FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Hilmo tebe cu citirat..hilmo je napisao/la:U jednom interviju je sam priznao da o tim momcima on vodi racuna i da ga mjesecno kostaju 10000 KM.
@pitarbordo
Ja bih bas zbog ovog insistirao na kazni, novcana, neka suspenzija, a ove ostale price oko fukara to je tako u njihovom uzrastu, ovo je bas opasno.
Posto znam licno i privatno Tirica mogu nesto i ispricati.
Ugl ko ne zna imao je dodira sa oruzjem jer je u ratu bio komadant "Crnih Labudova" jedinice koja je bila na podrucju Olova i Nisicke visoravni..U pocetku su bili korektni i patriote velike da bi kasnije postala jedinica koja bi ratovala za novac i politicke odluke koje su im obecali kasnije.
Al haj bio je rat svasta se radilo.
Hase sada drzi komunu(mislim da je u Rakovici,nije bitno) za odvikavanje i ciji posjetitelji su djeca uglednih ljudi i polizicara.Ima dobra primanja sa te strane a plus sto ima i neke stanove na Stupu jer je zgradu napravio.Jos neke firme ima.Ugl covjek ima finu egzistenciju.Oruzje nosi sa sobom vazda cak i kada ide na trening ili teretanu tako da je Radovac sigurno to vidjao i zna sta ovaj ima.
Takodje,nove kopacke,putovanja,novac i pokloncici svim njegovim igracima svaki mjesec regulise..
A znam takodje da npr Samirovog starijeg brata od Haseta svaki mjesec na banci ceka milja i da je prijavljen kod njega u firmi(znaci ide staz i sve ostalo),ko zna privatno moze pitat da ne ispadne da lazem.A danas je to u ovoj drzavi prava premija.Ugl ti igraci polude jesnostavno za tim covjekom,postaju prave sponzoruse i na svaki njihov potez on odlucuje..
Da skratim Samir je dobar igrac i covjek kolko ga ja poznajem a znam ga od pelena..slava mu je udarila u glavu i "menadjeraka prica"..Tako da ako mislim da hoce da uspije mora se radikalno promjeniti.Isto tako njegovo igranje binga u sportplusu i pusenje shishe je los primjer jednog profesionalca(da se razumijemo 80% igraca to radi al rano je poceo).
Hase je za*eban lik tako da je i bilo dosta trzavica sa njim i Ibrakom oko ugovora al samo je steta da takve igrace zastupaju ljudi koji nisu profesionalni sa fudbalom a kamoli sa menadjerstvom..Toliko ako nekog zanima..sry na off topic-u
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Re: FK Sarajevo
Ukratko, Radovac je klasični debil koji dozvoljava da ga takav čovjek zastupa i kreće se u krugu njega i njegove porodice. Odatle vjerovatno i potiče razmišljanje da će on nekoga ispucati, a sad nek se okrene Hasetu jer je sam sebi **** mater.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Hvala na informacijama.Southboy je napisao/la:Hilmo tebe cu citirat..hilmo je napisao/la:U jednom interviju je sam priznao da o tim momcima on vodi racuna i da ga mjesecno kostaju 10000 KM.
@pitarbordo
Ja bih bas zbog ovog insistirao na kazni, novcana, neka suspenzija, a ove ostale price oko fukara to je tako u njihovom uzrastu, ovo je bas opasno.
Posto znam licno i privatno Tirica mogu nesto i ispricati.
Ugl ko ne zna imao je dodira sa oruzjem jer je u ratu bio komadant "Crnih Labudova" jedinice koja je bila na podrucju Olova i Nisicke visoravni..U pocetku su bili korektni i patriote velike da bi kasnije postala jedinica koja bi ratovala za novac i politicke odluke koje su im obecali kasnije.
Al haj bio je rat svasta se radilo.
Hase sada drzi komunu(mislim da je u Rakovici,nije bitno) za odvikavanje i ciji posjetitelji su djeca uglednih ljudi i polizicara.Ima dobra primanja sa te strane a plus sto ima i neke stanove na Stupu jer je zgradu napravio.Jos neke firme ima.Ugl covjek ima finu egzistenciju.Oruzje nosi sa sobom vazda cak i kada ide na trening ili teretanu tako da je Radovac sigurno to vidjao i zna sta ovaj ima.
Takodje,nove kopacke,putovanja,novac i pokloncici svim njegovim igracima svaki mjesec regulise..
A znam takodje da npr Samirovog starijeg brata od Haseta svaki mjesec na banci ceka milja i da je prijavljen kod njega u firmi(znaci ide staz i sve ostalo),ko zna privatno moze pitat da ne ispadne da lazem.A danas je to u ovoj drzavi prava premija.Ugl ti igraci polude jesnostavno za tim covjekom,postaju prave sponzoruse i na svaki njihov potez on odlucuje..
Da skratim Samir je dobar igrac i covjek kolko ga ja poznajem a znam ga od pelena..slava mu je udarila u glavu i "menadjeraka prica"..Tako da ako mislim da hoce da uspije mora se radikalno promjeniti.Isto tako njegovo igranje binga u sportplusu i pusenje shishe je los primjer jednog profesionalca(da se razumijemo 80% igraca to radi al rano je poceo).
Hase je za*eban lik tako da je i bilo dosta trzavica sa njim i Ibrakom oko ugovora al samo je steta da takve igrace zastupaju ljudi koji nisu profesionalni sa fudbalom a kamoli sa menadjerstvom..Toliko ako nekog zanima..sry na off topic-u
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- kenanbrajic
- Kontakt:
Eto, bila sjednica. Ništa se nije promjenilo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Opet nista ...

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 24 avg 2015, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E **** ga,kako bi nam valjao.
Said na posudbi u Lokomotivi.
Said na posudbi u Lokomotivi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 avg 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tacnije ipak nesto

Dobro je da nakon iduće utakmice slijedi reprezentativna pauza, tokom koje ćemo nastojati konsolidovati redove i analitički pristupiti rješavanju svih tema vezanim za prvi tim, omladinski pogon, akademiju, školu fudbala, skauting službu"
Dobro je da nakon iduće utakmice slijedi reprezentativna pauza, tokom koje ćemo nastojati konsolidovati redove i analitički pristupiti rješavanju svih tema vezanim za prvi tim, omladinski pogon, akademiju, školu fudbala, skauting službu"
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pa sta je tu problem, valjda igraci znaju ko je pravi sef za njih, i ko prepoznaje njihovu igru. Kad je Kodro tako kvalitetan sto nije vodio Sosijedad,nego omladinske selekcije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ne vjerujem ni ja da poslije svega neko i dan danas misli da rezultati Kodre nisu bili uvjetovani nečim drugim... Ako nisi shvatio šta je bilo u pitanju nakon što su igračine počele ginuti dan nakon što je otišao Meho, nakon što su samo par sati poslije Mehine smjene kolovođe #77, #23 i #14 zvale Hz na sastanak da se kunu kako će od sad ginuti na terenu a do tada šta ima veze šta je bilo, i nakon što Džemica poslije utakmice sa Olimpicom govori kako je konačno došao pravi šef i posložio ih kako treba onda...macahz je napisao/la:ne vjerujem da neko moze prizeljkivati onog Amatera na klupi, stvarno strasno..... Pa da nas je vodio mi n bi evropu igrali, koeficijent bi nam bio **** ne bi bili nosioci u 2 pretkolu EL narednuh 5 godina, strasno.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zvuči ludo ali bi bio vjerovatno najbolji potez koji je ova uprava uradila do sad kada je u pitanju sportski segment...
Ako se Dzeno vec treba mjenjati, moze Husref ili neko tipa Petkovica, sve ostalo nema smisla.
Naivni ljudi koji vjeruju u slatkorijecive tipove nisu nikakav element za rasparvu, tako da je ovo moja konstatacija i ne zelim dalje na ovu temu....
Dzena Uscuplic !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kao što sam već i rekao reprezentativna pauza će nam dobro doći. Bolje da se u miru i tišini izabere najbolja opcija za Sarajevo daleko od medija, podmetanja, guranja svojih opcija od strane nekih i tako dalje. Ne valja ništa na brzinu i preko noći, nek sjednu razmisle i dovedu prave ljude na prava mjesta, za to treba vremena i ovo je jedino ispravno. Nije ćorak, ko zna čitati vidi da se spremaju velike promjene u i oko kluba i akademije. Tako da sačekajmo 10 dana.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 avg 2015, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Znači ozbiljne rokade tek za reprezentativnu pauzu. Dobro, žele vremena da skontaju šta je najbolje uraditi, a da se čitav upravni odbor složi. Ne mogu zamisliti šta bi se dešavalo ako se kiksa protiv Rudara. 
SRETAN BROJ - 1725
Tako je.jurisicduska je napisao/la:Kao što sam već i rekao reprezentativna pauza će nam dobro doći. Bolje da se u miru i tišini izabere najbolja opcija za Sarajevo daleko od medija, podmetanja, guranja svojih opcija od strane nekih i tako dalje. Ne valja ništa na brzinu i preko noći, nek sjednu razmisle i dovedu prave ljude na prava mjesta, za to treba vremena i ovo je jedino ispravno.
Znači, lagano će se rješavati gorući problemi, nema više odluka na brzinu i to mi se sviđa. Tiha voda bregove valja.
@southboy
hvala na informacija, ja kontao taj Tirić neki dobar lik.
Sad znamo šta nam je činiti, ti "manekeni" kako ih neko naziva igraju za FK Sarajevo, a mi volimo i živimo za FK Sarajevo i ako Bod da za vikend idemo da podržimo FK Sarajevo.
@southboy
hvala na informacija, ja kontao taj Tirić neki dobar lik.
Sad znamo šta nam je činiti, ti "manekeni" kako ih neko naziva igraju za FK Sarajevo, a mi volimo i živimo za FK Sarajevo i ako Bod da za vikend idemo da podržimo FK Sarajevo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jedina ispravna odluka u ovom trenutkuAjax je napisao/la:Tako je.jurisicduska je napisao/la:Kao što sam već i rekao reprezentativna pauza će nam dobro doći. Bolje da se u miru i tišini izabere najbolja opcija za Sarajevo daleko od medija, podmetanja, guranja svojih opcija od strane nekih i tako dalje. Ne valja ništa na brzinu i preko noći, nek sjednu razmisle i dovedu prave ljude na prava mjesta, za to treba vremena i ovo je jedino ispravno.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta cekaju pljuvaci, poziv? sad ima dovoljno vremena da pljujete po svemu sto je vezano za FKS jurissssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! bagro halisali.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, PingoFTW i 5 gostiju.