Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2015, 20:49

Volio bih kada bi neko izracunao koliko je u zadnjih 6-7 godina Salihovic utakmica propustio zbog povrede ili kartona u klubu i reprezentaciji. Mislim da je momak u tome apsolutni rekorder :D

Jedno je sada igrati u formi u Kini, vidjeli smo kako stvari stoje prosle sezone u jacoj ligi ..

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2015, 21:00

TIno Sveno, here I come :kafa:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 avg 2015, 21:03

Gdje su baklje momcino. :D

Sretno. :bih:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 avg 2015, 21:14

Ma vecini je krivo sto Salihovic nije tu, ali ne treba sada od toga praviti tragediju i neke teorije zavjere. Cinjenica je da je propustio vecinu utakmica reprezentacije u posljednjih par godina, da je malo igrao i u klubu, da je otisao u Kinu i to je to.
Lijepo bi bilo da je dobio poziv ali ima gomila razloga i da ne dobije, kao i u slucaju Ibisevica. Selektor je odlucio da ga ne pozove, to treba postovati.

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 24 avg 2015, 22:00

Iskreno ako cemo realno protiv Belgije smo donji :|

Upravo malo gledam tekmu Arsenal vs Liverpool i onaj napadac Benteke je strašan kako lik igra mogu misliti ako se ne povrijedi šta ce raditi našoj odbrani, ne znam u kakvo je formi Lukaku kad se tu doda još i Hazard ja bih se sad rado potpisao za 0:0 ali hajde.

Nadam se da cu promašiti svoj stav ali itekako ce biti *ebeno :hmmmmm:

Onda gledajuci naše igrace koji ne igraju i u lošoj su formi nadam se da ne bude domoliranje naše repke :pray:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 avg 2015, 22:05

Fidelis je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Trebao je Salihovic doc iz Kine da sjedi na klupi. Bravo. :clap:
Ko je rekao da sjedi na klupi?Ne,nego da igra.
Sad je Kina izgovor,a sta je za proslu utakmicu sa Izraelom?
Care vidis da neznaju vise sta da lazu ! Sve su to placenici a neki su nazalost i slijepi pored ociju. Nikad nece shvatit da spisak sastavlja pola mesa a pola mahala, oni ublehasi, novinari menadzeri ona gamad koja nikad lopte sutnula nije :puke: tinko vinko igro ispred glavnog igraca tada njemackog hoffenheima, ispred mede zivog itd.. al oni ce rec ne nije to stela, to je sveni kvalitetnije od njih . Ne vrijedi se dzabe zivcirat i tako smo glupa zemlja. Jednom smo osli na sp i nikad nikud nikad vise necemo !!! Jer nas fudbal ne drze sportisti nego mafijasi !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 avg 2015, 22:35

Pa svaka cast mahali, sastavili su solidan spisak. Samo tako nastavite. :thumbup:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 avg 2015, 22:43

Eld0rado je napisao/la:Iskreno ako cemo realno protiv Belgije smo donji :|

Upravo malo gledam tekmu Arsenal vs Liverpool i onaj napadac Benteke je strašan kako lik igra mogu misliti ako se ne povrijedi šta ce raditi našoj odbrani, ne znam u kakvo je formi Lukaku kad se tu doda još i Hazard ja bih se sad rado potpisao za 0:0 ali hajde.

Nadam se da cu promašiti svoj stav ali itekako ce biti *ebeno :hmmmmm:

Onda gledajuci naše igrace koji ne igraju i u lošoj su formi nadam se da ne bude domoliranje naše repke :pray:
Ma vala kad nas nisu demolirali u Zenici prošle godine ne bi trebali ni sada. Ne pamtim lošije vibracije u i oko reprezentacije nego tada.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 avg 2015, 22:45

---------------- Begovic -------------------
Mujdza -- Sunjic -- Spahic -- Kolasinac
------- Besic --------- Pjanic ------------
-------------- Vrancic --------------------
Visca -------------------------------- Lulic
--------------- Dzeko ----------------------

Sigurno da Bazdarevicu nece biti lagano da sastavi idealnih prvih 11, dosta upitnika.

Za mjesto drugog stopera mislim da bi idealan bio cak i Sunjic, jer se treba hrvati sa Bentekeom/Lukakuom, bojim se da bi tu Ogi mogao olako ispadati, mada je Ogi u zadnjim tekmama svoj posao odradio vise nego dobro, i nalazi se opet u formi.

Na mjesto lijevog beka, i pored sto je propustio ove utakmice u Bundesligi, naravno ide Seo momciluk.

Hvala bogu, pa je Besic spreman, inace ne bih mogao zamisliti ko bi mogao ganjati Hazarda i De Bruynea. Ceka ga ogroman zadatak i u njemu ce biti kljuc nase cijele igre.

Za trece mjesto u veznom redu je najveca dilema. Medunjanin bi bio poprilicno siguran kandidat za prvih 11 da igra u Deportivu, ali posto je i on otpisan, tu je sve moguce. Stavio sam trenutno Vrancica, ali pitanje je koliko on zapravo moze, i da li bi bilo pametno gurnuti ga u vatru u ovako vaznoj utakmici. Kao rjesenje se jos namece Tino Sven Susic, ili ako se Mesa odluci za defanzivniju varijantu, Anel Hadzic. Pitanje je takodjer da li Anel moze da odgovori zadatku u veznom redu u ovako vaznoj utakmici, na stoperu je u proslom duelu sa Belgijom bio solidan.

Krilne pozicije su jasne, Visca i Lulic, standardni su, u dobroj formi, tako da tu nema ni najmanje dileme.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 avg 2015, 22:52

Mislim da komotno možemo očekivati TSS ili Hadžića kao tog trećeg veznjaka. Pošto vjerujem da će Meša insistirati na velikoj trci a tu je Medunjanin slab, da je bilo koja druga utakmica očekivao bih Medunjanina ovako nisam baš siguran.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 avg 2015, 22:57

Goalgetter je napisao/la:---------------- Begovic -------------------

Sigurno da Bazdarevicu nece biti lagano da sastavi idealnih prvih 11, dosta upitnika.

Za mjesto drugog stopera mislim da bi idealan bio cak i Sunjic, jer se treba hrvati sa Bentekeom/Lukakuom, bojim se da bi tu Ogi mogao olako ispadati, mada je Ogi u zadnjim tekmama svoj posao odradio vise nego dobro, i nalazi se opet u formi.

Na mjesto lijevog beka, i pored sto je propustio ove utakmice u Bundesligi, naravno ide Seo momciluk.

Hvala bogu, pa je Besic spreman, inace ne bih mogao zamisliti ko bi mogao ganjati Hazarda i De Bruynea. Ceka ga ogroman zadatak i u njemu ce biti kljuc nase cijele igre.

Za trece mjesto u veznom redu je najveca dilema. Medunjanin bi bio poprilicno siguran kandidat za prvih 11 da igra u Deportivu, ali posto je i on otpisan, tu je sve moguce. Stavio sam trenutno Vrancica, ali pitanje je koliko on zapravo moze, i da li bi bilo pametno gurnuti ga u vatru u ovako vaznoj utakmici. Kao rjesenje se jos namece Tino Sven Susic, ili ako se Mesa odluci za defanzivniju varijantu, Anel Hadzic. Pitanje je takodjer da li Anel moze da odgovori zadatku u veznom redu u ovako vaznoj utakmici, na stoperu je u proslom duelu sa Belgijom bio solidan.

Krilne pozicije su jasne, Visca i Lulic, standardni su, u dobroj formi, tako da tu nema ni najmanje dileme.
To je to...i ja mislim da ce se odluciti za Sunjica upravo iz navedenog razloga.
Vjerovatno ce Medo zauzeti svoje mjesto, jer je najsigurniji s loptom, a cisto sumnjam da ce to biti brza utakmica kao sto neko gore spomenu, mislim da ce biti vise poput one u Zenici, a ko je gledao protiv Walesa (0:0) mogao je isto vidjeti...
nije iskljucena ni ta opcija s Vrancicem iako je novi u timu, naravno ako se nametne Mesi u 3 dana...upravo iz tog razloga sam bio za pozivanje Salihovica, jer bih radije njega gledao u timu na toj poziciji nego Susica ili Hadzica...
Vjerujem da se Hazard nece naigrati, jer ce tu desnu stranu zatvarati trojac Mujdza, Besic, Visca...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 avg 2015, 23:02

slika
Zašto Džeko i Pjanke ne igraju u istoj ekipi ? :urnebes:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 avg 2015, 23:09

hurem je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:---------------- Begovic -------------------

To je to...i ja mislim da ce se odluciti za Sunjica upravo iz navedenog razloga.
Vjerovatno ce Medo zauzeti svoje mjesto, jer je najsigurniji s loptom, a cisto sumnjam da ce to biti brza utakmica kao sto neko gore spomenu, mislim da ce biti vise poput one u Zenici, a ko je gledao protiv Walesa (0:0) mogao je isto vidjeti...
nije iskljucena ni ta opcija s Vrancicem iako je novi u timu, naravno ako se nametne Mesi u 3 dana...upravo iz tog razloga sam bio za pozivanje Salihovica, jer bih radije njega gledao u timu na toj poziciji nego Susica ili Hadzica...
Vjerujem da se Hazard nece naigrati, jer ce tu desnu stranu zatvarati trojac Mujdza, Besic, Visca...
Tempo utakmice ce zavisiti iskljucivo od Belgijanaca, kao i u Zenici, oni ce prvih 20 minuta sigurno da diktiraju tempo. A nase je, zna se, polukontre u kojima cemo morati biti ubojiti ako zelimo do jednog gola.

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 24 avg 2015, 23:19

---------------- Begovic -------------------

Nekako to je to iako prva tekma da se ubaci Vrancic od prve i ne bih baš na tu kartu išao ali i nema baš neke alternative :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 avg 2015, 23:23

Bolje onda Medunjanin prije Vrančića. Sjetite se samo kad je upravo Haris debitovao protiv Portugala u revanšu prvog baraža, pa bio je totalno pogubljen na terenu, nije znao dva pasa sastaviti sa saigračima :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 24 avg 2015, 23:54

I ja sam više za opciju Medunjanin nego Vrancic ipak Medo ima više tekmi u nogama.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 24 avg 2015, 23:55

Kakav je Medo bio u utakmicu protiv Belgije ? Ona u Zenici nesto se ne mogu sjetiti :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 25 avg 2015, 00:08

Nadam se da ce Mesa ove novajlije ubaciti tek protiv Andore, nema mjesta za njih u Belgiji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 avg 2015, 00:18

Da nam je jos jednog recimo Schneiderlina ili Fernandinha tu sa Mumetom a naprijed Pjanke :D

Mislim da je Medo najizglednija opcija kao taj treci vezni, Mume ce morati mnogo trcati a tu su i Visca i Lulic da mu pomognu svakako, dok Medo i Pjanke ce morati stati na loptu i povezat krila i Dzeku sa njima...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 avg 2015, 00:39

Vrancic bolji 100% Medo nema kondicije nije on za takvog tempa kad moras ganjat igrace Belgije i vrsit pressing Vrancic je vec usao u takmicarsku sezonuza vikend je igrao 60tak minuta definitivno puno bolje rjesenje vec je igrao jendu sezonu u BL ima iskustva nema se tu sta stajat na lopti i peglat..
Salihovic uopste nije bitan ne znam zatso toliko kukate momak vec otprije nije u ozbiljnoj formi..
Jedino sto je moglo dobit poziv je Grahovac umjesto Hadzica ali opet ne bi sigurno dobio sansu za igru..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MiranGlasnic i 18 gostiju.