FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

caire
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la caire » 06 maj 2010, 19:39

tm-ovac iz mase je napisao/la:Ne zelim provocirati,samo zelim rec koju realno o sinocnjoj tekmi!!! :mrgreen:
Vidim neki pisu o tome kako je Zeljo bio los,kako je pokazao da ne zaslužje vrh,da je Borac bio toliko bolji da je trebao 3 razlike pobjedit!Za sve koji tako misle evo koja realna!
Od Borca koji se bori za titulu na oba fronta se ocekivalo na svom terenu puno vise prilika,terenske inicjative,vise golova ili bar pobjeda!Željo je igrao protiv "druge" ekipe u državi i pokazao partiju kao da igra protiv 16.!
Željo je pokazao da je tvrda ekipa kada treba,a da je atraktivna i efikasna pokazao je na Grbavici u PL!
Željo je trentno bolji i mislim da zaslužuje DUPLU KRUNU!
I ti ga sad pretjera, pogotovo kod onog dijela da igramo kao 16 ekipa...Svi smo se mi slozili da je Zeljo trenutno, prije svega fizicki spremnija a i igracki bolja ekipa(ne toliko, koliko fizicki) ali da je sinoc Zeljo bio bolji, nije! Borac nije imao toliko gol sansi jer se povukao poslje rano postignutog gola(samo Maric zna zasto)ali sve u svemu je bio bolji od Zelje koji je iz jedine ozbiljnije prilike zabio...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 maj 2010, 20:05

caire je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Ne zelim provocirati,samo zelim rec koju realno o sinocnjoj tekmi!!! :mrgreen:
Vidim neki pisu o tome kako je Zeljo bio los,kako je pokazao da ne zaslužje vrh,da je Borac bio toliko bolji da je trebao 3 razlike pobjedit!Za sve koji tako misle evo koja realna!
Od Borca koji se bori za titulu na oba fronta se ocekivalo na svom terenu puno vise prilika,terenske inicjative,vise golova ili bar pobjeda!Željo je igrao protiv "druge" ekipe u državi i pokazao partiju kao da igra protiv 16.!
Željo je pokazao da je tvrda ekipa kada treba,a da je atraktivna i efikasna pokazao je na Grbavici u PL!
I ti ga sad pretjera, pogotovo kod onog dijela da igramo kao 16 ekipa...Svi smo se mi slozili da je Zeljo trenutno, prije svega fizicki spremnija a i igracki bolja ekipa(ne toliko, koliko fizicki) ali da je sinoc Zeljo bio bolji, nije! Borac nije imao toliko gol sansi jer se povukao poslje rano postignutog gola(samo Maric zna zasto)ali sve u svemu je bio bolji od Zelje koji je iz jedine ozbiljnije prilike zabio...
al ti moram rec da je nas trenutno 16. ekipa Modrice u prvom djelu pobjedila na svom terenu!
a jucer vi niste igrali na nivou ekipe koja ide 100% u Evropu,a ne da se bori za duplu krunu.Borac na proljece nista osim jedna prosjecna ekipa sa iznadprosjecnom posjetom!
TM87

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 maj 2010, 20:22

Malo iz neutralnog ugla:

Sinoc tekma pravo dobra , tempo na nivou i igra bez pocetnickih gresaka. Meni je sinocna tekma bila bolja od one proslosedmicne izmedju Dinama i Hajduka.
Zeljo ocekivano dobra ekipa al me pozitivno iznenadio Borac.
Ne znam sto mnogi kritikuju trenera Borca , al meni je cova pametna postavio igru za koju Borac ima kvalitetu. Igru bez srljanja. Da su sinoc srljali primili bi jos par golova. Nisam Borca gledao puno al mogu zamisliti ovaj sastav kako je bio dobar sa Bilbijom i igracima koje ste izgubili na polusezoni.

Zeljo premalo iskoristava trkacku nadmocnost sve nekako naokolo i cesto puta promase ili naprave cudnu odluku prije zadnjeg pasa. IZuzetak ovome je onaj Visca sto zabi go. Da je ovakvih akcija sto vise na nasim terenima gdje bi nam bio kraj. Pocevsi od pasa Bekrica do trke Beslije i na kraju Visca bez razmisljanja iz prve odrezit udarac.
Ono me malo podsjetilo kako su Portugalci nama pravili brze akcije i sve od prve. Zelji fali bas ono igrac sa udarcem i bez razmisljanja. Inace do tog trenutka imao sam osjecaj da je jedini nacin da Zeljo da go da se usetaju s loptoim u go usetati u go. Nekako su bili nekonkretni oko 16 metara.

Publika za nas prilike super. Organizacija utakmice super bez problema to se mora podcrtati u sadasnje vrijeme kod nas je to rijetkost. !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 06 maj 2010, 20:26

caire je napisao/la:
ne moze se reci ni da je borac bio bolji od zelje niti da je zeljo bio bolji od borca... Sutevi na gol: Borac-6 Zeljo-7 Sutevi u okvir gola Borac-3 Zeljo-2 razlike velike nije bilo... posjed lopte na nasoj strani 60% na prema 40% i sjedino sto ste pokazali pokazali ste u prvih 10-15 min prvog poluvremena i 3-4 minute 2. poluvremena... i to je to... tako da nemozes reci da ste odigrali bolje... vi ste morali bolje na svom terenu buduci da ste 2. na tabeli :S ali nemoze protiv jakog ZELJE :D

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 06 maj 2010, 20:27

al ti moram rec da je nas trenutno 16. ekipa Modrice u prvom djelu pobjedila na svom terenu!
a jucer vi niste igrali na nivou ekipe koja ide 100% u Evropu,a ne da se bori za duplu krunu.Borac na proljece nista osim jedna prosjecna ekipa sa iznadprosjecnom posjetom!
druze al ti valjas gluposti. Kao prvo i Borac je pobjedio zelju 2-0 u prvom dijelu sezone, kao drugo modrica se rasplala pred pocetak drugog dijela sezone i igra sa juniorima i zato je tu gdje jeste

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 06 maj 2010, 22:36

Neke postova koji mozda i nisu trebali biti obrisani su obrisani jer se odlican materijal za nadovezivanje politickim tj. nesportskim temama.
Pratim ovu temu jako dugo i mogu reci da je jedna od najkvalitetnijih tema, najvise se pise o sportu, a i kada neko pocne pricati o politici sami posjetioci ove teme ga iskritikuju i taj se povuce.
Svakako da je bilo raznih nesportskih dogadjaja na utakmici, i bice takvih i slicnih dogadjaja nazalost i u buducnosti.
Molio bih one koji zapocinju politicke diskusije da prvo razmisle o tome da odnos MI - VI bas i ne prilici, pogotovo ne na jednom forumu gdje valjda svako iznosi svoj licni stav, a ne stav neke grupacije ili stranke. Za ove druge stvari su tu saopstenje, obavjestenja i sl. Mi smo tu da govorimo u svoje ime, a ne da nas neko svrstava u torove kao sto su nasi vrli politicari to ucinili (a izgleda vecina se ne buni, fino nam "medju svojima", na stranu ekonomski i drugi problemi, to je manje bitno :( )

Ako je neko clan foruma stranice, polazim od pretpostavke da je dobronamjeran, a to da li glasamo za istu stranku ostavljam po strani. Orgijanje po ovoj temi vise nece biti dozvoljeno i svaki pokusaj da se politizira ili minira tema bit ce efikasno rijesen.
PRAVILA FORUMA

Izvolite
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 maj 2010, 23:19

Hvala. :mrgreen:

Mariću, odlazi

Po završetku susreta sa zapadne tribine jasno se čulo skandiranje: "Mariću, odlazi", pokazujući nezadovoljstvo navijača Borca proljećnim igrama crveno-plavog tima pod vođstvom trenera iz Novog Sada.

Fokus

I meni je dop.zdio sa svojom taktikom "daj jedan pa otaljavaj", ali mnogo vise sa jednolicnim izjavama i zaista mi nije jasno kako ima obraza da i dalje sjedi na klupi. Citav Zapad ga proziva a on mrtav 'ladan! Sta ti je mentalitet. Pa ja bih umro od sramote!

Takodje, Olja mi se poceo sve vise gaditi. On, gospodin "ne mogu do daha nakon 30 minuta", prica o tome kako trebamo napasti u Sarajevu. I jos se buni sto mora napolje a i Sasi Maticu, da je bio na utakmici, bilo bi jasno da je kapiten daleko najgori na terenu! Olji svaka cast za ovih 15-ak godina u klubu, doduse sa manjim izletima, ali on vise nije za ozbiljnije loptanje.

Maloprije pogledah jos jednom Zeljin gol i to sa velikom paznjom. Moram da "pohvalim" Sakana za "izvanrednu" reakciju nakon pasa Beslije. Onakva smotana intervencija se moze vidjeti samo na nasim livadama. Hej, lopta mu na nozi a on BAS U ODLUCUJUCEM MOMENTU gubi ravnotezu, lopta prelazi preko noge i dolazi do njihovog igraca. Umjesto da je nabije u tri materine on ispade diletant...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 maj 2010, 23:24

Simpatizer je napisao/la:Hvala. :mrgreen:

Mariću, odlazi

Po završetku susreta sa zapadne tribine jasno se čulo skandiranje: "Mariću, odlazi", pokazujući nezadovoljstvo navijača Borca proljećnim igrama crveno-plavog tima pod vođstvom trenera iz Novog Sada.

Fokus

I meni je dop.zdio sa svojom taktikom "daj jedan pa otaljavaj", ali mnogo vise sa jednolicnim izjavama i zaista mi nije jasno kako ima obraza da i dalje sjedi na klupi. Citav Zapad ga proziva a on mrtav 'ladan! Sta ti je mentalitet. Pa ja bih umro od sramote!

Takodje, Olja mi se poceo sve vise gaditi. On, gospodin "ne mogu do daha nakon 30 minuta", prica o tome kako trebamo napasti u Sarajevu. I jos se buni sto mora napolje a i Sasi Maticu, da je bio na utakmici, bi bilo jasno da je kapiten daleko najgori na terenu! Olji svaka cast za ovih 15-ak godina u klubu, doduse sa manjim izletima, ali on vise nije za ozbiljnije loptanje.

Maloprije pogledah jos jednom Zeljin gol i to sa velikom paznjom. Moram da "pohvalim" Sakana za "izvanrednu" reakciju nakon pasa Beslije. Onakva smotana intervencija se moze vidjeti samo na nasim livadama. Hej, lopta mu na nozi a on BAS U ODLUCUJUCEM MOMENTU gubi ravnotezu, lopta prelazi preko noge i dolazi do njihovog igraca. Umjesto da je nabije u tri materine on ispade diletant...

I jel otišao, šta se dešava, danas mi je slava, a ako je on popio nogu onda je slava i to na kvadrat, a ako nije čekamo nedelju i novi okšaj sa njim, fudbal više neću da gledam, samo on mi je meta od sada, djecu ne vodim dok je on tamo, tako da mu mogu sve objasniti potanko :mrgreen:

SAMO BORBA I NAŠ BORAC...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 06 maj 2010, 23:25

Simpatizer je napisao/la: Mariću, odlazi

У ' & је " ' " ". :D

Simpatizer je napisao/la:
Takodje, Olja mi se poceo sve vise gaditi. On, gospodin "ne mogu do daha nakon 30 minuta", prica o tome kako trebamo napasti u Sarajevu. I jos se buni sto mora napolje a i Sasi Maticu, da je bio na utakmici, bi bilo jasno da je kapiten daleko najgori na terenu! Olji svaka cast za ovih 15-ak godina u klubu, doduse sa manjim izletima, ali on vise nije za ozbiljnije loptanje.
& % " на % сајту, / & " $ & ове сезоне " то је ' % ' " за " 15 $ % је са '. / ' се ? " ? ' $ & " у ?, ? је. $ је $ ?, - $ ' "(зато је " ¥ " / $ је "), ? $ $ су га ?, срце - ? & ? не ?.
"" ПУТ ""

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 maj 2010, 23:26

subzero81 je napisao/la:
druze al ti valjas gluposti. Kao prvo i Borac je pobjedio zelju 2-0 u prvom dijelu sezone, kao drugo modrica se rasplala pred pocetak drugog dijela sezone i igra sa juniorima i zato je tu gdje jeste
Mozda sam malo pretjero sa Modricom,al da Borac dobija Travnika u 94. min. i to je istina!Onako kako ste vi odigrali sinoc protiv nas na vasem terenu,onako moze jos bar 7-8 ekipa!A u te ekipe spadaju i one koje se bore za opstanak u ligi!Borac je prosjecna BiH ekipa,koja je prvi dio odigrala fantasticno a drugi dio prvenstva letargicno!
TM87

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 maj 2010, 23:28

VB 1987 je napisao/la: I jel otišao, šta se dešava, danas mi je slava, a ako je on popio nogu onda je slava i to na kvadrat, a ako nije čekamo nedelju i novi okšaj sa njim, fudbal više neću da gledam, samo on mi je meta od sada, djecu ne vodim dok je on tamo, tako da mu mogu sve objasniti potanko :mrgreen:

SAMO BORBA I NAŠ BORAC...
Jos je tu, priprema ekipu za teski okrsaj sa Modricom. :mrgreen:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 maj 2010, 23:34

EastStand je napisao/la: & % " на % сајту, / & " $ & ове сезоне " то је ' % ' " за " 15 $ % је са '. / ' се ? " ? ' $ & " у ?, ? је. $ је $ ?, - $ ' "(зато је " ¥ " / $ је "), ? $ $ су га ?, срце - ? & ? не ?.
Prije bih njegovog rodjenog brata postavio na neku funkciju u klubu. Olja mi ne djeluje kao neko ko ima bilo kakve sposobnosti. Jedino da ga zaposlimo da se muva oko omladinske skole.:mrgreen:
Burazer mu je predsjednik Komisije za hartije od vrijednosti. Ne znam ga licno, ali ako bih morao da biram izmedju njih dvojice ne bih se dvoumio. :mrgreen:

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 06 maj 2010, 23:38

Simpatizer je napisao/la:
EastStand je napisao/la: & % " на % сајту, / & " $ & ове сезоне " то је ' % ' " за " 15 $ % је са '. / ' се ? " ? ' $ & " у ?, ? је. $ је $ ?, - $ ' "(зато је " ¥ " / $ је "), ? $ $ су га ?, срце - ? & ? не ?.
Prije bih njegovog rodjenog brata postavio na neku funkciju u klubu. Olja mi ne djeluje kao neko ko ima bilo kakve sposobnosti. Jedino da ga zaposlimo da se muva oko omladinske skole.:mrgreen:
Burazer mu je predsjednik Komisije za hartije od vrijednosti. Ne znam ga licno, ali ako bih morao da biram izmedju njih dvojice ne bih se dvoumio. :mrgreen:
' не ' " " $ $ ", $ га " $ на ? сав се " не зна $ % ", па све ? ? " у & " на ? $ се $ % & ". :roll:
А " то % %, ' са $ $, & " $.
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 00:00

Heheheheh, ma ja mislim da je on već dobio nogu, samo eto danas je slava, pa nije bilo vremena da mu se uruči otkaz i ZAHVALNICA...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

TheGroomLake
Kontakt:

Post Postao/la TheGroomLake » 07 maj 2010, 00:16

Pozz svim učesnicama foruma..evo i ja koju da kažem pratim diskusiju uoči utakmice i poslije meča Borac-Željo..Šta reći osjećaj gorčine ostaje...puno truda a mršav učinak..igrači su se naložili žargonski trčali ali sve je to nedovoljno bilo..Željo prava ekipa što je utakmica više odmicala polako su smirivali igrom Borac i kroz pas igru neutralisali igru Borca..Željo se može pobijediti na samo jedan način...ali samo jedan!!! pritisak pritisak a energiju s tribina prenijeti na teren(TO ŽELJO UPRAVO RADI NA GRBAVICI KAD JE DOMAĆIN)..Borac je to činio 15 minuta prvog poluvremena i početak drugog 10-ak minuta ali to je nedovoljno..sto je utakmica više odmicala željo je jednom uspavankom u smislu smirivanja tenzija kroz pas igru došao do želejnog rezultata ćak i dao gol..Znači što se u žargonu kaže trebalo je zakuhati utakmicu agresijom ,jer kroz pas igru protiv sarajevskih klubova nemamo šta tražiti to je realnost, ali Borac to nemože...Kumu svom sam rekao ajde daj željinim igračima borčev dres i ovakvu atmosferu zanš koliko bih bilo prvo poluvrijeme ?? 2-0 ili situacija može i ova grbavica željo domaćin garntujem životom Borac bih pao u prvih pola sata i puna mreža bih bila...ne govorim to što smatram želju vanzemaljcima ne taman posla već samo što niko nekonta da se preslikala utakmica protiv Travnika ono opšte ludilo tribine zapad lešinari po meni najbolje navijanje tad ,garantujem da bi Željo primio 3 komada ali garantujem...Ima još jedna floskula u sportu koju mnogi spominju a tipična je za naš balkanski mentalitet RANO SMO POVELI!!!! da je borac dao go u 70 minuti uvjeran sam da bi nošen ludilom sa zapadne tribine i onim ustajanjem i pritiscima raje sa zapadne tribine i istoka našeg i nemoguće dobrih Lešinara da bih možda Željo primio i drugi gol a ne ovako da ga mi vadimo iz mreže..to su činjenice...treba otići u sarajevo napasti želju jer svakako nam neginu DVA KOMADA ..to je realnost..ko to tako nevidi nema šta tražiti na forumu..toliko za sada!! pozzz!!!

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 07 maj 2010, 08:40

$ & у првој ? " & ", $ 10 000 $ на $ $ ? су " са " " (1:1), & $ - $ о $ " " " 19. ', $ се " % на """.

? " $ $ $ " је ? $ $ " " ", са ? $ $ на % $. " ' се ' % је на ' $ % " ?.
- на ' & ' $ " $ & ? ' $ ? Ступара ' је $ & " &, а $ " пут у ?, ? се све ? ' на ' ".

Уз све то, $ је " " $ "црвено-?", & ", а у ? наврата је " $ ? " %, ' $ " $ се " ".

& је повео у 10. ". ? % ? ?, " " је $ ? " /, " је ? " ? " " ". $ овог ?, & је " % ? ?, $ " је ? ? у 48. ". $ је / ", а " & $ ?. Она је $ $ &, " " / реаговао " % је ? у неповрат. " су $ ? $ ? $ у 83. ". ? % $ &, $ ? је $ % по $ ", " ? % """ $ ", " је ? у " $ ' & %.

% ¥ % & Зоран " " " $ ?, ? је " $ % " " " " $ $ % 90 " & на """.

- Овај ? " / за нас. " ' ' " ? $ ", $ $ ? " $ ' своју '. " ' ?, ?, ?, " ? у $ $ ?. $ % " " је $ у ' " %. У $ " ' " $ " " & % је " не ' " $ - " ? & ". " ' $ се у " $ ' " " " ?, а " га, ?, " ?. ", " у % $ на $ " освајање трофеја. ' $ $ ? на """, $ $ $ ' & сусрета $ ". " % јер је % ? & ? је ?, ? ' $ ' % & у " " $ ' $ $ $ пехара. " " $ $ " сезону ? са $ " ' - " је ".

" & ? $ ' $ % " " готово " $ - % сусрет " " $ $ ".

- ? ' $ " ? ' $. Она " ? " ? " " ", " су нас сјајно $ " 90 ". % % ' ? ? у ' " сусрета, ? ' $ " " ". - у Сарајеву $ " " " % % " $ " $ - ? је $.

? у $ $ " је " ", " сјајна " на $ терена " ? $ $ се на % путује с ? & $.

- Жао " је % ' ? вођство, ?, с $ стране, ? ', " ", $ се ' " " него равноправно " са ". $ " у %. $ ' " $ ' пехар $ ' " ? на """, % " $ ' $ ? " $ " & " $ - " је ".

$ ? ? $ ", $ & ?, " " ' " $, " је % $ $ ?.

- " ' све ? $ " " $ с ? ?, & % је ? " &. На терену ' " ", ? " " ? ' & $ '. $ & ? $ су $ у ? " ' ' ? о ". & ? $ су " " ? ? на $, " & " " " на """. " ' & " " ту на $, - ? $ ". ? ' не $ на &, ? " " $ ". $ ' " ' право $ - " су ".

Важно је " $ се по % сусрета са $ " јасно ? $ "", $", & $ " & " ? ? у / $ сезоне $ ' тренера " Новог $.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 08:45

subzero81 je napisao/la:$ & у првој ? " & ", $ 10 000 $ на $ $ ? су " са " " (1:1), & $ - $ о $ " " " 19. ', $ се " % на """.

? " $ $ $ " је ? $ $ " " ", са ? $ $ на % $. " ' се ' % је на ' $ % " ?.
- на ' & ' $ " $ & ? ' $ ? Ступара ' је $ & " &, а $ " пут у ?, ? се све ? ' на ' ".

Уз све то, $ је " " $ "црвено-?", & ", а у ? наврата је " $ ? " %, ' $ " $ се " ".

& је повео у 10. ". ? % ? ?, " " је $ ? " /, " је ? " ? " " ". $ овог ?, & је " % ? ?, $ " је ? ? у 48. ". $ је / ", а " & $ ?. Она је $ $ &, " " / реаговао " % је ? у неповрат. " су $ ? $ ? $ у 83. ". ? % $ &, $ ? је $ % по $ ", " ? % """ $ ", " је ? у " $ ' & %.

% ¥ % & Зоран " " " $ ?, ? је " $ % " " " " $ $ % 90 " & на """.

- Овај ? " / за нас. " ' ' " ? $ ", $ $ ? " $ ' своју '. " ' ?, ?, ?, " ? у $ $ ?. $ % " " је $ у ' " %. У $ " ' " $ " " & % је " не ' " $ - " ? & ". " ' $ се у " $ ' " " " ?, а " га, ?, " ?. ", " у % $ на $ " освајање трофеја. ' $ $ ? на """, $ $ $ ' & сусрета $ ". " % јер је % ? & ? је ?, ? ' $ ' % & у " " $ ' $ $ $ пехара. " " $ $ " сезону ? са $ " ' - " је ".

" & ? $ ' $ % " " готово " $ - % сусрет " " $ $ ".

- ? ' $ " ? ' $. Она " ? " ? " " ", " су нас сјајно $ " 90 ". % % ' ? ? у ' " сусрета, ? ' $ " " ". - у Сарајеву $ " " " % % " $ " $ - ? је $.

? у $ $ " је " ", " сјајна " на $ терена " ? $ $ се на % путује с ? & $.

- Жао " је % ' ? вођство, ?, с $ стране, ? ', " ", $ се ' " " него равноправно " са ". $ " у %. $ ' " $ ' пехар $ ' " ? на """, % " $ ' $ ? " $ " & " $ - " је ".

$ ? ? $ ", $ & ?, " " ' " $, " је % $ $ ?.

- " ' све ? $ " " $ с ? ?, & % је ? " &. На терену ' " ", ? " " ? ' & $ '. $ & ? $ су $ у ? " ' ' ? о ". & ? $ су " " ? ? на $, " & " " " на """. " ' & " " ту на $, - ? $ ". ? ' не $ на &, ? " " $ ". $ ' " ' право $ - " су ".

Важно је " $ се по % сусрета са $ " јасно ? $ "", $", & $ " & " ? ? у / $ сезоне $ ' тренера " Новог $.

Ja se nadam da mu je danas odzvonilo, to mi je jedino logično...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 07 maj 2010, 08:52

Ja mislim da on ostaje sigurno do kraja sezone, mada ja bi ga licno smijenio poslije Modrice, da se u ekipi napravi onaj pozitivni potres da se malo razmrdaju, pa mozda i uzmu bodove u Mostaru, mada iskreno ne vjerujem u tu pricu. Ovi nasi mi djeluju previse tromo, uspavano, ne mogu da vjeruje da nemogu da ih oporave da ih malo trgnu na fizickom planu. Bas su lose fizicki spremni, pored otkaza maricu ja bi odmah dao nogu i kondicionom treneru. Vrijeme je da svako odgovara za ono sto radi

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 09:07

subzero81 je napisao/la:Ja mislim da on ostaje sigurno do kraja sezone, mada ja bi ga licno smijenio poslije Modrice, da se u ekipi napravi onaj pozitivni potres da se malo razmrdaju, pa mozda i uzmu bodove u Mostaru, mada iskreno ne vjerujem u tu pricu. Ovi nasi mi djeluju previse tromo, uspavano, ne mogu da vjeruje da nemogu da ih oporave da ih malo trgnu na fizickom planu. Bas su lose fizicki spremni, pored otkaza maricu ja bi odmah dao nogu i kondicionom treneru. Vrijeme je da svako odgovara za ono sto radi
Ma on je doveo i tog kondicionog trenera, a pravo vrijeme za smjenu je sada, u nedelju je relativno lagana utakmica i novi trener i igrači bi sa pobjedom započeli novi posao, znači naraslo bi im samopouzdanje i zato ne treba čekati ni časa, Okuka je slobodan trener...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Ljuka
Kontakt:

Post Postao/la Ljuka » 07 maj 2010, 09:20

Ma,ako Marić ostane ništa od kupa...prvenstvo je već maltene odlučeno.
Ali bi sa novim terenerom,unijeli neku novu snagu...a i vrijedi pokušati,bojim se da nemamo šta izgubiti.
Marić će doći na Grbavicu da se brani i čeka priliku iz kontre...u up utakmici.
A možda bi mogli uzeti i negdje ne strani 3,4 boda što bi vjerovatno i donijelo titulu...sa novim trenerom.
Međutim novog trenera ne treba srljati i tražiti,već naći nekog kavlitetnog i stručnog za duži period....zbog toga mislim da će morati sačekati kraj sezone...(malo ko će napustiti klub pred kraj prvenstva)
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.