Igra za Astanu i na pragu su grupne faze LP. Dobili Apoel 1:0 u prvom kolu play off-a!Alibasa je napisao/la:Ko je taj Aničić? Prvi put čujem za njeg.
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
- Gabon
- Kontakt:
Opet su dobili poziv.bhfanatic14 je napisao/la:Kakva picka od repke.. sven kurcic anelka avdija hahah... zuki se opet radi iza ledja sinoc na klupi a kao povrijedjen za repku. Kakav lopovluk kakav seljakluk... belgija ce gazit !!! 100% ... bravo mesa jugo si pravi
Ali evo nema Avdije
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
objektivno, na ovaj se spisak nema niko dodati kad se uzmu u obzir ovi povrijedjeni, eventualno Grahovac, ne racunajuci one koji moraju mijenjati drzavljanstvo
edit: i niste primjetili, nema Stile
edit: i niste primjetili, nema Stile
Zadnja izmjena: giannini, dana/u 24 avg 2015, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
šta je sa Zukanovića, je l' to i Meša shvatio da nije neki čovjek
izgledaChinaglia je napisao/la:šta je sa Zukanovića, je l' to i Meša shvatio da nije neki čovjek
Marin, Aničić. Igr'o u Zrinjskog, pa otiš'o na istok. Trenutno igra za Astanu ako se ne varam. Standardni igrač, u PO LP je Astana. Još jedna informacija iz glave. Nisam provjerav'o.Alibasa je napisao/la:Ko je taj Aničić? Prvi put čujem za njeg.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
SjeverniVjetar
OK spisak. Salihovic bi imao mjesta, ali to je vec zavrsena prica izgleda, ostalo je u redu.
Zukanovic je vjerovatno povrijedjen, HS su tu jer je konkurencija stvarno slaba, ali polako.
Zukanovic je vjerovatno povrijedjen, HS su tu jer je konkurencija stvarno slaba, ali polako.
Protiv Andore je trebao odigrati Hodzic poluvrijeme i najvjerovatnije postic gol, dva i tako trasirati svoj put u A selekciji. A ovako se uvijek moze kazati da je potrebniji U21 koja je prica za sebe i tu tesko da ce biti neki veci rezultat sa onakvom odbranom. Dzabe ona trojica u napadu. Ibisevic je greska u ovom trenutku dok nema kluba. Djuric mislim da se nece pokazati kao dobitak u reprezentaciji kroz duzi period bolje da je nekog drugog igraca pozvao. Nadam se da Cimirota nije pozvao zbog povrede i da nije neki drugi razlog. Za Salihovica je bilo ocekivano da ga nece zvati zbog Kine ali je isto tako mozda mnogao prije vise da uradi da proba uticati na njega da ostane u evropi i da mu objasni da mu je bitan u timu. Sumnjam da je to uradio. To je sto se tice spiska.
Sto se tice Belgije ja vidim problem:
- Ko ce odigrati desetku: Medunjanin, Vrancic ili Pjanic
- Visca je dobar krilni napadac samo on krilo nikako nije. Protiv Belgije ce igrati na poziciji klasicno krila gdje se on bas ne snalazi posebno defanzivno i tu bi mogli da budemo jako tanki.
Drugo je vise manje sve vec poznato. Od prvih 11 to taktike. Faktor iznenadjenja je minimalan osim mozda Vrancica. Tako da ce se selektor Belgije jako dobro pripremiti jer zna sta ga ocekuje.
Sto se tice Belgije ja vidim problem:
- Ko ce odigrati desetku: Medunjanin, Vrancic ili Pjanic
- Visca je dobar krilni napadac samo on krilo nikako nije. Protiv Belgije ce igrati na poziciji klasicno krila gdje se on bas ne snalazi posebno defanzivno i tu bi mogli da budemo jako tanki.
Drugo je vise manje sve vec poznato. Od prvih 11 to taktike. Faktor iznenadjenja je minimalan osim mozda Vrancica. Tako da ce se selektor Belgije jako dobro pripremiti jer zna sta ga ocekuje.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2015, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Gabon
- Kontakt:
A vide Hadzica pjevaca...SjeverniVjetar je napisao/la:OK spisak. Salihovic bi imao mjesta, ali to je vec zavrsena prica izgleda, ostalo je u redu.
Salihovic nema mjesta kraj ovog univerzalca za kojeg je Muratovic legenda nogometa...sa 40 g je Murat brzi, pametnije igra od ovog pjevaca koji ne zna nista osim otvarati usta dok na tribini BHF himnu
Hodzic i Bajic se prikljucuju A reprezentaciji poslije utakmice mladih protiv Kazahstana

Protiv ovakve ofanzive, potrebna su dva trkaca u vezom. Pjana moze biti neka ispomoc def, ali mora se tu podebljati, da bi pomenuti mogao djelovati kreativnije.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Cimirot je izmislio fudbal za Hadzica sto uostalom i transfer u PAOK pokazuje. Kao i visna transfera. PAOK je veliki klub koji je pregazio Brondby neki dan u zadnjem pretkolu za ligu evrope 5:0. Osim toga Cimi ima tak 21 godinu. Grahovac je isto solidan za svoj klub samo o njemu nebi mogao da komentarisem jer ga nisam puno gledao. Samo znam da je Rapid trenutno puno jaci od Sturma. A Grahovac je u zadnjih 7 dana i protiv Shakhtara i Grodiga odigrao svih 90 minuta sto ipak nesto govori onima koji su realni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2015, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa to što je Zukanović na klupi bio je njihova stvar, ali još su Talijani prije par dana pisali da je on povrijeđen.
TSS je zaslužio poziv a Hadžića još trebamo.
Očekivao sam Burića i Vrančića, Kvesića eventualno, Ančića nisam ali sva 4 su zaslužila poziv.
Fino fino
TSS je zaslužio poziv a Hadžića još trebamo.
Očekivao sam Burića i Vrančića, Kvesića eventualno, Ančića nisam ali sva 4 su zaslužila poziv.
Fino fino
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Zamalo.Ajax je napisao/la:Cimirot je izmislio fudbal za Hadzica sto uostalom i transfer u PAOK pokazuje. Kao i visna transfera. PAOK je veliki klub koji je pregazio Borndby neki dan u zadnjem pretkolu za ligu evrope 5:0. Osim toga Cimi ima tak 21 godinu. Grahovac je isto solidan za svoj klub samo o njemu nebi mogao da komentarisem jer ga nisam puno gledao i nisam siguran dali je bolji ili losiji od Hadzica. Rapid je trenutno puno jaci od Sturma. A Grahovac je u zadnjih 7 dana i protiv Shakhtara i Grodiga odigrao svih 90 minuta sto ipak nesto govori onima koji su realni.
- Gabon
- Kontakt:
Najebali smo kako god.Asteriks je napisao/la:
Protiv ovakve ofanzive, potrebna su dva trkaca u vezom. Pjana moze biti neka ispomoc def, ali mora se tu podebljati, da bi pomenuti mogao djelovati kreativnije.
Dodaj tu da je kod njih Radja kao kod nas Pjanic...
Fellga isto ako se ugura moze biti koban upravo za nas...ovakvi igraci se proslave protiv nas
Ma nismo najebali ako Mesa prilagodi taktiku, pa npr. ostavi jednog Medu na klupi. Valjda u ovom sastavu ima neka defanzivnija varijanta, koja se mora upariti sa Besicem. Otp tak nekako zamisljam ta vezu, znaci 433, a Lula i Visca krila.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 24 avg 2015, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ok ima 22 godine a Hadzic 26 ne mijenja to nista ono sto sam napisao. I Rapid i PAOK su jaci od Sturma trenutno. A PAOK jos ima bogatog vlasnika i biti ce sve jaci.
Ja sam gledao dobar dio utakmice protiv Shakhtara i bio je i vise nego solidan Grahovac. Mislio sam da poslije toga nema dileme da li ce dobiti poziv. Nije mi bas najjasnija situacija sa ovim igracem.Ajax je napisao/la:Cimirot je izmislio fudbal za Hadzica sto uostalom i transfer u PAOK pokazuje. Kao i visna transfera. PAOK je veliki klub koji je pregazio Brondby neki dan u zadnjem pretkolu za ligu evrope 5:0. Osim toga Cimi ima tak 21 godinu. Grahovac je isto solidan za svoj klub samo o njemu nebi mogao da komentarisem jer ga nisam puno gledao. Samo znam da je Rapid trenutno puno jaci od Sturma. A Grahovac je u zadnjih 7 dana i protiv Shakhtara i Grodiga odigrao svih 90 minuta sto ipak nesto govori onima koji su realni.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stilic cimirot salihovic nista , ali hadzic susic su tu. Svaki komentar je suvisan. Ko imalo zna stanje u repci zna o cemu se radi. Hazard benteke de bruyne mertens fellaini grohotom se smiju ! Protiv andore za prestiz, ubacit tinu anelku anicica neka se prodaju. Vidimo kako je to islo sa avdom minutice mu davali dok nije osman ga kapariso. Sad kad je naso klub odma nema poziva. To je bh repka organizovan kriminal.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
pa i nisu za reprezentacije, mozda Cimirotbhfanatic14 je napisao/la:Stilic cimirot salihovic nista , ali hadzic susic su tu. Svaki komentar je suvisan. Ko imalo zna stanje u repci zna o cemu se radi. Hazard benteke de bruyne mertens fellaini grohotom se smiju ! Protiv andore za prestiz, ubacit tinu anelku anicica neka se prodaju. Vidimo kako je to islo sa avdom minutice mu davali dok nije osman ga kapariso. Sad kad je naso klub odma nema poziva. To je bh repka organizovan kriminal.
Trenutno korisnika/ca: cutura, hansbosna, labostarmomosa i 31 gost.