Borba za Premijer ligu
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Borba za Premijer ligu
Sve prognoze su lutrija čista .Mora se znati da neće biti kao prošle godine sigurnih bodova u gostima , kao kod Igmana , Turbine , Orašja , itd.Sad će svi zapeti kod kuće.Znači teško će se bodovi osvajati u gostima.a koliko god se neki klubovi pojačavali , treba analizirat ta pojačanja.Mnogi od tih u ekipama iz kojih su došli uopšte nisu igrali.fali kontinuitet igara.A po odigranim prijateljskim utakmicama ne može se odrediti ko je sklopio dobru ekipu.jer se isprobavale varijante i isprobavali igrači, a o motivaciji da ne govorimo.A lično mislim da neće biti mnogo šanse za prodaju jer puno ekipa ispada.tako da ko proda utakmicu teško će nadoknaditi bodove.Favoriti po meni su i dalje Bratstvo , mada mislim da oni u podsvijesti uopšte nemaju želju za ulaskom.Gošk po kvalitetu i svemu ostalom.Zvijezda je mnogo kupovala i ima ,,volju,, ali sjetimo se SLOBODE.Težak povratak je bio.Sad nek me neko uvjeri da može pobijediti u BIHAĆU, LUKAVCU, GORAŽDU, VISOKOM,ORAŠJU,ČAPLJINI,JAJCU, BANOVIĆIMA. Osim domaćih pobjeda za ulazak trebaju i bodovi sa strane.Mnogo će odradjivat savez i sudije ali ima i faktor sreće.Prošle godine su Banovići srećno ostali u ligi.niko ih nije računao , a bili su u trci za prvaka.Možda tako sad KRENE neku novu ekipu.posebno tipujem na Bihać jer imaju trenera koji iz prosječnih igrača može izvući maksimum.Jedno su želje , a uskoro počinje sezona , pa ćemo vidjeti.
-
- Kontakt:
@SPASIOC Sve je ovako kako si rekao brate, biće baš zanimljivo jer puno je sad jakih ekipa, tako da ko i x izvuče u gostima moći će slaviti. Mislim da se niko nije vratio ekspresno iste godine u PL, ali ove godine ja Zvijezdi dajem velike šanse.. Metalleghe takodjer, jer oni su ovdje već jednu sezonu i znaju odmah kako sve ide, tako da će sad biti jači nego prošle godine.. Jedinstvo, mi imamo jakog trenera, ali nemamo jaku Upravu i nećemo biti prvi sigurno, možemo biti u prvih 5, i mislim da ćemo biti ali ne možemo biti prvi, čini mi se kao i Bratstvo, imaju sve, osim Uprave i želje za PL.
Ima tu dva problema .Prvi je taj sto ce te vi ,najvjerovatnije,doci u Lukavac s kornjacama a drugi je ko ce meni garantovati da mi neko nece stavit drogu u piceludiloo je napisao/la:Pa eto racunaj tamo neko 6. kolo rostilj kod tebe tvoje meso, nase picesodaacm je napisao/la:hahaha znao sam da ce me neki pogresni shvatiti kako ja mrzim Gradacac ili Zvijezdu ili ljude iz Gradacca , daleko od toga nikad ja nisam nista imao protiv ali ove "barcine" navijece ovde sto se provaljuju na forumu e oni su posebna prica , s takvim ljudima ne volim ni halu da dijelim ako me razumijes a ne znam koliko si pratio do sada moje postove uvijek sam ja vise volio komsiluk nego tamo neki Gosk , Mladost qrac palac i jos uvijek tako . Samo mrzim prepotetne ljude bilo ovde ili realnom zivotu to je tako od pamtivjeka kod mene i ne mogu i ne zelim se promjeniti barem sto se toga ticecrvenobijeli je napisao/la:Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje...nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi
![]()
, A sto se tice sljive pa vrijeme je za poslovat zaliha je sve manje

Ma ekipe su u ovoj ligi u pet deka a najvece sanse ce imati ona ekipa koja ima jace lobije kod sudijske organizacije, nazalost ,ali je tako.
-
- Kontakt:
Pa eto racunaj tamo neko 6. kolo rostilj kod tebe tvoje meso, nase pice
[/quote]
Ima tu dva problema .Prvi je taj sto ce te vi ,najvjerovatnije,doci u Lukavac s kornjacama a drugi je ko ce meni garantovati da mi neko nece stavit drogu u pice
[/quote]
E jesi tegoba

Ima tu dva problema .Prvi je taj sto ce te vi ,najvjerovatnije,doci u Lukavac s kornjacama a drugi je ko ce meni garantovati da mi neko nece stavit drogu u pice

E jesi tegoba

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Hebes kornjace povest cemo i njihsodaacm je napisao/la:Ima tu dva problema .Prvi je taj sto ce te vi ,najvjerovatnije,doci u Lukavac s kornjacama a drugi je ko ce meni garantovati da mi neko nece stavit drogu u piceludiloo je napisao/la:Pa eto racunaj tamo neko 6. kolo rostilj kod tebe tvoje meso, nase picesodaacm je napisao/la:hahaha znao sam da ce me neki pogresni shvatiti kako ja mrzim Gradacac ili Zvijezdu ili ljude iz Gradacca , daleko od toga nikad ja nisam nista imao protiv ali ove "barcine" navijece ovde sto se provaljuju na forumu e oni su posebna prica , s takvim ljudima ne volim ni halu da dijelim ako me razumijes a ne znam koliko si pratio do sada moje postove uvijek sam ja vise volio komsiluk nego tamo neki Gosk , Mladost qrac palac i jos uvijek tako . Samo mrzim prepotetne ljude bilo ovde ili realnom zivotu to je tako od pamtivjeka kod mene i ne mogu i ne zelim se promjeniti barem sto se toga tice, A sto se tice sljive pa vrijeme je za poslovat zaliha je sve manje

Nista onda, sipaj u piceludiloo je napisao/la: Hebes kornjace povest cemo i njihnece ti niko stavit drogu u pice ako priznas da smo najaci u ligi, da cemo prekucat ligu i da smo Gradačačka barca(sarkazam)
![]()

Ako je federalni savez donio pravilnik da samo 2 ekipe ulaze iz Druge lige, onda neće biti velike razlike u odnosu na prethodne sezone. Teoretski jeste moguće da ispadne 7 timova iz Prve lige i to samo ako svih 6 ekipa koje ispadaju iz PL budu iz FBiH. Posto se to neće desiti onda opet dolazimo do nekog broja od 3 do max 5 ekipa koje će ispasti, što je slučaj bio i do sada. Znači isti cirkus, jesen je zanimljivija jer je poštenija. A na proljeće će biti kao i do sada, ne zna se ko kogaSPASIOC je napisao/la:Sve prognoze su lutrija čista .Mora se znati da neće biti kao prošle godine sigurnih bodova u gostima , kao kod Igmana , Turbine , Orašja , itd.Sad će svi zapeti kod kuće.Znači teško će se bodovi osvajati u gostima.a koliko god se neki klubovi pojačavali , treba analizirat ta pojačanja.Mnogi od tih u ekipama iz kojih su došli uopšte nisu igrali.fali kontinuitet igara.A po odigranim prijateljskim utakmicama ne može se odrediti ko je sklopio dobru ekipu.jer se isprobavale varijante i isprobavali igrači, a o motivaciji da ne govorimo.A lično mislim da neće biti mnogo šanse za prodaju jer puno ekipa ispada.tako da ko proda utakmicu teško će nadoknaditi bodove.Favoriti po meni su i dalje Bratstvo , mada mislim da oni u podsvijesti uopšte nemaju želju za ulaskom.Gošk po kvalitetu i svemu ostalom.Zvijezda je mnogo kupovala i ima ,,volju,, ali sjetimo se SLOBODE.Težak povratak je bio.Sad nek me neko uvjeri da može pobijediti u BIHAĆU, LUKAVCU, GORAŽDU, VISOKOM,ORAŠJU,ČAPLJINI,JAJCU, BANOVIĆIMA. Osim domaćih pobjeda za ulazak trebaju i bodovi sa strane.Mnogo će odradjivat savez i sudije ali ima i faktor sreće.Prošle godine su Banovići srećno ostali u ligi.niko ih nije računao , a bili su u trci za prvaka.Možda tako sad KRENE neku novu ekipu.posebno tipujem na Bihać jer imaju trenera koji iz prosječnih igrača može izvući maksimum.Jedno su želje , a uskoro počinje sezona , pa ćemo vidjeti.
-
- Kontakt:
Zvijezda pocinje izgleda tek sada da mota za premier ligu
Trenutno korisnika/ca: BLN030, gattuso1919 i 13 gostiju.