da, prvo kolo, 0-3 par forte... mi se bunili nakon njihovog gola u 90. a utakmica prekinuta i bum 3-0 za zepce...invincible1921 je napisao/la:Ma tad nije bilo ni do trenera ni do igraca igralo se u nekom poludirigovanom sistemu gdje su svi bili u bod, jer nisi mogo dobit na strani, a i vrlo tesko izgubit kuci.ZZtop10 je napisao/la:Simo je napravio dobre rezultate u Srbiji sa Jagodinom ako se ne varam. NIje on toliko los trener.
Obicno bi jedna ekipa ispala odma i sve gubila dok bi ostali kad dobiju kuci se borili za evropu, a narednu kad izgube u gostima za opstanak i tako sve u krug.
Da jos dodam jedno od najvecih agonija koju pamtim i dan danas...Žepče kad je ispalo imalo je ja mislim samo 7 bodova, a od tih 7 tri su bila u pobjedi protiv nas. Prvo kolo ako se ne varam
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Sta bi ovo u Zenici ko diro.Jel to puklo bratsvo jedinstvo Robija Horde au .Gledam onaj spot Manijci pravili probleme na Tusnju i vidim likove navijace Slobode kako se kriju kad dodjose specijalci jedan odma navlaci onaj zuti prsluk i fol zajeban haahaaa.Tanki ste vi jos za neke ultra frke i ostalo.Pure i to dobro zalit nemate to vi u krvi.Nego ja ne podrzavam belaje zajebancija ok u normali ali dosta brate vise zato nam i nema ljudi na tribinama navijaca famelija generacije 30-40godina tu vrstu navijaca treba privuc ali kako kad evo svako 2 kolo neki belajsuzi.
Simo je odličan trener. Izuzetno cijenjen u Srbiji. Sada ganja neko inostranstvo, a bio je zainteresovan ako to ne izganja da dođe u Slaviju. Inače, trenutno je na Palama otac mu je teško bolestan pa želi da bude blizu njega.ZZtop10 je napisao/la:Simo je napravio dobre rezultate u Srbiji sa Jagodinom ako se ne varam. NIje on toliko los trener.
Malo ko možda to zna, ali upravo je on zaslužan što je Tiago stigao u Želju.
Stop torturi navijača od strane igrača ! 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
je li se sada trebamo smijati ili šta ?Ajzea je napisao/la:Stop torturi navijača od strane igrača !
Das Ist Walter
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ovo je bilo strašno gostovanje, moje prvo a možda i najboljeFaraonTM je napisao/la:A kad smo kod toga, da se sjetim i ovoga...
[youtube][/youtube]
Jedan od boljih tekmi tih godina, a i atmosfera je bila fantastična
PS: Koliko se ja sjećam, Robijaši su jedina navijačka skupina koja je napunila zdenku (izuzev pitara naravno) od kada ja pratim Želju zadnjih 10-ak godina. I nikad niko kasnije ni blizu nije napunio zdenku a da nisu Hz. Baš bila dobra brojnost Robijaša
I one jedne godine Red Army je fino istok popunio.
Voz krcat kao šibica, 3-4 vagona, i šetnja u korteu od želj. stanice do Grbavice i nazad, predivno je bilo bez obzira na poraz
Ma naravno, tada je haos bio nije se niko mogao ni dokazati...Pappy je napisao/la:Simo je odličan trener. Izuzetno cijenjen u Srbiji. Sada ganja neko inostranstvo, a bio je zainteresovan ako to ne izganja da dođe u Slaviju. Inače, trenutno je na Palama otac mu je teško bolestan pa želi da bude blizu njega.ZZtop10 je napisao/la:Simo je napravio dobre rezultate u Srbiji sa Jagodinom ako se ne varam. NIje on toliko los trener.
Malo ko možda to zna, ali upravo je on zaslužan što je Tiago stigao u Želju.
Hvala mu za Thiaga
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kakav je gol zabio Šabić, teško da sam vidio bolji na našim terenimaConvicts1988 je napisao/la:Ovo je bilo strašno gostovanje, moje prvo a možda i najboljeFaraonTM je napisao/la:A kad smo kod toga, da se sjetim i ovoga...
[youtube][/youtube]
Jedan od boljih tekmi tih godina, a i atmosfera je bila fantastična
PS: Koliko se ja sjećam, Robijaši su jedina navijačka skupina koja je napunila zdenku (izuzev pitara naravno) od kada ja pratim Želju zadnjih 10-ak godina. I nikad niko kasnije ni blizu nije napunio zdenku a da nisu Hz. Baš bila dobra brojnost Robijaša
I one jedne godine Red Army je fino istok popunio.![]()
Voz krcat kao šibica, 3-4 vagona, i šetnja u korteu od želj. stanice do Grbavice i nazad, predivno je bilo bez obzira na poraz
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
shzna je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
#musvdg
De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la:Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
Nullius in verba
Malo je reci da te drmaju kompleksi niže vrijednostiHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
i još Seljo, umjesto Željo
Koliko nam to bježi Sloboda, 20, 30 bodova? 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Tebi cu taman objasnjavat nesto,dzaba vam da vam dodje jos jedan dijasporac i doveze jos toliko kamiona i para u njima nikad necete imat ono sto ove dvije ekipe su imale a i danas imajuHeller je napisao/la:De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la:Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
#musvdg
1922VFC1981 je napisao/la:Tebi cu taman objasnjavat nesto,dzaba vam da vam dodje jos jedan dijasporac i doveze jos toliko kamiona i para u njima nikad necete imat ono sto ove dvije ekipe su imale a i danas imajuHeller je napisao/la:De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la: Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzle![]()
![]()
7 bodova? koji ce nam **** imamo 10
Btw naučite značenje riječi kompleks.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 23 avg 2015, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.