RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ovaj remi u Banjoj Luci nas izdiže iznad ovih mostarskih trač partija. Dok je Amara u Želji neće biti ni namještanja 

-
- Kontakt:
Nisam siguran da li ces mi vjerovati,ali probat cu da ti nesto objasnim.Moj rodjak je tvrdio kako 100% zna da je tekma Velez-Sarajevo namjestena,mi moramo pustiti da Sarajevo dobije (zavrseno 1:0 za Velez).Za uzvrat mi cemo od Saveza dobiti licencu za igranje u Euroligi od FSBIH.Komentar nije potreban.Poslije tekme sa Zrinjskim prica da je Ibraka uzeo lovu od Jovica da bude nerijeseno (kako moze trener nasteliti tekmu,a da igraci nemaju pojma o tome).I sad navodno Ibraka namjerno suspendovao Colu i Kneza samo da bi nas Zeljo dobio ! Glupost.Trener koji je zaista,svim srcem zelio da nakon toliko godina igramo ponovo u Evropi sigurno ne bi prodavao tekme.Jedno sa drugim ne ide.Nidje veze ! Mozda nisam u pravu,ali moje misljenje,je da je Ibraka nekome (znam kome) smetao.Postao je covjek koji se previse pita. Neko kome je stalo do discipline i ozbiljnog rada.Nije uspjeo u svojim namjerama iz puno razloga (da sad ne idem u pojedinosti),zato je trebalo pustiti te price po gradu i dovoljan je jedan ili par nepovoljnih rezultata i trener ce sam spakovati kofere.Vjerujem da ima neko i drugacije misljenje,ali ja mislim da nisam pogrijesio. Rodjeni brato.cunami je napisao/la:Moram da kazem da mi je zaista smijsno da navijaci bojkotuju utakmice Veleza jer mi kao navijaci tog kluba cemo ici na utakmice i navijat za svoj klub a ovaj ko je rekao da bojkotuje moze da radi sta hoce.Mi navijaci nemamo ni jedan jedini dokaz da je utakmica prodata osim sto je neko rekao u gradu da je ista prodata tako da ispadamo ko mala djeca.Dok je bilo dobro,svi su se voljeli,pazili,zezali,navijali i sad odjedjnom,vidi cuda,necemo na utakmice.
Treba biti dobar i u teskim vremenima i molim svakog navijaca,ko god ima dokaze da je utakmica prodata nek kaze javno kako se prodala utakmica i ko je prodao jer jucer citam u Ekspres novinama da je Borac dao Velezu premiju da pobjedi Zelju.Pa nisu toliku glupi i naivni da uzimaju pare na sve strane ali posto u nas grad sve zna mislim da je vise suvisno pricat o prodaji utakmica i sl.
Ja kao i do sad,idem pratit utakmice i navijat za svoj klub a ovi sto bojkotuju ispade da samo oni vole Velez i niko vise ali ima navijaca jos i bit ce ih jer sve ovo prolazi a Velez ostaje
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Stani ba..vi pobjedili,a moćnici F.K. Sarajeva vam ponudili Evropu?
Vi niste dobili licencu jer vam je stadion neuslovan kao što je 99% stadiona u BiH ,te zbog finansija pobogu. Meni fakat nije jasan taj mentalni sklop ljudi koji misle da Sarajevo i Željo drže NS BiH. Fakat smiješno.

Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 07 maj 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Cunami stipu RA i njihove bojkote. Kakve su to nebuloze da se bojkotuje svoj klub. Ko da žive u Manchesteru pa bi nešto birali. Šta češ bola birati???? Šta??? Imaš dvije opcije samo dvije. Ili češ Tanu ili češ opet Tanu. Pa izaberi!! Kad znaju ko je prodao nek njemu bojkotuju. Ovako samo sami sebi bojkotuju i ne treba se ni obazirati na to. Nego idemo mi pomoči našem Jazi da ovo privede kraju i polako pokušati vratiti Džubu.
A vi Željovci se ne upličite svugdje brate, ne morate biti svakom loncu poklopac. Kad ne znate mnogo bolje se ne upličite.
A vi Željovci se ne upličite svugdje brate, ne morate biti svakom loncu poklopac. Kad ne znate mnogo bolje se ne upličite.
Ovi zeljovci isto Tumori vazda se uplicu koda im je zeljo real madrid , a igrali protiv borca tako dobro da su u 70 minuti napravili udarac prema golu .
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ja se nadam da će Velež u Prijedoru napraviti barem jednu šansu...Adnel je napisao/la:Ovi zeljovci isto Tumori vazda se uplicu koda im je zeljo real madrid , a igrali protiv borca tako dobro da su u 70 minuti napravili udarac prema golu .
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Adnel je napisao/la:Ovi zeljovci isto Tumori vazda se uplicu koda im je zeljo real madrid , a igrali protiv borca tako dobro da su u 70 minuti napravili udarac prema golu .
Zato smo vas razgulili i to u Mostaru

-
- Kontakt:
Bola ne raspravljaj se s levatima, znaju svi šta se dešava ali pošto je njihov klub u pitanju onda je sve regularno. Džaba se ubjeđuješ s njima. 

Grandmaster.
Meni nije jasno kako vi možete pričati da ste prodali utakmicu? Baš jadno. Željo je ove godine dokazao da može igrati dobro na strani. Jednostavno mi ne ide u glavu da smo pobjedili u Širokom i ostalim mjestima,igrali sada neriješeno sa Borcem i Zrinjskim u kupu.Znači jedna ekipa koja odskače od svih ostalih ekipa u BiH kupuje utakmicu kod jednog Veleža
De ba ne budite smješni više... makar ne sramotite ime Velež. Na kraju krajeva vi ste mu najgori neprijatelji sa takvim pričama.

Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 07 maj 2010, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako je Željo odigrao proljetni dio sezone, rekao bih da je prodata utakmica kada Željo izgubi, a ne kada pobijedi u gostima. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Grandmaster je napisao/la:Mostar nije veliki grad, u Mostaru se sve zna.
Ne jedi ****! Kratko i jasno. Kakva umišljenost..Kao da je Velež Real Madrid i nemoguće ih je dobiti u Mostaru.
-
- Kontakt:
Ma gledaj riječnika.suntu jeu je napisao/la:Grandmaster je napisao/la:Mostar nije veliki grad, u Mostaru se sve zna.
Ne jedi ****! Kratko i jasno.

Sad mi odgovori, pošto su nedavno skoro svi pričali o nacionalnom ključu, čiji klub je na redu da osvoji ligu ?
Kako to da ste nas jedva dobili na Grbavici jesenas kad smo igrali s 9 igrača (i drugi put su nas sudije takođe pobjediel) a sad nas ono lagano poderete u Vrapčićima koji su dotad bili 'neosvojiva tvrđava' a sastav vam je identičan kao i u prvom dijelu sezonu ? Eto samo na to dvoje odgovori.
Grandmaster.
Pa pricam samo realno i kako ja vidim stvari a i vecina stariji ljudi koji pomahnitase za Velezom.Ko ima nekakav dokaz da je utakmica prodana???Ja se sjecam da je prije utakmica sa Sarajevom i Sirkoim bilo price da su prodane utakmice pa mi i jednu i drugu dobili i ko ce bolan prodat utakmicu Zrinjskom kad ih niko ne moze organski?Kome pada na pamet da prica da je utakmica protiv Zrinjskog namjestena?Kako ce trener namjestit utakmicu kad igraci igraju?Promasili smo 5 zicera protiv Zelje i ispade da nisu htjeli namjerno davat golove.Za Colu i Kneza sam uvijek podrzavao upravu sto su ih suspendovali jer ne mozes se ti majstore zajebavat sa Velezom jer ce Velez ostat i sa njima i bez njih tako da su ih trebali i ranije suspendovat zbog burnog zivota ali...
Bolje nam je da Tana,covijek koji je skoro citav zivot u Velezu i koji voli Velez bude direktor jer budi siguran,iz izvora koje ja znam,taj covijek radi sve za dobro klubu i samo njega mozes naci vazda u klubu a ne ko neke seronje da se izgube i ne pojavljuju u klubu nikako i ako ista trebalo radit,trebali bi Tanu zadrzat u klubu i napokon dovest ljude koji ce biti stalno spremni da pomognu klubu jer realno,prosle sezone smo jedva ostali u ligi i iduce bi odmah u evropu?Milsim da je malo to nerealno jer treba prvo stabilizovat klub pa onda razmisljat o nekoj evropi.
Svi se kletu u Velez a sad hoce da bojkotuju utakmice jer je neko VALJDA(po gradskoj prici)prodao utakmicu.Izgleda da Velez ne smije igrat nerijeseno ili izgubit jer ce to znacit da je prodana utakmica.
Kad svi volimo Velez kao sto pricamo,hajmo svi u klub i popricat sa ljudima sta i kako,da se pocne pravit novi stadion ili da pravimo ono sto imamo u Vrapcicima i da se nakon rezlutatske stablizacije kluba pocnu stabilizovat i neka druga pitanja u Velezu.Ako bojkotovali necemo nista postic samo cemo odmoc Velezu kojem je potrebna svaka nasa marka ali,ovi sto vode navijace znaju sve pa nek rade sta hoce ali ja cu uvijek biti uz svoj klub jer je meni u ovom Mostrau,ovakvom kakav jest,ostao samo Velez ali posto sljede izbori,nista me ne moze cudit u ovom gradu... RODJENI--DO--GROBA
Bolje nam je da Tana,covijek koji je skoro citav zivot u Velezu i koji voli Velez bude direktor jer budi siguran,iz izvora koje ja znam,taj covijek radi sve za dobro klubu i samo njega mozes naci vazda u klubu a ne ko neke seronje da se izgube i ne pojavljuju u klubu nikako i ako ista trebalo radit,trebali bi Tanu zadrzat u klubu i napokon dovest ljude koji ce biti stalno spremni da pomognu klubu jer realno,prosle sezone smo jedva ostali u ligi i iduce bi odmah u evropu?Milsim da je malo to nerealno jer treba prvo stabilizovat klub pa onda razmisljat o nekoj evropi.
Svi se kletu u Velez a sad hoce da bojkotuju utakmice jer je neko VALJDA(po gradskoj prici)prodao utakmicu.Izgleda da Velez ne smije igrat nerijeseno ili izgubit jer ce to znacit da je prodana utakmica.
Kad svi volimo Velez kao sto pricamo,hajmo svi u klub i popricat sa ljudima sta i kako,da se pocne pravit novi stadion ili da pravimo ono sto imamo u Vrapcicima i da se nakon rezlutatske stablizacije kluba pocnu stabilizovat i neka druga pitanja u Velezu.Ako bojkotovali necemo nista postic samo cemo odmoc Velezu kojem je potrebna svaka nasa marka ali,ovi sto vode navijace znaju sve pa nek rade sta hoce ali ja cu uvijek biti uz svoj klub jer je meni u ovom Mostrau,ovakvom kakav jest,ostao samo Velez ali posto sljede izbori,nista me ne moze cudit u ovom gradu... RODJENI--DO--GROBA
kako to da je man utd izgubio prvu utakmicu protiv fulhama, a kasnije dobio sa 3-0?
ista situacija sa burnley-em
hoces jos primjera?
ista situacija sa burnley-em

hoces jos primjera?
Prva stvar, ne kaže se 'riječnik' nego 'rječnik'. To kakav je moj vokabular nebitna je stvar, barem nisam nepismen.Grandmaster je napisao/la:Ma gledaj riječnika.suntu jeu je napisao/la:Grandmaster je napisao/la:Mostar nije veliki grad, u Mostaru se sve zna.
Ne jedi ****! Kratko i jasno.![]()
Sad mi odgovori, pošto su nedavno skoro svi pričali o nacionalnom ključu, čiji klub je na redu da osvoji ligu ?
Kako to da ste nas jedva dobili na Grbavici jesenas kad smo igrali s 9 igrača (i drugi put su nas sudije takođe pobjediel) a sad nas ono lagano poderete u Vrapčićima koji su dotad bili 'neosvojiva tvrđava' a sastav vam je identičan kao i u prvom dijelu sezonu ? Eto samo na to dvoje odgovori.
Druga stvar, kako to da su od 2003 do 2006 ligu osvajali klubovi iz Hercegovine? Toliko o teorijama zavjere.
Dakle, Željo je namjerno igrao loše u prvom dijelu sezone da bi u drugom dijelu sezone u Mostaru, Oskarom nagrađenom glumom igrača, osvojio ovogodišnju premier ligu.

-
- Kontakt:
Opet se ti sprdaš, i nije moja pismenost tema ovog razgovora već nešto drugo.Uglavnom,u pravu si Željo je bog i batina ove lige.To što do prošle godine, sa skoro istim sastavom, nisu na strani boda uzeli preko 500 dana( ako se ne varam,mislim da je nešto tako bilo) je druga stvar,je li tako ? Ili ćemo opet o mojoj pismenosti ?
I ne znam baš jesam li pogriješio u vezi riječi 'riječnik-rječnik' al' eto nek bude po tvom.
EDIT: U pravu si, ali dešava se svakome. Ljudi smo, nismo bogovi.

I ne znam baš jesam li pogriješio u vezi riječi 'riječnik-rječnik' al' eto nek bude po tvom.
EDIT: U pravu si, ali dešava se svakome. Ljudi smo, nismo bogovi.
Grandmaster.
Zato što se kaže rječnik. Ne kaže se ni kirava, nego krava. Šta bi ti, da mijenjaš pravopis ? Sam si počeo o tome.Grandmaster je napisao/la:Opet se ti sprdaš, i nije moja pismenost tema ovog razgovora već nešto drugo.Uglavnom,u pravu si Željo je bog i batina ove lige.To što do prošle godine, sa skoro istim sastavom, nisu na strani boda uzeli preko 500 dana( ako se ne varam,mislim da je nešto tako bilo) je druga stvar,je li tako ? Ili ćemo opet o mojoj pismenosti ?![]()
Druga stvar, u Želju je došlo najmanje pet novih igrača, a što je najbitnije vratio se Osim. Problem je što vi ne vidite da je Željo bio kita dok se nije vratio Osim, već je lakše napakovati teorije zavjere i ostale gluposti nego reći da je to vrhunski stručnjak.