FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi igraci su vrh za nase lige, oni nisu SPREMNI fizicki, ja nzm sta su radili po pripremama al oni NE MOGU trcati 90 minuta. Kada budu mogli trcati, tada cemo i pobjedjivati.
Tako je. Ja najrealnije ocekujem 7 ili 9 bodova iz ove sljedece tri utakmice i to bez ikakvog pretjeravanja ili navijackih zelja. Mada treba da se ide iz utakmice u utakmicu. Protiv Rudara ocekujem pobjedu Sarajeva sa par golova razlike. Jednostavno prevelika je razlika u kvalitetu i Sarajevo je puno jace. Tako da ko god bude vodio momcad mislim da pobjeda nece dolaziti u pitanje. Sto se tice kritike navijaca ona je potrebna samo ponekad ona moze preci u stetnu i kontraproduktivnu. Ne moze se bas sve govoriti posebno mislim na pljuvanje uze familije. To po meni nije kritika nego nesto gore. Ovdje ne mislim na Radovca nego generalno na odnos navijaci - igraci i ne branim ni igrace jer ima i njih svakakvih.Suki46 je napisao/la:S obzirom kako igramo i ovo mjesto nam je dobro.Sreca pa sad slijede ipak malo lakse utakmice i opet 3 tekme igramo u Sarajevu (Rudar,Slavija,Borac),sto bi bila dobra prilika da popravimo bodovni saldo ,a nadam se i igru ,jer ako svi budemo gledali u negativnom i pesimisticnom pravcu,necemo daleko dogurati.Sad je najbitnije da se svi nekako skrpimo i da budemo svi zajedno ,najlakse je biti zajedno kad si 1,kad si najbolji ,navijac treba biti i kad je mnogo teze.
Dodao bih jos jednom da su pojedinci nerealno poletjeli i pomislili da bi se Sarajevo trebalo prosetati ovom ligom samo jer ima 4,5 odlicnih igraca. Jedan od njih Ikande se nije ni ustalio 100%. U potpunosti se zaboravlja da su odlasci Stojceva i Cimirota smanjili snagu ovog tima pa sve da je trener Mourinho on to nebi mogao da promjeni tako lako. Isto se zaboravlja tezak raspored na pocetku. Isto se zaboravlja da se je nekim igracima morala dati sansa da igraju i oni je u vecini slucajeva nisu opravdali i uticali su direktno na lose rezultate. Zna se koji su ti igraci.
Znaci ovdje se nepotrebno stvara panika poslje par utakmica. Podrzite momke u sto vecem broju i pobjede bi trebalo skoro pa sigurno doci. Sto se tice novog trenera treba dovesti kvalitetnog trenera ako se vec bude dovodio i velika je greska da je to izaslo u javnost o novom treneru prije nego sto je on 100% dogovoren.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2015, 08:52, ukupno mijenjano 3 puta.
FKS1946 je napisao/la:Jedno je jasno, priznali mi to ili ne, tako je. Izgubili smo dusu, to je ono sto sam se najvise pribojavao, nismo vise kao jedno (navijaci i igraci), kad ste vidjeli zadnji put da su igraci sa navijacima proslavili gol, i kad zabiju odu pred istok i psuju ono kao "eto vam sad j**** vam mater". I kad smo osvojili titulu nije mi bilo to ono pravo, znao sam da nesto fali, da nam fale ona vremena 2009/10 kad nismo imali nista, ali puni srece kad zabijemo ili dobijemo na strani. Postajemo jedan Dinamo, jos malo, pa necemo ici na tekme, necemo znati sta vise zelimo, sto ni sada ne znamo, takvi smo, sta ces...
Sve si objasnio i ja slicno razmisljam kao i ti.esprit24 je napisao/la:Za trenutno stanje msm da krivicu snosimo svi, od uprave, strucnog staba, igraca i nas navijaca. Uprava je izgleda sve snage usmjerila na vracanje dugova i privlacenje novih sponzora, al je zato izgubila kompas u sportskom segmentu. Za mene je Ibrak odradio odlican posao ovo ljeto, za 0 maraka doveo Barbarica, Stepanova i Delaca, Al. Bekic nit smrdi nit mirise, jedini minus je taj lijevi bek al valjda se i to rijesi. Imamo totalno nestrucan strucni stab i to se pod hitno mora rijesiti. Pomalo mi je i zao Dzene jer se snjim u upravi malo i zayebavaju, al ipak mu hvala za kup, titulu i proslogodisnju evropu. Radovca necu komentarisati al postavite se vi u njegovu ulogu da vam neko prijeti kako bi ste vi odreagovali. I na kraju mi navijaci nakon svakog neuspijeha uzimamo za pravo da igracima drzimo lekcije, da ih pljujemo i sl. Pa sta su trebali navijaci chelsea nakon njihovog groznog starta u ligi???
Citam ovdje neki vec halalili titulu?? Pa sta vam je ljudi mi smo najaci u ovoj ligi i dalje tvrdim da cemo na kraju ovog prvenstva drugom bjezati minimalno 5-6 bodova...
"I kada tesko je kad redas poraze..."
Re: Odg: FK Sarajevo
Ja cu danas samo članke prepisivati
, kaže jedan:
Kako smo saznali iz pouzdanih izvora bliskih FK Sarajevo, sportski direktor ekipe sa Koševa Abdulah Ibraković obavio je razgovore sa Slavenom Musom, te legendom Bordo tima Farukom Hadžibegićem.
Kako smo saznali iz pouzdanih izvora bliskih FK Sarajevo, sportski direktor ekipe sa Koševa Abdulah Ibraković obavio je razgovore sa Slavenom Musom, te legendom Bordo tima Farukom Hadžibegićem.
Tako je.Honorar je napisao/la:Previse smo nestrpljivi, hocemo rezultat preko noci. To vazi i za navijace i igrace i upravu.
Vjerovatno ima i do fizicke spreme koja nije perfektna a najvjerovatnije i do ishrane koja je jako jako bitna da poslje priprema ostane isti nivo fizicke spreme i da se povecava. Rekao bi jos da pojedinci govore da treba zamjeniti Benku postepeno zbog godina. A covjek i ako igra cak spica i ima 30 godina pretrci vise od pola drugih igraca sto je svaku pohvalu i pravi primjer profesionalca. Mada on se vjerovatno pridrzava onoga sto je naucio u drugim klubovima. Trebalo bi to nauciti i ove mlade igrace.Zip je napisao/la:Ovi igraci su vrh za nase lige, oni nisu SPREMNI fizicki, ja nzm sta su radili po pripremama al oni NE MOGU trcati 90 minuta. Kada budu mogli trcati, tada cemo i pobjedjivati.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2015, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.
Honorar je napisao/la:Previse smo nestrpljivi, hocemo rezultat preko noci. To vazi i za navijace i igrace i upravu.
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 24 avg 2015, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- PitarBordo
- Kontakt:
Velež smijenio kompletan stručni štab - zbog lošeg starta, na vrijeme se ove stvari rade, a nama će biti kasno posle, pa makar se i zadržali na nekoj poziciji u gornjem dijelu tabele jer igrači opasno stagniraju, fizičke spreme nema - A IGRA SE JOŠ 13 kola do slijedećih priprema. A iskreno sumnjam da se u zadnjih 12 kola može išta mnogo napraviti jer ispada dulum ekipa, ne da će da grizu.
Samo Saraj'vo.
Danas je "Dan D" kako sam cuo. Pa da vidimo sta nam donosi dan. Izgleda da ce i kod nas citav sportski segment kluba dobiti otkaz poslije sjednice upravnog koji ce biti odrzan iza zatvorenih vrata.Eh da vidimo jel tacan izvor.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
I sportski direktor?RuleHz je napisao/la:Danas je "Dan D" kako sam cuo. Pa da vidimo sta nam donosi dan. Izgleda da ce i kod nas citav sportski segment kluba dobiti otkaz poslije sjednice upravnog koji ce biti odrzan iza zatvorenih vrata.Eh da vidimo jel tacan izvor.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kod nas je sad kao sto ne bilo u repke pred brazil
a ja kako sam saznao dzeno je zavrsio sa sarajevom , nece vise vodit ni mladje kategorije ...
Kakvu sam dobio informaciju, tako je Hilmo, ukljucujuci i sportskog direktora. Cak mi se i svidja ovo sto sada svee rade u sutnji, ali kako cujem rade fakat. Priprema se i novi disciplinski pravilnik. Opet kazem vidjet cemo. Uglavnom, drago mi je sto mediji samo uzimaju price rekla kazala, sve sto se radi u klubu, slabo ko zna.hilmo je napisao/la:I sportski direktor?RuleHz je napisao/la:Danas je "Dan D" kako sam cuo. Pa da vidimo sta nam donosi dan. Izgleda da ce i kod nas citav sportski segment kluba dobiti otkaz poslije sjednice upravnog koji ce biti odrzan iza zatvorenih vrata.Eh da vidimo jel tacan izvor.![]()
![]()
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Ostavite Dzenu u akademiji!
Otjerate Dzenu skroz!!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Najvjerovatnije da i nece,jer poslije onakvog istupa iz kojeg se vidi jasno da bljuje vatru na upravu i sam sebi pripisuje zasluge,ljubavi tu vise nema...A,nije je ni bilo prije toga..HeraklitMracni je napisao/la:Kod nas je sad kao sto ne bilo u repke pred brazila ja kako sam saznao dzeno je zavrsio sa sarajevom , nece vise vodit ni mladje kategorije ...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ako se to desi onda fuj.RN87 je napisao/la:Otjerate Dzenu skroz!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma samo nek urade nesto, svi vidimo da ovako vise ne ide, pucamo svi redom, od trenera, igraca pa do nas navijaca.. Nesto se mora uraditi.RuleHz je napisao/la:Kakvu sam dobio informaciju, tako je Hilmo, ukljucujuci i sportskog direktora. Cak mi se i svidja ovo sto sada svee rade u sutnji, ali kako cujem rade fakat. Priprema se i novi disciplinski pravilnik. Opet kazem vidjet cemo. Uglavnom, drago mi je sto mediji samo uzimaju price rekla kazala, sve sto se radi u klubu, slabo ko zna.hilmo je napisao/la:
I sportski direktor?![]()
![]()
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako ce SD biti smijenjen,onda nam na toj poziciji treba neki kvalitetan stranac,jer u našoj državi nema boljeg od Ibraka..
Sabrine mi moje!
Ja ne bih dirao Ibraka, jer ko sto kaze @Bosninan mi u Bosni nemamo takvog fakina, jedino da nam dodje stranac al pitanje kako ce se snaci u ovom ludilu od lige. A sto se tice trenera samo neki tiranin dolazi u obzir, Azrail koji ce im cupati dusu kada za to bude bilo potrebe

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.