Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nemoze Ahmetovic nije igro u zelji Samo zeljini igraci mogu dobiti poziv za reprezentaciju Liga nije bitna
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pusic na aparatima u Midtjylland, klub ga kaznio zbog skandaloznog ponasanja prema igracima i trenerima
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Po meni i nisu baš,jesu sa boljim backgraundom,ali po formi baš i ne,Mahmutovic klupa bez ulaska u zadnja 2-3 nastupa,zec igra u gabali do 60min,azerbejdzanska liga jest jača od naše,al ne toliko,a on tamo baš i ne briljira,a sto se tiče bajica on po svojin karakteristikama nije napadač,igrao je 2 tekme za konju bez golova i asistencija i ako tako nastavi vrlo brzo ce biti klupa,u mladoj repki kod nestorovica bio je na klupi,baš zbog ovako loše konkurencije i spomenuo sam ahmetovica,daj boze da mi imamo napadača blizu dzekinih kvaliteta kao alternativu,al realnost je da je to sve daleko od evropskog prosjeka.SjeverniVjetar je napisao/la:Nisu se bas nasi najbolji strijelci proslavili u jacim ligama, a on je jos "povratnik", sa 30 godina.bhfanatic14 je napisao/la: Grdno se varas drug.. treba se nosit sa ovim klepavima u nasoj ligi... prevljak nema jos tu gradju kao naprimjer ahmetovic ili dzeko da se moze nosit sa jakim odbranama. U nasoj ligi nije bas lahko poentirat kako udaraju i cuvaju u odbranama. Vidjet cemo hocel mesa reagovat. Nek ide pogledat nije tesko.
Slazem se da je dobar, ali treba da se pravo nadaje golova, da bi usao u kombinacije.
@ovisnik, mislim da su Zec, Mahmutovic, Bajic ipak u prednosti.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Pusic na aparatima u Midtjylland, klub ga kaznio zbog skandaloznog ponasanja prema igracima i trenerima
Napiso sam odma da je los igrac kad je doveden u kontekst sa repkom. U austriji ga sutali ko macku nigdje nije mogo igrat. Gledo sam ga uzivo dosta puta i nevjerujem da je on sad toliko napredovo u danskoj da bi mogo za nas igrat. Al eto ti si gore bolje upucen
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Eldin Hadzic nije u sastavu Almerije, vjerovatno da se radi o nekoj povredi, nesto sam citao na twitteru.
Rade Krunic na klupi Empolija protiv Chieva.
Haris Hajradinovic nije u sastavu Gent-a, zna li neko o cemu se radi?
Rade Krunic na klupi Empolija protiv Chieva.
Haris Hajradinovic nije u sastavu Gent-a, zna li neko o cemu se radi?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Dobro si ti rekao ali je ipak bio prvi strijelac lige...nikakav je to fudbaler ali ga zna zabiti ponekadbhfanatic14 je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Pusic na aparatima u Midtjylland, klub ga kaznio zbog skandaloznog ponasanja prema igracima i trenerima
Napiso sam odma da je los igrac kad je doveden u kontekst sa repkom. U austriji ga sutali ko macku nigdje nije mogo igrat. Gledo sam ga uzivo dosta puta i nevjerujem da je on sad toliko napredovo u danskoj da bi mogo za nas igrat. Al eto ti si gore bolje upucen
Inace ja njega ocima ne mogu gledati, bezobrazan lik
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
bhfanatic14
- Kontakt:
ma sto dalje od repke tu nakazu. Znaci bit ce izlazna karta u Midtjylland u...Nerminovic je napisao/la:Dobro si ti rekao ali je ipak bio prvi strijelac lige...nikakav je to fudbaler ali ga zna zabiti ponekadbhfanatic14 je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Pusic na aparatima u Midtjylland, klub ga kaznio zbog skandaloznog ponasanja prema igracima i trenerima
Napiso sam odma da je los igrac kad je doveden u kontekst sa repkom. U austriji ga sutali ko macku nigdje nije mogo igrat. Gledo sam ga uzivo dosta puta i nevjerujem da je on sad toliko napredovo u danskoj da bi mogo za nas igrat. Al eto ti si gore bolje upucen![]()
Inace ja njega ocima ne mogu gledati, bezobrazan lik
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sampdoria dere Carpi 5-0 kod kuce. Muriel strasan. Nazalost Zukanovic na klupi... i posle ove utakmice trener sigurno nece nista mjenjat u skorijoj buducnosti. Steta..
Kvesic u prvoj postavi Antalyespor koja lovi nova tri boda protiv Genclerbirligia. Za sada gube 0-1.
Inace Prcic je izgleda na putu ka Torinu. Nije ga bilo u sastavu Rennesa za mec a kako pisu neke medije uskoro bi mogli dobiti jos jednog igraca u Serie A!
Kvesic u prvoj postavi Antalyespor koja lovi nova tri boda protiv Genclerbirligia. Za sada gube 0-1.
Inace Prcic je izgleda na putu ka Torinu. Nije ga bilo u sastavu Rennesa za mec a kako pisu neke medije uskoro bi mogli dobiti jos jednog igraca u Serie A!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kvesić opet asistent. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Fin igracicHankMoody je napisao/la:Kvesić opet asistent.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Inače Djuric, Zec i Vedo su Želji na djeca. Kompleksas tišina, Dzeko je ikona, Bajic je prekuco ligu prošle godine najmladji najbolji strijelac a Ara pokazuje svoju klasu u Dinamu. Jednostavno znamo sa napadačima.Bosna64 je napisao/la:Nemoze Ahmetovic nije igro u zelji Samo zeljini igraci mogu dobiti poziv za reprezentaciju Liga nije bitna
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
rade krunic na klupi empolija, nije ulazio
Zarathustra
-
bhfanatic14
- Kontakt:
bajic je meni preivse napuhan sa vase strane i medija.. nemoj me pogresno shvatit nije los igrac eto preso je sada u tursku pa cemo pratit razvoj njegov.. po meni je vrlo spor a zna se gradit ekstra i to je to. nista posebno, a da je prekuco bh ligu neznam meni 14 golova i nisu bas neko mjerilo...kad vidimo da najbolji strijelci svugdje imaju po 20-25 golova po sezoni. nadam se da ce se razvit u turskoj jer repki treba napadaca .bhsport je napisao/la:Inače Djuric, Zec i Vedo su Želji na djeca. Kompleksas tišina, Dzeko je ikona, Bajic je prekuco ligu prošle godine najmladji najbolji strijelac a Ara pokazuje svoju klasu u Dinamu. Jednostavno znamo sa napadačima.Bosna64 je napisao/la:Nemoze Ahmetovic nije igro u zelji Samo zeljini igraci mogu dobiti poziv za reprezentaciju Liga nije bitna
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Gabon
- Kontakt:
Bajic sa 20 godina 
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gabon je napisao/la:Bajic sa 20 godina
U 21
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Gabon
- Kontakt:
Eldin Hadzic isto izgleda povrijedjen
jeste nas krenulo...ili je povreda ili klupa ovaj tribina.
Doduse ovaj nije u kombinacijama nikad bio ali eto kad se spominju svakvi igraci i svakvi se godinama pozivaju
moze se valjda i igrac Almerije..
Doduse ovaj nije u kombinacijama nikad bio ali eto kad se spominju svakvi igraci i svakvi se godinama pozivaju
Jao Mahmutovica danas al' ganja prvi tim jbt, preor'o je teren kako je usao ali nije imao srece da zabije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Gabon
- Kontakt:
Cim je usao zabili su dva golaSabinho je napisao/la:Jao Mahmutovica danas al' ganja prvi tim jbt, preor'o je teren kako je usao ali nije imao srece da zabije.
Kakve mi veze imamo sa repkom? Pa mi navijamo za Belgiju i u cilju nam je da repka ima što slabije igračeBosna64 je napisao/la:Nemoze Ahmetovic nije igro u zelji Samo zeljini igraci mogu dobiti poziv za reprezentaciju Liga nije bitna
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa i nije da nemamo. Em sto namjestano utakmice pola igraca je proslo kroz Zeljinu skolu.Ajzea je napisao/la:Kakve mi veze imamo sa repkom? Pa mi navijamo za Belgiju i u cilju nam je da repka ima što slabije igračeBosna64 je napisao/la:Nemoze Ahmetovic nije igro u zelji Samo zeljini igraci mogu dobiti poziv za reprezentaciju Liga nije bitna
Bravo Kvesa! 2 tekme, dvije asistencija. Danasnja za vrlo vaznu pobjedu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], Cwirek, Edincapitano, Google Adsense [Bot], juka55, jurisicduska, Majestic-12 [Bot], rukometubih23, Uknaac, UtdBiH21 i 91 gost.