ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

delinjo
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2015, 00:59

alex1991 je napisao/la:Ma Novak je takav tip tenisera da cesto igra samoo onoliko koliko mu je potrebno,muci se sa Goffinom,a onda razvali Stana itd.,rijetko on neki turnir odigra od pocetka do kraja besprijekorno,ali kad je najpotrebnije on zablista,a to su odlike velikih sampiona.
to je meni najgore kao i pred finale WB,znaci bio sam ubjedjen da Fedex uzima lagano u 3 seta,cisto jer je cijeli turnir dominirao a ovaj jedva nesto,tako da cu za sutra malo smanjiti ocekivanja,al opet mislim da je babuka blizi pobjedi ,jer nesto na ovom turniru nije po Novakovoj volji,a imam osjecaj da je danas samo malo bolji igrac od Dogopolova bio da bi ga izbacio,nudio se al znas kako ovi skidaju gace jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 23 avg 2015, 02:44

alex1991 je napisao/la:Ma Novak je takav tip tenisera da cesto igra samoo onoliko koliko mu je potrebno,muci se sa Goffinom,a onda razvali Stana itd.,rijetko on neki turnir odigra od pocetka do kraja besprijekorno,ali kad je najpotrebnije on zablista,a to su odlike velikih sampiona.
Stan razvalio sam sebe, realno, ne umanjujući Novakovo finale nikako, provuče se on uvijek protiv ovih koji nemaju damu da završe meč, i zasluženo u finalu :thumbup:

Ipak GOAT sutra do 7 titule, ako Novak ne proigra na veoma visokom nivou :tokralju:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2015, 10:09

Koliko sam pozitivno iznenađen Federerovim pristupom, toliko sam negativno iznenađen Murrayjevim. Veliko je pitanje šta se dešava s njim kada se sastane s Rogerom. Na stranu umor, znamo da je Andy jedan od najspremnijih igrača na touru već godinama unazad i da je mlađi skoro 6 godina od Federera, tako da to nije izgovor. Jednostavno, čini se da nije u stanju da odgovori na Federerovu S&V i C&C igru, koja se rodila 2014. s Edbergovim angažmanom. Njemu varijacije, nepredvidivost i općenito vanšablonski tenis nikad nisu ležali, ali je uvijek koliko-toliko pronalazio način da im se suprotstavi. Sada izgleda izgubljeno na terenu, jedino ga servis dobro služi. Da je servirao lošije, doživio bi još jedan debakl, to je sigurno.

Što se tiče finala, svjetski broj jedan je favorit ma kako igrao, pogotovo poslije nove pobjede u finalu Wimbledona. Đoković u finalu po pravilu diže nivo igre i ako se mučio čitav turnir, to opet ne znači da večeras neće zablistati. Naravno, pitat će se i Federer, ipak je ovo njegova teritorija, ali glupo je stavljati Novaka u drugi plan.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 avg 2015, 10:29

ppppp je napisao/la:Ukoliko Novak bude igrao kao zadnja dva meča biće počišćen.Jasno se vidi da nije u formi i da djeluje nekako umorno iako je mjesec dana landaro po moru
Ali ukoliko se trgne biće svašta...
Ne zaboravite da je slična situacija(Rodžer melje a Novak jedva) bila i na Vimbldonu do finala a u finalu znamo šta je bilo
I na kraju,izgleda da u ovom Sinsinatiju ima nešto što je ukleto za Novaka,vazduh,voda...jeb.em li ga
zar je bio loš meč protiv Stena?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 23 avg 2015, 10:45

Forster je napisao/la:
Stan razvalio sam sebe, realno, ne umanjujući Novakovo finale nikako, provuče se on uvijek protiv ovih koji nemaju damu da završe meč, i zasluženo u finalu :thumbup:

Ipak GOAT sutra do 7 titule, ako Novak ne proigra na veoma visokom nivou :tokralju:
Slicna situacija je bila na Wimbledonu,Novak je pobjedjivao ali se mucio sa igrom,dok se federer prosetao do finala,i onda znamo sta je bilo u finalu,a to sto nmg.ovi manji igraci da dokrajce Novaka kada ga imaju u saci nije samo striktno do njih,i Novak se tu nesto pita,postao je toliko psihicki stabilan da ni vodstvo od 5:0 u setu protivniku ne znaci da ce ga pobijediti,a dodatni motiv za Djokovica ce biti to da u slucaju vecerasnje pobjede prelazi u vodstvo u H2H mecevima.
Po mojoj procjeni sanse za pobjedu su 60:40 za novaka.
Neka bolji pobijedi ;)
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 23 avg 2015, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 avg 2015, 10:50

mene je endi razočarao i kao komunista i kao teniser :nedam:
oborio me na kladionici i nije pomogao radničkoj klasi da zaradi dinar više
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 23 avg 2015, 10:55

Skot ko skot,cicija prava :(

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 avg 2015, 11:01

alex1991 je napisao/la:Skot ko skot,cicija prava :(
ma ja sam budala, jer vjerujem da može skinuti još jedan niz... ali džaba
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 avg 2015, 13:59

Claus je napisao/la: Što se tiče finala, svjetski broj jedan je favorit ma kako igrao, pogotovo poslije nove pobjede u finalu Wimbledona. Đoković u finalu po pravilu diže nivo igre i ako se mučio čitav turnir, to opet ne znači da večeras neće zablistati. Naravno, pitat će se i Federer, ipak je ovo njegova teritorija, ali glupo je stavljati Novaka u drugi plan.

Ja sam se pomirio da Novak danas puca, pa ako bude kontra - super jer je Srbin opet pobediJo.
Ako ne bude - opet super: josh 1 manifestacija toga zashto je RF GOAT, a neki drugi nisu. :njanjanja:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2015, 14:31

MaGiCa je napisao/la:
Claus je napisao/la: Što se tiče finala, svjetski broj jedan je favorit ma kako igrao, pogotovo poslije nove pobjede u finalu Wimbledona. Đoković u finalu po pravilu diže nivo igre i ako se mučio čitav turnir, to opet ne znači da večeras neće zablistati. Naravno, pitat će se i Federer, ipak je ovo njegova teritorija, ali glupo je stavljati Novaka u drugi plan.

Ja sam se pomirio da Novak danas puca, pa ako bude kontra - super jer je Srbin opet pobediJo.
Ako ne bude - opet super: josh 1 manifestacija toga zashto je RF GOAT, a neki drugi nisu. :njanjanja:
Tebi je win-win situacija u svakom slučaju. :mrgreen:

S druge strane, Rogeru je ovo možda posljednji Cincinnati koji igra, vrlo moguće posljednji veliki turnir koji ima šansu da osvoji, jer je Rio svakim danom sve bliži. Bez obzira šta ko rekao, njemu su 34 godine i svakog trenutka može obznaniti da se povlači, tako da bi bilo lijepo da danas odbrani titulu i vrati se na drugo mjesto.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 23 avg 2015, 14:42

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 23 avg 2015, 19:28

Nole nema sanse trenutno protiv Fedexa...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2015, 19:34

E **** ga brejk lopta uvijek isto...iskoristi jednu a ne svaki put treba ti 10 brejk lopti da napravis brejk cccc
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2015, 20:03

Sta radi Roger :urnebes:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 23 avg 2015, 20:04

Hahahaha Rodzer hvata poluvolej na riternu,koji kralj :D
Kad gledam ove voleje,ostane mi zao sto ranije nije forsirao ovu igru na mrezi.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 23 avg 2015, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2015, 20:04

Tako je babuka
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 avg 2015, 20:05

Kakva igra Federera :bow: :bow: :bow:

Ovo je strasno sto fedex prikazuje, kakvi napadi na 2 servis :bow:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 23 avg 2015, 20:07

Zasluzeno vodstvo federera,dominirao je u svakom segmentu igre,ako zadrzi ovakvu igru do kraja meca,pobjeda je sigurno njegova.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 23 avg 2015, 20:13

Najbolji riterner svih vremena osvaja samo 5 poena na servis Federera u prvom setu.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 avg 2015, 20:16

Bog iz Basela.

Samo privedi kraju lagano. :pray:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []