Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 maj 2010, 00:17

^ BIHčki napadač Edin Džeko karijeru će okončati u Željezničaru :D

apace,ja nemam razlog za pristrasnost,dzeku i nevolim bas,niti wolfsburg a reprezentacija me nezanima,kakav roney,pa covjek igra u mancesteru 6god i tek ove god malo se izdvojio po kvaliteti,a ima super saigrace u poredzenju sa dzekom,i sta je to uradio on za tolike god u mancesteru kao vrhunskoj ekipi,nista,torres,pa liverpool ti je sam pokazatelj,uporedi dzekine i toresove golove i prodore kao i brzinu,i skok igru,tores mu nemoze ni na ruke politi,drogba igra dugo god sa najboljim igracimas iza sebe u veznom redu,de nabroj mi sta je to on uradio osim pokojeg gola i to je to,protiv intera ti je pokazao kvalitet,villu necu da komentarisem,razliciti su to igraci,
^ Izvini što ti ovo moram reći, ali kao da ne pratiš fudbal. Nisi pristrasan prema Džeki a nešto ovako pišeš. Rooney sve osvojio sa Man Utd što se moglo osvojiti. I prošlih sezona je bio strašan, samo što je imao Ronalda i onda se i nije previše isticao, bio je jako važan i tada kao i dan danas. Torres ima problema sa povredama, ako si pratio prošlu sezonu pa i ovu kada je nastupao mogao si se uvjeriti u nečemu suprotno od tvog komentara. I baš kada on ne igra ne ide ni Liverpoolu. Drogba dao po neki go ?? Zajedno sa Rooneyem vodeći strijelac PL. Na jednoj utakmici se ne pokazuje znanje. Samo si tu utakmicu gledao ?? A igrača od kojeg je Džeko bolji nećeš da komentarišeš, mogao sam napisati bar nešto u čemu se slažemo...

Pazi, neću reći da je Džeko loš, daleko od toga, ali sa Drogbom, Rooneyem i Torresom ne može. ;)
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 07 maj 2010, 00:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 maj 2010, 00:22

amell je napisao/la:dapace,ja nemam razlog za pristrasnost,dzeku i nevolim bas,niti wolfsburg a reprezentacija me nezanima,kakav roney,pa covjek igra u mancesteru 6god i tek ove god malo se izdvojio po kvaliteti,a ima super saigrace u poredzenju sa dzekom,i sta je to uradio on za tolike god u mancesteru kao vrhunskoj ekipi,nista,torres,pa liverpool ti je sam pokazatelj,uporedi dzekine i toresove golove i prodore kao i brzinu,i skok igru,tores mu nemoze ni na ruke politi,drogba igra dugo god sa najboljim igracimas iza sebe u veznom redu,de nabroj mi sta je to on uradio osim pokojeg gola i to je to,protiv intera ti je pokazao kvalitet,villu necu da komentarisem,razliciti su to igraci, :roll:
Da, vjerovatno si upravu. Moja greska.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 07 maj 2010, 00:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ BIHčki napadač Edin Džeko karijeru će okončati u Željezničaru :D

apace,ja nemam razlog za pristrasnost,dzeku i nevolim bas,niti wolfsburg a reprezentacija me nezanima,kakav roney,pa covjek igra u mancesteru 6god i tek ove god malo se izdvojio po kvaliteti,a ima super saigrace u poredzenju sa dzekom,i sta je to uradio on za tolike god u mancesteru kao vrhunskoj ekipi,nista,torres,pa liverpool ti je sam pokazatelj,uporedi dzekine i toresove golove i prodore kao i brzinu,i skok igru,tores mu nemoze ni na ruke politi,drogba igra dugo god sa najboljim igracimas iza sebe u veznom redu,de nabroj mi sta je to on uradio osim pokojeg gola i to je to,protiv intera ti je pokazao kvalitet,villu necu da komentarisem,razliciti su to igraci,
^ Izvini što ti ovo moram reći, ali kao da ne pratiš fudbal. Nisi pristrasan prema Džeki a nešto ovako pišeš. Rooney sve osvojio sa Man Utd što se moglo osvojiti. I prošlih sezona je bio strašan, samo što je imao Ronalda i onda se i nije previše isticao, bio je jako važan i tada kao i dan danas. Torres ima problema sa povredama, ako si pratio prošlu sezonu pa i ovu kada je nastupao mogao si se uvjeriti u nečemu suprotno od tvog komentara. I baš kada on ne igra ne ide ni Liverpoolu. Drogba dao po neki go ?? Zajedno sa Rooneyem vodeći strijelac PL. Na jednoj utakmici se ne pokazuje znanje. Samo si tu utakmicu gledao ?? A igrača od kojeg je Džeko bolji nećeš da komentarišeš, mogao sam napisati bar nešto u čemu se slažemo...

Pazi, neću reći da je Džeko loš, daleko od toga, ali sa Drogbom, Rooneyem i Torresom ne može. ;)
to nije tvoje misljenje,sve sto si rekao i sto mislis je izgradzeno na kojekakvim tekstovima nizerazrednih novinara i kratkog sportskog pregleda,tebi ako igor kristic kaze drogba je najbolji ti ces odmah izaci u javnost sa povikom drogba je najbolji i takvi kao on,upitaj,poslusaj i procitaj stiva i kolumne priznatih evropskih i svjetskih strucnjaka pa ces znat pravu realnost i istinu a to je da svi ti koje si nabrojao su dosta slabiji od dzeke i njihovi treneri bi rado zamjenili svakog od njih za dzeku ,jarane zadojen si tudzim stavovima... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2010, 03:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ BIHčki napadač Edin Džeko karijeru će okončati u Željezničaru :D

Stavi ove tvoje lavove i kucne ljubimce u tim gde je ove sezone Dzeko igrao a Dzeku tamo gdje igraju oni.Nakon godinu ces vidjeti razliku drasticnu.Prvog Drogbe nema ni mapi kad je otisao iz Celzia igrati na Africkom kupu.Pojeli ih ljudi za dorucak.
Ima da se usutis i da sa samim sobom ne pricas heftu dana.
Zato ''muakule romaule''. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 maj 2010, 03:39

Jel ovo neko poredi Torresa,Drogbu sa Dzekom :roll: ! Kad Dijamant bude u jakom klubu kao ta dvojica tek tad ce da rusi sve pred sobom. On je i sada jaci od njih, ali nema dovoljno jake suigrace u Wolfsburgu !

A sto se tice Olica :lol:, pa stvarno njegovo ime se ne moze pisati pored velikog majstora tako da...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 maj 2010, 07:33

Drogba, Rooney, Villa.. ok..

ali porediti manekenku Torresa sa Dzeksonom je vise smijesno.. pa ta balerina ne moze odigrati dvije tekme kako treba i to u timu kojem ima puno kvalitetnih igraca i u kojem ne mora Torres sam da igra.. Dzeko, lavcina, sam igra protiv citave Bundeslige i opet mu niko ne moze.. mozda je bio onaj nekadasnji Torres bolji, ali ovaj danasnji moze podruku sa Amaurijem i Iaquintom.. jedina razlika sto oni igraju, a on ne igra, a sva trojica ne postizu golove..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 maj 2010, 08:27

kad ne moze na paksu, izadje na usta... koliko je sranja, dezinformacija i sranja, i na kraju sranja napisano ovdje zadnjih dana, pa to nema smisla... de malo spustite loptu na zemlju i ostavite se naucne fantastike kada su u pitanju moguci klubovi i poredjenja sa drugim igracima...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 07 maj 2010, 09:15

Ne mogu da vjerujem,nema kluba koji ga nije trazio...na kraju ce zavrsiti u bubam Šalkeu. Al hajd neka se pune novine i portali.
...nisu mogli da te ugase!!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 07 maj 2010, 09:21

Nemoj Dzeko u Real MOLIM TE nemoj, oni da bi napravili jedan dobar transfer moraju 10 promasaja napravit, nemoj Dzeko tam zivota ti jooooooooooooj :(.
--Pametnij popusta--

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 07 maj 2010, 09:23

ebes real, kako da navijam za dzeku kad MRZIM real!? :roll:
Volim te Bosno!!!

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 07 maj 2010, 09:24

I ja imam slično mišljenje toliko se priča o tome o Džeki,Milanu,Juvetu,Man.U,MAN.C.TOTENHEMU,CHELSEU,itd.ali ja mislim da će ostati u Njemačkoj u tako nekom klubu u vrhu Bundes lige,al u evropskim takmičenjima taj isti neće dogurat nidokle,međutim ja bih da Džeks ode u Milan da ispuni snove a u Italiji će harat..
LIVERPOOL IN MY HEART....

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 07 maj 2010, 09:27

jah mozda naseg Edina hebe ovo ime da je neki afrikanac mogao bim ljudi neznamo cjeniti svoje ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 07 maj 2010, 09:34

SemPer_fi je napisao/la:jah mozda naseg Edina hebe ovo ime da je neki afrikanac mogao bim ljudi neznamo cjeniti svoje ;)
svaka cast ,slazem se
nekim sve sto je bosansko nevalja,a nevide Dzeku klasu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 07 maj 2010, 09:43

Još ga samo nisu trazili u reprezentaciji Brazila.
...nisu mogli da te ugase!!!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 07 maj 2010, 09:51

ma igrat ce svake prestupne ako ode u Real...
fataj se ti Džeko Barce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za.ebavam se bolje nek ode u Englesku, bar će igrat
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 maj 2010, 10:16

Željoman je napisao/la:ma igrat ce svake prestupne ako ode u Real...
fataj se ti Džeko Barce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za.ebavam se bolje nek ode u Englesku, bar će igrat
STO NEBI IGRAO???' ko mu je konkurencija HIGUAIN :D :D :D smjesno...real osim raula,koji je na zalasku,NEMA napadaaca a to se pokazalo protiv liona...da je umjesto higuaina igrao dzeko bilo bi 4-1 za real... :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 maj 2010, 10:19

johnnyHZ je napisao/la:
Željoman je napisao/la:ma igrat ce svake prestupne ako ode u Real...
STO NEBI IGRAO???' ko mu je konkurencija HIGUAIN :D :D :D smjesno...real osim raula,koji je na zalasku,NEMA napadaaca a to se pokazalo protiv liona...da je umjesto higuaina igrao dzeko bilo bi 4-1 za real... :D
definitivno real sa dzeko bi haroo....higuain jest dao dosta golova al brate dragi mogo je jos najmanje 10 dat..dzeko ako ode u real tesko s emojoj barciiii :cry: :cry:
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 maj 2010, 10:38

tesko da ce igdje ici dok Wolfsburg ne spusti cijenu.
a ove clanke kao sto je ovaj na ss.ba vise ne treba ni citati, traze ga ovi, traze ga oni..... nidje veze. na kraju i kad ga stvarno neki klub bude trazio nece vam niko vjerovati jer ste toliko istrzali raju :D

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 07 maj 2010, 12:07

tako je lavovi :D i lud zna da je dzeko za klasu jaci od ovih gore nabrojanih,postize vise i daje vise i bolje golove u jednoj jako solidnoj ekipi u poredzenju sa drugima,dzeko u vecini slucajeva sam sve uradi i melje protivnika,nije sto je nas,ali treba realno gledati i govoriti,najbolji je napadac na svjetu,jos kad bude u vrhunskoj ekipi,ma strah me i pomislit :o :o :o :o
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 maj 2010, 13:46

daffy je napisao/la:Drogba, Rooney, Villa.. ok..

ali porediti manekenku Torresa sa Dzeksonom je vise smijesno.. pa ta balerina ne moze odigrati dvije tekme kako treba i to u timu kojem ima puno kvalitetnih igraca i u kojem ne mora Torres sam da igra.. Dzeko, lavcina, sam igra protiv citave Bundeslige i opet mu niko ne moze.. mozda je bio onaj nekadasnji Torres bolji, ali ovaj danasnji moze podruku sa Amaurijem i Iaquintom.. jedina razlika sto oni igraju, a on ne igra, a sva trojica ne postizu golove..
Postaješ kao @ljubav ili @paja. :mrgreen:
Amauri,Iaquinta ?
Gdje ti igraju ?

Džeko u Real ? :mrgreen:
Smiješno !
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hurem, Micron i 37 gostiju.