FK Željezničar (opšte diskusije)

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Pantelija » 22 avg 2015, 16:23

nesto na videu nije jasno?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

salamanca
Kontakt:

Post Postao/la salamanca » 22 avg 2015, 16:25

Sarajevo ti igra za pola sata a ti nemas pametnija posla u zivotu od pisanja gluposti?

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 22 avg 2015, 16:26

:guz: :guz: :tralala: :tralala: :wave: :wave:
Pantelija je napisao/la:nesto na videu nije jasno?
turneja 1992 ljupko p nikome u BIH nepada na pamet samo njanjama s lavora
51%--------49%

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 22 avg 2015, 16:40

A da ti napustiš ovaj dio foruma i posvetiš se malo više svom klubu i dešavanjima oko njega. Mozeš i na dešavanja u i oko uprave ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 avg 2015, 16:47

zeka_tm87 je napisao/la::guz: :guz: :tralala: :tralala: :wave: :wave:
ljupko nije bio na balkanu 92-95 a neko je za vrijeme granatiranja slavio kup sfrj

a ima i onih koji su bili u "Belim orlovimA" a danas su glavne face u ekipi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2015, 16:49

Ajzea je napisao/la:A da ti napustiš ovaj dio foruma i posvetiš se malo više svom klubu i dešavanjima oko njega. Mozeš i na dešavanja u i oko uprave ;)
Sad ce to leci na svoje mogu isplatiti zaostale rate igracima cim im legnu pare od Cimirota.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 22 avg 2015, 16:49

:tralala: :guz: ma nije sigurno ono sa ratnim zlocincem je foto montaza ili neki maskenbal-skolski primjer pitarske mitomanije
51%--------49%

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 22 avg 2015, 17:09

Pantelija je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la::guz: :guz: :tralala: :tralala: :wave: :wave:
ljupko nije bio na balkanu 92-95 a neko je za vrijeme granatiranja slavio kup sfrj

a ima i onih koji su bili u "Belim orlovimA" a danas su glavne face u ekipi
To ne mozes ni porediti nikako I mi nismo ponosni na to niti je on glavna faca u ekipi ,dohavizaj se pitaru procice ti voz :)
Ovaj je igro lopte a vas raso je komandovo a ljupko promoviso, uzdizo I druzio se sa ubicom.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 22 avg 2015, 17:13

Opet glupa prica, a sta drugo očekivat od benke pamenu spomeno nije na 3-4 nicka, samo gluposti i debilske rasprave :facepalm:

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 22 avg 2015, 18:54

Baja od prve minute za Konyu !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 avg 2015, 19:32

Pantelija je napisao/la:čitajuci vasu glavnu temuu, dalo se zakljuciti sljedeće:

-Dino Selimović je lično pisao saoptštenja saveza
-A. Ibrakovic je lično postavio linijskog sudiju (isti je bio i na kosevu i namjerno nam svirao nepostojeci ofsajd)
-Kusturica je lično, dakle lično on, rastjerao sve u savezu i postavio pitare iskljucivo da bi srusio fkŽ
-Svi su sada protiv fkŽ jer ste vi najveci a drugi ljubomorni
-vi ste nejač koja je od 1921 vječito ugnjetavana i vazda potlačena, kao od 2010. do 2013.

Hvala Vam sto otvarate oci i onima koji su vas malo poštovali ... sve vise padate u ocima normalnih navijaca sa ovim saopstenjima zbog JEDNOG OFSAJDA... prosle godine, protiv istog kluba na grbavici Antolović igra rukomet i dobija zuti karton, a poslije jos par OGROMNIH gresaka i vidi, rezultat je bio 1-1... ne sjecam se da su tada Ubice digle ovakvu hajku na ssavez, a Bgm ni vi niste bili dični da pricate kako vam sudije pomazu... i da, niste nas spominjali da smo pokopali Široki tada, kako sada Vas pokopavamo.
Jedno neka Vam je jasno, u vrijeme brke ste imali svojih ljudi u savezu i i mogao je reagovati kako je htio, sda nemate puno ludi i ovim sto ste uradili ste samo sebi štetu nanijeli. Da vas dolazi 10 000 plus na tekme pa da se savez zabrine pa hajde, ali vas proslu na grbavicu doslo 2000 i pricate o prijetnjama nekim...
Uzivajte lagano sa Gredićem i njegoviom matematikom vraćanja dugova....

DAM ZA SVE SU KRIVI PITARI, UZIVAJTE
imam osjecaj da je tebi neko hakovao acc, jer si unazad 5-6 mjeseci bio normala forumas. pratio si fks i nisi se previse petljao u druge teme (dok si imao nik ramstein). medjutim, kada si se prosuo par puta, sa netacnim info na vasoj temi, jednostavno si "podivljao" i krenuo si lupati svasta, cak i na vasoj temi. dozovi se drug, boli me sta ti mislis o Zelji i nasoj upravi, lupaj glavom u zid zbog vasih trenutnih problema oko sšs i igre koju prikazujete. vidis li, jadan, da te i navijaci fks, sve vise prozivaju za nebuloze.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 22 avg 2015, 19:40

Hordama u Zenici svaka cast za skandiranje....

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 avg 2015, 19:41

RuleHz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Lagao za prodaju igraca pa onda za igrace Zelje u ratu pa onda nasao opravdanje za dezertere koji su igrali u fks i jos ocekuje da neko razgovara sa njim. Tipicni pitarski mentalitet lazima kroz zivot.
**** navijaca koji ne prihvata klub kakav jeste. FKZ1949
Nemoj o ratu, plakat cete :-)
jok, eto, ti ces, isprdak sda-ovski, seljacki, o ratu pricat

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 avg 2015, 19:45

Eno opet stoka navalila sa vrijedjanjem. :D
Najveci klub drzave predstavlja drzavu kada je najteze. :shh:

Nk Zeljeznicar postoji od 1949. Lazem li i to? :D[/quote]
.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 23 avg 2015, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 22 avg 2015, 19:47

RuleHz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Lagao za prodaju igraca pa onda za igrace Zelje u ratu pa onda nasao opravdanje za dezertere koji su igrali u fks i jos ocekuje da neko razgovara sa njim. Tipicni pitarski mentalitet lazima kroz zivot.
Vjerujes li ti u to sto pricas,mene samo to zanima. Ko li je to tebi napricao,komsija u mahali nekoj ubleharskoj ?

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 22 avg 2015, 19:56

sportskilaik je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
Vjerujes li ti u to sto pricas,mene samo to zanima. Ko li je to tebi napricao,komsija u mahali nekoj ubleharskoj ?
rule je neobrazovan, dakle tipican. :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

salamanca
Kontakt:

Post Postao/la salamanca » 22 avg 2015, 22:53

djedovic01 je napisao/la:Baja od prve minute za Konyu !
On je meni drag momak, volio bih da zabije 30 golova ali on po mom misljenju on nije za spica. Jest kod nas jednu sezonu bljesno, ali to je bio maksimum.Poklopilo se dosta stvari. Cak sta vise i uz svo postavanje prema Bajicu, mi sad imamo boljeg napadaca, a uzeli smo milion. Dobar posao zaista odraden, nikad bolji.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 avg 2015, 10:47

Samo da pozdravim moju raju iz TM-a , a i ostale regularne momke i djevojke.Danas se igra , meni uvijek najdraza utakmica izmedju vaseg Zelje i mog Veleza.Iako odavno nije bila izrazenija razlika u kvalitetu i losija atmosfera medju mojim rodjenima , silno zelim da utakmica prodje u duhu sprtskog i navijackog fer-pleja pa neka bude sta ce biti.Nepopravljivi sam optimista i koliko god nam sanse bile male kao sto je to slucaj danas , zelim i nadam se povoljnom rezultatu za moje rodjene.
Neka ova mladja raja uzivaju u navijanju i zapamtite ,ko god da pokusa poremetiti odnose ova dva kluba i ogromne vecine njihovih navijaca, nece uspjeti.
Sretno nam svima :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 23 avg 2015, 12:18

:salut:
Ima vas svakakvih, i vas i nas, al' ne može par ljudi poremetiti odnos. Uprkos svemu, meni je Velež drag klub. Normalno, svako se bori za sebe, ne treba niko nikome poklanjati bodove, pa čak ni u tim odlučujućim utakmicama, protiv najvećih rivala.
Samo pošteno, nama pobjeda danas, vama sve najbolje u narednim utakmicama, i svi sretni. :P :wave: :bih:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 avg 2015, 14:04

rodjenisa je napisao/la:Samo da pozdravim moju raju iz TM-a , a i ostale regularne momke i djevojke.Danas se igra , meni uvijek najdraza utakmica izmedju vaseg Zelje i mog Veleza.Iako odavno nije bila izrazenija razlika u kvalitetu i losija atmosfera medju mojim rodjenima , silno zelim da utakmica prodje u duhu sprtskog i navijackog fer-pleja pa neka bude sta ce biti.Nepopravljivi sam optimista i koliko god nam sanse bile male kao sto je to slucaj danas , zelim i nadam se povoljnom rezultatu za moje rodjene.
Neka ova mladja raja uzivaju u navijanju i zapamtite ,ko god da pokusa poremetiti odnose ova dva kluba i ogromne vecine njihovih navijaca, nece uspjeti.
Sretno nam svima :bih:
Jedan si od normalnih bujrum na Grbavicu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.