Kad s amaterom Dzenanom odradis pripremeBitiSrcemVezan je napisao/la:Oni ti ga puše IbračeeeeeeeGojko Cimirot zadobio težu povredu
Gojko Cimirot, bivši fudbaler Sarajeva, u nedjelju je debitovao za svoj novi klub, grčki PAOK. Debi Cimirotu neće ostati u dobrom sjećanju, jer je zbog povrede morao napustiti igru u 24. minuti susreta. Domaću javnost je prilično iznenadilo to što Cimirota nije bilo na jučerašnjem spisku selektora Mehmeda Baždarevića za kvalifikacione susrete naše reprezentacije protiv Belgije i Andore, ali nakon jučerašnjih i današnjih pretraga, utvrđeno je da je Gojko Cimirot teže povrijeđen i da će sa terena biti odsutan na nešto duži vremenski period. Kako prenosi grčka Gazzeta, Cimirot je doživio kontuziju aduktora, zbog koje će pauzirati minimalno 6 do 8 sedmica, a njegovo bi odsustvo moglo potrajati i duže. Naime, prvi snimci zbog postojanja hematoma nisu mogli pokazati da li postoji oštećenje tetive, a tek pošto se hematom povuče, biće urađeni novi. Ako kojim slučajem tetiva bude oštećena, Gojko Cimirot bi sa terena mogao odsustvovati i do 2 i po mjeseca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- kenanbrajic
- Kontakt:
To je onaj gorući problem...nemamo ključ za bunkere...a svi dolaze bunkerisani...valjda će se i to promijenitihilmo je napisao/la:Nisam radio poseban fokus na to, ali prema onom sto mi je ostalo u sjecanju moze se nesto reci.kenanbrajic je napisao/la:@hilmo Svaka čast za analize. Interesuje me ako si upratio, kako stojimo sa udarcima van 16 metara? Čini mi se da ni tu nismo za pohvaliti se?
Nije problem kada ti imas los procenat "opasnosti" iz tih pokusaja, problem je kad nemas pokusaja. Bilo ih je u ovih pet kola, cak je i Mesa u prvom kolu postigao i gol iz jednog udarca sa distance. Mislim protiv Sirokobrijezana je Ikande imao jedan udarac koji je zabrinuo protivnika, lopta odbijena u korner.
Evo u ovim dosadasnjim utakmicama na taj nacin smo zaprijetili protivniku najvise 8 puta, po meni malo. Po utakmici mora biti bar pet takvih pokusaja, nesto ce se izroditi. Zbog toga sam i cijenio Stojceva, nije se libio sutati i ako **** cuvan sa svih strana.
Imamo mi i problem sto smo procitani i sto nemamo plan B. Svaki protivnik kad nam odsjece sredinu, bez obzira ko igrao, mi nemamo rjesenja, pokusavamo preko krila ali ni tu nema rjesenja. Ne mozemo mi uvijek igrati svoju igru, nekad moramo igrati onako kako se protivnik postavi, pa su i ti dalekometni sutevi sa 20-25 metara nekad rjesenje.
Šta li je >ponaosob;macahz je napisao/la:ja govorim za prve ekipe a ne one sto se popnu na vrh sjevera i bleje, slikaju se i tako to, nas 80% cijenimo Dzenu i zelimo da ostane.
Vi se sordajte a ne znam kako vam moze biti bolji Musa od Dzebe kad je taj isit Dzeno stigo Musu i na kraju ptestigo, a ovj je kmo 10 bodova prednosti, a povrh svega toga je Listicar.
Moj svaki post je moje ogorcenje prema vama, nezahvalnicima, razmazenim navijacima koji kao da su navikli da osvajamo svake godine dupke krune i da ste navikli igru poput Barcelonie, idem na sve tekme bez pogovora, bjezim sa ispita da dodjem na kup utakmicu po snijegu i kisi, kad nas bude u kopu jedna 200, i sad vi nesto pametujete. Kad budete dali nesto, onda cete nauciti i cijeniti, koliko sam samo srece i veselja dozivio osvojivsi kup i ligu, i napokon docekao da i to proslavim, sve zahvaljujuci Dzenanu, htio to neko prihvatit ili ne, ja ne mogu tek tako, marsnuti Dzenu. Istrpio bih ga i da bez Evrope ostanemo, ali, eto nije svako isit, bolji je Kodro koji od slatkih rijeci niie nista drugo pokazao, i koji bi nas na euro sceni dosta unazadio, bolji je Musa bolji su svi ostali, od nasih ljudi, jer vi eto znate, fazumijete se u fudbal i znate stanje svakog igraca ponaosob, od motivacije do fizicke spreme i znate kad koga zamjeniti i koju formaciju igrati.
Hvala bogu pa nisam kao vi, nezahvalni kriticari, najveci dusmani naseg kluba, takvi kao vi ste Comoru unistili karijeru, a bio je najbolji junior ubjedljivo, ko je pratio omladince, zna...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sanjao sam sinoć da Kusturica na pressu predstavlja Jasmina Mešanovića i još neku dvojicu juniora valjda, i ono svi između sebe šuš muš od kud zar nije igrač Zrinjskog, i onda predsjednik govori nešto tipa krećemo sad sa temeljitim promjenama 
1946
Otišle pare na Dinin privatni račun isto ko kad nas je Tan preuzimao.
E cuj 5% fond solidarnosti 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- jurisicduska
- Kontakt:
Klub je dobio 1.100 000 miliona eura. A ostalo je menadžeru i za fond solidarnosti. Ugovor je revidiran početkom prošle sezone jer je Cimirot imao najmanju platu od prvotimaca, tad mu je povećana i tad je ta klauzula izbačena, kao i ona u kojoj je pisalo da može ići za 500k, tako da ove padobrance ne shvatate ozbiljno. I u svijetu fudbala postoji nešto što se zove odšteta klubu a menadžer osim ako nema ugovorom zagarantovan procenat taj procenat sam dogovara mimo kluba i mimo odštete. Samo podvaljuju idioti.
Moze li mi neko objasniti,moze i na pp,kako da postavim sliku???
- PitarBordo
- Kontakt:
Btw nije fond solidarnosti nego mehanizam solidarnosti plus obeštećenje za treniranje... Mada to je nešto što je konstanta i i dalje stoji cifra koju je duška naveo.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate moj, ispade sedam miliona na kraju.hifans je napisao/la:7000 tisuća članova
@zagroski imaš pp.
Samo Saraj'vo.
da im u glavi dok čitaju približim koliko smo ispred njihPitarBordo je napisao/la:Brate moj, ispade sedam miliona na kraju.hifans je napisao/la:7000 tisuća članovaMada nije to daleko od istine.
al opet će on ljubav je to, mi smo željini željo je naš, a puno mu dat 20 maraka za člansku.
najjači su , al samo po lajkovima na facebooku
zagorski pm ću ti za 5 minuta, na mobitelu sam trenutno
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 25 avg 2015, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Poslao sam ja zagorskom, čekam da mi odgovori da li mu trebaju dalje upute.hifans je napisao/la:da im u glavi dok čitaju približim koliko smo ispred njihPitarBordo je napisao/la:Brate moj, ispade sedam miliona na kraju.hifans je napisao/la:7000 tisuća članovaMada nije to daleko od istine.
![]()
zagorski pm ću ti za 5 minuta, na mobitelu sam trenutno
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
SARAJEVOOOOOOOOOO ZA TEBE ŽIVIMOOOOOOOOOOOOOO
NEKA ZNAJU SVI DA BIĆEMO TI MIII
DO SMRTI ODANIIIIIIIIIIIIIII
kako lijepo sam se probudio.. kao da nema problema nikakvih. a kad malo bolje razmislim, I NEMA.
OOOOOooooOOOOO SAMO SARAJ'VOOOO
DOO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOOOG SAMO SARAJ'VOO

NEKA ZNAJU SVI DA BIĆEMO TI MIII
DO SMRTI ODANIIIIIIIIIIIIIII
kako lijepo sam se probudio.. kao da nema problema nikakvih. a kad malo bolje razmislim, I NEMA.
OOOOOooooOOOOO SAMO SARAJ'VOOOO
DOO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOOOG SAMO SARAJ'VOO
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Opet Faruk izgubio kompas. Strasno.
Nemojte se igrati da stavljate Radovca u ekipu za vikend, to bi bilo igracko samoubistvo.
Nemojte se igrati da stavljate Radovca u ekipu za vikend, to bi bilo igracko samoubistvo.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
zagorski pm ću ti za 5 minuta, na mobitelu sam trenutno[/quote]
Poslao sam ja zagorskom, čekam da mi odgovori da li mu trebaju dalje upute.
[/quote]
Trebaju itekako
Poslao sam ja zagorskom, čekam da mi odgovori da li mu trebaju dalje upute.
Trebaju itekako
Sasvim OK clanak Zametice, mada mi ovo sve znamo. To je neki njegov prikaz za sire mase koji ne znaju.
Moje informacije govore da smo dobilj 1 300 000 € okruglo, adaje transfer citav kada su se i menadjeri dogovorili vrijedan oko 2 000 000€. Vjerovatno si bolje upucen pa znas. Jeli istina?jurisicduska je napisao/la:Klub je dobio 1.100 000 miliona eura. A ostalo je menadžeru i za fond solidarnosti. Ugovor je revidiran početkom prošle sezone jer je Cimirot imao najmanju platu od prvotimaca, tad mu je povećana i tad je ta klauzula izbačena, kao i ona u kojoj je pisalo da može ići za 500k, tako da ove padobrance ne shvatate ozbiljno. I u svijetu fudbala postoji nešto što se zove odšteta klubu a menadžer osim ako nema ugovorom zagarantovan procenat taj procenat sam dogovara mimo kluba i mimo odštete. Samo podvaljuju idioti.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
evo i ja procitah taj tekst u kojem je on sve sto smo mi na forumu pricali lijepo slozio u jedan clanak.
sve je receno, ko radi taj i grijesi, i nasi bi trebali da sagledaju gdje su to grijesili, pa da se isprave.
nista jos nije izgubljeno niti smo mi u potpunom knockdownu. sezona tek pocela, svako ce kiksat, nadam se da ce nas klub u buducnosti kiksat sto manje, i da ce stvari doci na svoje.
sve je receno, ko radi taj i grijesi, i nasi bi trebali da sagledaju gdje su to grijesili, pa da se isprave.
nista jos nije izgubljeno niti smo mi u potpunom knockdownu. sezona tek pocela, svako ce kiksat, nadam se da ce nas klub u buducnosti kiksat sto manje, i da ce stvari doci na svoje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Gdje je objavljen taj clanak?hilmo je napisao/la:Sasvim OK clanak Zametice, mada mi ovo sve znamo. To je neki njegov prikaz za sire mase koji ne znaju.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Rukfaš se namirio pravo s nekim dobrim kompasom a neće šupak upravi da kaže đe' je kupio 
1946