FK Slavija

Pappy
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Pappy » 23 avg 2015, 20:45

Rutinski. Čak smo na terenu bolje stajali prvih 10 minuta kada je bilo 11 na 11, nego kasnije kada je bio igrač prednosti. Da li su pomislili lako ćemo, šta ćemo, ali smo ih do tog crvenog nagazili, i u 6-7 napada napravili isto toliko problema po krilima. Kasnije crveni i imamo još jednu priliku i stajemo do pred kraj poluvremena kada Vejnović pogađa stativu.

Onda drugo poluvrijeme opet mnogo bolji u početku. Spaleti odmah u prilici, tu se i povrijedio, i izlazi iz igre, pa onda gol, pa opet prilika glavom Rovčanina nakon kornera, pa opet Rovac sam kao duh promašuje gol.

U suštini nismo doveli rezultat nikako u pitanje, a što nije ubjedljivija pobjeda možemo se zahvaliti samo Fikretu Bačiću. Pet ofsajda je svirao u situaciji 1 na 1 za Slaviju, četiri od tih pet su sigurno pogrešne procjene, to su čak i ovi iz Saveza slijepci vidjeli. I u 90. penal. Sam trener Drine je na presu priznao da je to čist penal. Ostavio je sumnju oko crvenog kartona, iskreno i djeluje. Bilo je povlačenja, Barić ide sam ka golmanu na šesnaestercu i ovaj rukama. Ako je svirao morao je dati crveni, a mislim da je trebalo svirati.

U svakom slučaju idemo ka gore. :cool:

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Slavija

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 avg 2015, 21:36

Zoom088 je napisao/la:Ama evo ja sam navijac jednog kluba koji je on vodio. Simpatizer sam drugog, onog za koji ti navijas. Reci cu ti da je on dok je vodio GOSK na utakmici u Lukavcu napravio glupost, ali samo zato sto ja navijam za Radnicki. Da sam navijao za GOSK rekao bih da je heroj jer se zauzeo za svoju ekipu.

I jos cu ti nesto reci, a to ce ti potvrditi igraci GOSK-a. Vojvodi nijedna utakmica tada nije rijesena ni zavrsena. To sto oni kauboji dole udaraju sudije je nesto drugo. Zbog toga je on i napustio Gabelu, a nudjeno mu je da ostane.

Kada je s Radnickim napravio niz od 15 utakmica bez poraza i doveo ekipu u poziciju da se bori za PL, garantujem ti da mu tada nijedna utakmica nije zavrsena jer ambicije kluba, barem ispocetka, nisu bile PL nego opstanak obzirom da se radilo o povratnickoj sezoni u Prvu ligu FBiH.

U svakom slucaju - Vojvoda, cestitam na pobjedi danas!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ja znam Zoom samo da je odličan motivator jer mi je to potvrdilo barem 5 igrača koje je vodio. O onim trenerskim kvalitetima nisu imali ama baš nijedne riječi hvale.

Da ne duzimo, kao igrača ga jako jako cijenim dok kao trenera -nikako. Sportski pozdrav!

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2015, 21:37

Isprike Pappyju.. Opet sam vas podcjenio

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 avg 2015, 21:40

tuzlak1987 je napisao/la:Isprike Pappyju.. Opet sam vas podcjenio
Nisi ba. Ispadamo. :cry:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2015, 21:45

Pappy je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Isprike Pappyju.. Opet sam vas podcjenio
Nisi ba. Ispadamo. :cry:
Lukav potez opet. Bez euforije iako ste blizu Evrope i imate drugog najboljeg napadaca lige :rol:

joksimovic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Slavija

Post Postao/la joksimovic » 23 avg 2015, 22:01

TzBulevar87 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Ama evo ja sam navijac jednog kluba koji je on vodio. Simpatizer sam drugog, onog za koji ti navijas. Reci cu ti da je on dok je vodio GOSK na utakmici u Lukavcu napravio glupost, ali samo zato sto ja navijam za Radnicki. Da sam navijao za GOSK rekao bih da je heroj jer se zauzeo za svoju ekipu.

I jos cu ti nesto reci, a to ce ti potvrditi igraci GOSK-a. Vojvodi nijedna utakmica tada nije rijesena ni zavrsena. To sto oni kauboji dole udaraju sudije je nesto drugo. Zbog toga je on i napustio Gabelu, a nudjeno mu je da ostane.

Kada je s Radnickim napravio niz od 15 utakmica bez poraza i doveo ekipu u poziciju da se bori za PL, garantujem ti da mu tada nijedna utakmica nije zavrsena jer ambicije kluba, barem ispocetka, nisu bile PL nego opstanak obzirom da se radilo o povratnickoj sezoni u Prvu ligu FBiH.

U svakom slucaju - Vojvoda, cestitam na pobjedi danas!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ja znam Zoom samo da je odličan motivator jer mi je to potvrdilo barem 5 igrača koje je vodio. O onim trenerskim kvalitetima nisu imali ama baš nijedne riječi hvale.

Da ne duzimo, kao igrača ga jako jako cijenim dok kao trenera -nikako. Sportski pozdrav!

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Kao navijac Slobode ne mogu ti dozvoliti da ovako pljujes naseg Vojvodu.Prije svega covjek i kao igrac ,i kao trener je imao oooddlicne rezultate iza sebe.
Ono sto malo ko zna,a znaju to ljudi koji ga prate kao Zoom,ja.....malo je trenera koji se brinu i bore se za svoje igrace,tesko podnoseci ako se tom igacu nije platio stan,plata itd.
Nije od onih koji ce dozvoliti da mu se neko mijesa,a sa kakvim je igracima radio,ja mu skidam kapu zbog postignutih rezultata .
P.S. Sve naaaajbolje vam zelim u nastavku takmicenja,a nasem Vojvodi sto vise uspjeha sa vasim klubom

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 23 avg 2015, 22:46

Realno od danasnje tekme sam vise ocekivao bar sto se golova tice jer smo dobili taj brzi crveni karton i igraca vise ali nekako se bas nije dalo precka pa one ofsajd situacije ali pobjedi se ne gleda u zube...cini mi se da prije moramo prije oslobadjati lopti i gurati ih u prazan prostor jer imamo brza krila koja mogu svojim prodorima napraviti izgledne situacije za postizanje golova..skok igra nam je dobra a cini mi se da ce biti jos i bolja jer Bane cini cuda a i Zeba zavrce loptu za deset...htjenje,volja,borbenost to su nam momci ponudili danas to ce vratiti raju na stadion jer danas sam vidio likova na stadionu koji nisu bili ima dvije-tri godine sa stadionu..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 avg 2015, 17:08

90% je da nam se vraća jedan naš nekadašnji igrač. Koliko imam informacije ostala je još papirologija.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 avg 2015, 17:30

Pappy je napisao/la:90% je da nam se vraća jedan naš nekadašnji igrač. Koliko imam informacije ostala je još papirologija.
na kojoj poziciji igra...i hoce li po tebi biti pojacanje ono odmah za prvih 11...
Zadnja izmjena: lovcen16, dana/u 25 avg 2015, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 avg 2015, 17:32

lovcen16 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:90% je da nam se vraća jedan naš nekadašnji igrač. Koliko imam informacije ostala je još papirologija.
na kojoj poziciji igra...ili baci ime u pp...
Napadač. Sačekaću još malo sa imenom. Znaš da ja to uvijek na vrijeme odradim. :mrgreen:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 avg 2015, 17:33

Pappy je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:
na kojoj poziciji igra...ili baci ime u pp...
Napadač. Sačekaću još malo sa imenom. Znaš da ja to uvijek na vrijeme odradim. :mrgreen:
Vazi kralju...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 avg 2015, 16:11

Nemanja Pušara novi/stari fudbaler Slavije.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 avg 2015, 23:01

SLAVIJA - TRAVNIK 1:0 (1:0) KADETI
Stadion u Vojkovićima
Gledalaca: 20
Sudija: Adnan Malkić (Vogošća)
Strijelci: 1:0 Bandović 36
Žuti kartoni: Minić, Šoja (Slavija), Čejvan, Hopić (Travnik)

SLAVIJA: Benić, Mandić, Bošković, Lubura, Mrda, Bratić, Lukić (od 80. Avramović), Bandović (od 45. Šoja), Minić (od 71. Vidaković), Asentić (od 60. Sekulić), Stevanović Trener: Bojan Kuljanin

TRAVNIK: Isić, Sefer, Hopić, E. Lepir, Dautović, Hodžić, Malkoć, Teskeredžić (od 70. Merdan), Zahirović (od 46. Šeper), Maglić, Čejvan Trener: -

SLAVIJA - TRAVNIK 2:0 (1:0) JUNIORI
Stadion u Vojkovićima
Gledalaca: 30
Sudija: Haris Kaljanac (Sarajevo)
Strijelci: 1:0 Bjeloš 32 (p), 2:0 Bjeloš 55
Žuti kartoni:Salihagić, Ćorić (Slavija), Kadrić, Otuzbir (Travnik)
Crveni karton: Adnan Haračić (Travnik) 31

SLAVIJA: Terzić, Lalović, Torlaković (od 48. Lučić), Bjeloš, Kulina, Čvoro, Soknić (od 48. Čorić), Taušan (od 65. Kanostrevac), Salihagić, Hatibović, Popovac (od 81. Marković) Trener: Milan Miovčić

TRAVNIK: Haračić, Kadrić (od 75. Marković), Ganić (od 60. Melić), Baručija, Otuzbir, Vihrić, Hasanbegović, Bašić (od 32. Selman), Đogić, Strmonja (od 56. Perić), Torlak (od 56. Bajo) Trener: Senad Bajrić

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 avg 2015, 20:06

Ko bi mogao da zamjeni Vejinovica koji je odigrao do sada vrlo dobro na poziciji zadnjeg veznog..meni se uopste ne cini los onaj mali Haskovic momak se bori opasno a od Grujicica sam ocekivao vise ali dobro tek je pocelo prvenstvo dok se malo snadju ljudi...Umjesto Spalevica gurnuti ovog hrvata Jovanovica njega neznaju da ih malo iznenadimo a i da vidimo ima li kakvog potencijala u njemu....Pusara je tek dosao pa je nerealno ocekivati njega a mali Simovic nekako mi se protiv Drine gubio kad je usao u igru ali treba njega gurati u vatru bice od njega dobar igrac...

@ Pappy Nedeljko Crnomarkovic da li je on nas igrac...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 avg 2015, 22:12

Simović nije napadač, ne može se od njega ni očekivati da u prvoj utakmici tu zamjeni na adekvatan način Spalevića, a ne zaboravi da je kod Rade igrao lijevog beka. On je krilo i tu se najbolje snalazi. Vidjećemo sada, vrlo je vjerovatno da će Jovanović krenuti u Travniku. Vjerovatno i Grujičić umjesto Vejnovića. To bi onda značilo da Sinđića neće biti nikako u ekipi, jer bi imali šest stranaca. Mnogo nas zajebava to što Bane i Rovac ne mogu da dobiju dvojna, a to se planiralo, i onda bi knapirali strance. Navodno bi Bane mogao to završiti do novembra. :(

Al' ****, svakako ispadamo, sa ili bez dvojnih.

Tu je i Crnomarković, jbg nema još mjesta u ekipi, ipak je i on golobrad još uvijek.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 avg 2015, 22:38

Kakav vam je Bane ove sezone, je li bar blizu one forme recimo dok je igrao kod nas?
1946

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 avg 2015, 22:42

BitiSrcemVezan je napisao/la:Kakav vam je Bane ove sezone, je li bar blizu one forme recimo dok je igrao kod nas?
Nije još uvijek 100% spreman. Pauza je ostavila traga, ali ipak njegovi centaršutevi i auti su nezamjenjivi. Međutim, vidi se iz utakmice u utakmicu da se podiže njegova forma, i da više trči. U odbrani rutinski pohapsi sve.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 avg 2015, 22:56

Pappy je napisao/la:Simović nije napadač, ne može se od njega ni očekivati da u prvoj utakmici tu zamjeni na adekvatan način Spalevića, a ne zaboravi da je kod Rade igrao lijevog beka. On je krilo i tu se najbolje snalazi. Vidjećemo sada, vrlo je vjerovatno da će Jovanović krenuti u Travniku. Vjerovatno i Grujičić umjesto Vejnovića. To bi onda značilo da Sinđića neće biti nikako u ekipi, jer bi imali šest stranaca. Mnogo nas zajebava to što Bane i Rovac ne mogu da dobiju dvojna, a to se planiralo, i onda bi knapirali strance. Navodno bi Bane mogao to završiti do novembra. :(

Al' ****, svakako ispadamo, sa ili bez dvojnih.

Tu je i Crnomarković, jbg nema još mjesta u ekipi, ipak je i on golobrad još uvijek.
Zato i kazem da malog Simovica treba gurati u vatru vidi se da ima u njemu potencijala...nek nas svi otpisuju samo lagano i opusteno pa ko koga zayebe...

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 29 avg 2015, 00:48

Kakav je travnjak? Jel se ista popravio/dozvao?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 29 avg 2015, 11:52

AdiFKS je napisao/la:Kakav je travnjak? Jel se ista popravio/dozvao?
Svakim danom je sve bolji. Postali su pametni u upravi pa se trenira u Vojkovicina, a klinci tamo i igraju tekme. Imaju jos 3-4 kriticna mjesta sa po mozda kvadrat, al sad u pauzi bi moglo i to da se sanira.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.