14. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 2. KOLA

Tabela poslije 2. KOLA

Tabela poslije 2. KOLA

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Ahmetovic 4 golcine u prvom kolu, Zeba u drugom het-trik, šta očekujemo od tebe u trećem?Zodiac je napisao/la:Furiozan start Travara,dusmani bi rekli doping.
Pazite se dobro se pazite.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,neću da trpim ovo maltretiranjeZodiac je napisao/la:Cingili
tribalian driblao, nerminovic uklizao...DANTES je napisao/la:pa bila je teška situacija tribalian je driblao i centrirao rooney88 tukao iz prve, nerminovic uklizao i blokirao šut. lopta se odbila i pogodila me u kuk i otišla u gol
sve istina živaVirtu4l je napisao/la:tribalian driblao, nerminovic uklizao...DANTES je napisao/la:pa bila je teška situacija tribalian je driblao i centrirao rooney88 tukao iz prve, nerminovic uklizao i blokirao šut. lopta se odbila i pogodila me u kuk i otišla u gol![]()
![]()
nemoj vise
sve je istina kao sto mladi istocno-bosanski zurnalista i fudbaler tvrdi. ako ne verujes evo snimak kako @nerminovich ispada.Virtu4l je napisao/la:tribalian driblao, nerminovic uklizao...DANTES je napisao/la:pa bila je teška situacija tribalian je driblao i centrirao rooney88 tukao iz prve, nerminovic uklizao i blokirao šut. lopta se odbila i pogodila me u kuk i otišla u gol![]()
![]()
nemoj vise