Bilo je ovdje jako puno onih koji si registruju neki "rezervni" nick ( glavnog sacuvaju ) i sa njega pljuju/hvale neke igrace/selektore. Pa kada ih banuju nema veze i to im je donekle prolazilo. To dovoljno govori o njima da su imali potrebu da to rade. Je neznam dali si novi mozda jesi i mozda si tako vidio nastup Vrancica. Samo isto tako moras znati da ovdje ima poprilican broj ljudi koji godinu dana govore da je Vrancic losiji nego sto jeste i koji ga ne zele u reprezentaciji mahom zbog nekih drugih igraca. Ja jesam mozda pretjerao samo ti si isto ako ne i vise. Ako si citao ovaj forum duze vremena neke stvari bi ti bile jasnije oko tih nacukavanja oko nekih igraca, selektora.elvis270178 je napisao/la:Ja @ajax nit sam tebi uvrijedio niti koga drugoga. A tvoje ponasanje sve kaze o tebi. Tacka
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
- bistrikboy
- Kontakt:
maloprije opuca na gol pogodi korner zastavicu hamanHead je napisao/la:SAID HUSEJINOVIĆ U PRVOJ POSTAVI DINAMA, STA IM RADI GUZA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Necemo pretjerivati...zasluzio je poziv, ali da igra ispred Besica nikako...Muhamed da bude povrijedjen do pred utakmicu opet ce biti bolji i korisniji na terenu od njega.FaraonTM je napisao/la:On bi mogao biti Bešićeva zamjena sasvim sigurno, pa čak i odmah u ovom trenutku. Sad je na Meši da procijeninut_shell je napisao/la:Bilo bi fino da se on ustali u Rapidu, moze biti nesto od njega.STEVIE je napisao/la:grahovac opet igra za rapid.
Zlomislic odlican a Zolotic dobar u Istri. Husejnovic los a Hodzic u 15 minuta igre odlican udarac glavom nakon kornera. Jos jednom po meni trenutno bolji od Henriqueza.
Poziv Hodzicu u A reprezentaciju i davanjem odredjene minutaze bi sigurno pomoglo da bude vise forsiran u Dinamu, a kao takav je idealan za Mamice. Najgore od svega je sto nemamo luksuz da mu dajemo bilo kakvu minutazu u ove 4 utakmice.dubrovnik je napisao/la:Zlomislic odlican a Zolotic dobar u Istri. Husejnovic los a Hodzic u 15 minuta igre odlican udarac glavom nakon kornera. Jos jednom po meni trenutno bolji od Henriqueza.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Kažem zamjena, Bešićeva zamjena.hurem je napisao/la:
Necemo pretjerivati...zasluzio je poziv, ali da igra ispred Besica nikako...Muhamed da bude povrijedjen do pred utakmicu opet ce biti bolji i korisniji na terenu od njega.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Grahovac je vise za Medunjaninovu/Pjanicevu poziciju, nego za Besicevu. Nije onaj tipicni destruktivac, niti po meni ima karakteritstike za to, iako je stvarno u odnosu na prosle sezone dosta poradio na dinamici.
- Gabon
- Kontakt:
Tino Sven SusicGoalgetter je napisao/la:Grahovac je vise za Medunjaninovu/Pjanicevu poziciju, nego za Besicevu. Nije onaj tipicni destruktivac, niti po meni ima karakteritstike za to, iako je stvarno u odnosu na prosle sezone dosta poradio na dinamici.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Po meni ono što sam ga gledao ove godine više mi je orijentisan prema destrukciji igre, dok je igrao u Borcu bio je tako da kažem box to box veznjak. Sad vjerovatno ima takav zadatak da ne ide toliko prema naprijed, bar u klubu. A sigurno da nije limitiran prema naprijed, ima momak i šut i tehniku.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dobar je on igrac i vidio sam odavno nesto u njemu Goalgetteru a i nije da ne igra odbranu. I ja mislim da bi on cak mogao u paru sa Besicem igrati a Pjanica gurnuti naprijed. Makar dok nam Milicevic ne dodje. Ako se to ikad dogodi. Moze cak i mijenjati Besica. Cim izlazi krvave glave ne boji se on duela.Goalgetter je napisao/la:Grahovac je vise za Medunjaninovu/Pjanicevu poziciju, nego za Besicevu. Nije onaj tipicni destruktivac, niti po meni ima karakteritstike za to, iako je stvarno u odnosu na prosle sezone dosta poradio na dinamici.
Zasto mu ne dati 20ak minuta protiv Andore. Naravno da to njima a i njemu automatski ide u korist. Kad je nas igrac u pitanju zanemarit cu moju opcinjenost nasmrkanim.Pivopija je napisao/la:Poziv Hodzicu u A reprezentaciju i davanjem odredjene minutaze bi sigurno pomoglo da bude vise forsiran u Dinamu, a kao takav je idealan za Mamice. Najgore od svega je sto nemamo luksuz da mu dajemo bilo kakvu minutazu u ove 4 utakmice.dubrovnik je napisao/la:Zlomislic odlican a Zolotic dobar u Istri. Husejnovic los a Hodzic u 15 minuta igre odlican udarac glavom nakon kornera. Jos jednom po meni trenutno bolji od Henriqueza.
Protiv Andore ce vjerovatno uz Dzeku i mozda Ibisevica dobiti priliku ovi sto je duze cekaju, Djuric, Zec...tako da su nazalost slabe sanse za Hodzica, sto vazi i za baraz u novembru ili eventualni direktan plasman, a ako se ne kvalifikujemo onda ce vjerovatno vise dobiti prilike u prijateljskim utakmicama na proljece.dubrovnik je napisao/la:Zasto mu ne dati 20ak minuta protiv Andore. Naravno da to njima a i njemu automatski ide u korist. Kad je nas igrac u pitanju zanemarit cu moju opcinjenost nasmrkanim.Pivopija je napisao/la: Poziv Hodzicu u A reprezentaciju i davanjem odredjene minutaze bi sigurno pomoglo da bude vise forsiran u Dinamu, a kao takav je idealan za Mamice. Najgore od svega je sto nemamo luksuz da mu dajemo bilo kakvu minutazu u ove 4 utakmice.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Po meni ono sto sam ja primjetio je da mu nije mrsko 90 minuta ganjati igrace a to na toliko vremena donese sigurno dobar rezultat !Goalgetter je napisao/la:Grahovac je vise za Medunjaninovu/Pjanicevu poziciju, nego za Besicevu. Nije onaj tipicni destruktivac, niti po meni ima karakteritstike za to, iako je stvarno u odnosu na prosle sezone dosta poradio na dinamici.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Sigurno Meša ne bi pogriješio kada bi ga zvao sad. Pa onako realno, kako Hadžić može na spisak prije njega? Nema znači nijedan kvalitetan argument i razlog.
Igraju u istoj ligi, na istoj poziciji, Grahovac igra za jači klub, mlađi je, potentniji od Hadžića, u boljoj formi. Ne znam šta više treba
Igraju u istoj ligi, na istoj poziciji, Grahovac igra za jači klub, mlađi je, potentniji od Hadžića, u boljoj formi. Ne znam šta više treba
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svakako da ne bi pogrijesio, treba dati svakom igracu do znanja, kada se trudi i postigne neki rezultat da to neko gleda i cijeni...
Ali pametan je nas(mislim na sve iz BiH) Mesa i vremenom ce on uvesti svoj sistem vrijednovanja
Bio je ratnik na terenu i sigurno ce cijeniti ratnike...
Ali pametan je nas(mislim na sve iz BiH) Mesa i vremenom ce on uvesti svoj sistem vrijednovanja
Bio je ratnik na terenu i sigurno ce cijeniti ratnike...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Iskreno se nadam da je tako, sve ide u tom smjeru pa neka tako i nastavi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Iskuliraj ga Ajah je to.elvis270178 je napisao/la:Ja @ajax nit sam tebi uvrijedio niti koga drugoga. A tvoje ponasanje sve kaze o tebi. Tacka
Neunistiv je ko rusi i atomsku prezivi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mesa pogledaj Ahmetovica iz Slobode ! Klasa od igraca, i tako smo tanki u napadu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Bajic 90min za Konyasport igro.
Odlicno da je odma starter i da se vjeruje u njega.
Odlicno da je odma starter i da se vjeruje u njega.
Harise za tebe i jesam neunistiv i bolji u svakom mogucem pogledu i nema potrebe da se promovisem ovdje. A tebi je preostalo da virtualno pises gluposti i nista vise. Pa bolan kako te nije sramota. Pa tri godine zaredom si proglasen za kantu foruma. Pa mene jednom da nominiju za jednog od pet kandidata nebi vise rijeci ovdje napisao. Jesi li ti svjestan toga covjece ?? Stotine forumasa glasa iz godine u godinu za tebe kao za najlosijeg, najantipaticnijeg forumasa ovdje. Pa zar je moguce da mislis da nije do tebe. Ti si covjece komedija i to jos 50 godina u guzici. Treba te zaliti jer za drugo i nisi.
I nije mi jasno kome je u interesu i ko dozvoljava ove tvoje nebuloze ovdje godinama. Svakome je jasno da vec godinama pises samo gluposti koji u vecini postova nemaju veze sa temom na kojoj pises. Imas mahanje

I nije mi jasno kome je u interesu i ko dozvoljava ove tvoje nebuloze ovdje godinama. Svakome je jasno da vec godinama pises samo gluposti koji u vecini postova nemaju veze sa temom na kojoj pises. Imas mahanje
Trenutno korisnika/ca: HZ1987Graz, Pact1921, Zglavkar i 75 gostiju.