Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosna64
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Bosna64 » 23 avg 2015, 20:18

Nemoze Ahmetovic nije igro u zelji Samo zeljini igraci mogu dobiti poziv za reprezentaciju Liga nije bitna

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 avg 2015, 20:23

Pusic na aparatima u Midtjylland, klub ga kaznio zbog skandaloznog ponasanja prema igracima i trenerima
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ovisnik » 23 avg 2015, 20:24

SjeverniVjetar je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la: Grdno se varas drug.. treba se nosit sa ovim klepavima u nasoj ligi... prevljak nema jos tu gradju kao naprimjer ahmetovic ili dzeko da se moze nosit sa jakim odbranama. U nasoj ligi nije bas lahko poentirat kako udaraju i cuvaju u odbranama. Vidjet cemo hocel mesa reagovat. Nek ide pogledat nije tesko.
Nisu se bas nasi najbolji strijelci proslavili u jacim ligama, a on je jos "povratnik", sa 30 godina.
Slazem se da je dobar, ali treba da se pravo nadaje golova, da bi usao u kombinacije.
@ovisnik, mislim da su Zec, Mahmutovic, Bajic ipak u prednosti.
Po meni i nisu baš,jesu sa boljim backgraundom,ali po formi baš i ne,Mahmutovic klupa bez ulaska u zadnja 2-3 nastupa,zec igra u gabali do 60min,azerbejdzanska liga jest jača od naše,al ne toliko,a on tamo baš i ne briljira,a sto se tiče bajica on po svojin karakteristikama nije napadač,igrao je 2 tekme za konju bez golova i asistencija i ako tako nastavi vrlo brzo ce biti klupa,u mladoj repki kod nestorovica bio je na klupi,baš zbog ovako loše konkurencije i spomenuo sam ahmetovica,daj boze da mi imamo napadača blizu dzekinih kvaliteta kao alternativu,al realnost je da je to sve daleko od evropskog prosjeka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 avg 2015, 20:41

Nerminovic je napisao/la:Pusic na aparatima u Midtjylland, klub ga kaznio zbog skandaloznog ponasanja prema igracima i trenerima

Napiso sam odma da je los igrac kad je doveden u kontekst sa repkom. U austriji ga sutali ko macku nigdje nije mogo igrat. Gledo sam ga uzivo dosta puta i nevjerujem da je on sad toliko napredovo u danskoj da bi mogo za nas igrat. Al eto ti si gore bolje upucen :)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 avg 2015, 20:51

Eldin Hadzic nije u sastavu Almerije, vjerovatno da se radi o nekoj povredi, nesto sam citao na twitteru.

Rade Krunic na klupi Empolija protiv Chieva.

Haris Hajradinovic nije u sastavu Gent-a, zna li neko o cemu se radi?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 avg 2015, 20:52

bhfanatic14 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Pusic na aparatima u Midtjylland, klub ga kaznio zbog skandaloznog ponasanja prema igracima i trenerima

Napiso sam odma da je los igrac kad je doveden u kontekst sa repkom. U austriji ga sutali ko macku nigdje nije mogo igrat. Gledo sam ga uzivo dosta puta i nevjerujem da je on sad toliko napredovo u danskoj da bi mogo za nas igrat. Al eto ti si gore bolje upucen :)
Dobro si ti rekao ali je ipak bio prvi strijelac lige...nikakav je to fudbaler ali ga zna zabiti ponekad :think:

Inace ja njega ocima ne mogu gledati, bezobrazan lik :guz:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 avg 2015, 21:10

Nerminovic je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:

Dobro si ti rekao ali je ipak bio prvi strijelac lige...nikakav je to fudbaler ali ga zna zabiti ponekad :think:

Inace ja njega ocima ne mogu gledati, bezobrazan lik :guz:
ma sto dalje od repke tu nakazu. Znaci bit ce izlazna karta u Midtjylland u...
Stadion Koševo

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 avg 2015, 21:24

Sampdoria dere Carpi 5-0 kod kuce. Muriel strasan. Nazalost Zukanovic na klupi... i posle ove utakmice trener sigurno nece nista mjenjat u skorijoj buducnosti. Steta..

Kvesic u prvoj postavi Antalyespor koja lovi nova tri boda protiv Genclerbirligia. Za sada gube 0-1.

Inace Prcic je izgleda na putu ka Torinu. Nije ga bilo u sastavu Rennesa za mec a kako pisu neke medije uskoro bi mogli dobiti jos jednog igraca u Serie A!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 23 avg 2015, 22:41

Kvesić opet asistent. :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 avg 2015, 22:44

HankMoody je napisao/la:Kvesić opet asistent. :D
Fin igracic :thumbup:
Stadion Koševo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2015, 23:02

Bosna64 je napisao/la:Nemoze Ahmetovic nije igro u zelji Samo zeljini igraci mogu dobiti poziv za reprezentaciju Liga nije bitna
Inače Djuric, Zec i Vedo su Želji na djeca. Kompleksas tišina, Dzeko je ikona, Bajic je prekuco ligu prošle godine najmladji najbolji strijelac a Ara pokazuje svoju klasu u Dinamu. Jednostavno znamo sa napadačima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 23 avg 2015, 23:08

rade krunic na klupi empolija, nije ulazio
Zarathustra

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 avg 2015, 23:14

bhsport je napisao/la:
Bosna64 je napisao/la:Nemoze Ahmetovic nije igro u zelji Samo zeljini igraci mogu dobiti poziv za reprezentaciju Liga nije bitna
Inače Djuric, Zec i Vedo su Želji na djeca. Kompleksas tišina, Dzeko je ikona, Bajic je prekuco ligu prošle godine najmladji najbolji strijelac a Ara pokazuje svoju klasu u Dinamu. Jednostavno znamo sa napadačima.
bajic je meni preivse napuhan sa vase strane i medija.. nemoj me pogresno shvatit nije los igrac eto preso je sada u tursku pa cemo pratit razvoj njegov.. po meni je vrlo spor a zna se gradit ekstra i to je to. nista posebno, a da je prekuco bh ligu neznam meni 14 golova i nisu bas neko mjerilo...kad vidimo da najbolji strijelci svugdje imaju po 20-25 golova po sezoni. nadam se da ce se razvit u turskoj jer repki treba napadaca .
Stadion Koševo

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 23 avg 2015, 23:20

Bajic sa 20 godina :hmmmmm:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 avg 2015, 23:23

Gabon je napisao/la:Bajic sa 20 godina :hmmmmm:

U 21 :mrgreen:
Stadion Koševo

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 23 avg 2015, 23:31

Eldin Hadzic isto izgleda povrijedjen :kafa: jeste nas krenulo...ili je povreda ili klupa ovaj tribina.

Doduse ovaj nije u kombinacijama nikad bio ali eto kad se spominju svakvi igraci i svakvi se godinama pozivaju :kafa: moze se valjda i igrac Almerije..
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2015, 00:44

Jao Mahmutovica danas al' ganja prvi tim jbt, preor'o je teren kako je usao ali nije imao srece da zabije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 24 avg 2015, 00:46

Sabinho je napisao/la:Jao Mahmutovica danas al' ganja prvi tim jbt, preor'o je teren kako je usao ali nije imao srece da zabije.
Cim je usao zabili su dva gola :kafa:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 avg 2015, 01:01

Kakve mi veze imamo sa repkom? Pa mi navijamo za Belgiju i u cilju nam je da repka ima što slabije igrače :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 avg 2015, 01:04

Ajzea je napisao/la:
Kakve mi veze imamo sa repkom? Pa mi navijamo za Belgiju i u cilju nam je da repka ima što slabije igrače :roll:
Pa i nije da nemamo. Em sto namjestano utakmice pola igraca je proslo kroz Zeljinu skolu. :kafa:

Bravo Kvesa! 2 tekme, dvije asistencija. Danasnja za vrlo vaznu pobjedu! :clap: :clap:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], Cwirek, Edincapitano, Google Adsense [Bot], juka55, jurisicduska, Majestic-12 [Bot], rukometubih23, Uknaac, UtdBiH21 i 91 gost.