Ne radi se toliko o Hazardu sto je naravno istina jer njega je skoro nemoguce zaustaviti. Nego o Witselu. Ako Visca bude samo trcao u napad i ostavljao defenzivu Mujdzi ( sto mislim da je realno bar tako je igrao protiv Argentine ) onda Mujdza nece imati nikakve sanse jer ce se ukljucivati i Witsel. Znaci Visca bi trebao da se potuce sa Witselom u odbrani i odigra klasicno krilo ( ne krilnog napadaca ) jer ce ljudi inace imati igraca vise. U sta jako sumnjam jer covjek je jako tanak u defanzivi. Steta sto Hajrovic ne igra za Werder pa sada nije u realnim kombinacijama. Nije ni on nesto posebno dobar u defanzivi samo je ipak bolji i fizicki snazniji i lakse bi se hrvao sa njima.Claus je napisao/la:Hazard će svakako silovati Mujdžu kao u Zenici, sa ili bez Višće.
Stvarno imamo veliki problem s neigranjem naših prvotimaca u svojim klubovima. Pa skoro pola tima nam nije standardno.Najviše mi je krivo zbog Bešića, jer je njegov značaj na terenu nemjerljiv, pogotovo kada je maksimalno nabrijan i kada nam je u odbrani haotična situacija. Dobre vijesti su da će Džeko u Romi biti starter skupa s Pjanićem, zato se nadam da će njihova veza konačno proraditi i da će Edin što prije ući u golgetersku formu, jer drugog napadača nemamo.
Sto se tice Besica mislim da tu nebi trebalo da bude problema i da ce odigrati kvalitetno i jako borbeno. Jedno bi mogao biti problem da brzo zaradi zuti karton.
Ne brini se Kolasinac starta 200%.FaraonTM je napisao/la:Ma vjerujem da starta Kolašinac, nije valjda lud da u ovakvoj tekmi troši Lulića na beku a Kvesića ne vjerujem da će stavljati u ovako bitnoj utakmici, ipak momak nema ni minute reprezentativnog iskustva.