Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajzea
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Ajzea » 24 avg 2015, 01:26

Vidim priča se o Bajiću i njegovim kvalitetima, nedostacima itd..
[youtube][/youtube]
Mislim da je ovo više nego odlično za 94.-o godište, ima puno prostora za napredak i jedino će ga možda malo kočiti ta turska liga koja i nije baš pogodno tlo za razvoj mladih igrača. Momak ima sve predispozicije da bude odličan napadač i da nam donese dosta radosti u budućnosti. Ne brinite za napadače dok je Želje, ako ih nekako ne proslijedimo Belgiji :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 avg 2015, 02:48

Ajzea je napisao/la:Vidim priča se o Bajiću i njegovim kvalitetima, nedostacima itd..
[youtube][/youtube]
Mislim da je ovo više nego odlično za 94.-o godište, ima puno prostora za napredak i jedino će ga možda malo kočiti ta turska liga koja i nije baš pogodno tlo za razvoj mladih igrača. Momak ima sve predispozicije da bude odličan napadač i da nam donese dosta radosti u budućnosti. Ne brinite za napadače dok je Želje, ako ih nekako ne proslijedimo Belgiji :)
Ja slabo pratim nasu ligu. Al po ovome videu vidis da Bajic zna primiti loptu taj first touch, zna lopte. Kamo srece da ovaj momak bude nesto kao Vedo, mislim da ima potencijala. Nek ove sezone odigra vecinu utakmica u Turskoj i postigne makar 5-6 golova to bi bilo super za ovako mladog igraca.
Prevljak, Hodzic i Bajic. Sva tri momka ponikla u nasoj ligi.
Izgleda da cemo mi imati solidnu repku za par godina i to sa dosta igraca koji nisu dijaspora.
Prevljak, Hodzic, Bajic, Cimirot, Grahovac, Duljevic, Visca, Kvesic, Memija, Gojak koji sigurno mogu biti medju top 23 igraca.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2015, 08:27

Bajic.
Minusi: Nema brzinu , nema nisko teziste (okretnost), nije nesto jak , nema strasan sut , igra s obj noge upitna, skok igra nista posebno.
Plusevi:Dobro se gradi, pametan zna igru i ima dobar pregled , zna se naci u situaciji.
Suma sumarum nema nijedan ekstra kvalitet sto znaci turska , poljska , grcka vrh vrhova i nije za repke.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2015, 09:01

@kimbo, Bajic ima sutinu.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 24 avg 2015, 11:22

kimbo je napisao/la:Bajic.
Minusi: Nema brzinu , nema nisko teziste (okretnost), nije nesto jak , nema strasan sut , igra s obj noge upitna, skok igra nista posebno.
Plusevi:Dobro se gradi, pametan zna igru i ima dobar pregled , zna se naci u situaciji.
Suma sumarum nema nijedan ekstra kvalitet sto znaci turska , poljska , grcka vrh vrhova i nije za repke.
Meni se čini druže da ti Bajića nikad gledao nisi, već ovako napamet mudruješ i dijeliš pluseve i minuse... :crazy:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 avg 2015, 13:29

Nema strašan šut? Bajić ima bolji šut od pola trenutnih reprezentativaca...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 avg 2015, 14:10

E moj kimbo u sta ti godine odose nadam se makar da imas dobar minus u gacama

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 24 avg 2015, 14:11

kimbo je napisao/la:Bajic.
Nemas ti pojma kakav sut ima Bajic! Eto da nista nema ima sut da si ga pogledao par puta vidio bi ga a ne ovako napamet pricati.

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 24 avg 2015, 14:16

ovisnik je napisao/la:Nisam sklon da predlažem igrače iz naše lige jer je prilično loša,al Ahmetovica iz Slobode sam ove sezone gledao 4 puta i mogu reći da zasluźuje poziv u A tim,jest da mu je 30 godina al bi mogao poslužiti sada kada osim džeke nemamo nijednog napadača u formi,Ahmetovic je kompletan napadač,odlično se gradi,igra sa obje noge,glavom ubija,ima dugogodišnje iskustvo igranja u Rusiji,znam da ce mnogi ovaj post ismijati,al za mene,kao nekoga ko se dugo bavio i aktivno prati fudbal,on je kratkoročno bolje rješenje od Hodzica,Bajica pa i Đurića
Nije mi jasno otkud on u Slobodi pratio sam ga dok je igrao i Rusiji i bas sam se iznenadio kad sam vidio da dodje u Slobodu. Steta sto nije dosao u Zelju kao zamjena za Bajica.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 avg 2015, 19:51

Grahovac i Hodzic u prvih 11 svojih timova u 4. pretkolu LP. :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 avg 2015, 19:56

Wow Hodza izgleda pravo prekuco. Mora mu Mesa dat sansu protiv Andore jednostavno mora. Nebitno hoce li danas postici gol ili nece.
Svakako ce igrati ligu prvaka. A ako u DInamu vide da nam igra za seniorsku reprezentaciju. Jos vise ce ga forsirati vjerovatno jer ce se jos lakse prodati u neki klub iz lige5.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 avg 2015, 19:59

Dinamo ce razvaliti ove albance, jos u prvoj utakmici se vidila velika razlika u kvalitetu. Imali su nevjerovatnu srecu u zrijebu.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 25 avg 2015, 20:06

To je stvarno iznad svih ocekivanja, svaka cast Hodzic. Nadajmo se da ce veceras poentirati, pa dabude strater i u CL :thumbup:

Kapitano
Kontakt:

Post Postao/la Kapitano » 25 avg 2015, 20:10

‏@CalcioASRoma
Di Marzio: Roma beat Bayern Munich to the signing of young Bosnian defender Denis Omic. He had a trial with the Primavera & impressed Roma.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2015, 20:12

Kakav Bajic pored ove tuzklanske masine za golove :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 avg 2015, 20:26

bistrikboy je napisao/la:Kakav Bajic pored ove tuzklanske masine za golove :lol:
Tuzlanska masina je imala karijeru prije Slobode a Bajic nastup za Konyu sto meni daje za pravo da iznesem cinjenicu da si glup i pokusavas ispast mangup
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2015, 20:30

bistrikboy je napisao/la:Kakav Bajic pored ove tuzklanske masine za golove :lol:
Bajic :urnebes: on ahmetu nije do koljena.. a sto dizu ove igrace nase reko bi covjek sve novi ibrahimovici. Preso u konjusporu i odma sila... da vidimo mozel se zadrzat 8-10godina u inostranstvu ko ahmetovic.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 avg 2015, 20:43

Zasto HTV2 ne prenosi Dinamo?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 avg 2015, 20:51

Goalgetter je napisao/la:Zasto HTV2 ne prenosi Dinamo?
Utorak. Imaju prava samo na srijedu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Confiance, Daduli, Drum, Lavcina, Normus90 i 66 gostiju.