FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DoeTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 25 avg 2015, 14:08

Ja cu dobit, pa cemo svi krug jedan :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 avg 2015, 14:25

DoeTz je napisao/la:Ja cu dobit, pa cemo svi krug jedan :mrgreen:
Dobit ces,eto zlaje vreba iza coska :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 25 avg 2015, 14:37

solinas je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ja cu dobit, pa cemo svi krug jedan :mrgreen:
Dobit ces,eto zlaje vreba iza coska :urnebes:
Nistaaa to, dobri smo Zlaja i ja :mrgreen:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2015, 14:38

Ja ako ne dobijem pricat cu lose o Azmiru na FB stranici :)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 avg 2015, 14:40

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ako ne dobijem pricat cu lose o Azmiru na FB stranici :)
Dobit ces ban :kafa:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 25 avg 2015, 14:42

NYKnicks Fan je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja ako ne dobijem pricat cu lose o Azmiru na FB stranici :)
Dobit ces ban :kafa:
:rol: :rol: :rol:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 avg 2015, 15:26

Gifron je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ma nedobijel ga neko od patokara i grobara bice prica namjestilo se azmirov covjek dobio,bla bla
Gledam proslu utakmicu izvlace one kupone. Cim cuju da nije njihov odmah dernjava kako je namjesteno, lopovi i sl. :crazy: :damn:
Il ono digni kesu da vidimo odakle izvlacis :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 avg 2015, 15:39

Prodali bi i tog Citroena za gajbu pive :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2015, 16:01

U nedjelju nevidjena euforija, par dana poslije mrtvi pesimizam. Opustite se uz pogled na tabelu :cool:
Nad tobom sunce najljepše sja

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 25 avg 2015, 16:25

SVE OVO SUPER ZA SAD 2 NA TABELI AL OPET NEKAKO IMA JEDNA MALA DOZA STRAHA EVO ČAK PROTIV VITEZA DA SE NE KISKA NEDAJ BOZE .

PO MENI RECIMO NAJVEĆI TRN U OKU EFENDIĆ RECIMO KAD BI NJEGA HUSREF POSALO NA KLUPU PUNO BI SIGURNIJI IZGLEDALI NA TERENU ,

ISTO TAKO JEDAN MERAK NA TRIBINAMA VEĆINI NAS I SIGURNOST ZA GLEDATI :) ,OVAKO KAD LOPTA IDE PREMA NJEMU PROĐE TI STO SLIKA KROZ GLAVU ŠTA ĆE SAD DA URADI ? KAD POKUSA DA PREDIBLA STA LI CE SAD DA URADI ? DAL ĆE UPASTI ?ILI KAD CENTRIRA VELIKO JE PITANJE GDJE IDE TA LOPA ?

OK SVAKO MOZE DA KISKA I NE ZNA SE KAD CE KO KAKAV POTEZ DA URADI AL CARE ON KAD JE U PITANJU VISE MOZDA SUVISNO PRICATI ?

ČUO SAM DA JE INAČE JAKO DOBAR ČOVJEK I JA GA ISTO TAKO S PUNIM POSTOVANJEM GLEDAM ALI TREBA SE S NJIM POZDRAVITI STO PRIJE I POZELITI MU SVU SRECU ALI U NEKOM DRUZGOM KLUBU .

MOZDA MUJIĆA GURNUTI GORE SA AHMETOM (BAREM PROTIV VITEZA ) BILI BI DOSTA OPASNIJI ! KAKO BI TO BILO LIJEPO VIDJETI !
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 25 avg 2015, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 avg 2015, 16:30

Čuj strah, protiv Viteza. Mi ako se Viteza bojimo kod kuće ne trebamo ni igrat ovu ligu.

P.S. Mene su izvukli jednom prošle sezone, al nagrada bezze, od Pivare. Jest džabalama al stvarno mogli su se malo više potrudit. Citroen bi bio bolji sigurno. :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 25 avg 2015, 16:33

wobly92 je napisao/la:Čuj strah, protiv Viteza. Mi ako se Viteza bojimo kod kuće ne trebamo ni igrat ovu ligu.

P.S. Mene su izvukli jednom prošle sezone, al nagrada bezze, od Pivare. Jest džabalama al stvarno mogli su se malo više potrudit. Citroen bi bio bolji sigurno. :D

DRUG MOJ TAKO SE ISTO PRIČALO PROTIV BORCA !

PREMLADI OVO ONO PROĆEMO KROZ NJIH I ŠTA BI ? !!!!

NEGO SAMO SPUSTIT SE NA ZEMLJU I MAX OZBILJNO TO ODRADITI !!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 25 avg 2015, 17:05

Protiv Viteza je samo bitno postici gol u prvom poluvremenu, cisto da se izbjegne nervoza. Vjerovatno u prvih 15-tak minuta nece igrati klasicni bunker i treba to iskoristiti. Rani gol znaci malo otvorenija igra protivnika, a vise prostora za nas.
Jedan grad, jedna ljubav!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 avg 2015, 18:31

sssloboda je napisao/la: DRUG MOJ TAKO SE ISTO PRIČALO PROTIV BORCA !

PREMLADI OVO ONO PROĆEMO KROZ NJIH I ŠTA BI ? !!!!

NEGO SAMO SPUSTIT SE NA ZEMLJU I MAX OZBILJNO TO ODRADITI !!!

Respektovat svaku ekipu, al ne bojat se nikog. Velika razlika. Ova ekipa ima kapacitet da se bori sa svima iz ove lige, potencijal je veliki.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 25 avg 2015, 18:37

Evo ovi ce izgleda stavljat preglede utakmica
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 25 avg 2015, 19:07

Kad je tačno utakmica? Na FKS stranici 30.08 u 17h na stranici NFSBIH 29.08 u 17h

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 avg 2015, 19:16

SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Evo ovi ce izgleda stavljat preglede utakmica
imas brate dvije kuce koje stavljaju preglede. jedni su ti iz bhtv-a imaju svoj kanal i na youtubeu (bhtubetv) a ovo sto si ti postavio to ti je druga produkcija. sjediste u Mostaru oni snimaju direktno za savez, stave uvijek sastave ekipa prije snimka¸puste muziku i kamermani su malo bolji :D
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 avg 2015, 20:36

Thranduil je napisao/la:Kad je tačno utakmica? Na FKS stranici 30.08 u 17h na stranici NFSBIH 29.08 u 17h

U subotu , 29. 8. 2015 u 17 :00
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 avg 2015, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 avg 2015, 21:09

solinas je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:https://youtu.be/xJ_6pPQY1hY
"Tango smrti"
Stanje FK Sloboda je poput naslova ove pjesme iz filma "Balkanski špijun", na terenu de borimo za sami vrh BH fudbala.
Na žalost, možda je ovo naša poslednja sezona u PL jer tako žele vlastodržci u Tuzli, na čelu sa faraonom.
Ples je tek poceo sa faraonom ili bez njega...slobodu nemogu ugasiti...sloboda je gradski Klub..stoga prvo moraju isplatiti azmiru preko dva miliona..pitanje je cega..i ko....druga strana medalje je ta sto to azmir nikada nece dozvoliti i preci preko svoja dva milionceta....Sto zbog milionceta Sto zbog slobode same....
I mogo bi se ubjedjivati do sutra SA tobom Ali nemam vremena ....slobode ce biti SA gradom ili Bez...tusnjem ili Bez njega...izgradicemo NOVI Stadion....otici u opstinsku ligu... Ali slobode CE biti...i ne seri doceko sam da mi Sloboda SE bori za titulu i evropu ne **** mi cejf.....
Negativu prosipaj dje drugo...**** GA ti koda te faraon oplodio u pm....
Jedno je retorika("novi stadion, otići u opštinsku ligu") a drugo stvarno stanje.Predsjednik neće plaćati reprogram.Neće ni faraon kako za sada stvari stoje.Stanje jest apsurdno, jer mi imamo Predsjednika ,Šefa struke i igrače za vrh ove lige gdje se trenutno i nalazimo.Ali, administrativni aspekt t.j. Licenciranje traži reprogram Poreza . Mi jesmo umorni od tog prokletog reprograma ,ali on je "Demoklov mač"nad vratom SLOBODE.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 avg 2015, 21:28

Beduin je napisao/la:
solinas je napisao/la:https://youtu.be/xJ_6pPQY1hY
"Tango smrti"

Ples je tek poceo sa faraonom ili bez njega...slobodu nemogu ugasiti...sloboda je gradski Klub..stoga prvo moraju isplatiti azmiru preko dva miliona..pitanje je cega..i ko....druga strana medalje je ta sto to azmir nikada nece dozvoliti i preci preko svoja dva milionceta....Sto zbog milionceta Sto zbog slobode same....
I mogo bi se ubjedjivati do sutra SA tobom Ali nemam vremena ....slobode ce biti SA gradom ili Bez...tusnjem ili Bez njega...izgradicemo NOVI Stadion....otici u opstinsku ligu... Ali slobode CE biti...i ne seri doceko sam da mi Sloboda SE bori za titulu i evropu ne **** mi cejf.....
Negativu prosipaj dje drugo...**** GA ti koda te faraon oplodio u pm....
Mora da mu je Faraon "otkinuo" komad zemlje iz dvorista u svrhu pravljenja ceste pa mu nikad Sloboda72 halalit nece, ili ga je na drugi nacin Faraon izvarao. Covjek jednostavno ima nesto protiv Jasmina i licne je prirode, a mi to nikad necemo saznati.
Ja vec oguglao od njega, pratim neke njegove dobre tekstove i to je to, ostalom se slatko nasmijem.

Rat i Sabovici i ostali karinasi nisu Slobodu unistili, a ovaj nas forumas i dalje tripuje na nestanak i propadanje kluba. Koji pajser. :urnebes:

Kamo puste sreće da ja" iz privatnih" razloga prozivam faraona i vlastodržce. Nisu privatni razlozi, nego odnos prema našoj SLOBODI. Ko god bude 2016. izabran za Gradonačelnika Tuzle, pratit ću njegov odnos spram FK SLOBODA.Ako bude dobar odnos pohvalit ću ga a ako bude loš , kritikovat ću ga , pa taman da je moj pokojni otac.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: al87 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []