Ako ćemo tom logikom, šta je Sarajevo dalo zlatnim košarkašima?malta071 je napisao/la:Slazem se. Proslava bi trebala biti u Kaknju.anonymousHD je napisao/la:Zašto u Sarajevu? Šta je to Sarajevo uradilo za njega?
Neka dođe u grad koji je od njega napravio ono što je danas.
Atletika u BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Atletika u BiH
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Amel rutinski do finala, sa pola snage
Sretno u finalu majstore

Sretno u finalu majstore

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Elddar je napisao/la:Ako ćemo tom logikom, šta je Sarajevo dalo zlatnim košarkašima?malta071 je napisao/la:Slazem se. Proslava bi trebala biti u Kaknju.anonymousHD je napisao/la:Zašto u Sarajevu? Šta je to Sarajevo uradilo za njega?

Nije on mislio na Kakanj
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nemoj se uvrijedit ,al ti je rezon glup.Elddar je napisao/la:Ako ćemo tom logikom, šta je Sarajevo dalo zlatnim košarkašima?malta071 je napisao/la:Slazem se. Proslava bi trebala biti u Kaknju.anonymousHD je napisao/la:Zašto u Sarajevu? Šta je to Sarajevo uradilo za njega?
Tuka je pojedinac i treba da ide u svoj grad ,kosarkasi su skupina i nekom logikom bi trebali u glavni grad.
Zar nije ljepse u glavnom gradu drzave da se pravi docek za nekog a kasnije moze gdje god 

De nek on osvoji a dočekat ćemo ga u Jablanici ako treba.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Doček Tuki treba da bude u Zenici ili Kaknju, nema Sarajevo veze s njegovim uspjehom ipak je on pojedinac a ne reprezentacija.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
a da prvo amel osvoji bilo koju medalju pa da onda raspravljamo o doceku
Rudisha je majstorski izbacio jednog od glavniih kandidata Amosa (a mogao je to biti i Balla) iz finala jer je bio siguran u svoj finis pa je skroz usporio utrku. Licno bih volio utrku ispod 1.43 u finalu ali tesko jer su u finalu sve sami takticari koji su svjesni da Amel jedini ima 1.42.5 ove sezone a svi ostali su po sekundu losiji. Mozda ako Rudisha ima to vrijeme u nogama pa da pokusa otrcati svoju utrku, slicno kao onda kad je postavio WR. Amel po meni ima sansu da u bilo kojoj varijanti uzme medalju jer moze i brzo vrijeme otrcati a moze i i u nekom sporoj trci i brzom finisu da uzme neko od prva tri mjesta.
Da, to je upravo ona držaava koja mu je dala ništa, koja mu je platila ništa, itd. Zenica ili Kakanj. Ja bi radije u Zenici da bude doček iz razloga što je tu trenirao i odatle je krenuo.Elddar je napisao/la:Možda jer je glavni grad države za koju nastupa na SPanonymousHD je napisao/la:Zašto u Sarajevu? Šta je to Sarajevo uradilo za njega?
pinoglavi je napisao/la:**** vas docek vise, de nek prvo osvoji medalju.
ja bolan,ko da je vec sve gotovo
- legenda reala
- Kontakt:
medalja će se osvojiti u to nema sumnje, pitanje samo kojeg sjajapinoglavi je napisao/la:**** vas docek vise, de nek prvo osvoji medalju.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- anonymousHD
- Kontakt:
Strašne mu države, dala mu qurac.Elddar je napisao/la:Možda jer je glavni grad države za koju nastupa na SPanonymousHD je napisao/la:Zašto u Sarajevu? Šta je to Sarajevo uradilo za njega?
Da nije bilo Zenice, nikada ovo ne bi postao.
Samo se u Zenici može napraviti doček i nigde drugo. Također sad i Kakanj kupi slavu, a ni oni mu nisu ništa posebno dali. Sve što je uspio, uspio je u Zenici.
Jedno je kad je repka u pitanju, pa se sastave igrači i stručni štab sa svih strana države i tad je logično da se slavi u glavnom gradu. Ali, kad je pojedinac u pitanju, pogotovo u ovakvoj državi koju zaboli za sportom, onda je grad koji mu je dao najviše i u kojem je prolio kapi i kapi znoja jedino rješenje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hajmo mi raspravljat o gradovima a ne o mogucoj medalji. Nek se slavi u cijeloj Bosni. Svi mi njega dozivljavamo kao "naseg"!
Ocekujem da covjek postane sinonim za brzinu u Bosni.
P.S Da mi vidis u jarana novog auta.. pici ko Tuka.
Ocekujem da covjek postane sinonim za brzinu u Bosni.
P.S Da mi vidis u jarana novog auta.. pici ko Tuka.

Svaka država ima mjesto gdje se proslavljaju uspjesi, u BiH je to vječna vatra i to je slika koja se šalje u svijet i oko koje se stvara kult. Rivalitete između gradova treba ostaviti po strani.
Jedno pitanje za one koji prate sve ovo, kolike su realne šanse za zlato? Vidim da su kladionice postavile Amela i Rudishu kao favorite. Ovaj Rudisha neki zayeban?
Jedno pitanje za one koji prate sve ovo, kolike su realne šanse za zlato? Vidim da su kladionice postavile Amela i Rudishu kao favorite. Ovaj Rudisha neki zayeban?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Rudisha je vrh svjetski rekorder, olimpijski i svjetski prvak, krema ove discipline
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Amel je do sada vise uradio za drzavu nego ona za njega. Momak je sam rekao sta i kako se njegova karijera razvijala, ko je bio dio nje.
Zelim mu srecu, puno odlicnih rezultata i medalja, zdravlja i sve dobro. Vidi se na njemu da je dobar i skroman momak, zasluzuje to. Sto se tice doceka, treba imati fin docek na aerodromu svakako, a dalje neka ide gdje on zeli.
Drago mi je da radi sa ovakvim profesionalcem i da ima na koga da se osloni.
Jos jednom, sretno Amele! Ponos BIH
Zelim mu srecu, puno odlicnih rezultata i medalja, zdravlja i sve dobro. Vidi se na njemu da je dobar i skroman momak, zasluzuje to. Sto se tice doceka, treba imati fin docek na aerodromu svakako, a dalje neka ide gdje on zeli.
Drago mi je da radi sa ovakvim profesionalcem i da ima na koga da se osloni.
Jos jednom, sretno Amele! Ponos BIH

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
[youtube][/youtube]
Evo utrke kad je Rudisha popravio svoj svjetski rekord. U istoj trci su bili Aman i Amos kojih sada nema u finalu.
Evo utrke kad je Rudisha popravio svoj svjetski rekord. U istoj trci su bili Aman i Amos kojih sada nema u finalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.