Josip Kvesić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zizu1991
Kontakt:

Re: Josip Kvesić

Post Postao/la zizu1991 » 24 avg 2015, 19:40

Apsolutno netačno. Bilo kakav uspjeh u bilo kakvom sportu uslovljava sportski i profesionalan odnos. Ti si taj odnos našao kao razlog između ostalih zato što je on pozvan. O čemu pričamo?

Očigledno imamo različitu definiciju omalovažavanja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2015, 21:04

Klasika kad smo mi u pitanju, zasto Djuric a ne Mahmutovic, zasto Susic a ne Prcic, svaki put preslikane situacije...

Ljudi moji sve su to igraci u par deka, ne postoji nikakva razlika u kvalitetu izmedju njih, tako da se selektor vodi nekim svojim parametrima kada su te nijanse u pitanju.

Za Letica ne znam, ali Kvesic je apsolutno zasluzio poziv. Igrao je odlicno u Zelji, bio dobar u Evropi, nastavio sa sjajnim igrama u Turskoj, dakle u formi je, a forma je glavni parametar kada su ovakvi igraci u pitanju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 avg 2015, 12:32

zizu1991 je napisao/la:Apsolutno netačno. Bilo kakav uspjeh u bilo kakvom sportu uslovljava sportski i profesionalan odnos. Ti si taj odnos našao kao razlog između ostalih zato što je on pozvan. O čemu pričamo?

Sad si vec i bezobrazan, kazem ti da imas temu gdje ces gurati Bojana Letica. Doci na temu jednog istinskog sportiste i borca kakav je Josip Kvesic. Decka koji je pocetkom 2013 zasluzio poziv u repku kada je zadobio tesku povredu od koje se oporavio, bio maestralan u evropi i asda je standardan u Turskoj u timu sa Etoom gdje je imao 2 asista u 2 kola i govoriti zasto Josip a ne Bojan je drsko i bezobrazno.

Lijepo sam te zamolio da ne kvaris ovu temu, imas temu o Mesi, potencijalnim ili sta vec pa svoje frustracije tamo ispoljavaj a ovdje nemoj da omalovazavas zasluzen poziv.

Ti si dosao na temu i poceo pisati ovo, sta je ovo nego pljuvanje po Kvesicu.
zizu1991 je napisao/la:Samo mi nije jasno po kojim kriterijumima je on ispred Letića koji ima sjajnu prošlu sezonu iza sebe, i igra PO EL sa Žilinom.
zizu1991 je napisao/la:Igra, koliko? 3 utakmice? Tek došao u tursku ligu i odmah u reprezentaciju, smiješno.
Poredi se forma od par utakmica sa Letićevom čitavom prošlom sezonom. Sad još reci da je turska liga svemirski brod za slovačku ligu, i da završimo.

Budi malo realan, nema veze što je igrač Željezničara.
zizu1991 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Budi malo realan, nema veze što je igrač Željezničara.

Kvesić igra dobro od kraja prošle sezone, europu je odradio maestralno a i prednost mu je što ga je Pape htio pozvati za Sloveniju a i već je bio pozvan za Vels i Belgiju čini mi se, znači da zna već kako to ide. Igra u jakom klubu Turske lige, iskusniji je a opet nije uopšte star.

To ti je to što ti ja imam reći, pa ti sad dobro izvagaj i skontaj koji zaslužuje poziv, al' budi realan nema veze što je Letić igrao za Velež.
Ovaj čitavu prošlu sezonu, i evropu u kojoj još igra za razliku od Kvesića. Samo ga j*be to što nije iz Sarajeva.

Što se tiče toga što je on igr'o prije za Velež, lično imam o njemu jako loše mišljenje. Isp'o je g*vno od čovjeka, nekoliko puta nas htio izlevatit' jer je mislio da može ić' kad hoće.

Ne znam da li se sjećaš priče o odlasku u Sarajevo, a bio s nama ugovorom vezan. Dok mu nismo zazviždili, pa se Lassie vratio. Znači, sirovina teška. Toliko o mojim simpatijama prema njemu uslovljenim time što je igrao za moj klub.

@virtual, sve to pada u vodu kada dodje zizu i kaze da je Letic trebao biti pozvan prije Kvesica. :facepalm:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2015, 13:08

zizu1991 je napisao/la:Apsolutno netačno. Bilo kakav uspjeh u bilo kakvom sportu uslovljava sportski i profesionalan odnos. Ti si taj odnos našao kao razlog između ostalih zato što je on pozvan. O čemu pričamo?

Zizu nemoj ni slucajno spominjat letica. Jer on igra ligu prvaka i standardan igra vec godinama nikad klupa. Al nesmijes rec jer on nije igrao za zelju i nije igro evropu sa zeljom. logicno je odma poziv kvesicu samo se ceko transfer. A ocigledno je da mesa gura zeljine igrace. Kvesuc jest fin igracic to sam reko , gledam stvari realno ali ocigledno je da neki imaju prednosti jer imaju zaledje. Letic grahovac salihovic prcic stilic i jos neki nemaju i onda dodjemo do ovakve situacije. Zasto da uvjek svako prihvati spisak kao sve super je, forum je i treba kritikovat kad nesta nevalja. To su cinjenice.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 avg 2015, 13:13

bhfanatic14 je napisao/la:

Zizu nemoj ni slucajno spominjat letica. Jer on igra ligu prvaka i standardan igra vec godinama nikad klupa. Al nesmijes rec jer on nije igrao za zelju i nije igro evropu sa zeljom. logicno je odma poziv kvesicu samo se ceko transfer. A ocigledno je da mesa gura zeljine igrace. Kvesuc jest fin igracic to sam reko , gledam stvari realno ali ocigledno je da neki imaju prednosti jer imaju zaledje. Letic grahovac salihovic prcic stilic i jos neki nemaju i onda dodjemo do ovakve situacije. Zasto da uvjek svako prihvati spisak kao sve super je, forum je i treba kritikovat kad nesta nevalja. To su cinjenice.
Štilić je igro u Želji nema ga na spisku. Cocalić je igro u Želji nema ga na spisku. Zukanović je igrao u Želji nema ga na spisku. Šta ćemo sad? Pade ti teorija.
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2015, 13:15

bhsport je napisao/la:@virtual, sve to pada u vodu kada dodje zizu i kaze da je Letic trebao biti pozvan prije Kvesica. :facepalm:
Ma ok, svako ima svoje favorite i ja to poštujem. Samo mi se ne sviđa omalovažavanje Kvesića da bi se uzdigao drugi igrač. Niko, apsolutno niko nema pravo da kaže da je Kvesić nezasluženo dobio poziv, isto kao što ni ja ne bih rekao da je Letićev poziv nezaslužen da je obrnuta situacija.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 avg 2015, 13:18

bagrcavi je napisao/la:

Štilić je igro u Želji nema ga na spisku. Cocalić je igro u Želji nema ga na spisku. Zukanović je igrao u Želji nema ga na spisku. Šta ćemo sad? Pade ti teorija.
Pusti ih, ljubomora, zavist, pakost. Da mi je znati gdje su rodjeni Buric, Vrancic pa ih Mesa zovnu.
@bhfanatic14, Jakih cinjenica, covjek je oko repke 2,5 godine i sada se bunis sto je tu.
I tebi kao i prethodniku, imate zaboravljene i potencijalne pa udrite, nemojte prljati temu ovog momka sa glupostima.

@virtual, to i jeste poenta, mozda Letic bude tu iduci put a ne bude Kvese, ili ako bude Zuka mozda nece biti nijedan. Samo iritira ovo omalovazavanje kompleksasa.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2015, 13:22

bagrcavi je napisao/la:

Svi su oni pozvani bili i jos uvjek se zovu. Zuka nije zeljin igrac nekad davno sto je igro isto cocalic vec dugo u inostranstvu kao i stila. Ali su pozive dobijali prosli put ipak svi. A zuka ce i dalje bit pozvan sad je povrijedjen kai. Mislio sam opcenito na ove friske igrace zelje kao sto su bajic, hodzic, kvesic... u biti radi se o tome da zeljini navijaci sada brane svi mesu a prije su navijaci sarajeva svi branili papeta sta god on uradio ! To je po meni apsurd veliki.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 avg 2015, 13:35

Letić ne igra Ligu Prvaka, Letić igra EL i to do četvrtka vjerovatno.

Kakve veze ima nepozivanje Grahovca sa Željom? Salihoviću nije kriv ni Željo, ni Meša nego on sam i njegov odlazak u Kinu. Prcić? Zadnju utakmicu odigrao prije pola godine. Štilić ti je iz Želje ako ćemo već o tome, i do neki dan kada je dao gol u prvenstvu bio je u vrlo lošoj formi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2015, 13:44

FaraonTm eto uspio si opet sacuvat Mesu ;) fino opet pokrio si ga. To govorim sad plava strana drzi mesu neda na njeg, fino. Ok nabrojo si svi su sebi krivi salih stila prcic , a de mi reci sta su bolji od njih hadzic, susic, hajrovic,??? Scime su oni sebi zasluzili poziv? A i ja i ti dibro znamo tino i anel kako ulaze u repku. Necemo se lagat! Da ne kvarimo temu vise nakon poraza od belgije i tako repka nece bit zanimljiva nikom. I tako je privatna nije od svih nas. Pozz
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 avg 2015, 13:47

Ne možeš tako generalizirati, evo i ja navijam za Zelju pa Meši žestoko zamjeram neke stvari.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2015, 13:50

[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 avg 2015, 13:50

bhfanatic14 je napisao/la:FaraonTm eto uspio si opet sacuvat Mesu ;) fino opet pokrio si ga. To govorim sad plava strana drzi mesu neda na njeg, fino. Ok nabrojo si svi su sebi krivi salih stila prcic , a de mi reci sta su bolji od njih hadzic, susic, hajrovic,??? Scime su oni sebi zasluzili poziv? A i ja i ti dibro znamo tino i anel kako ulaze u repku. Necemo se lagat! Da ne kvarimo temu vise nakon poraza od belgije i tako repka nece bit zanimljiva nikom. I tako je privatna nije od svih nas. Pozz
Hadžić je trebao letiti, Grahovac je trebao biti tu, vidiš da njega nisam ni spomenuo i to Meši pikam kao minus.

Za Sušića imaš objašnjenje na Mešinoj temi, i to baš odgovoreno tebi pošto ti od jučer najviše kukaš na spisak. Što se tiče Hajrovića, momak je još uvijek igra u ligi petice, igrao je neke pripremne utakmice i evo vjerovatno prelazi u Betis sada. Jel' to dovoljan razlog da ga se zove u reprezentaciju?

Niko ni da spomene što je Avdija odyeban iz repke? Zeničani se ušutili kad je Burić pozvan, a znali su srat na sva usta o sarajevskoj reprezentaciji kao i većina koji nisu iz Sarajeva?!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 25 avg 2015, 14:27

Josip Kvesic - jedini nas pravi bek u pravom smislu te rijeci i tu sva prica zavrsava...povrede su ga sputavale da do sada napravi nesto vise, a mogao je sigurno, jos uvijek ima vremena za njega...sada igra redovno i to vrlo dobro, tako da je zasluzio poziv...
On je za mene klasicni bek, pravi primjer istog, nizeg rasta, vrlo okretan, brz, sjajnog centarsuta...neke od stvari sto fale i Zukanovicu(brzina, okretnost) i Kolasincu (centarsut, igra naprijed...)...pri tome ne kazem da je bolji od ove dvojice, ipak oni igraju u jacim ligama, imaju vise iskustva...itd...samo naglasavam koliki potencijal momak zapravo ima...ja sam ga prije 3,4 godine vidio kao nekoga ko ce u kratkom periodu zavrsiti u ligama 5-ice...ali eto povrede su ucinile svoje.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2015, 14:28

Astren je napisao/la:Ne možeš tako generalizirati, evo i ja navijam za Zelju pa Meši žestoko zamjeram neke stvari.
Normalno da nisu svi zeljini navijaci isti.. govorim vecina ga brani i neda na njeg. Uvjek ima i realnih u oba tabora koji gledaju iskljucivo sa sportskog aspekta. A ne jel bio legenda zelje sarajeva ili igrac njihov i sta ja znam sta vec.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 avg 2015, 14:29

Pa ti prvi pišeš gluposti i nelogičnosti. Jedini si kojem se ne sviđa spisak i koji je našao mane od čitavog foruma. Tako da ti ne bi škodilo da prvo sebe pogledaš.
DRUG NEBI TI PUNCA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 avg 2015, 14:33

Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]
Znaci desnom nogom :clap: :clap:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 25 avg 2015, 14:46

hurem je napisao/la:Josip Kvesic - jedini nas pravi bek u pravom smislu te rijeci i tu sva prica zavrsava...povrede su ga sputavale da do sada napravi nesto vise, a mogao je sigurno, jos uvijek ima vremena za njega...sada igra redovno i to vrlo dobro, tako da je zasluzio poziv...
On je za mene klasicni bek, pravi primjer istog, nizeg rasta, vrlo okretan, brz, sjajnog centarsuta...neke od stvari sto fale i Zukanovicu(brzina, okretnost) i Kolasincu (centarsut, igra naprijed...)...pri tome ne kazem da je bolji od ove dvojice, ipak oni igraju u jacim ligama, imaju vise iskustva...itd...samo naglasavam koliki potencijal momak zapravo ima...ja sam ga prije 3,4 godine vidio kao nekoga ko ce u kratkom periodu zavrsiti u ligama 5-ice...ali eto povrede su ucinile svoje.
Zar nije Josip 189 cm visok?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 avg 2015, 14:57

Ne ni blizu :D

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 25 avg 2015, 15:06

JoseMourinho je napisao/la:Ne ni blizu :D
wikipedia i sva ta sranja navode 189. I football manager isto :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.