Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Cartman
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Cartman » 06 maj 2010, 21:27

Na temi o Dzeki se prica je li jaca Serie a ili Bundesliga, ovdje prepucavanja na relaciji BiH-Hrvatska (a nijednog hrvata) a moderatora nigdje... :roll:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 maj 2010, 21:35

welcome to Bosnia.
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 maj 2010, 21:55

Očito je da navijam za ŽELJU i možda sam djelimično i subjektivan. Ali da pitam ostale koji nemaju veze s tim klubom, da li po vama Cocalić zaslužuje poziv u A tim? Čudno mi je da ga novinari ni Sušić praktično i ne pominju kao da u Zanzibaru igra, a savršeno je standardan u vrlo jakoj grčkoj ligi. Mlad, prošao sve reprezentativne selekcije, bio kapiten ŽELJE 3 sezone... Lično mislim da je zvijer, ali nebitno. Čitam jedno hiljadu vijesti o Bunozi, stoperu Karlovca, te kako je Papetu žao što ga sad nije vidio, pa onda su zanimljvii Trivunović, Puzigaća, Sudić se zove, Mujdža(za svaku pohvalu što smo zgrabili ovu dvojicu), ali ovog momka gore niko ne spominje. I ako sebi nekako i mogu objasniti nepozivanje Štilića zbog strašne konkurencije na toj poziciji(iako mislim da je dosta bolji od Ibričića), ne mogu nikako da shvatim da se Cocalić ne spominje. Odužih. Po vama, zaslužuje li momak poziv, najrealnije?
Trenutno igra odlično na zadnjem veznom, a u ŽELJI je bio prejak na stoperu... Nedavno i Pape govori da traži rezervnog stopera, a Rahimića, Muratovića i Bajramovića praktično nigdje nema. Na toj poziciji defanzivnog veznog može ekstra igrati i Bekrić, usput rečeno.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 06 maj 2010, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 06 maj 2010, 21:57

Cartman je napisao/la:Na temi o Dzeki se prica je li jaca Serie a ili Bundesliga, ovdje prepucavanja na relaciji BiH-Hrvatska (a nijednog hrvata) a moderatora nigdje... :roll:
Joooj ti bi bio dobar moderator,al steta pa vec imas funkciju maskote foruma ;) ;) ;)
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2010, 22:19

Željovac je napisao/la:Očito je da navijam za ŽELJU i možda sam djelimično i subjektivan. Ali da pitam ostale koji nemaju veze s tim klubom, da li po vama Cocalić zaslužuje poziv u A tim? Čudno mi je da ga novinari ni Sušić praktično i ne pominju kao da u Zanzibaru igra, a savršeno je standardan u vrlo jakoj grčkoj ligi. Mlad, prošao sve reprezentativne selekcije, bio kapiten ŽELJE 3 sezone... Lično mislim da je zvijer, ali nebitno. Čitam jedno hiljadu vijesti o Bunozi, stoperu Karlovca, te kako je Papetu žao što ga sad nije vidio, pa onda su zanimljvii Trivunović, Puzigaća, Sudić se zove, Mujdža(za svaku pohvalu što smo zgrabili ovu dvojicu), ali ovog momka gore niko ne spominje. I ako sebi nekako i mogu objasniti nepozivanje Štilića zbog strašne konkurencije na toj poziciji(iako mislim da je dosta bolji od Ibričića), ne mogu nikako da shvatim da se Cocalić ne spominje. Odužih. Po vama, zaslužuje li momak poziv, najrealnije?
Trenutno igra odlično na zadnjem veznom, a u ŽELJI je bio prejak na stoperu... Nedavno i Pape govori da traži rezervnog stopera, a Rahimića, Muratovića i Bajramovića praktično nigdje nema. Na toj poziciji defanzivnog veznog može ekstra igrati i Bekrić, usput rečeno.
Cocalic nije Grk pa da pobijegne.Kao sto rece mlad je,tek poceo disati u malo kvalitetnijoj ligi.
Niti ce mu repka a niti karijera igdje pobjeci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 maj 2010, 22:20

Cocalica definitivno treba zvat. I meni je cudno sto ga ni Susic ni novinari ne spominju a probaju nac zlato gdje ga sigurno nema (U PL BiH). Evo spominju Trivunovica, a jos se sjecam kako je odigro protiv Moldavije, ono je kriminalno. Vratio se iz Rusije, i bez ikakve perspektive igrac, i sad da on igra za repku? Nigdje veze.

@Demier: Gdje ti je novi Ronaldo Seferovic? Nesto se posutio, odavno nije ucjenjivo Susica. Je li barem dobio autogram Gilardina dosad?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2010, 22:28

Odakle je Dzeko otisao iz koje ono lige.Kao i taj isti Cocalic. :roll:
Svi drugi nadjose ne samo zlato vec i dijamante,jedino nam jaro u kanalizaciju upao. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 maj 2010, 22:30

harishp je napisao/la:Odakle je Dzeko otisao iz koje ono lige.Kao i taj isti Cocalic. :roll:
Jest otisao i nije se vratio nit ce se vracat. A ovaj Trivunovic je otiso i nakon 2-3 godine nazad jer nije dovoljno dobar. Mogli smo onda zvat i Maksumica i Grujica.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 maj 2010, 22:31

Pa, Harise, ako si ozbiljan, ti znači ne bi zvao igrača samo zato jer nema rezervne domovine i jer ne moze pobjeći?
22 godine ima, koliko to treba proći da mu se da šansa? Ima igračina i sa 17. Samo se u Bosni kaže "neka, mlad je, ima vremena" :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2010, 22:32

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Odakle je Dzeko otisao iz koje ono lige.Kao i taj isti Cocalic. :roll:
Jest otisao i nije se vratio nit ce se vracat. A ovaj Trivunovic je otiso i nakon 2-3 godine nazad jer nije dovoljno dobar. Mogli smo onda zvat i Maksumica i Grujica.
Kaze Pape da ce zvati jos takvih,povratak otpisanih 8-)
Neka nas masalah. :mrgreen:
@Zeljo Ma ne pase nam Panionis,kad predje u makar u AEK kod Baje dobija VIP card.
Kaze da je zaboravio igrati lijevog beka od kad je u Grckoj nemere.Dok se ne sijeti nista od toga.
A jos i isprepadani kakvo je stanje dole.I ona me dva brinu a kamoli sad Cocketa jos zvati.
Prvo kod nene Camile nek stravu saliva.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 maj 2010, 22:42, ukupno mijenjano 3 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 maj 2010, 22:34

Cartman je napisao/la: @Demier: Gdje ti je novi Ronaldo Seferovic? Nesto se posutio, odavno nije ucjenjivo Susica.
Momenat, kada je to Seferovic ili njegov otac ikoga ucjenjivao?
On ce igrati za nas, samo nemora to jos vjesati na neko zvono.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 07 maj 2010, 12:10

Nesto kontam ne treba zaboraviti ni BUrica, golmana iz Lech-a. Stvarno momak brani odlicno u poljskoj.
Kako samo imamo jake i mlade golmane

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 maj 2010, 14:27

Kemo je napisao/la:Nesto kontam ne treba zaboraviti ni BUrica, golmana iz Lech-a. Stvarno momak brani odlicno u poljskoj.
Naravno da ne treba, ali zbog povrede nije branio zadnjih nekoliko kola, tako da konkretno za ove reprezentativne akcije i ne može biti u konkurenciji. Još se nije vratio u tim.
U zadnjem kolu vodeća Wisla na svom terenu zijanila 0:1 od 12-plasirane Korone, a Lech uzeo 3:0 u gostima kod Slaska za koji je Amir Spahić igrao 90 minuta. Štilić nije igrao zbog kartona, a Burić zbog povrede. Nakon tog kola im je Lech prišao na bod, a u ovom kolu Wisla ide u Varšavu na preteško gostovanje kod Legije(Wisla joj bježi 6 bodova), tako da bi Štilić ovog vikenda mogao konačno na prvo mjesto, nakon što pobjede 13-plasiranu Poloniu.
3 kola su do kraja, a Lech 17 godina nije osvojio titulu!

Visca el Višća!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 maj 2010, 15:29

03.09.10 LUXEMBOURG-BiH
A C A B !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2010, 19:01

Željovac je napisao/la:
Kemo je napisao/la:Nesto kontam ne treba zaboraviti ni BUrica, golmana iz Lech-a. Stvarno momak brani odlicno u poljskoj.
Naravno da ne treba, ali zbog povrede nije branio zadnjih nekoliko kola, tako da konkretno za ove reprezentativne akcije i ne može biti u konkurenciji. Još se nije vratio u tim.
U zadnjem kolu vodeća Wisla na svom terenu zijanila 0:1 od 12-plasirane Korone, a Lech uzeo 3:0 u gostima kod Slaska za koji je Amir Spahić igrao 90 minuta. Štilić nije igrao zbog kartona, a Burić zbog povrede. Nakon tog kola im je Lech prišao na bod, a u ovom kolu Wisla ide u Varšavu na preteško gostovanje kod Legije(Wisla joj bježi 6 bodova), tako da bi Štilić ovog vikenda mogao konačno na prvo mjesto, nakon što pobjede 13-plasiranu Poloniu.
Ali poslije toga imaju i Lech pretesko gostovanje protiv Chorzova koji je treci.
A oni su ih i u kupu rasformirali na komadice ako se ne varam.A tu im fakticki samo pobijeda odgovara sto se Lecha tice.Jer Wisla ima lagane susreta do kraja,poslije Legije.
Buric ne brani zbog povrede,ali ga cijene i smatraju da njegovim ulaskom kao prvog golmana je donio ovu totalno neizvjesnu borbu za titulu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 maj 2010, 19:24

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Ali poslije toga imaju i Lech pretesko gostovanje protiv Chorzova koji je treci.
A oni su ih i u kupu rasformirali na komadice ako se ne varam.A tu im fakticki samo pobijeda odgovara sto se Lecha tice.Jer Wisla ima lagane susreta do kraja,poslije Legije.
Buric ne brani zbog povrede,ali ga cijene i smatraju da njegovim ulaskom kao prvog golmana je donio ovu totalno neizvjesnu borbu za titulu.
wisla ide na noz ljutom rivalu cracovia-i, tu sigurno nece wisla uzeti tri boda..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2010, 19:37

Hmmm kontao sam o gradskom derbiju,koji nikada nema pravog favorita. :roll: Prvo slabi su a drugo........
Ali opet logicki Krackow bi vise volio pogledati kakvu makar kvalifikaciju za LS opet.
Opet zavisi da li je ljubav poput cekicara i tvojih,ili su malo laksi. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 maj 2010, 19:40

harishp je napisao/la:Hmmm kontao sam o gradskom derbiju,koji nikada nema pravog favorita. :roll: Prvo slabi su a drugo........
Ali opet logicki Krackow bi vise volio pogledati kakvu makar kvalifikaciju za LS opet.
Opet zavisi da li je ljubav poput cekicara i tvojih,ili su malo laksi. :mrgreen:
hehe ovi su jos gori izgleda, nevjerujem da smije wisla pobjedit tamo kod svoji komsija :shock: :D

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 08 maj 2010, 02:00

Zasto to Buric neigra za Lech u zadnje vrijeme? 9-6-0 a primio samo 6 golova. Jeli se povrijedio ili..? Bas sam ocekivao da ga vidimo na sljedecem okupljanju.. :(
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2010, 02:18

Emir_ZENICA je napisao/la:03.09.10 LUXEMBOURG-BiH
pa sta s tim, da nisi mozda pomislio da je to prijateljska :) bola to je pocetak kvalifikacija, i ja sam to pomislio kad sam vidio prvi put
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter, MiranGlasnic, Mostarska, Pirke, Serha i 61 gost.