad ici u krajnost , damir dobija najvise medijske paznje zato jer je imao 2 x bolje rezultate nego mirza barem za sad jbg a nije to nesto nedostizno... Cim mirza udje na MD nekog GS-a i odma ce osvanuti u svim mogucim novinama i portalima. Damir je ranije napravio neke fantasticne rezultate i zasluzeno dosao do medijskog prostora kao nas najbolji teniser i zauvijek je ce nositi titulu PRVOG u necemu , Mirza ima odlicne sanse da ga vec ove godine prestigne i neka radi i mislis da ce onda rec neko ma necu ja njega intervjuisati bolji je damir lol... Realno mirza je osvojio jednu CH titulu nije ni damir nakon CH titula dospijevao na dnevnik...

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis

Post Postao/la Ethel » 22 avg 2015, 19:02

grgr je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Daj Mirza odigraj kako treba ovaj drugi dio sezone i pokazi ovoj umisljenoj zvijezdi ko je najbolji bh teniser, a i teniser koji dobija najmanje medijske paznje a najvise je zasluzuje.

Nemoj sad ici u krajnost , damir dobija najvise medijske paznje zato jer je imao 2 x bolje rezultate nego mirza barem za sad jbg a nije to nesto nedostizno... Cim mirza udje na MD nekog GS-a i odma ce osvanuti u svim mogucim novinama i portalima. Damir je ranije napravio neke fantasticne rezultate i zasluzeno dosao do medijskog prostora kao nas najbolji teniser i zauvijek je ce nositi titulu PRVOG u necemu , Mirza ima odlicne sanse da ga vec ove godine prestigne i neka radi i mislis da ce onda rec neko ma necu ja njega intervjuisati bolji je damir lol... Realno mirza je osvojio jednu CH titulu nije ni damir nakon CH titula dospijevao na dnevnik...
Pa ovi se sjete Mirze kad je Davis Cup jedino, momak osvoji CH titulu ni jedan sportski portal se ne sjeti da napravi intervju s momkom. Ovaj ode na Sarajevo Film Festival 15 portala napravi intervju s njim i objavi, Mirza uz to sto profesionalno igra tenis i radi u toj teniskoj akademiji pa je dosta uslovljen time za razliku od Damira, a odavno se gurao Damir ispred Mirze i to se zna. Nije dospijevao na dnevnik, ali je imao intervju sa ss.ba minimalno nakon svakog finala gotovo, a da ne pricam o tituli. Ne kazem da je to lose, tako i treba, ali ne vidim sto su Damirove CH titule vrijednije od Mirzine.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 22 avg 2015, 19:10

Jesi zapeo, Damir ima tim ljudi koji se brine za odnos sa medijima, Mirza nema...a kao i da imaju nešto od toga što se eksponiraju

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 avg 2015, 19:13

A sramote :facepalm:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 avg 2015, 19:14

Ma stoji to da damira dosta cesce ima neki intervju za ss i klix ali i mirzini rezutlati su redovno popraceni i na SS i na Klixu jbg , ja se ne sjecam da su damira intervjuisali nakon san beneta prosle godine i slicno. na kraju krajeva sto je to uopce bitno mirza neka postize rezultate to je najbitnije a ako mu je do medijskog eskponiranja nek navrne haljinu ko bozo i bit ce 20 puta na klixu **** to bolje da igra nego da se sramoti evo ko damir sad nakon orgijanja po sffu i setalistima...

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 22 avg 2015, 19:25

Mirza treba još dosta toga napraviti pa da dođe do Damira, ili kako se kod nas kaže "treba još pure". Tako da je Damir naš najbolji teniser ikada i za mene je prvi čovjek iz BiH koji se uopće može nazvati teniserom!

I da to za medije... ne ulazite u neke stvari u koje niste upućeni. Neki dan sam pričao sa Mirzom i pitam ga u ovom stilu "Šta kažeš na to što ti mediji slabo posvećuju pažnju u vidu izjava i to?" Kaže on: "Joj brate, nije to do medija nego ja stvarno ne volim davati izjave". Ako ćemo realno, sportsport.ba, klix, avaz... nakon svakog meča objave neki tekst

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 22 avg 2015, 21:05

Joj Damira oca e izgubit od Havilanda hahaha :D

Al vec smo navikli da od nasih tenisera mozemo sve ocekivat. Uopste me nebi iznenadilo da na USO napravi svoj najbolji rezultat u karijeri.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2015, 21:08

Ma glupo je uvlačiti Mirzu u ovu sramotu. Neka se drže zajedno bit ce bolje svima. Damire ti ni na vilsu nećeš moći igrati
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 avg 2015, 22:45

Al majke mi ljudi nije mi jasno kako je covjek izgubio ovo mislim lik je trener na nekoj akademiji ok , ali damir je top100 igrac sta je on radio na terenu ? Ovo je rekreativac nije ni poluamater covjek bukvalno rekreativno igra , e ja ovo nisam vidio nit se nacudit mogu.. Sta je u njegovoj glavi samo dragi bog zna.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 22 avg 2015, 23:46

Samo da se citiram :mrgreen:
gonzales je napisao/la: Ljudi ne zavaravajte se pored očiju svojih, nije on za top 100 nikako. Sad će konstantno padati, vjerujte mi.
Ubrzo sljedeće citiranje ;)
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 23 avg 2015, 00:36

Nema od toga ništa :D

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 23 avg 2015, 00:52

Onako razmisljam jedino moguce objasnjenje je to sportsko kladjenje i nedozvoljene radnje od strane Damira jer ja stvarno ne vidim kako se ovo moglo drugacije desiiti ???
Damir je u toku meča protiv 952. igrača na listi ,lika koji ima 34 godine,koji 10-11 godina nije profesionallno igrao zbog povreda,lika koji je trener tamo negdje koji je tu dosao radi reda eto da uzme koji dolar ,eh sad znaci DAMIR JE USPIO DOCI DO JEDNE BREJK LOPTE,ZNAČI SAMO JEDNE BREJK LOPTE KOJU NIJE ISKORISTIO!!! I haj sad ti reci nesto ,kako je moguce da se to desiii,kakooooo
FK Sarajevo !

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 23 avg 2015, 01:10

Očigledno momak, odnosno čovjek, ima dobar servis na deuce strani, a igra i servis volej...pa ne možeš igrati ni na kartu umaranja
Damir je osvojio jedan poen na reternu više, pa rezultat 3-6 2-6 djeluje baš neshvatljivo
Sve bitne poene je gubio

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.