Amel Tuka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Amel Tuka
Evo ga!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Čestitke Amele! 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hvala BurazanonymousHD je napisao/la:Evo ga!
[youtube][/youtube]
Jedini covjek koji uspio da istrci 1:42:51 sve Kenijce preteko ove godine hohohhoo
Bravo momcino, ponosu nas!!!
Sramota da je sportsport.ba stavio na nekom mislim poljskom snimak a ne nasem sa gospodinom BAHOM
Sramota da je sportsport.ba stavio na nekom mislim poljskom snimak a ne nasem sa gospodinom BAHOM
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Jedva cekam utorak 1
Ko je sve u finalu ?
Ja onaj snimak sa Face-a nisam mogao odgledati do kraja.adal je napisao/la:Bravo momcino, ponosu nas!!!
Samo da Amel trci svoju trku i ne gleda sta Rudisha radi i zlato je njegovoBosnaSTL je napisao/la:Jedva cekam utorak 1

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Glavni favorit Amos mislim da je ispao jer je bio treci u najsporijoj utrci..BosnaSTL je napisao/la:Ko je sve u finalu ?
http://www.iaaf.org/competitions/iaaf-w ... al/summaryBosnaSTL je napisao/la:Ko je sve u finalu ?
Aman diskvalificiran, vjerovatno je u onom trenutku kada je obilazio Holandjanina o cemu sam pisao gore nagazio vanjsku liniju, ili se posluzio rukama da gurne Holandeza, tako da je Marokanac Belhanbel zahvaljujuci vremenu usao, inace Marokanac je bio treci u Amelovoj utrci.
Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 23 avg 2015, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Baho pojma nema o atletici, njegov komentar je teror i za laika o atleticiadal je napisao/la:Bravo momcino, ponosu nas!!!
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pisalo je da AMOS NIJE U FINALUtuzlak1987 je napisao/la:Glavni favorit Amos mislim da je ispao jer je bio treci u najsporijoj utrci..BosnaSTL je napisao/la:Ko je sve u finalu ?
Zbog guranja kako ja negdje procitah.SGD53 je napisao/la:http://www.iaaf.org/competitions/iaaf-w ... al/summaryBosnaSTL je napisao/la:Ko je sve u finalu ?
Aman diskvalificiran, vjerovatno je u onom trenutku kada je obilazio Holandjanina o cemu sam pisao gore nagazio vanjsku liniju, ili se posluzio rukama da gurne Holandeza, tako da je Marokanac Belhanbel zahvaljujuci vremenu usao, inace Marokanac je bio treci u Amelovoj utrci.
Sve mirise na zlato za Amela jer vjerujem da Rudisha nije spreman za vrijeme koje Amel moze postici.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce zafrkano, mora se opet izdvojiti sa strane da ga Kenijci ne mogu zatvoriti. Tu je Rudisha iz druge trke, Rotich koji je bio sporiji stotinjku samo u trecoj i Kipketer. A i ovaj Balla vreba iz prikrajka, izgleda da je u dobroj formi. U uz njih Poljak koji je citavih 800 metara u prvoj trci vodioBosnaSTL je napisao/la:Pisalo je da AMOS NIJE U FINALUtuzlak1987 je napisao/la:Glavni favorit Amos mislim da je ispao jer je bio treci u najsporijoj utrci..BosnaSTL je napisao/la:Ko je sve u finalu ?
Od Belhnabela je bolji i od Francuza..
Vidjet cemo, konkurencija je jaka ali eto ako nista Amos je izletio. Mislim da se moze ovdje do medalje ako odradi ovakav finis opet

Amana je zeznulo spoticanje, tu je on samo izgubio bio jer se spotaknuo na Holandjanina

Sada Amel vs Kenijci i Balla ide

Slavimo zlato u utorak inasalah .Napaceni narod ove zemlje je to zasluzio .Nakon mladi kosarkasa I sad samo da Amel uzme medalju ovo ljeto bi bilo

Ono što mene fascinira jeste ova smirenost, pogledajte izraz lica, mišiće na nogama i rukama, pa izgleda kao da je džogirao a ne šprint na 100 metara na utrci od 800, momak bi bez problema mogao trčati i 1500 metara u to sam uvjeren i to sa velikim uspjehom, tempiranje utrke i snage nešto nevjerovatno. Pogledajte Roticha koji zna da će biti prvi ili drugi i ući u finale sa kojim on naporom ulazi u cilj, a Tuka koji je zadnjih 100 metara ušao kao Bolt izgleda kao de je tek krenuo utrku, gedajte Marokanca kako iz petnih žila ulazi na to treće mjesto zbog vremena.

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Zato kazem ako ovako nastavi mozeda obori svjetski rekordSGD53 je napisao/la:
Ono što mene fascinira jeste ova smirenost, pogledajte izraz lica, mišiće na nogama i rukama, pa izgleda kao da je džogirao a ne šprint na 100 metara na utrci od 800, momak bi bez problema mogao trčati i 1500 metara u to sam uvjeren i to sa velikim uspjehom, tempiranje utrke i snage nešto nevjerovatno. Pogledajte Roticha koji zna da će biti prvi ili drugi i ući u finale sa kojim on naporom ulazi u cilj, a Tuka koji je zadnjih 100 metara ušao kao Bolt izgleda kao de je tek krenuo utrku, gedajte Marokanca kako iz petnih žila ulazi na to treće mjesto zbog vremena.
![]()
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Baho je rekao ako pobjedi da ce opet praviti docek hahah
Pa I treba da se pravi docektuzlak1987 je napisao/la:Baho je rekao ako pobjedi da ce opet praviti docek hahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.