FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Ma kakav pokušaj da skine ruku. Čak se i na snimku BHT vidi kako ga povlači jako. I to je sudiju opredijelilo da svira prekršaj. Kada bi samo to gledali crveni čist kao suza. Ali opet kažem, nekada je preporuka sudijama na seminarima bila da se faul svira tamo gdje je krenulo sa povlačenjem. To je jedno 3,4,5 metara iza gdje počinje da ga povlači, i po mom mišljenju je to trebao svirati, uz žuti karton. Ako su već tu pogriješili kasnije su kompenzovali kroz brojne ofsajde i onaj penal tako da će definitivno morati na hlađenje.
Ja iznosim mišljenje Nikolića a dal on govori istinu ko zna, sad je to više nebitno. Penal ne znam dal je bio, nisam vidio situaciju, vidim da i naš trener kaže da je bio pa ajde da mu vjerujem.
Vidim nema te pa htjedoh da te prozovem da si nas napustioflagrantus je napisao/la:Ja sam ljudi odustao od PL ,ali od nase Drine necu nikada odustati!Zato se i ne javljam ovdje u zadnje vrijeme.
Pratim Drinu skoro 20 godina,volim je bukvalno kao svoj zivot i nista ne pretjerujem,ali kako dobro rece @hayden ne mogu i necu dozvoliti da unistim svoje zdravlje jer hocu da eksplodiram kad vidim sta se desava!
Ali realnost je da Zvornik ne zeli premijerligasa,i da tuzno je reci nije pravi sportski grad.Pa mene dusa boli sto rukometasi Drine 3 sezone zaredom obezbijede ulazak u PL i to nadmocno,a nedaju im pare da igraju tu PL.
Ej ljudi 3 godine zaredom prvaci RS i nedaju ti pare za PL,siguran sam da takav slucaj ne postoji na ex-yu prostorima!
Malo sam otisao od teme ,i sam sam nekada igrao rukomet pa me to bas boli!
Najtuznije je sto ako izuzmemo 5-6 najjacih ekipa,sve ostale su pribliznog kvaliteta i moze Drina sa njima egal da igra.
Nije problem ispasti,ali treba nesto uciniti da klub pocne normalno da funkcionise,moraju doci bolji dani i doci ce!
Ima na srecu nas dosta koji Drinu nosimo u srcu i koji je nikada necemo napustiti!Moram konkretno za tebe Drina1945 jos jednom reci da radis fenomenalan posao oko sajta i facebook stranice,svaka ti cast samo nastavi tako bez obzira na sve probleme!
Takvi entuzijasti i zaljubljenici u plavo-bijeli dres su dokaz da ima nas koji necemo dozvoliti da se Drina unisti.Nazalost trenutno su u vecini oni Drugi,pa da se ne lazemo kada Drina igra utakmice kuci a u isto vrijeme na TV prenose Zvezdu ili Partizan bez obzira na besplatan ulaz to ce prepoloviti posjetu!
Ljudi u Zvorniku ne vole svoj klub kao sto bi trebalo,ej besplatan ulaz za utakmicu PL i dodje 500-600 ljudi on kojih vecina sjede kao u pozoristu i ne pruzaju nikakvu podrsku svom klubu!
Ja od Drine necu odustati,u subotu cu sigurno biti na stadionu protiv Borca valjda ce ljudi shvatiti da nisu u pozoristu i pruziti kakvu takvu podrsku.
I jos da dodam ja Vladicu Petrovica nista ne krivim,dobro se zna kakvu ekipu su mu obecali kada je dosao u klub a sta je dobio!
Cak i ova ekipa moze odigrati egal sa vecinom timova u PL,ali mora se nesto u klubu mijenjati!
Jednostavno klub mora dobiti upravu i direktora!
Neka i tog menadjera,mocan je to covjek znam da ima bas jaku firmu u Beogradu ali moraju se ukljuciti i nasi ljudi!

Vidis da ja iti ni sa snimkom ne mozemo utvrditi, a zamisli kako je ovima u crnom.Drina1945 je napisao/la:Ja iznosim mišljenje Nikolića a dal on govori istinu ko zna, sad je to više nebitno. Penal ne znam dal je bio, nisam vidio situaciju, vidim da i naš trener kaže da je bio pa ajde da mu vjerujem.
Al onaj tekst vam nije trebao. Ja sam se iskreno smijao dok sam citao. Upali ste u zamku nekompetentnih novinara i komentatora. Na zalost.
Možda i nije ali sve ima svoju svrhu pa tako i on, na kraju krajeva ni vi pare od Vlade nebi dobili da niste napisali seriju tekstova o istupanju iz lige za koje smo svi mi znali da se neće desiti.Pappy je napisao/la:Vidis da ja iti ni sa snimkom ne mozemo utvrditi, a zamisli kako je ovima u crnom.Drina1945 je napisao/la:Ja iznosim mišljenje Nikolića a dal on govori istinu ko zna, sad je to više nebitno. Penal ne znam dal je bio, nisam vidio situaciju, vidim da i naš trener kaže da je bio pa ajde da mu vjerujem.
Al onaj tekst vam nije trebao. Ja sam se iskreno smijao dok sam citao. Upali ste u zamku nekompetentnih novinara i komentatora. Na zalost.
Da brate. Samo sto je u pitanju elementarno nepoznavanje sudijske terminologije doslo do izrazaja. Prvi dio teksta ok. Svaka cast. Smatrate da je bio kontra faul i to dokazujete. Ali onda smijurija oko pretposljednjeg igraca odbrane. 

pa dobro sad kako ko gleda, realnost je da sudija drugacije postupa ako je igrac pretposlednji mada kod nas je Siroki prosao sa zutim kad je inas igrac bio u mnogo boljoj poziciji za gol u odnosu na nedeljnu utakmicu
Uvijek je zadnji igrač odbrambrene linije pretposljednji igrač, osim ako nemaš golmana budalu koji kampuje na centru.Drina1945 je napisao/la:pa dobro sad kako ko gleda, realnost je da sudija drugacije postupa ako je igrac pretposlednji mada kod nas je Siroki prosao sa zutim kad je inas igrac bio u mnogo boljoj poziciji za gol u odnosu na nedeljnu utakmicu

Poštujem ja vaš trud, tako se bori za klub, ai ipak niste trebali drugi dio teksta raditi, bolje da ste ostali samo na analizi stanja na terenu.
Piše pretposlednji igrac ODBRANE, valjda se podrazumijeva na šta se misli kad se kaže odbrane. Uzeli smo mi u obzir i tu varijantu da će se sad mnogi vaditi na golmana.Pappy je napisao/la:Uvijek je zadnji igrač odbrambrene linije pretposljednji igrač, osim ako nemaš golmana budalu koji kampuje na centru.Drina1945 je napisao/la:pa dobro sad kako ko gleda, realnost je da sudija drugacije postupa ako je igrac pretposlednji mada kod nas je Siroki prosao sa zutim kad je inas igrac bio u mnogo boljoj poziciji za gol u odnosu na nedeljnu utakmicuSamo što naši novinarčići to izokreću i onda ispadne da je prvi igrač ispred golmana zapravo posljednji igrač.
To je bila poenta. Nikolić jeste bio pretposljednji igrač, jer je iza njega bio još golman Ostojić. Nadam se da shvataš moju poentu. Imao bi onaj tekst smisla, da nije došlo do izvrtanja te terminologije, a delegat je ispravno napisao.
Poštujem ja vaš trud, tako se bori za klub, ai ipak niste trebali drugi dio teksta raditi, bolje da ste ostali samo na analizi stanja na terenu.
A u šta spada golman ako nije odbrana ? I napadač ti je odbrana ako je lopta u posjedu protivnika. Da je pisalo odbrambrene linije onda biste bili u pravu. Dugo sam i ja bio u toj zamci, sve dok nisam prije dvije godine na jednoj našoj utakmici pričao sa kontrolorom suđenja i upijao stvari. I baš kada je bio ovaj detalj, pored mene je sjedio gospodin Elčić, kontrolor suđenja na Prvoj ligi RS, vrlo cijenjen, i kada su ovi iz naše uprave počeli da dobacuju da je Nikolić bio zadnji igrač odbrane, on im govori ne budalite, vidite da je golman iza.Drina1945 je napisao/la:Piše pretposlednji igrac ODBRANE, valjda se podrazumijeva na šta se misli kad se kaže odbrane. Uzeli smo mi u obzir i tu varijantu da će se sad mnogi vaditi na golmana.Pappy je napisao/la:Uvijek je zadnji igrač odbrambrene linije pretposljednji igrač, osim ako nemaš golmana budalu koji kampuje na centru.Drina1945 je napisao/la:pa dobro sad kako ko gleda, realnost je da sudija drugacije postupa ako je igrac pretposlednji mada kod nas je Siroki prosao sa zutim kad je inas igrac bio u mnogo boljoj poziciji za gol u odnosu na nedeljnu utakmicuSamo što naši novinarčići to izokreću i onda ispadne da je prvi igrač ispred golmana zapravo posljednji igrač.
To je bila poenta. Nikolić jeste bio pretposljednji igrač, jer je iza njega bio još golman Ostojić. Nadam se da shvataš moju poentu. Imao bi onaj tekst smisla, da nije došlo do izvrtanja te terminologije, a delegat je ispravno napisao.

Pa onda neka konačno objasne pravila do najsitnijeg detaljčića i to bi trebalo uraditi na nivou čitave planete jer je evidentno da i najveći svjetski treneri onda griješe u vezi tog pravila.Pappy je napisao/la:A u šta spada golman ako nije odbrana ? I napadač ti je odbrana ako je lopta u posjedu protivnika. Da je pisalo odbrambrene linije onda biste bili u pravu. Dugo sam i ja bio u toj zamci, sve dok nisam prije dvije godine na jednoj našoj utakmici pričao sa kontrolorom suđenja i upijao stvari. I baš kada je bio ovaj detalj, pored mene je sjedio gospodin Elčić, kontrolor suđenja na Prvoj ligi RS, vrlo cijenjen, i kada su ovi iz naše uprave počeli da dobacuju da je Nikolić bio zadnji igrač odbrane, on im govori ne budalite, vidite da je golman iza.Drina1945 je napisao/la:Piše pretposlednji igrac ODBRANE, valjda se podrazumijeva na šta se misli kad se kaže odbrane. Uzeli smo mi u obzir i tu varijantu da će se sad mnogi vaditi na golmana.
Ma sudije uvijek ostavljaju prostora za svoje slobodno sudijsko uvjerenje, kako bi se uvijek mogle oprati za neke situacije. Dok je fudbala nikada sve neće biti jasno, i primjenjivaće se dvostruki aršini. U jednoj situaciji će se svirati ofsajd ako igrač trči pored lopte ali je ne dotiče, dok će u drugoj situaciji, kao na ovoj našoj utakmici nekad oko 60. minute to biti ofsajd.
Uopšte, pravilo posljednjeg igrača odbrane ne postoji. Ja ne znam odakle je to neko izvukao prije mnogo godina. Crveni karton se daje ukoliko je igrač u izglednoj šansi za postizanje gola. Uglavnom to bude da ga ruši zadnji igrač posljednje linije, ali ne i nužno.
Uopšte, pravilo posljednjeg igrača odbrane ne postoji. Ja ne znam odakle je to neko izvukao prije mnogo godina. Crveni karton se daje ukoliko je igrač u izglednoj šansi za postizanje gola. Uglavnom to bude da ga ruši zadnji igrač posljednje linije, ali ne i nužno.
Sta se desava sa Drinom,citam pise da duguje 190.000 km , igraci nisu dobili nijednu platu , da li ce se poceti isplacivati ili uopste nema novca .
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Teška situacija skroz. Na Drininom forumu ljudi baš ogorčeni svime što se dešava. Klub nema upravu, a u cijelu priču upali beogradski mafijaši, očaj.
Pa vi se bas bili obradovali tim srbijancima na pocetku sezone, ovdje ste pisali kako klub nece ispast kako su ti ljudi prejaki i sl.
Ne bitno zao mi je ako Drina ispane, prvenstveno zbog blizine Zvornika, i onda bi izgubio jos jedan grad u blizini gdje bi gostovalo Sarajevo..
A ono sto @flagrantus pise za navijace, realno je da u RS-u osim Borca nijedan klub nema ozbiljne navijace jer svi u rs-u navijaju za Beogradske "vecite".. jedna bijeljina ima 100k stanovnika, radnik gleda 1000 ljudi a na derbi u beograd ode isto toliko iz bijeljine. Zalosno
Ne bitno zao mi je ako Drina ispane, prvenstveno zbog blizine Zvornika, i onda bi izgubio jos jedan grad u blizini gdje bi gostovalo Sarajevo..
A ono sto @flagrantus pise za navijace, realno je da u RS-u osim Borca nijedan klub nema ozbiljne navijace jer svi u rs-u navijaju za Beogradske "vecite".. jedna bijeljina ima 100k stanovnika, radnik gleda 1000 ljudi a na derbi u beograd ode isto toliko iz bijeljine. Zalosno

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma jbg. očekivalo se ovo jer je prije preuzimanja kluba od strane tih menadžera sam načelnik rekao da se boji da će doći do zaduživanja kluba i da će oni pobjeći a Drina će bankrotirati ali da drugog izlaza nije bilo ukoliko bi Drina igrala PL BiH. Najveći problem su naši ljudi iz Zvornika, koji ne žele pomoć finansijski klub pa onda svi ostali. Ne mogu ja da krivim tog lika iz Bg-a a da pritom izostavim naše ljude iz da ne navodim sad imena firmi. Alumina koja je prošle sezone bila glavni sponzor sad je, javna je tajna, glavni "sponzor" penzija i ostalih socijalnih davanja a neko kaže i Igokee... Njima bi bilo dati mjesečno 50.000 KM kao kap u moru.esprit24 je napisao/la:Pa vi se bas bili obradovali tim srbijancima na pocetku sezone, ovdje ste pisali kako klub nece ispast kako su ti ljudi prejaki i sl.
Svaka čast majstori, odlična igra.
-
- Kontakt:
Hvala vam momci za danasnju pobjedu!Ljudi koji ne primaju platu ,klub koji je skoro na izdisaju,danas je potvrdjeno da Drinu ne mogu unistiti i da ce opstati!
Necu reci ni jedni rijec protiv Borca i Banjaluke,to je veliki klub ali ova pobjeda nama znaci puno vise od tri boda.
Svi znamo kako su nas u 29 kolu proslog prvenstva"slucajnim "golom u 94 minutu pokusali izbaciti iz lige.Sjecamo se price o igracu koji nije znao da ne treba dati gol i sl.
Zbog toga je ova pobjeda jos sladja,iako realno mi smo i dalje mnogo blize ispadanju nego opstanku u ligi ako se nesto u klubu drasticno ne promijeni.
Ne zbog kvaliteta ekipe,nego zbog stanja u klubu!
Sada u ovoj pauzi treba konsolidovati redove,morace se nesto uraditi i po pitanju terena stvarno je trenutno u losem stanju.
I da jos dodam ovaj Nemanja Stojanovic je bolji igrac od Milosa Filipovica!
Svi moramo stati uz igrace i Vladicu zasluzili su,
TO JE TAJ TIM STO SE VOLI SRCEM SVIM!
Necu reci ni jedni rijec protiv Borca i Banjaluke,to je veliki klub ali ova pobjeda nama znaci puno vise od tri boda.
Svi znamo kako su nas u 29 kolu proslog prvenstva"slucajnim "golom u 94 minutu pokusali izbaciti iz lige.Sjecamo se price o igracu koji nije znao da ne treba dati gol i sl.
Zbog toga je ova pobjeda jos sladja,iako realno mi smo i dalje mnogo blize ispadanju nego opstanku u ligi ako se nesto u klubu drasticno ne promijeni.
Ne zbog kvaliteta ekipe,nego zbog stanja u klubu!
Sada u ovoj pauzi treba konsolidovati redove,morace se nesto uraditi i po pitanju terena stvarno je trenutno u losem stanju.
I da jos dodam ovaj Nemanja Stojanovic je bolji igrac od Milosa Filipovica!
Svi moramo stati uz igrace i Vladicu zasluzili su,
TO JE TAJ TIM STO SE VOLI SRCEM SVIM!
U Zvorniku postoji 5-6 firmi koje bi bez problema mogle zajedno sa opštinom da obezbjede Drini godišnje bar 300 000 km. A zašto se to ne radi i nikada nije radilo je drugo pitanje.
Hvala momcima na borbi koju su prikazali. Na borbi do poslednje kapi krvi!
Nadam se da će konačno neko sjesti i dogovorit se kako dalje. Šteta je da momci o svemu više moraju razmišljati nego o igri i utakmicama. Zvornik zaslužuje premijerligaša, Drina zaslužuje premijerligu.
Nadam se da će konačno neko sjesti i dogovorit se kako dalje. Šteta je da momci o svemu više moraju razmišljati nego o igri i utakmicama. Zvornik zaslužuje premijerligaša, Drina zaslužuje premijerligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.