pere seesprit24 je napisao/la:Rodjeni dje vam je ta givovina oprema?? Jos uvijek igrate u zeero-voj
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
#musvdg
Ko vam je ovaj sa brojem 9 ? Odlican igrac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Demir Peco , 19 godina , plod naše škole.Sema1988 je napisao/la:Ko vam je ovaj sa brojem 9 ? Odlican igrac
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Buducnost Veleza i BH nogometaSema1988 je napisao/la:Ko vam je ovaj sa brojem 9 ? Odlican igrac
EVO GAAAAAAAAAAAAAA, TAKO JEEEEE !!!!!!!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma hajte u pizdu materinu, kako nam sloziše gol na foru, mpa ovo je sramota

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
1922VFC1981
- Kontakt:
**** ga morao je dat sudija Kodri drugi zuti ipak je zeljinom igracu dao crveni direktan,dzelo ostani u sarajevu
#musvdg
-
remistarmo
- Kontakt:
Demir Peco nije Velezovo dijete.Dosao iz mostarske Lokomotive u Velež.Nikad slabija omladinska škola VeležaMaestro^^ je napisao/la:Demir Peco , 19 godina , plod naše škole.Sema1988 je napisao/la:Ko vam je ovaj sa brojem 9 ? Odlican igrac
Mogao bi vas Moke Alispahić preuzeti
Info?mavi je napisao/la:Mogao bi vas Moke Alispahić preuzeti
Ne moze gori od ovog sad 100%.Svojim izjavama i taktikama sjebe mi svaki vikend od Maja. Yebo ti sve svoje bezobrazno mrs iz kluba!
Mozda je cak i kasno za promjenu, jer smo vec jednom nogom u cvajti.
lezVe do bagro
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Je dao ostavku ? Il dolazite s Dželom? 
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
-
drakensang
- Kontakt:
DEMIR PECO JESTE VELEZOVO DIJETE. Dijete koje je poniklo u Velezu, od pjetlica pa sve do mladjih kadeta je bilo u Velezu, tada je SAMO JEDNU SEZONU odradio u Lokomotivi, zbog sukoba sa trenerom. Opet se vratio u Velez i evo igra za prvi tim.remistarmo je napisao/la:
Demir Peco nije Velezovo dijete.Dosao iz mostarske Lokomotive u Velež.Nikad slabija omladinska škola Veleža
E cuj nije velezovo dijete. NE znam jesi li htio ispasti drzak ili si samo neinformisan
Ima on očito nekih problema sa Veležom.drakensang je napisao/la:DEMIR PECO JESTE VELEZOVO DIJETE. Dijete koje je poniklo u Velezu, od pjetlica pa sve do mladjih kadeta je bilo u Velezu, tada je SAMO JEDNU SEZONU odradio u Lokomotivi, zbog sukoba sa trenerom. Opet se vratio u Velez i evo igra za prvi tim.remistarmo je napisao/la:
Demir Peco nije Velezovo dijete.Dosao iz mostarske Lokomotive u Velež.Nikad slabija omladinska škola Veleža
E cuj nije velezovo dijete. NE znam jesi li htio ispasti drzak ili si samo neinformisan
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Jako si zanimljiv sa ovim dobro biranim rijecima za provokacije ali nazalost neuspjesne.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nisu vam loši onaj 9 i 10. Ko su momci? Prvi put ih vidim. Jesu li za Želje? Blagojević nam je dobro lego.
#musvdg
Imal tog trenera hercegovci??? Previse ste mi dragi i bilo bi mi zao da ispanete

Neki dan sam svracao u Mostar i pio kafu kod nekog "gume'
Ekstra lik malo sam ga zezo za Rodjene, vidi se da je stari Velezovac
Neki dan sam svracao u Mostar i pio kafu kod nekog "gume'
Ekstra lik malo sam ga zezo za Rodjene, vidi se da je stari Velezovac
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
remistarmo
- Kontakt:
dime je napisao/la:Ima on očito nekih problema sa Veležom.drakensang je napisao/la:DEMIR PECO JESTE VELEZOVO DIJETE. Dijete koje je poniklo u Velezu, od pjetlica pa sve do mladjih kadeta je bilo u Velezu, tada je SAMO JEDNU SEZONU odradio u Lokomotivi, zbog sukoba sa trenerom. Opet se vratio u Velez i evo igra za prvi tim.remistarmo je napisao/la:
Pa da nije bio Lokomotivin igrač nebi ovih dana velež isplatio obestecenje za njega.Isto kao što dolazi na naplatu sudski spor sa Džafićem i Bratićem za neisplaćene plaće tri godine ugovora,a uskoro i Dzeli obestecenje ide.Sve se to gura pod tepih,ali sve ipak jednog dana dodje na naplatu.Provjerite
Kako ce pojesti svoja daMu ovi hejteri kad se rodjeni pocnu pomjerati prema sigurnoj zoni

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Najljepsa strana naseg druzenja/svetinje je ljubav koju gajimo prema istoj i koju prenosimo sa koljena na koljeno. To vi dusmani nikada nece shvatiti jer nemate taj gen u sebi. Kerovi, samo nastavite sa lajanjem, nista drugo i neznate!!!rodjenisa je napisao/la:Kako ce pojesti svoja daMu ovi hejteri kad se rodjeni pocnu pomjerati prema sigurnoj zoni![]()
Prkosni i Ponosni od 1922
Ne bih nikoga da potcjenjujem, ali oni to jednostavno ne znaju.Moras biti ROĐENI da bi to osjetio, neke se stvari jednostavno ne mogu kupiti novcem,Velez i da ode u najnizi rang , a nece naravno, jednostavno privlaci i prakticno je sa svoje 93 godine davno osigurao svoje mjesto u fudbaskoj historiji i medju ljubiteljima "lopte" sirom svijetaSipakUlicar1922 je napisao/la:Najljepsa strana naseg druzenja/svetinje je ljubav koju gajimo prema istoj i koju prenosimo sa koljena na koljeno. To vi dusmani nikada nece shvatiti jer nemate taj gen u sebi. Kerovi, samo nastavite sa lajanjem, nista drugo i neznate!!!rodjenisa je napisao/la:Kako ce pojesti svoja daMu ovi hejteri kad se rodjeni pocnu pomjerati prema sigurnoj zoni![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.