Ako bude istina, traži šta hoćeš od mene, ne žalim.AVNOJ je napisao/la:Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad....
HAJDE MEHAGA DOĐI I HEBI KLOŠARIMA SVE HAJDEEE
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako bude istina, traži šta hoćeš od mene, ne žalim.AVNOJ je napisao/la:Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad....
Haha... Zamijenio si me sa momkom koji ima nick Rule_Hz. Al nebitnoFrancescoTotti je napisao/la:RuleHZ nemoj molim te ti vise svojih insajderskihbrat bratu fulio se 80% tih svojih predvidjanja
![]()
I upravu ste vala! MI SMO SARAJEVO! Dosta te hebene negative vise, taman kad bi izgubili od tog rudara hebat ga, opet smo Sarajevo!
A ruku na srce nije sve ni toliko crno kako mi predstavljamo situaciju. Dobro.. Mozda je tamnosivo![]()
Al idemo dalje! I kada tesko jeeeeeeeeeee![]()
Ps. Gdje nam je brat THEC, sta se prica na infu?

Da Mehaga nije na putu za Mostar...Velez i to...FrancescoTotti je napisao/la:A jel moguc scenario da je uprava uvidjela pogresku, nazvala Kodru, izvinila mu se. Molili ga da nas ponovo preuzme, obecali mu punu ovlast nad igracima, kaznama i sankcijama te mu odlucili pruziti punu podrsku. I Meho se vraca?
Ludo zvuci
vidjecu kasnije sta se piseFrancescoTotti je napisao/la:RuleHZ nemoj molim te ti vise svojih insajderskihbrat bratu fulio se 80% tih svojih predvidjanja
![]()
I upravu ste vala! MI SMO SARAJEVO! Dosta te hebene negative vise, taman kad bi izgubili od tog rudara hebat ga, opet smo Sarajevo!
A ruku na srce nije sve ni toliko crno kako mi predstavljamo situaciju. Dobro.. Mozda je tamnosivo![]()
Al idemo dalje! I kada tesko jeeeeeeeeeee![]()
Ps. Gdje nam je brat THEC, sta se prica na infu?
Dosta se raje malo zezaEvolution87 je napisao/la:Kakav Kodro sta vam je.
Viđao sam ga i ja u zadnje vrijeme počesto na području M.Dvora ... tako da taj dolazak ništa ne znači ...AVNOJ je napisao/la:Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad....
Vide da je dalo rezultata prvi put, pa kontaju hajmo jos jednom hahahahahapitic je napisao/la:A cirkusaznači Kodru ponovno vratiti i držati do 23 kola pa poslije tog kola ponovno Dženu vratiti da uzme trofej
mozda velez preuzme i oni su bez treneraedRed je napisao/la:Viđao sam ga i ja u zadnje vrijeme počesto na području M.Dvora ... tako da taj dolazak ništa ne znači ...AVNOJ je napisao/la:Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad....
Al prije toga treba Jarnija zvati da pripremi ekipuHoss je napisao/la:Vide da je dalo rezultata prvi put, pa kontaju hajmo jos jednom hahahahahapitic je napisao/la:A cirkusaznači Kodru ponovno vratiti i držati do 23 kola pa poslije tog kola ponovno Dženu vratiti da uzme trofej
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, MSOZ101, riki46, SilaMoc1946, ubipara, Vanja8 i 90 gostiju.