Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima li neki snimak te proslave ? Šta se desilo ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogao je dobiti Stanic kick in the back 
- invincible1921
- Kontakt:
Puni sprint prema jugu , preskocio reklame, i skorz uz ogradu pretrco sa digunutom rukom...u fazonu da vas cujem sadAlpasinac je napisao/la:Ima li neki snimak te proslave ? Šta se desilo ?
=\_1921_/=
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A tebi je punija pa od 13000 postova koliko si nabio viseći ovde sve i jedan koji se odnosi na neku raspravu sa drugim sadrži samo direktno vrijeđanje i ništa drugo. I kada si u nekoj argumentovanoj raspravi sa bilo kim, glava ti je toliko puna pa iz nje crpiš samo lične pokušaje uvreda o nečijoj sestri, o tome kako si ti zaključio koliko je neko glup ili pametan nakon što ti taj isti postavi neke valjane argumente ispred tebe u bilo kakvoj raspravi.bagrcavi je napisao/la:Možda imaš više godina, al' vugla ti ko pećina. Vakuum. Ja mogu promjeniti avatar, a šta ćeš ti uraditi da ispadneš pametniji? Avatar ti ne može pomoći.
1946
Bice kazni ovo kolo, savez jedva docekao!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
To je očigledno opet sve što si u stanju smisliti za reći ili napisati. Treba i tebe razumjeti, možda bi se i mi slično ponašali da smo ograničeni k'o ti.bagrcavi je napisao/la:Vidiš da možeš kad se potrudiš. Aferim momčino.
1946
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa tebi svi sestru spominjuBitiSrcemVezan je napisao/la:A tebi je punija pa od 13000 postova koliko si nabio viseći ovde sve i jedan koji se odnosi na neku raspravu sa drugim sadrži samo direktno vrijeđanje i ništa drugo. I kada si u nekoj argumentovanoj raspravi sa bilo kim, glava ti je toliko puna pa iz nje crpiš samo lične pokušaje uvreda o nečijoj sestri, o tome kako si ti zaključio koliko je neko glup ili pametan nakon što ti taj isti postavi neke valjane argumente ispred tebe u bilo kakvoj raspravi.bagrcavi je napisao/la:Možda imaš više godina, al' vugla ti ko pećina. Vakuum. Ja mogu promjeniti avatar, a šta ćeš ti uraditi da ispadneš pametniji? Avatar ti ne može pomoći.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidim ljutiš se pa kontam da te pohvalim, da te motivišem i opet ne valja. Ne može ti insan ugoditi. 
@titi14oldschool haveru vidiš da je puko, pa se vadi na ovako jadne načine, al šta ćeš.
koga zanima, pregled kola je u 23:45
evo i link http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/

@titi14oldschool haveru vidiš da je puko, pa se vadi na ovako jadne načine, al šta ćeš.
koga zanima, pregled kola je u 23:45
evo i link http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/

DRUG NEBI TI PUNCA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Spominju samo ovi ograničeni što ni za šta drugo nisu ni sposobni, šteta što istu nemam pa me takvi debilni i očajnički komentari i ne dotiču.titi14oldschool je napisao/la:Pa tebi svi sestru spominjuBitiSrcemVezan je napisao/la:A tebi je punija pa od 13000 postova koliko si nabio viseći ovde sve i jedan koji se odnosi na neku raspravu sa drugim sadrži samo direktno vrijeđanje i ništa drugo. I kada si u nekoj argumentovanoj raspravi sa bilo kim, glava ti je toliko puna pa iz nje crpiš samo lične pokušaje uvreda o nečijoj sestri, o tome kako si ti zaključio koliko je neko glup ili pametan nakon što ti taj isti postavi neke valjane argumente ispred tebe u bilo kakvoj raspravi.bagrcavi je napisao/la:Možda imaš više godina, al' vugla ti ko pećina. Vakuum. Ja mogu promjeniti avatar, a šta ćeš ti uraditi da ispadneš pametniji? Avatar ti ne može pomoći.
1946
Sad kad savez kazni Thiaga zato što je skakao a samim tim i odobravao skandiranje manijaka "savez napolje", nakon što su igrači prišli tribini 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
bagrcavi znaš li zašto mi ne radi ovaj link? ima li negdje drugo dobar link?
ako može netko neka kopira ovdje, unaprijed se zahvaljujem
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
De ne laziBitiSrcemVezan je napisao/la:Spominju samo ovi ograničeni što ni za šta drugo nisu ni sposobni, šteta što istu nemam pa me takvi debilni i očajnički komentari i ne dotiču.titi14oldschool je napisao/la:Pa tebi svi sestru spominjuBitiSrcemVezan je napisao/la: A tebi je punija pa od 13000 postova koliko si nabio viseći ovde sve i jedan koji se odnosi na neku raspravu sa drugim sadrži samo direktno vrijeđanje i ništa drugo. I kada si u nekoj argumentovanoj raspravi sa bilo kim, glava ti je toliko puna pa iz nje crpiš samo lične pokušaje uvreda o nečijoj sestri, o tome kako si ti zaključio koliko je neko glup ili pametan nakon što ti taj isti postavi neke valjane argumente ispred tebe u bilo kakvoj raspravi.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Jesi valaBitiSrcemVezan je napisao/la:I ja budala što se sa osnovcima raspravljam
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Da se bar u nečemu složimo, vi osnovci a ja budala što se sa istim raspravljam.titi14oldschool je napisao/la:Jesi valaBitiSrcemVezan je napisao/la:I ja budala što se sa osnovcima raspravljam
1946
Ako živiš van BiH mislim da ovaj link ne može. Ali ako si u državi onda bi trebalo da radi.Duff je napisao/la:bagrcavi znaš li zašto mi ne radi ovaj link? ima li negdje drugo dobar link?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa ja:lol:BitiSrcemVezan je napisao/la:Da se bar u nečemu složimo, vi osnovci a ja budala što se sa istim raspravljam.titi14oldschool je napisao/la:Jesi vala"BitiSrcemVezan" je napisao/la:I ja budala što se sa osnovcima raspravljam
Ma tu sam u Hercegovini, ali svejedno ne radi. Evo našao sam na "netraja"bagrcavi je napisao/la:Ako živiš van BiH mislim da ovaj link ne može. Ali ako si u državi onda bi trebalo da radi.Duff je napisao/la:bagrcavi znaš li zašto mi ne radi ovaj link? ima li negdje drugo dobar link?
Hvala u svakom slučaju
https://youtu.be/LQWg93682Jk
- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.