Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Nije bilo dobro. Ali dati kredit i Gijonu, strasno su se branili.
O Benitezu je rano, prerano suditi.
O Benitezu je rano, prerano suditi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Super.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Bale je zvanicno najlosiji igrač koji je ikada igrao za Real
- Gabon
- Kontakt:
A sta bi ti....soliranjeSR4 je napisao/la:osim one prilike bejla u prvom poluvremenu real nije postene prilike napravio ovo kruzenje oko gola ti nazivas solidnim.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Benitezu je vec presudjeno, on i Real je bila greska u startu. Samo ljudi koji su zaludjeni nekakvim Rafinim madridismom mogli su opravdavati ovaj potez
Jedva cekam 2017 godinu.
Jedva cekam 2017 godinu.
Vadis najboljeg igraca na terenu kod 0-0 da bi uveo debitanta koji nije Messi.
Inace, donekle ocekivano. Doduse mislio sam da cemo uzeti uz neku kurcevu igru minimalnim rezultatom.
Mourinho je lose poceo, Carlo je lose poceo a i ovaj ce. Treba nekog vremena da sve to dodje na svoje mjesto, ako ikad dodje.
Nisam optimistican oko Rafe.
Stvar je jednostavna. Barca je sa rosterom u velikom qrcu, tako da bi gubitak lige trebao znaciti samo jedno - otkaz Rafi.
Inace, donekle ocekivano. Doduse mislio sam da cemo uzeti uz neku kurcevu igru minimalnim rezultatom.
Mourinho je lose poceo, Carlo je lose poceo a i ovaj ce. Treba nekog vremena da sve to dodje na svoje mjesto, ako ikad dodje.
Nisam optimistican oko Rafe.
Stvar je jednostavna. Barca je sa rosterom u velikom qrcu, tako da bi gubitak lige trebao znaciti samo jedno - otkaz Rafi.
Navijam za Real 14 godina, i nikad manje morala nisam imao gledati nego sad kako je Benitez trener, takav levat da bude trener je sramota, yebo ga Perez.
MarlonLT je napisao/la:Navijam za Real 14 godina, i nikad manje morala nisam imao gledati nego sad kako je Benitez trener, takav levat da bude trener je sramota, yebo ga Perez.
Nije to nista,ja sam se tako osjecao,kad je bio Luxemburgo i onaj Camacho ako se ne varam.
Kad' se vraca Benz?
Celtic je napisao/la:MarlonLT je napisao/la:Navijam za Real 14 godina, i nikad manje morala nisam imao gledati nego sad kako je Benitez trener, takav levat da bude trener je sramota, yebo ga Perez.
Nije to nista,ja sam se tako osjecao,kad je bio Luxemburgo i onaj Camacho ako se ne varam.
Vracaj Carla 
Ma Rafa dosao da umrtvi igru 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jedno kolo je tek. Pod Carlom si u pocetku igrao brat bratu pet puta gore od ovog veceras pa si u drugom dijelu sezone imao rapsodiju.
Uglavnom, Rafa ima znanje ali je ono cini mi se pogresno usmjereno - moj sud o predsezoni a i veceras. Ne svidja mi se nikako prije svega ovo konstatno mijenjanje i izmisljanje pozicija.
Ronalda zakucaj u napad, nema nikakvog smisla izvlaciti ga na krilo pa cak ni jedan napad. Bale nije los, dobro je to ali sto se predsezona nije iskoristila i da se isproba na lijevom krilu?
Isco igra odlicno, ali je zrtva Perezove ekonomske prcije i kao takav ce uvijek ispastati. Covjeku treba skinut kapu sto vec nije citav klub i glupsona na vrhu poslao u neku stvar.
Ronaldo ili ne vjezba vise ili je nagazio negdje ali njegovi slobdnjaci nisu opasnost vise. Smanjiti broj slobodnjaka, i to dosta smanjiti.
Uglavnom, Rafa ima znanje ali je ono cini mi se pogresno usmjereno - moj sud o predsezoni a i veceras. Ne svidja mi se nikako prije svega ovo konstatno mijenjanje i izmisljanje pozicija.
Ronalda zakucaj u napad, nema nikakvog smisla izvlaciti ga na krilo pa cak ni jedan napad. Bale nije los, dobro je to ali sto se predsezona nije iskoristila i da se isproba na lijevom krilu?
Isco igra odlicno, ali je zrtva Perezove ekonomske prcije i kao takav ce uvijek ispastati. Covjeku treba skinut kapu sto vec nije citav klub i glupsona na vrhu poslao u neku stvar.
Ronaldo ili ne vjezba vise ili je nagazio negdje ali njegovi slobdnjaci nisu opasnost vise. Smanjiti broj slobodnjaka, i to dosta smanjiti.
geoxx je napisao/la:Jedno kolo je tek. Pod Carlom si u pocetku igrao brat bratu pet puta gore od ovog veceras pa si u drugom dijelu sezone imao rapsodiju.
Isco nikako da popravi taj **** potez viska to nas puno puta kosta i oduzme nam priliku za bolji i kvalitetniji napad nije vise ni tako mlad nek nauci da nemora 10puta loptu dirat prije nego je preda dalje ili opuca a slobodne s desne strane nema ko pucati
To jest iako je meni kod njega veci problem to sto ima zadnji pass ko Pepe
Kako je Kovacic odigrao ovo sitno i na kojoj poziciji je igrao kad je ušao?
Izbori
Izbori
A solidno, ni tamo ni vamo kako se kaze. Ipak je debi, a i ganjala se pobjeda. Imat ce protiv Betisa bolje sansu jer ce biti opusteniji prije svega.
A sto se pozicije tice - naletio je na bunker, svi su bili naprijed tako je barem meni tesko reci sta je konkretno igrao.
A sto se pozicije tice - naletio je na bunker, svi su bili naprijed tako je barem meni tesko reci sta je konkretno igrao.
Ronaldo od one povrede koljena ne vjezba slobodne kao prije, i normalno da ce losije pucati, al opet je jedini desnjak koji moze pucati, dok je sa druge strane grehota gledati Bejla kako prebacuje stadion i glumi Vinatieria, a imas jednog Jamesa.
Inace Rafa izgleda gluplji nego sto jeste, Ronaldo se nije vracao ni prije 8 godina u odbranu, sve se bojim da ce se u ovim godinama vracati, i umjesto da ga gurnes u vrh napada i tako sakrijes njegovu nepostojecu defanzivu ti ga guras na krilo, gdje ni ofanzivno vise nije kao sto je bio, a pogotovu je rupa u odbrani.
Rafa je stvarno glup ako bude insistirao da Ronaldo igra na krilu i da se toboze vraca u odbranu
Bejla je suvisno i komentarisati, gori i gluplji igrac nije zaigrao u Realovom dresu odavno. Kaka je za njega investicija stoljeca.
Inace Rafa izgleda gluplji nego sto jeste, Ronaldo se nije vracao ni prije 8 godina u odbranu, sve se bojim da ce se u ovim godinama vracati, i umjesto da ga gurnes u vrh napada i tako sakrijes njegovu nepostojecu defanzivu ti ga guras na krilo, gdje ni ofanzivno vise nije kao sto je bio, a pogotovu je rupa u odbrani.
Rafa je stvarno glup ako bude insistirao da Ronaldo igra na krilu i da se toboze vraca u odbranu
Bejla je suvisno i komentarisati, gori i gluplji igrac nije zaigrao u Realovom dresu odavno. Kaka je za njega investicija stoljeca.
Mozambik je napisao/la:Ronaldo od one povrede koljena ne vjezba slobodne kao prije, i normalno da ce losije pucati, al opet je jedini desnjak koji moze pucati, dok je sa druge strane grehota gledati Bejla kako prebacuje stadion i glumi Vinatieria, a imas jednog Jamesa.
Ovo ni meni nije jasno zasto
Meni se cini da Rafa sve radi kako bi udovoljio Baleu (i Perezu) te zbo toga pate ostali igraci koji nemogu pruziti svoje najbolje igre na tim pozicijama
Ronaldo,James,Benzema (njega stavljam jer je moguce da ide na klupu) znaci dajuci konjini svu slobodu u igri pati igra drugih ali Boze moj zasluzio je proslosezonskim igrama
Jos je prerano za bilo kakve zakljucke ali ovo ne lici na dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.