Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ovo me podsjeća na Nadrealiste i njihovu sportsku subotu na radio emisiji... ahaha
Sasa Vugdalic je za ove pokemone strogi pro 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Srpski omentator na SK 2.
Gijon-Real,odlicno prenosi,ima nakav dobar glas
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Gijon-Real,odlicno prenosi,ima nakav dobar glas
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Maki nakon svake rečenice se smije, lik k'o da se napušio. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ivan Loncarevic, inace navijac Arsenala. Mene malo smara sa "pametovanjem", al inace medju boljim tamo.KopLfc je napisao/la:Srpski omentator na SK 2.
Gijon-Real,odlicno prenosi,ima nakav dobar glas![]()
Tuzno je da Srdjan Radojevic na SK dobija samo neka manje (fudbalske) utakmice da komentarise.
Don't believe the hype.
- alan_kardec
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Tuzno je da Srdjan Radojevic na SK dobija samo neka manje (fudbalske) utakmice da komentarise.
Što je tužno? Radojević radi fenomenalne košarkaške prenose, biće dovoljno posla i za njega, a i sk ima dovoljno kvalitetnih likova koji rade fudbal.
Unofficialpage je napisao/la:Maki nakon svake rečenice se smije, lik k'o da se napušio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Sportski komentatori
Zar Baho nije donedavno javno pljuvao na Marjana i njegov stil komentarisanja tekmi, i evo ih sada zajedno komentarisu. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zato sam stavio u zagradi fudbalske. Bar dok je pauza u kosarci, mogao je dobiti neke jace utakmice, nista manje dobro ga nije slusati i kad radi fudbal.alan_kardec je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Tuzno je da Srdjan Radojevic na SK dobija samo neka manje (fudbalske) utakmice da komentarise.
Što je tužno? Radojević radi fenomenalne košarkaške prenose, biće dovoljno posla i za njega, a i sk ima dovoljno kvalitetnih likova koji rade fudbal.
Don't believe the hype.
- alan_kardec
- Kontakt:
ja ga nikad nisam slušao kad komentariše fudbal ili se ne sjećam. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- akisarajevo92
- Kontakt:
Radio je npr. u petak Malaga - Sevilla. Prije je vise dobijao neke jace utakmice, al skoro nikad derbije.
Mozda da je Calcio na SK bi prenosio vise posto je zaljubljenik u Seriju A, bas kao i ja.
Bolji je fudbalski komentator i od Plavsica, Gojka...
Mozda da je Calcio na SK bi prenosio vise posto je zaljubljenik u Seriju A, bas kao i ja.
Bolji je fudbalski komentator i od Plavsica, Gojka...
Don't believe the hype.
Re: AW: Sportski komentatori
Ali najjača scena danas, kad Maki pozdravlja Kakanj, kaže rekli smo da nećemo to raditi (Baho mu to najviše zamjera nekad kad je bio onaj video), ali moramo pozdraviti pa nabraja neke ljude, kad se i Baho pridružuje pozdravimaGoalgetter je napisao/la:Zar Baho nije donedavno javno pljuvao na Marjana i njegov stil komentarisanja tekmi, i evo ih sada zajedno komentarisu.
Iako mogu mi proći kod atletike, jer ionako nekad bude dosadno, ali ovo je više zabavni šou nego komentarisanje.
Re: Odg: RE: Re: Sportski komentatori
Hahahahahah oplakahGabon je napisao/la:[img]http://torfabrik.de/typo3temp/pics/c293263bff.jpg[/img]alan_kardec je napisao/la:Meni je Marjan najjači bio kad je prošle godine za onog nekog igrača iz Borusije M. kad su igrali protiv Sarajeva, rekao da mu liči na nacističkog vojnika iz Drugog svjetskog rata.![]()
A danas u po prenosa prozivaju nekog kamermana da ih posle izvede na kafu, kao nije tezak na parama, joj cirkusa braco draga
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Prozivali su i redakciju i govorili im : "Gdje ste Boltovci" 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Prozivali su i redakciju i govorili im : "Gdje ste Boltovci"
- Gabon
- Kontakt:
Baho bi gowno pojeo.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ali zar nije bilo bolje da im je gazda honorarno unajmio nekog sportskog novinara, ili nekog atletskog trenera ili bilo koga ko se razumije u atletiku, ko je atletski pismen, dati mu, lupam, 50-100 maraka po danu, neka i ove dvojice sa tim stručnjakom nek i oni nešto komentarišu (onaj dio želje, čestitke i pozdravi
), da taj prenos i komentar liči na nešto, ovako ova dvojica samo brukaju sebe i tv kuću za koju rade. Stigli su i do fb, a kad stigneš do tamo, kad te tamo raja počne da pere, znaš koliko je sati.
Ovako ko što ovi komentarišu, komotno može svako od nas.
p.s.
A gazda im je čisti genijalac. Dva najpopularnija bh komentatora, obojici specijalnost fudbal (dobro ajde Baho je nekad davno komentarisao i košarkašku reprezentaciju), gazda ih upari (ok ako je u pitanju fudbal, reprezentacija...) i to da mu komentarišu atletiku

Ovako ko što ovi komentarišu, komotno može svako od nas.
p.s.
A gazda im je čisti genijalac. Dva najpopularnija bh komentatora, obojici specijalnost fudbal (dobro ajde Baho je nekad davno komentarisao i košarkašku reprezentaciju), gazda ih upari (ok ako je u pitanju fudbal, reprezentacija...) i to da mu komentarišu atletiku
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakav Baho i košarka, mogao bih i ja komotno onako komentarisati košarku.
Koššš
Koššš
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Yebe mi se kako komentarišu pravo da vam kažem, bitan mi je prenos a i vala ne zamjeram im što su onako opušteni.. Eto svi ti što na fb prozivaju atletičarski magovi, a danas ima bila prva trka koju su u životu odgledali izuzev par puta furke na Bolta, kao i ja.
Da su doveli kakvog suhog profesionalca bilo bi "Gledaj ovog, uđe čovjek u finale a on k'o da dženazu prenosi"
Da su doveli kakvog suhog profesionalca bilo bi "Gledaj ovog, uđe čovjek u finale a on k'o da dženazu prenosi"
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan_kardec
- Kontakt:
Niko njih ne proziva niti se smatra atletičarskim magom, raji smiješno dugogodišnje fudbalske komentatore slušati kako pokušavaju komentarisati, recimo, 110 metara sa preponama ili bacanje kladiva. Trude se oni, ali trapavo to izgleda.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vecini raje su ok Baho i Marjan(barem po fb kom.) ne znam koji djavo ovdje ga napadate.
Bahina fonetika glasa moze kompenzirati njegovo (ne)znanje o atletici , slabo koga zanimaju ti podaci,a i oni su se potrudili saznati nesto nije da nisu.
Bahina fonetika glasa moze kompenzirati njegovo (ne)znanje o atletici , slabo koga zanimaju ti podaci,a i oni su se potrudili saznati nesto nije da nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.