Postoje. Ali su prije postojale i veće pa niko iz saveza nije prstom mrdnuo.Evil Genius II je napisao/la:0:4
ponovo ozegovic
postoje li ikakve sanse da zaigra za bih?
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ervin Zukanovic
-
Evil Genius II
dakle, nista novo.Pappy je napisao/la: Postoje. Ali su prije postojale i veće pa niko iz saveza nije prstom mrdnuo.
Momak je još dok je igrao u Borcu rijetko spominjan i pozivan za mlađe kategorije. Pa u juniorima Zvezde isto bio fenomenalan, i niko ga nije htio zvati. I onda je igrao za U17 i U19 Srbije. Na prelasku u prvi tim se mnogo tražio, nije iskazao pravi potencijal, i tada je splasnulo i interesovanje FSS za njim. Vjerovatno će se sada ponovo aktivirati. Ja sam iskreno od njega očekivao mnogo dobre stvari u karijeri.Evil Genius II je napisao/la:dakle, nista novo.Pappy je napisao/la: Postoje. Ali su prije postojale i veće pa niko iz saveza nije prstom mrdnuo.
Kaze Zuka: "Izabrao sam Sampu umjesto Intera samo zbog toga sto cu igrati LE". Eto igraćeš još nekih 90 minuta 
To samo budala moze recikrmpotich je napisao/la:Kaze Zuka: "Izabrao sam Sampu umjesto Intera samo zbog toga sto cu igrati LE". Eto igraćeš još nekih 90 minuta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobar igrac a Sampdoria ce se polako dizati u Serie A i postizati solidne razultate. Jednostavno imali su los dan na pocetku sezone a Vojvodina odlican. Mada realno Sampdoria ce jako tesko opet izboriti evropu ovo sezone. Inter bi trebo opet dogurati u najboljih 5 klubova sa onakvim igracima. Sto nikako ne znaci da je Sampdoria losiji izbor ako bude igrao standardno ovu sezonu.
kakav loš dan, imaju prevaru od trenera, završit' će u sredini tabele, samo zbog njega, inače imaju dobru ekipu sa kojom bi dobar trener vodio bitku za EL, a Ferrero je debil svoje vrste, jer ne kontam kako uložiš u pojačanja, dovedeš neke dobre igrače i zatim dovedeš Zengu za trenera 
- Gabon
- Kontakt:
Pisaju ovi Zukini po sirotinji
pet komada za 36min.
Neki bi rekli..
Neki bi rekli..
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Gabon je napisao/la:Pisaju ovi Zukini po sirotinjipet komada za 36min.
Neki bi rekli..
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja jos danas igram kladionicu, i jedva nekako keca odigra, reko bice ovo gusto... 
A sta je Zukanom, jel jos nije fit od povrede, pa ga nema u sastavu? U EL je koliko znam igrao.
A sta je Zukanom, jel jos nije fit od povrede, pa ga nema u sastavu? U EL je koliko znam igrao.
Sjedi na klupi.Goalgetter je napisao/la:Ja jos danas igram kladionicu, i jedva nekako keca odigra, reko bice ovo gusto...
Dobro je, ja igrao Milan daje golGoalgetter je napisao/la:Ja jos danas igram kladionicu, i jedva nekako keca odigra, reko bice ovo gusto...
- Gabon
- Kontakt:
Sampdoria na celu SERIA A 
Pape na aparatima.Gabon je napisao/la:Sampdoria na celu SERIA A
Ovo sa Zukom mi opet lici na neke igre.Ako je tacno da nece dobiti poziv zbog povrede kako je onda na klupi veceras,koliko se ja razumijem povrijedjen igrac se ne stavlja ni na klupu.
Smrdi do neba.
Smrdi do neba.
- Gabon
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Pape na aparatima.Gabon je napisao/la:Sampdoria na celu SERIA A

Pa ni Ibisevic nebi trebao dobiti poziv, da budemo fer. Bolje da Mesa pozove Armina. Vedo je izgledao propao.Fidelis je napisao/la:Ovo sa Zukom mi opet lici na neke igre.Ako je tacno da nece dobiti poziv zbog povrede kako je onda na klupi veceras,koliko se ja razumijem povrijedjen igrac se ne stavlja ni na klupu.
Smrdi do neba.
shandrlike-tandrlike
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ma da nesta ne stima u repki vec odavno znamo to nam je svima jasno... Samo sta je problem tacno necemo saznat.Fidelis je napisao/la:Ovo sa Zukom mi opet lici na neke igre.Ako je tacno da nece dobiti poziv zbog povrede kako je onda na klupi veceras,koliko se ja razumijem povrijedjen igrac se ne stavlja ni na klupu.
Smrdi do neba.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
A Zuka na klupiSheyi je napisao/la:Pape na aparatima.Gabon je napisao/la:Sampdoria na celu SERIA A
P.S Piplica je vec naveo da su reprezentativci bili protiv da Zuka bude na proslom SP
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 avg 2015, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bosnas_, eldo, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hydr4a, JavierBosnia, legendarnadruga, signalidunapark, Zglavkar i 62 gosta.