Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ja mislim da Mahmutovic treba bit prekrizen. opet klupa i u godinama nazalost . Treba se okrenut hodzicu bajicu. I onog ahmetovica valja pogledat dugo igro u rusiju a najjaci je spic premijer lige !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Lazica, koji eto napokon izlega ima klub gdje moze igrati.hurem je napisao/la:Jest mi zao ovog Mahmutovica, pravi je uljez u svom timu...u Plzenu igraju sve Cehoslovaci (tacnije samo dva Slovaka)i eto jedan stranac - bosanceros - mahmutovic...
Za kojeg je ono Jagodic govorio da je Robben, za Milosevica ili Lazica?
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
malo prije toga je sepao, mozda je dobio udarac, pa zato izasao. inace fino je odigrao.Goalgetter je napisao/la:Izlazi Prevljak u 60toj. Mogao ga je vala jos malo ostaviti, steta.
Bravo za njega, pokazao je da vrijedi, samo sto nazalost sad kad se vrate Soriano, Damari i Djuricin u sastav, on ide u Liefering opet.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam sklon da predlažem igrače iz naše lige jer je prilično loša,al Ahmetovica iz Slobode sam ove sezone gledao 4 puta i mogu reći da zasluźuje poziv u A tim,jest da mu je 30 godina al bi mogao poslužiti sada kada osim džeke nemamo nijednog napadača u formi,Ahmetovic je kompletan napadač,odlično se gradi,igra sa obje noge,glavom ubija,ima dugogodišnje iskustvo igranja u Rusiji,znam da ce mnogi ovaj post ismijati,al za mene,kao nekoga ko se dugo bavio i aktivno prati fudbal,on je kratkoročno bolje rješenje od Hodzica,Bajica pa i Đurića
- Gabon
- Kontakt:
ovisnik je napisao/la:Nisam sklon da predlažem igrače iz naše lige jer je prilično loša,al Ahmetovica iz Slobode sam ove sezone gledao 4 puta i mogu reći da zasluźuje poziv u A tim,jest da mu je 30 godina al bi mogao poslužiti sada kada osim džeke nemamo nijednog napadača u formi,Ahmetovic je kompletan napadač,odlično se gradi,igra sa obje noge,glavom ubija,ima dugogodišnje iskustvo igranja u Rusiji,znam da ce mnogi ovaj post ismijati,al za mene,kao nekoga ko se dugo bavio i aktivno prati fudbal,on je kratkoročno bolje rješenje od Hodzica,Bajica pa i Đurića
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Vi koji ismijavate moj post momka sigurno nikad niste gledali,kad pogledate momka par utakmica sigurno se necete sa tim sprdati,ili vi utakmice i negledate uzivo,nego misljenje formirate prema klubu u kojem neki igrač igra.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nemojte momka ismijavat nego pogledahte koju utakmicu. Stvarno se radi o kvalitetnom spicu. I kao sto on kaze kratkorocno bi bio ekstra rijesenje. 1.91 visok gradi se super, glavom dobar, tehnicar dobar i ima brzinu dobru za tu visinu. Prvo treba pogledat pa onda se smijat ako je fus igrac. Bosnjo odma unaprijed voli osudjivat !
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ahmetovic je poslije Benke najbolji napadac PLBiH, bolji od Bajia, ne znam za Hodzica jer ga nisam gledo. Mada mislim da nije za repke jos.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
SjeverniVjetar
Da , Ahmetovic je , uz Benku, najbolji napadac lige. Gledao sam ga i u Rusiji, imao je dobrih momenata.
Sto se tice reprezentacije, mozda da do nove godine natrpa jedno 15 komada, pa da udje u kombinacije. Ipak mu je skoro 30.
Sto se tice reprezentacije, mozda da do nove godine natrpa jedno 15 komada, pa da udje u kombinacije. Ipak mu je skoro 30.
- Gabon
- Kontakt:
Tuga, jad i cemer.
Hvala Susicu na napadacima.
Hvala Susicu na napadacima.
Ja sam iznio mišljenje jer je momak u ovih 5 utakmica izdominiro,dao 4 gola,protiv borca i nije bio na nekom nivou,al je Jagodic nakon utakmice rekao da u ovoj ligi nema igrača kao Ahmetović,ne tvrdim da treba igrati u 11,ali smatram da treba biti pozvan,jer mu je konkurencija pored nedodirljivog Dzeke prilično tanka,vedo neigra a svi ostali koji se spominju u kontekstu reprezentacije su nedokazani igrači.p.s.da igra u żelji ili sarajevu bile bi ga pune novine i portali,ovako se uzgred spomene.
-
SjeverniVjetar
Budimo realni, ipak je ovo BH liga.ovisnik je napisao/la:Ja sam iznio mišljenje jer je momak u ovih 5 utakmica izdominiro,dao 4 gola,protiv borca i nije bio na nekom nivou,al je Jagodic nakon utakmice rekao da u ovoj ligi nema igrača kao Ahmetović,ne tvrdim da treba igrati u 11,ali smatram da treba biti pozvan,jer mu je konkurencija pored nedodirljivog Dzeke prilično tanka,vedo neigra a svi ostali koji se spominju u kontekstu reprezentacije su nedokazani igrači.p.s.da igra u żelji ili sarajevu bile bi ga pune novine i portali,ovako se uzgred spomene.
Siguran sam da bi Armin Hodzic, u stanju u kom se sada nalazi, davao po dva gola po utakmici u nasoj ligi. Isto vrijedi i za Prevljaka.
Gabon=GabalaGabon je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Zec strijelac za Gabalu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Gabon
- Kontakt:
Harishp=HarisHANPIJESAKharishp je napisao/la:-
Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma slažem se,ali armin i prevljak ce u U-21,napisao sam čisto zbog činjenice da momak na početku sezone igra ekstra,a mi baš i nemamo nekih napadača u ozbiljnim ligama i u dobroj formi.SjeverniVjetar je napisao/la:Budimo realni, ipak je ovo BH liga.ovisnik je napisao/la:Ja sam iznio mišljenje jer je momak u ovih 5 utakmica izdominiro,dao 4 gola,protiv borca i nije bio na nekom nivou,al je Jagodic nakon utakmice rekao da u ovoj ligi nema igrača kao Ahmetović,ne tvrdim da treba igrati u 11,ali smatram da treba biti pozvan,jer mu je konkurencija pored nedodirljivog Dzeke prilično tanka,vedo neigra a svi ostali koji se spominju u kontekstu reprezentacije su nedokazani igrači.p.s.da igra u żelji ili sarajevu bile bi ga pune novine i portali,ovako se uzgred spomene.
Siguran sam da bi Armin Hodzic, u stanju u kom se sada nalazi, davao po dva gola po utakmici u nasoj ligi. Isto vrijedi i za Prevljaka.
Jah, glavni grad GabonaGabon je napisao/la:Harishp=HarisHANPIJESAKharishp je napisao/la:-
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Grdno se varas drug.. treba se nosit sa ovim klepavima u nasoj ligi... prevljak nema jos tu gradju kao naprimjer ahmetovic ili dzeko da se moze nosit sa jakim odbranama. U nasoj ligi nije bas lahko poentirat kako udaraju i cuvaju u odbranama. Vidjet cemo hocel mesa reagovat. Nek ide pogledat nije tesko.SjeverniVjetar je napisao/la:Budimo realni, ipak je ovo BH liga.ovisnik je napisao/la:Ja sam iznio mišljenje jer je momak u ovih 5 utakmica izdominiro,dao 4 gola,protiv borca i nije bio na nekom nivou,al je Jagodic nakon utakmice rekao da u ovoj ligi nema igrača kao Ahmetović,ne tvrdim da treba igrati u 11,ali smatram da treba biti pozvan,jer mu je konkurencija pored nedodirljivog Dzeke prilično tanka,vedo neigra a svi ostali koji se spominju u kontekstu reprezentacije su nedokazani igrači.p.s.da igra u żelji ili sarajevu bile bi ga pune novine i portali,ovako se uzgred spomene.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
SjeverniVjetar
Nisu se bas nasi najbolji strijelci proslavili u jacim ligama, a on je jos "povratnik", sa 30 godina.bhfanatic14 je napisao/la: Grdno se varas drug.. treba se nosit sa ovim klepavima u nasoj ligi... prevljak nema jos tu gradju kao naprimjer ahmetovic ili dzeko da se moze nosit sa jakim odbranama. U nasoj ligi nije bas lahko poentirat kako udaraju i cuvaju u odbranama. Vidjet cemo hocel mesa reagovat. Nek ide pogledat nije tesko.
Slazem se da je dobar, ali treba da se pravo nadaje golova, da bi usao u kombinacije.
@ovisnik, mislim da su Zec, Mahmutovic, Bajic ipak u prednosti.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 23 avg 2015, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Gabon
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Jah, glavni grad GabonaGabon je napisao/la:Harishp=HarisHANPIJESAKharishp je napisao/la:-

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, kolezeljovac, Maverick, perun, signalidunapark, travuljasSs, unavita, Venom i 115 gostiju.