Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kiks kao kiks, jeste da je glupo, jer smo zijanili na Areni nakon dugo vremena, samo zbog toga je problematično. Ali i kiks protiv Rome za mene ne bi bio strašan, ovoj ekipi treba dati vremena, imamo odličnu skupinu igrača za budućnost, samo ih sad treba ispoštovati, opustiti se malo jer nakon 3 sezone rutinski titula, mora doći jedna gdje će biti uspona i padova, tako samo laganica, biće to kako treba aBda 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dybala - Morata - Cuadrado
Pogba - Draxler - Marchisio
Alex Sandro - Chiellini - Bonnuci - Licht
Buffon

(Jedino sto mi se ne svidja sto imamo sve manje Italijana u timu.)
Buffon

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 25 avg 2015, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Aki, nekako mislim da si jako ubrljao sa tom trojicom na sredini ! Jedino ako si mislio da Drax bude ispred, onda je ok!
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa da, nego tako mi najlakse bilo poredati. Draxler kao AMF, Pogba i Marcha CM/DMMig_Mig je napisao/la:Aki, nekako mislim da si jako ubrljao sa tom trojicom na sredini ! Jedino ako si mislio da Drax bude ispred, onda je ok!
Don't believe the hype.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma pokusali smo dovodjenjem Italijana, ali sta ces kad nema kvalitetnih igraca vise.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
akisarajevo92 je napisao/la:Pa da, nego tako mi najlakse bilo poredati. Draxler kao AMF, Pogba i Marcha CM/DMMig_Mig je napisao/la:Aki, nekako mislim da si jako ubrljao sa tom trojicom na sredini ! Jedino ako si mislio da Drax bude ispred, onda je ok!

Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Počelo šuškanje da nam se Ibra vraća

A sad ozbiljnije. U slucaju da se Bayer ne uspije plasirati u LP, znatno nam se povecavaju sanse za dovodjenje Hakana Calhanoglua.++++ BREAKING ++++
Ibrahimovic zu Juventus.
Marotta und Raiola sollen eine Vereinbarung geschlossen haben . Ibrahimovic soll demnach ablösefrei kommen mit einem 2 Jahres Vertrag der zwischen 8-10 Mil € betragen soll per anno. Ein 20 Mil € Paket also . Der Spieler soll schon zugestimmt haben . Einzig das ok von Paris fehlt noch das noch auf eine Ablöse von etwa 5 - 10 Mil € hofft . Beim Gehalt was man aber einspart und einsparen muss in Paris um das Gehaltsgefüge des FFP einzuhalten geht man wohl davon aus das sie darauf verzichten
Don't believe the hype.
J'bo Draxlera, daj Hakana.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Re: RE: Re: Juventus FC
Gdje treba potpisati i kome guz'ce dati?ramiral je napisao/la:J'bo Draxlera, daj Hakana.
ko kaze to za Hakan?akisarajevo92 je napisao/la:Počelo šuškanje da nam se Ibra vraća![]()
A sad ozbiljnije. U slucaju da se Bayer ne uspije plasirati u LP, znatno nam se povecavaju sanse za dovodjenje Hakana Calhanoglua.++++ BREAKING ++++
Ibrahimovic zu Juventus.
Marotta und Raiola sollen eine Vereinbarung geschlossen haben . Ibrahimovic soll demnach ablösefrei kommen mit einem 2 Jahres Vertrag der zwischen 8-10 Mil € betragen soll per anno. Ein 20 Mil € Paket also . Der Spieler soll schon zugestimmt haben . Einzig das ok von Paris fehlt noch das noch auf eine Ablöse von etwa 5 - 10 Mil € hofft . Beim Gehalt was man aber einspart und einsparen muss in Paris um das Gehaltsgefüge des FFP einzuhalten geht man wohl davon aus das sie darauf verzichten
Inace kako bi nam lego Ibra..auuu!!!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
u tom slučaju, nadam se da će Lazio ispast'akisarajevo92 je napisao/la:A sad ozbiljnije. U slucaju da se Bayer ne uspije plasirati u LP, znatno nam se povecavaju sanse za dovodjenje Hakana Calhanoglua.

Nema teoretske sanse da igramo sa 1 veznjakom + Pogbom koji je sve osim defanzivnog igraca (kako i treba, jer je njegov ofanzivni potencijal strasan).akisarajevo92 je napisao/la:Dybala - Morata - Cuadrado
Buffon
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Hakan nije igrac za Juventusa, ni blizu....
a sto mrzim transfere bez konsultiranja trenera to je cudo jedno..na kraju svaki ovako zavrsi...Zaza je mozda trenutno i prije Ljorentea i po formi i potencijalu, al ce naravno Max ubaciti Ljorentea da pokaze da se ipak on pita oko sastava, a ne da mu neko namece igrace...preslikan slucaj Elia, momak koji je i mogao igrati (nije losiji od Estigaribije da ga je.es), ali nije jer ga Konte od pocetka nije zelio
tako ce biti i sa Zazom....sto se tice para ni na jednom nismo izgubili nista, ali majku mu konsultuj trenera oko igraca
a sto mrzim transfere bez konsultiranja trenera to je cudo jedno..na kraju svaki ovako zavrsi...Zaza je mozda trenutno i prije Ljorentea i po formi i potencijalu, al ce naravno Max ubaciti Ljorentea da pokaze da se ipak on pita oko sastava, a ne da mu neko namece igrace...preslikan slucaj Elia, momak koji je i mogao igrati (nije losiji od Estigaribije da ga je.es), ali nije jer ga Konte od pocetka nije zelio
tako ce biti i sa Zazom....sto se tice para ni na jednom nismo izgubili nista, ali majku mu konsultuj trenera oko igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Otkud to da je Zaza došao bez dopuštenja Allegrija?
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a cim ga je zakucao na kraj klupe i pored povrede Morate..i cim razmislja da ga proda isti rok kad je i dosao-jbg neka logika...nije ga valjda mogao toliko razocarati kao igrac u ove 3 sedmice..u onda i bolje sto ide jer je u tom slucaju panj samo takav ako za 3 sedmice trener skonta da nisi ni za sta:mrgreen:Padovan je napisao/la:Otkud to da je Zaza došao bez dopuštenja Allegrija?
Cuj Hakan nije igrac za Juventus?
Tesko da postoji ekipa u svijetu da Hakan nema mjesta u njoj, cak mislim da i u onavkom Realu on ima mjesta u prvih 11 !

Max Allegri
Nije ovo Vrbanjusa pa da dolazi kako ko stigne. Navodno nije zadovoljio Maxa, ima trzisnu vrijednost koju mogu unovciti (vratiti placeno) i to je to.ultrasstyle_tz je napisao/la:a cim ga je zakucao na kraj klupe i pored povrede Morate..i cim razmislja da ga proda isti rok kad je i dosao-jbg neka logika...nije ga valjda mogao toliko razocarati kao igrac u ove 3 sedmice..u onda i bolje sto ide jer je u tom slucaju panj samo takav ako za 3 sedmice trener skonta da nisi ni za sta:mrgreen:Padovan je napisao/la:Otkud to da je Zaza došao bez dopuštenja Allegrija?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a jbg ubijedise me ovdje da nije igrac za Juventusa jos prije 6-7 mjeseci kad sam govorio da bi dobar bio..blago receno ostre reakcije forumasa su bile i ja jadan sta cu povjerujem da nije igrac za nasMig_Mig je napisao/la:Cuj Hakan nije igrac za Juventus?Tesko da postoji ekipa u svijetu da Hakan nema mjesta u njoj, cak mislim da i u onavkom Realu on ima mjesta u prvih 11 !

Hakan bi nam leg'o k'o šaka na oko, 'beš Draxlera natežu se sa njim kao da je novi Baggio.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
A ja bih to gledao sa aspekta da je došla dobra ponuda i da su u upravi zajedno sa Allegrijem odlučili da ga unovče, jer na toj poziciji imamo Moratu, Mandžukića i Llorentea koji će očito teško otići. Jer on je ionako doveden kao igrač sa klupe, jer su očekivali da Llorente ide.ultrasstyle_tz je napisao/la:a cim ga je zakucao na kraj klupe i pored povrede Morate..i cim razmislja da ga proda isti rok kad je i dosao-jbg neka logika...nije ga valjda mogao toliko razocarati kao igrac u ove 3 sedmice..u onda i bolje sto ide jer je u tom slucaju panj samo takav ako za 3 sedmice trener skonta da nisi ni za sta:mrgreen:Padovan je napisao/la:Otkud to da je Zaza došao bez dopuštenja Allegrija?
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.