Jesmo krivi smo, samo što nismo jedini krivci...THEC je napisao/la:garant su navijaci krivi za lose rezultate, de nadjite im jos koje opravdanje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja o tome lik mi pere ovamo kako njemu dvije kutije cigara bla bla spinovanje. Ja kažem imam sezonsku, kupit ću i kartu... On opet dvije kutije cigara bla bla bla.BosnianKingdom je napisao/la:Ma nisu skupe cijene, ali protiv Rudara i kao izvinjenje za sve do sada trebali su staviti slobodan ulaz.
Zbog svega što se dešavalo zadnjih mjesec i po ulaz je trebao da bude barem u pola cijene. Al' sad će opet lik uletiti s dvije kutije cigara.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cijene 10-8-5 su ok cijene, ali za sljedecu sezonu kad ce Klubu trebati podrska svaku utakmicu, jer ce u ligi ostati samo jake ekipe (da me neko ne shvati pogresno, treba podrska uvijek, ali realno ima navijaca koji dolaze uvijek, a ima i onih koji cekaju jace tekme), i raja ce biti aktivnija, jer ce na Kosevo dolaziti vece ekipe (mada se slazem da mi treba radi Sa da dolazimo, ne radi drugih, ali eto..).
Sad su realne 8-6-3, i to za sve utakmice, bez obzira ko dolazi...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sad su realne 8-6-3, i to za sve utakmice, bez obzira ko dolazi...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nemojte na navijace, oni nista ne rade.. Oni samo pale baklje i jos ponesto urade 
Ma ako klub nekazni Radovca sa makar 3 tekme,klupa, pa taman ispali bez njeg,onda smo mi vrlo upitni kao ozbiljan klub sa renomeom kako se vodimo.Pitaristok je napisao/la:I ta priča ako Radovac igra mene nema, pa brate zar može neko stati između tebe i voljenog ti kluba, za mene je tvoja ljubav za klub upitna?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- ElCartel11
- Kontakt:
I trebaju se baklje paliti na derbi tekmama, al nikako protiv nekog Rudara ili Mladosti. Treba biti nabrijana atmosfera, POZITIVAN pritisak na igrace, itd. Ako neko od vas hoce gledati utakmice kao oni u Engleskoj, brez bakljadi, navijanja, skakanja, neka ide na utakmice Olimpica 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
sad ulazimo u drugu problematiku koju svi navijači i simpatizeri Sarajeva moraju shvatitiAjax je napisao/la: Nije toliko bitno dali je to 1.1 mil ili je to 1.3 mil. Najbitnije u ovoj prici je da se jedan dio tih para ( 1/3 ili bar 1/4 ) investira u dvojicu novih pojacanja. E to je onda prava stvar, jedino to.
Kupiti jednog Barbarica, Stepanova, Ikandea. Dovesti Delaca. Prije toga Benku i na tome stati. Je isto kao da ti treba da popravis auto 1000KM. I ti ulozis 700 KM jer ti je zao vise. Majstor ti popravi auto samo kaze da ipak to nije to samo moze proci neko vrijeme. Ti se vozis sa tim autom i opet poslje pola godine trebas da platis 1000 KM jer nije sve bilo popravljeno do kraja i nastanu novi kvarovi. Jednostavno potrebno je jos par igraca. Dzaba ti tih par dobrih igraca kada imas jednog, dvojicu amatera u prvih 11 koji sa svojim greskama direktno uticu na rezultat.
Ovi navijaci koji bi svakih deset dana mjenjali ili nekog od igraca ili trenera donose vise stete nego koristi. Jedno je konstruktivna kritika a nesto sasvim drugo je pljuvanje svih redom u neznanju. Jednostavno nikako da skontaju da nije jednostavno dovesti igraca istog kvaliteta posebno ako moras dovodit igrace za 0 eura i da takvih igraca nema u neogranicenom broju. ( kada ove nepozeljnje otjeras - ako se uopste mogu otjerati zbog njihovog ugovora )
- ne može preko noći -
nije moguće klub preko noći da postane Real Madrid, reputacija kluba kao ozbiljnog se gradi dugo , rezultatima i odgovornim ponašanjem,
Pr , navijači , itd.
nije bilo moguće dovesti Benku odmah, morao se dovesti bilbija i slični, osvojiti nešto, pa onda malo bolje igrače pa osvojiti nešto, to je proces koji traje usput se klub izgrađuje na sve moguće načine , uz nove sponzore, investicije, itd. shvatite da jednostavno iako imaš lovu neki igrači neće da igraju u BiH, zbog reputacije lige, loše infrastrukture, grube igre-tj. manjka fudbalera u drugim timovima(rizik ozljeda) , čak iako stvari možda nisu bukvalno takve na lošem smo glasu...
a druga stvar u FK Sarajevu je jako jako dobro dobro biti fudbaler, ne moraš ni odigrati tekme možeš postati šampion, sve na vrijeme, pripreme na lijepim lokacijama, (trenutno)nema strogoće i malo šta je zabranjeno igračima, sasvim je razumljivo da onda igrači ne žele raskidati ugovore koje su potpisali većina na 2+ godina, uz svu lovu koju imamo ipak je neozbiljno gomilati preko 40 igrača i to ljudi koji su u finansijskom sektoru neće dozvoliti dok se ne napravi prostora za nove igrače odlaskom nekih drugih...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ne kontašPitarBordo je napisao/la:Ja o tome lik mi pere ovamo kako njemu dvije kutije cigara bla bla spinovanje. Ja kažem imam sezonsku, kupit ću i kartu... On opet dvije kutije cigara bla bla bla.BosnianKingdom je napisao/la:Ma nisu skupe cijene, ali protiv Rudara i kao izvinjenje za sve do sada trebali su staviti slobodan ulaz.
Zbog svega što se dešavalo zadnjih mjesec i po ulaz je trebao da bude barem u pola cijene. Al' sad će opet lik uletiti s dvije kutije cigara.
Nisam ja uspoređivao cigare sa izvinjenjem, već sa cijenom...
-
belosevic28
- Kontakt:
@pitaristok, ne misli niko na izvinjenje zbog lose igre. Jedan Real lose odigra a da mi ne odigramo... Misli se na izvinjenje igraca koji psuju (#11), prijete (#88)...na to se misli... Ali da ne raspravljamo bezze, vidim branis momka kojem je slava toliko udarila u glavu da prijeti nekome kako ce ga njegovi ljudi upucati... Ja mu to nikad halalit necu. I da, da Bog da taj isti postao novi Pjanic, i moj Klub na njemu zaradio bar 5 mil. €... Mada, kako je krenuo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Moglo bi Sarajevo cak i preko noci postati kao sto su Dinamo Ili Partizan u svojim prvenstvima. Puno lakse od ostalih konkurenata kojima fali puno vise nego Sarajevu samo oni to nadoknade sa borbenom i strpljivom igrom, pravom taktikom i jos nemaju toliki pritisak svojih navijaca. Jer je kvalitet lige relativno los. Sarajevo ima 14-15 jako dobrih igraca samo nema na svim pozicijama podjednako. Znaci na ove sadasnje igrace da se investiralo jedno 1-2 miliona eura. I da su se doveli jos Ibanez kojeg je Zvezda na kraju dovela iz Dinama na tog lijevog beka umjesto Puzigace, pa Vukcevic umjesto Stojceva i jos jedan desni bek kvaliteta Ibaneza umjesto Hebibovica imao bi tim koji bi se prosetao ovom ligom skoro sigurno. A sada **** ga moras kombinovat i zato se desavaju ovi porazi jer nisi dovoljno dominantan u konacnici. Ne treba komplikovati jednostavne stvari.DenchiNL je napisao/la:sad ulazimo u drugu problematiku koju svi navijači i simpatizeri Sarajeva moraju shvatiti
- ne može preko noći -
nije moguće klub preko noći da postane Real Madrid, reputacija kluba kao ozbiljnog se gradi dugo , rezultatima i odgovornim ponašanjem,
Pr , navijači , itd.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 avg 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa jbt sta se bunite protiv navijaca, oni su bili uz Sarajevo kada je lose i kada je dobro. Ne opravdavam ono u Zenici ali, morate shvatiti da je to navijacki mentalite koji je iz dana u dan sve jaci i jaci. Eh, sto se tice igre Sarajeva u Zenici, sada bi potpisao da izgubimo od Rudara, ako cemo igrati onakav napadacki fudbal kao u drugom dijelu drugog poluvremena, pa jbt suzbili smo ih usred Zenice tada. Od 60. minute ne znam jesu li presli centar kako treba. Svi znamo da je Dzeno ono odigrao napadacki jer je znao da jedino tako moze ostati na uzarenoj klupi.
Sto se tice karata, slazem se da su trebale manje cijene, biti ali niposto da je ulaz besplatan, jer bi to islo direktno na stetu onih koji su kupili godisnju. Radovcasigurno treba odmoriti 1-2 tekme i javno izvinjenje. Sve osim toga bi dovelo zajednicu da postane predmet ismijavanja.
Sto se tice karata, slazem se da su trebale manje cijene, biti ali niposto da je ulaz besplatan, jer bi to islo direktno na stetu onih koji su kupili godisnju. Radovcasigurno treba odmoriti 1-2 tekme i javno izvinjenje. Sve osim toga bi dovelo zajednicu da postane predmet ismijavanja.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pa nije to klub izjavio pa da se izvinjava, nek se Samir izvinjava, klub treba da kazni igrača za nedolično ponašanje...belosevic28 je napisao/la:@pitaristok, ne misli niko na izvinjenje zbog lose igre. Jedan Real lose odigra a da mi ne odigramo... Misli se na izvinjenje igraca koji psuju (#11), prijete (#88)...na to se misli... Ali da ne raspravljamo bezze, vidim branis momka kojem je slava toliko udarila u glavu da prijeti nekome kako ce ga njegovi ljudi upucati... Ja mu to nikad halalit necu. I da, da Bog da taj isti postao novi Pjanic, i moj Klub na njemu zaradio bar 5 mil. €... Mada, kako je krenuo...
Sta mu ti imaš halalit, osim da je nanio štetu klubu pa se po medijima crnimo...
A uostalom mogu li ja tebi malo da psujem al ti nemoj reagovati, jel ok...
-
belosevic28
- Kontakt:
Zbog njegovog ponasanja moj Klub je postao predmet ismijavanja...eto to mu ne halalim. A i uprava i on sute... Nema smisla. Jedno je kad ja i ti psujemo, a nesto sasvim drugo kad javna licnost to radi... Ima razlike, vjeruj mi...
Ma ubi vise prica o navijacima. Ne igraju navijaci nego igraci, na kraju krajeva i ti najgori pljuvaci ce pozdraviti svakog igraca koji se bori za dres. Naravno da su meta psovki puzigaca i radovac kad vuku dupe po terenu. Ja ne vidim da neko **** mater lupam Rustemovicu kad igra ili recimo Ameru Bekicu.
Nek pitaju Stepanova sta kazu Portugalci nakon recimo poraza Porta od Benfike, ako mu nisu je#ali baku milicu na tecnom srpskom Bog me ubio.
Nek pitaju Stepanova sta kazu Portugalci nakon recimo poraza Porta od Benfike, ako mu nisu je#ali baku milicu na tecnom srpskom Bog me ubio.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
Pitaristok
- Kontakt:
P.S.
Ne podržavam ja Samira, već stav da se čovjek htio braniti na uvrede međutim nije odabrao korektan način za javnu ličnost nego je pao pod uticaj i na nivo tog psovača...
Ne podržavam ja Samira, već stav da se čovjek htio braniti na uvrede međutim nije odabrao korektan način za javnu ličnost nego je pao pod uticaj i na nivo tog psovača...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Da, slažem se, samo ja ne očekujem da se klub izvinjava, već da ga kazni, tipa utakmica ne igranja, novčano...belosevic28 je napisao/la:Zbog njegovog ponasanja moj Klub je postao predmet ismijavanja...eto to mu ne halalim. A i uprava i on sute... Nema smisla. Jedno je kad ja i ti psujemo, a nesto sasvim drugo kad javna licnost to radi... Ima razlike, vjeruj mi...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ok za Portugal, al za to ti trebaju npr psiholog da ga vrati iz ne znam kakvo je to stanje al nazovimo depresije il mržnje prema navijačima a i tom klubu...RN87 je napisao/la:Ma ubi vise prica o navijacima. Ne igraju navijaci nego igraci, na kraju krajeva i ti najgori pljuvaci ce pozdraviti svakog igraca koji se bori za dres. Naravno da su meta psovki puzigaca i radovac kad vuku dupe po terenu. Ja ne vidim da neko **** mater lupam Rustemovicu kad igra ili recimo Ameru Bekicu.
Odoh spavat treća sam
pozdrav...
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo kod nas eto nesmijemo, da nam se igraci ne uvrijedeRN87 je napisao/la:Ma ubi vise prica o navijacima. Ne igraju navijaci nego igraci, na kraju krajeva i ti najgori pljuvaci ce pozdraviti svakog igraca koji se bori za dres. Naravno da su meta psovki puzigaca i radovac kad vuku dupe po terenu. Ja ne vidim da neko **** mater lupam Rustemovicu kad igra ili recimo Ameru Bekicu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije on pao na nivo tog psovaca, nego je on previse pao pod uticaj lika koji mu je menadzer i zivotni uzor... Ocito je od njega pokupio to da se obracunava pistoljima...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bliži se i Rudar, ova ubleha još na klupi kuknjava Na hajr i na dobro... Samo da se više ova saga završi, ili nek' kažu ostaje pa nek' radi jeboga, ili recite noga mu je i vozdra a ne ovako, niko pojma nema na čemu smo, ni sam Dženo, ni igrači ni navijači... Još nam samo treba kiks protiv Rudara pa da nas ni Guardiola taman da povede sa sobom pet igrača iz startne postave Bayerna neće moći izvaditi. 
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.