Dje sad silna administracija....
Listica,pite,seljo,celik,borac,silni velez..svi iza mrtve slobode
Ured djecice tu bum te i ostali,mi cemo zaganjat kockaste
Bum im uzeli prvo mjesto
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Pa to je cist zuti karton,ako ti vidi sudija. Ali prvi je propust napravio sudija sto nije prije pocetka meca pregledao igrace pa da vidi koje su boje. Jer one moraju biti iste boje kao sorc,a i trake na stucnama moraju biti iste boje kao stucne.invincible1921 je napisao/la:CUJ ZBOG OPREME DOBIO CRVENI IGRAČ RADNIKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast sudiji brate potpuno opravdano naravnoarelinho je napisao/la:Pa to je cist zuti karton,ako ti vidi sudija. Ali prvi je propust napravio sudija sto nije prije pocetka meca pregledao igrace pa da vidi koje su boje. Jer one moraju biti iste boje kao sorc,a i trake na stucnama moraju biti iste boje kao stucne.invincible1921 je napisao/la:CUJ ZBOG OPREME DOBIO CRVENI IGRAČ RADNIKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokusao se napraviti pametan. Svi igraci to znaju, a on se napravio pametan.invincible1921 je napisao/la:Svaka cast sudiji brate potpuno opravdano naravnoarelinho je napisao/la:Pa to je cist zuti karton,ako ti vidi sudija. Ali prvi je propust napravio sudija sto nije prije pocetka meca pregledao igrace pa da vidi koje su boje. Jer one moraju biti iste boje kao sorc,a i trake na stucnama moraju biti iste boje kao stucne.invincible1921 je napisao/la:CUJ ZBOG OPREME DOBIO CRVENI IGRAČ RADNIKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego ne mogu da vjerujem kakav propust igraca
Je.bo ja sebe ako nije mobitelom snimanBitiSrcemVezan je napisao/la:HD izvještaj iz BL, mada je i dalje onaj iz Prijedora neprevaziđen.
Ja kako znam njima je drugi proizvodjac dresova, a oni nose ove druge Diadorine.Chinaglia je napisao/la:kakve su ovo boje kod Slavije
To se opet liga osvaja nakon nekoliko kola? Čestitam ondasolinas je napisao/la:Joj vam rasprave![]()
Dje sad silna administracija....![]()
Listica,pite,seljo,celik,borac,silni velez..svi iza mrtve slobode![]()
Ured djecice tu bum te i ostali,mi cemo zaganjat kockaste
Bum im uzeli prvo mjesto
Florescentni, služe u više svrha tipa da ne moraju paliti reflektore ili da ih ne udari kakvo auto kad se naveče vraćaju sa treningaChinaglia je napisao/la:kakve su ovo boje kod Slavije
Chinaglia je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Crveni cist ko suza.tuzlak1987 je napisao/la:Kosoric opravdan crveni karton, u nekim uredjenijim ligama bi zbog ovakvog starta dobio vjerovatno vise utakmica kazne
Video izvjestaj iz Gradiske, brat bratu trajao 20 sekundi max
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.