Ko je bolji zadnji vezni Hadzic ili Grahovac. Znaci bas zadnji vezni jer centralnih veznih imamo na bacanje ??dubrovnik je napisao/la:Ja sam gledao dobar dio utakmice protiv Shakhtara i bio je i vise nego solidan Grahovac. Mislio sam da poslije toga nema dileme da li ce dobiti poziv. Nije mi bas najjasnija situacija sa ovim igracem.
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Dugo je trebalo da se počne pljuvati po Meši, da Bog da se nekvalificirali više nikad nigdje, da Bog da nam baraž bio san, da Bog da nam Vedin Musić kapiten bio sa 50 godina koja smo stoka, svako ima nekog svog koga bi volio da vidi u timu i odma čim ga nema odma nevalja savez ne valja selektor, pitar ubit hoće što nema Cimirota, manijak hoće zaklat što nema Bajića, sreća pa Plemići ne navijaju za BiH inače bi bilo što nema Dujkovića.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Dobar spisak Meša, jedina zamjerka Hadžić, tu se sigurno mogao zvati ili Grahovac ili Cimirot, i jedan i drugi su bolji od njega. Što se tiče Aničića on je tu sticajem okolnosti pošto je Cocalić povrijeđen mada ni jedan ni drugi ne igraju/neće igrati neku bitnu ulogu u reprezentaciji.
Burić, Kvesić
Jedino mi nije baš najčistija situacija oko Zukanovića..
Hodžić i Bajić će se priključiti za Andoru
Burić, Kvesić
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kako nisu?? Susic hadzic jesu?? Cimirot bez repke naso transfer u paok jer je klasa, sejo je doktor za sve nase veznjake uz pjanketa nebitno gdje igro. Ima jos grahovac milicevic ali se zovu neki zbog veza nebil se sta zaradilo. Samo treniraju sa nama jer igrat nemogu sramota je. Smetaju dzabegiannini je napisao/la:pa i nisu za reprezentacije, mozda Cimirotbhfanatic14 je napisao/la:Stilic cimirot salihovic nista , ali hadzic susic su tu. Svaki komentar je suvisan. Ko imalo zna stanje u repci zna o cemu se radi. Hazard benteke de bruyne mertens fellaini grohotom se smiju ! Protiv andore za prestiz, ubacit tinu anelku anicica neka se prodaju. Vidimo kako je to islo sa avdom minutice mu davali dok nije osman ga kapariso. Sad kad je naso klub odma nema poziva. To je bh repka organizovan kriminal.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Gojko se opet povrijedioFaraonTM je napisao/la:Dobar spisak Meša, jedina zamjerka Hadžić, tu se sigurno mogao zvati ili Grahovac ili Cimirot, i jedan i drugi su bolji od njega. Što se tiče Aničića on je tu sticajem okolnosti pošto je Cocalić povrijeđen mada ni jedan ni drugi ne igraju/neće igrati neku bitnu ulogu u reprezentaciji.
Burić, Kvesić![]()
-
SjeverniVjetar
Ma dobro, Hadzic, Cimirot, Grahovac su ublizu po kvalitetu. Licno bih vise volio da vidim obojicu prije Anelke, ali Mesa ima svoje razloge i to treba postovati. Ipak je Cimirot tek presao u PAOK, ne vidim da je za dva dana nesto napredovao u odnosu na prije par mjeseci.
Ista je stvar sa Zecom i Mahmutovicem, igraci koji su u vecini parametara blizu, nekom se vise svidja jedan, nekom drugi...
Ista je stvar sa Zecom i Mahmutovicem, igraci koji su u vecini parametara blizu, nekom se vise svidja jedan, nekom drugi...
Jest, to sam zaboraviogiannini je napisao/la:Gojko se opet povrijedioFaraonTM je napisao/la:Dobar spisak Meša, jedina zamjerka Hadžić, tu se sigurno mogao zvati ili Grahovac ili Cimirot, i jedan i drugi su bolji od njega. Što se tiče Aničića on je tu sticajem okolnosti pošto je Cocalić povrijeđen mada ni jedan ni drugi ne igraju/neće igrati neku bitnu ulogu u reprezentaciji.
Burić, Kvesić![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Onda povlacim ono sto sam rekao prije oko napadaca i tu nije pogrijesio selektor. Sto se tice utakmice mislim da Mujdza nece moci sam da zaustavi Hazarda i da ce Witsel stvarati ogromne probleme Visci u defanzivi. Mislim da ce Lulic uspjeti u vecoj mjeri da zaustavi Mertensa na drugoj strani. Sredina terena ce uspjeti da parira. Znaci mislim da ce nam stvarati Hazard i Witsel najvece probleme po toj desnoj strani. Samo Mujdza ce tesko moci tu nesto da napravi. Nadam se da je Sunjic u dobroj formi.FaraonTM je napisao/la:Hodžić i Bajić će se priključiti za Andoru
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2015, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar spisak. Očekivan, ali nema Avdije
pratit repku bez Avdije nema smisla 
Prvi put čujem za ovog Ančića, Aničića kako već ide, valjda je dobar. Bajić i Hodžić, neka ih u u-21, ionako protiv Belgije nema šanse da bi igrali a priključit će se protiv Andore. Za malce ima vremena.
Prvi put čujem za ovog Ančića, Aničića kako već ide, valjda je dobar. Bajić i Hodžić, neka ih u u-21, ionako protiv Belgije nema šanse da bi igrali a priključit će se protiv Andore. Za malce ima vremena.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobar i kvalitetan spisak, valjalo bi zbog manevra da je tu još i Zuka i mogućih kombinacija lijevo :
Protiv Belgije ovako :
Begović
Mujdža Šunjić (Vranješ) Spahić Kolašinac
Pjanić Bešić
Višća Medunjanin Lulić
Džeko
Protiv Belgije ovako :
Begović
Mujdža Šunjić (Vranješ) Spahić Kolašinac
Pjanić Bešić
Višća Medunjanin Lulić
Džeko
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ono sto je Grahovac odigrao u toj utakmici Hadzic ne moze za sto godina. Nije samo odbrambeno bio dobar a presjeko je puno napada vec odmah i distribuira lopte.Ajax je napisao/la:Ko je bolji zadnji vezni Hadzic ili Grahovac. Znaci bas zadnji vezni jer centralnih veznih imamo na bacanje ??dubrovnik je napisao/la:Ja sam gledao dobar dio utakmice protiv Shakhtara i bio je i vise nego solidan Grahovac. Mislio sam da poslije toga nema dileme da li ce dobiti poziv. Nije mi bas najjasnija situacija sa ovim igracem.
Bas dobar igrac. Ovaj drugi da budem posten je bas los igrac.
ako je vjerovati klixu, Hodzić i Bajić ce se prikljuciti A repki nakon utakmice sa Kazahstanom. Nije valjda da ce U21 igrati sa Svicom samo sa 1 napadacom u rosteru?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Vjerovatno Hodzic ILI Bajic.
-
SjeverniVjetar
Grahovac je tek ove sedmice uvezao dvije utakmice kao starter, prosle sezone jedva da je nastupio!? Da igra u Realu, razumio bih, ovako u Austriji
Ja bih volio vidjeti bilo koga umjesto Hadzica, ali brate nema nokakve reference da se oko Grahovca dize frka.
Ja bih volio vidjeti bilo koga umjesto Hadzica, ali brate nema nokakve reference da se oko Grahovca dize frka.
"Bajić i Hodžić su zaslužili moj poziv, ali u dogovoru sa NSBiH i selektorom Nestorovićem smo odlučili da oni odigraju utakmicu protiv Kazahstana za mladu selekciju, a potom se priključe A timu", otkrio je Baždarević na današnjoj konferenciji za medije.Ajax je napisao/la:Vjerovatno Hodzic ILI Bajic.
Obojica. Malo mi je cudno, al haj.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa znam šta si napisao sam mislim da su pogresno razumjeli, citirali, napisali sta god. Nema logike mislim da ce jedan ostati vjerovatno. To znaju oni sto prate vise mladu selekciju. Meni samo nije jasno kako je jedan Modic opet dobio poziv. Covjek po trenutnoj formi nema potreban kvalitet. Eto vidjet cete sada koliko ce se naigrati u Vicenzi pa ce vam biti jasnije. Jednostavno se forsira i novinari pisu o njemu kao da je ne znam sta.
Nemoj plaho da razbijaš glavu o tom desnom krilu, koga god da stavi tu ili Višću ili Hajrovića ili u nekim kombinacijama Sušića, nijednom od te trojice defanziva nije najbolja, tako da ti ga dođe na isto. A ja lično mislim da je bolje staviti Višću jer jedan od rijetkih trkača u ovoj reprezentaciji uz Bešića i Lulića što će nam sigurno dobro doći na kraju krajeva.Ajax je napisao/la:Onda povlacim ono sto sam rekao prije oko napadaca i tu nije pogrijesio selektor. Sto se tice utakmice mislim da Mujdza nece moci sam da zaustavi Hazarda i da ce Witsel stvarati ogromne probleme Visci u defanzivi. Mislim da ce Lulic uspjeti u vecoj mjeri da zaustavi Mertensa na drugoj strani. Sredina terena ce uspjeti da parira. Znaci mislim da ce nam stvarati Hazard i Witsel najvece probleme po toj desnoj strani. Samo Mujdza ce tesko moci tu nesto da napravi. Nadam se da je Sunjic u dobroj formi.FaraonTM je napisao/la:Hodžić i Bajić će se priključiti za Andoru
Što se tiče Hazarda njega niko na svijetu ne može zaustaviti al' se može sigurno limitirati, mada će i to biti teško. U Zenici su nas vile nosale, odbrana je pucala po šavovima, nadam se da će i to biti bolje sa Spahićem, Kolašincem i Mujdžom u formi. Taj drugi stoper definitivno Šunjić, nek' se hrva sa Bentekeom ili Lukakuom.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da cemo protiv Andore igrati sa rezervnom ekipom, sa 3-4 standardnih. Mozda je mogao Ibisevica izostavit, cisto malo da ga trzne dok jos traje prelazni rok.
Bravo Mesha za pozivanje Anicica dobro prepoznat kvalitet ipak je Astana veliki tim a on je standardan. Dobar spisak Kvesic isto dobra dopuna odbrani.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
gdje se okuplja reprezentacija, mislim gdje ce biti mini pripreme pred belgiju, posto na onom videu sto ima na ss.ba rece selektor nesto u fazonu da ce da se okupe odmah u belgiji????