FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 25 avg 2015, 17:21

Ajax je napisao/la:
Moglo bi Sarajevo cak i preko noci postati kao sto su Dinamo Ili Partizan u svojim prvenstvima. Puno lakse od ostalih konkurenata kojima fali puno vise nego Sarajevu samo oni to nadoknade sa borbenom i strpljivom igrom, pravom taktikom i jos nemaju toliki pritisak svojih navijaca. Jer je kvalitet lige relativno los. Sarajevo ima 14-15 jako dobrih igraca samo nema na svim pozicijama podjednako. Znaci na ove sadasnje igrace da se investiralo jedno 1-2 miliona eura. I da su se doveli jos Ibanez kojeg je Zvezda na kraju dovela iz Dinama na tog lijevog beka umjesto Puzigace, pa Vukcevic umjesto Stojceva i jos jedan desni bek kvaliteta Ibaneza umjesto Hebibovica imao bi tim koji bi se prosetao ovom ligom skoro sigurno. A sada **** ga moras kombinovat i zato se desavaju ovi porazi jer nisi dovoljno dominantan u konacnici. Ne treba komplikovati jednostavne stvari.
ne bi jer i dalje imaš te klubove koji konkurišu s tobom za igrače a oni su veći klubovi od tebe po reputaciji i igraju u većim ligama od tvoje,
uz to uzmimo da Sarajevo trenutno je nemirno , treneri se mjenjaju kao na traci i nema sigurnosti a ni strpljenja kod navijača

obojica tih navedenih(i još neki) su birali i nisu izabrali Sarajevo, jer nismo u toj situaciji da pokažeš i dovedeš(još) nego normalno za dobre igrače imaš konkurentne ponude drugih regionalnih velikana, a imaš i nezahvalan posao da nikad ne znaš kako će se ko uklopiti možeš kupiti igrača najboljeg na papiru koji može biti problem u timu ili da ga tim odbaci, tako da nije to baš tako da odeš i kupiš i spiskaš milion bez da te neko pita Zašto? itd.
pogotovo kad je nama način rada a i treba da bude i bit će prodaja mladih igrača...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 avg 2015, 17:33

DenchiNL je napisao/la:pogotovo kad je nama način rada a i treba da bude i bit će prodaja mladih igrača...
Ako bude nacin rada samo prodaja najboljih mladih igraca. Onda mogu da se zaborave grupe evropa lige a kamoli lige prvaka. ( doduse ovaj posao CImirot za Ikandea je uspio to se mora priznati - zarada 1,3 miliona i dovedes slicnog igraca to je za svaku pohvalu ). Onda je realna skroz neizvjestna trka sa konkurentima za titulu prvaka bez ikakve dominacije Sarajeva. A onda ako budes prvi potop u kvalifikacijama za ligu prvaka. A ako budes drugi, treci mozda i nesto napravis u kvalifkacijama za evropa ligu sve do zadnjeg pretkola. I nisam rekao da to moraju biti bas Ibanez i Vukcevic koji je navodno bio blizu Sarajeva i postojao je realan interes. Ovaj klub koji je on izabrao sada je smijesan kada ga poredis sa Sarajevom. Sa trojicom takvih igraca na tim pozicijama Sarajevo bi se skoro pa sigurno prosetalo ovom ligom trenutno. Mada razumijem te u potpunosti da je to postepen proces i da je tako odluceno. Samo sam ti zelio objasniti da ne mora biti bas toliko postepen. Da se radi o nekom ozbiljnom prvenstvu morao bi investirati puno vise, ovdje mislim da ne jer su protivnici loseg kvaliteta i skoro svako inozemno pojacanje bi se trebalo snaci i uspjeti, znaci minimalan rizik. Puno manji nego u jacim prvenstvima. Nije slucajno da je svaki bolji strani igrac skoro uspio ovdje. Cak i Kouadio razvaljuje i to se radi o igracu sa minimalnim iskustvom. Vukcevic, Ibanez i slicni imaju tonu iskustva bas kao Stepanov, Benko.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 avg 2015, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 avg 2015, 17:36

Ma ovaj sa radio sa je pogodio srz htjeli mi to ili ne priznati,a sto se tice Radovca ne zelim vise da ga gledam u svetom dresu meni je ovo jos teze palo jer sam malog i previse gotivio bio sam presretan kad sam vidio kapitensku kod njega dobio nagradu Ismir Pintol,a on slobodno cu reci balavac ovako vraca,neka ga je stid.
Samo Sarajevo

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 avg 2015, 17:37

U Dnevnom Avazu stoji kako je Milan Stepanov tragičar kola zato sto je u 90+ minuti pogodio prečku,pa ****.a vam mater jeste li vi normalni?
Sabrine mi moje!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 avg 2015, 17:40

kanarinac je napisao/la:Ma ovaj sa radio sa je pogodio srz htjeli mi to ili ne priznati,a sto se tice Radovca ne zelim vise da ga gledam u svetom dresu meni je ovo jos teze palo jer sam malog i previse gotivio bio sam presretan kad sam vidio kapitensku kod njega dobio nagradu Ismir Pintol,a on slobodno cu reci balavac ovako vraca,neka ga je stid.
Čim zabije jedan gol ili nesta dobro uradi odmah ćete promjeniti mišljenje i ti i pola vas u sekundi kao što ste i do sada malo pozitive odmah negative pa obrnuto...
Sabrine mi moje!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 avg 2015, 17:42

BosnianKingdom je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ma ovaj sa radio sa je pogodio srz htjeli mi to ili ne priznati,a sto se tice Radovca ne zelim vise da ga gledam u svetom dresu meni je ovo jos teze palo jer sam malog i previse gotivio bio sam presretan kad sam vidio kapitensku kod njega dobio nagradu Ismir Pintol,a on slobodno cu reci balavac ovako vraca,neka ga je stid.
Čim zabije jedan gol ili nesta dobro uradi odmah ćete promjeniti mišljenje i ti i pola vas u sekundi kao što ste i do sada malo pozitive odmah negative pa obrnuto...
Ti kako hoces ja mu zelim da bude najbolji igrac svijeta al daleko od svetog dresa.
Samo Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2015, 17:45

Kakva je situacija u klubu da se bojim utakmice s Rudarom u PM..
Ccc
Od onog da smo bolji od Partizana i Rijeke, pa do pribojavanja nekog Rudara

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 avg 2015, 17:54

Cinjenica je da ako pobijede Rudar, da ce se sve okrenuti za 90 stepeni, tako da cemo opet biti najbolji. Tanka je kod nas linija između ''šampioni'' i ''igrajte picke''.
Das Ist Walter

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 avg 2015, 17:54

BitiSrcemVezan je napisao/la:Bliži se i Rudar, ova ubleha još na klupi kuknjava Na hajr i na dobro... Samo da se više ova saga završi, ili nek' kažu ostaje pa nek' radi jeboga, ili recite noga mu je i vozdra a ne ovako, niko pojma nema na čemu smo, ni sam Dženo, ni igrači ni navijači... Još nam samo treba kiks protiv Rudara pa da nas ni Guardiola taman da povede sa sobom pet igrača iz startne postave Bayerna neće moći izvaditi. :stop:
Procitaj saopcenje..nema otkaza do reprezentativne pauze. Tada ce biti opsezna analiza postojeceg stanja, i tada ce biti odluceno sta i kako dalje.
Tako da sad samo treba dati podrsku i treba ispuniti stadion za vikend. Ja sam van Sa jos uvijek pa ne mogu, ali vi koji mozete, trebate otici..utakmica je prebitna, i puno znaci za nastavak prvenstva! Plus, moguce da je zadnja za Dzenu, pa da ga se nagledamo dobro (ja cu na TVu aBda) :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 25 avg 2015, 18:01

Previše se raja digla kontra Radovca.Što se mene tiče ja mu sve opraštam,samo da se posveti treniranju i da igra dobro za Sarajevo.
Kao prvo,on je htio smiriti grupu navijača da ne prekidaju meč kada smo dali gol i kada smo trebali uvalit još jedan.Onda grupa divljaka mu psuje sve po spisku,vrijeđa familiju.Šta će dijete 19 godina,pa i on je od krvi i mesa.I nije Samir uvrijedio sve nas navijače da smo fukare,mislio je na one koji vrijeđaju naše igrače i familije im i koji štete Sarajevu.S ovakvim navijanjem mi ćemo biti u sredini tabele.Ne znam ko ima motiv igrat pod ovakvim pritiskom.Krenite svako od sebe.U redu kritika ali onakvo dozivanje,vriska,cika je.o ti te "navijače".Znam da se velika većina ne slaže s ovim komentarom,ali eto nastavili se ovako s tribina nema od nas ništa,,,,,džaba dobra uprava,džaba i da dođe dobar trener i SŠ,ne može se ovako.
Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 25 avg 2015, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 avg 2015, 18:01

muhamedhulk je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Bliži se i Rudar, ova ubleha još na klupi kuknjava Na hajr i na dobro... Samo da se više ova saga završi, ili nek' kažu ostaje pa nek' radi jeboga, ili recite noga mu je i vozdra a ne ovako, niko pojma nema na čemu smo, ni sam Dženo, ni igrači ni navijači... Još nam samo treba kiks protiv Rudara pa da nas ni Guardiola taman da povede sa sobom pet igrača iz startne postave Bayerna neće moći izvaditi. :stop:
Procitaj saopcenje..nema otkaza do reprezentativne pauze. Tada ce biti opsezna analiza postojeceg stanja, i tada ce biti odluceno sta i kako dalje.
Tako da sad samo treba dati podrsku i treba ispuniti stadion za vikend. Ja sam van Sa jos uvijek pa ne mogu, ali vi koji mozete, trebate otici..utakmica je prebitna, i puno znaci za nastavak prvenstva! Plus, moguce da je zadnja za Dzenu, pa da ga se nagledamo dobro (ja cu na TVu aBda) :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Pročitao sam ja izjavu Kusturice samo što se u njoj ništa konkretno nije reklo, izjava samo reda radi. Umjesto da sada dovedemo trenera da čovjek ima priliku upoznati se sa ekipom duž cijele pauze, odraditi neke mini pripreme, podići i fizički i psihološki ekipu nama je potrebna nekakva mega analiza da shvatimo da Dženo Uščuplić ne treba da vodi prvi tim FK Sarajevo, što ne analiziraste tako na ljeto pa sad ne bi imali ovih problema, što tako ne analiziraste kad je nastupio bojkot klana, što ne analiziraste kako treba kad otjeraste Husrefa, hebo vas analiza sad.
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 avg 2015, 18:11

Biće smijenjen cijeli stručni štab, nema tu dileme nikakve.
Saopštenje je da kupe vremena dok ne nađu rješenje, nije lako dovesti trenera u BiH kvalitetnog, a pogotovo u Sarajevo. A svjesni su da je ovo posljednji voz da kvalitetno riješe tu poziciju. Nije šuplja i ubleha. Biće sve uredu.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 avg 2015, 18:36

Neka nam Radovac kupi karte, mi smo sirotinja

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 avg 2015, 18:50

Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka nam Radovac kupi karte, mi smo sirotinja

Rekli smo svi šta mislimo o tom, jel sad svaki dan na bilo šta trebamo svi napisati još po jednom to? Kako ne shvataš da time samo stvaramo negativu, kaznit će ga i ćao. Nije tvoja briga, ne navijaš za Radovca. iI nije tema Radovac nego fk Sarajevo i da se prestane više s tim, nije on kriv što je karta skupa, što je ovo ili ono. O njemu je dosta rečeno i bespotrebno je stvarati mit oko njeg bilo kakav.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2015, 18:51

Je bo Radovca ba igro ne igro,sta vam je..mi samo trebamo gledati da ga sto bolje utopimo jer nas kosta BOGOVSKI i to je sve..pisaj po bogatunima.. :mrgreen: :mrgreen:
KARTE SU TOLIKO KOLIKO SU.JBG IMAM ONU GODISNJU PA MI ISTI K URAC,MORAM OTICI HTJEO NE HTJEO.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 avg 2015, 18:57

Bas sam i ja to kontao, ja licno bi volio da ga vise nikad ne vidim u bordo dresu!
Al treba njega sto prije prodat, steta bi bilo da ne uzmemo lovu na njemu, jer ipak se dosta ulozilo i vremena i novca u njega.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 avg 2015, 18:58

Gledam čičkovo ulje i pored očajnog starta dobio povjerenje Gracića i ostaje na kormilu... Naravno da kod nas to nije toliko jednostavno iz mnogo drugih razloga, ali mislim da uprava iza svog slijedećeg izbora za šefa struke mora ozbiljno stati i ispaštati zajedno sa njim ako bude fula.
Samo Saraj'vo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2015, 19:00

FrancescoTotti je napisao/la:Bas sam i ja to kontao, ja licno bi volio da ga vise nikad ne vidim u bordo dresu!
Al treba njega sto prije prodat, steta bi bilo da ne uzmemo lovu na njemu, jer ipak se dosta ulozilo i vremena i novca u njega.
Sto je najvaznije brate,od rijetke nase djece dobio je bas dosta prostora za igru..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 avg 2015, 19:02

jurisicduska je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka nam Radovac kupi karte, mi smo sirotinja

Rekli smo svi šta mislimo o tom, jel sad svaki dan na bilo šta trebamo svi napisati još po jednom to? Kako ne shvataš da time samo stvaramo negativu, kaznit će ga i ćao. Nije tvoja briga, ne navijaš za Radovca. iI nije tema Radovac nego fk Sarajevo i da se prestane više s tim, nije on kriv što je karta skupa, što je ovo ili ono. O njemu je dosta rečeno i bespotrebno je stvarati mit oko njeg bilo kakav.
Prijatelju radim 12 sati, procitam 2 zadnje stranice i to je to sto se tice mog forumanja

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 25 avg 2015, 19:02

PitarBordo je napisao/la:Gledam čičkovo ulje i pored očajnog starta dobio povjerenje Gracića i ostaje na kormilu... Naravno da kod nas to nije toliko jednostavno iz mnogo drugih razloga, ali mislim da uprava iza svog slijedećeg izbora za šefa struke mora ozbiljno stati i ispaštati zajedno sa njim ako bude fula.
Sam Gracić je izjavljivao da igrači nakon obnove ugovora ne igraju...malte ne "uhljebili se"...slažem se s tobom, trener/stručni štab od skupine ljudi prave tim, a tim osvaja trofeje...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], budzak, PapakIzSa, Proximic, skoJaa i 43 gosta.