FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam čičkovo ulje i pored očajnog starta dobio povjerenje Gracića i ostaje na kormilu... Naravno da kod nas to nije toliko jednostavno iz mnogo drugih razloga, ali mislim da uprava iza svog slijedećeg izbora za šefa struke mora ozbiljno stati i ispaštati zajedno sa njim ako bude fula.
Samo Saraj'vo.
Sto je najvaznije brate,od rijetke nase djece dobio je bas dosta prostora za igru..FrancescoTotti je napisao/la:Bas sam i ja to kontao, ja licno bi volio da ga vise nikad ne vidim u bordo dresu!
Al treba njega sto prije prodat, steta bi bilo da ne uzmemo lovu na njemu, jer ipak se dosta ulozilo i vremena i novca u njega.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prijatelju radim 12 sati, procitam 2 zadnje stranice i to je to sto se tice mog forumanjajurisicduska je napisao/la:Rekli smo svi šta mislimo o tom, jel sad svaki dan na bilo šta trebamo svi napisati još po jednom to? Kako ne shvataš da time samo stvaramo negativu, kaznit će ga i ćao. Nije tvoja briga, ne navijaš za Radovca. iI nije tema Radovac nego fk Sarajevo i da se prestane više s tim, nije on kriv što je karta skupa, što je ovo ili ono. O njemu je dosta rečeno i bespotrebno je stvarati mit oko njeg bilo kakav.Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka nam Radovac kupi karte, mi smo sirotinja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Sam Gracić je izjavljivao da igrači nakon obnove ugovora ne igraju...malte ne "uhljebili se"...slažem se s tobom, trener/stručni štab od skupine ljudi prave tim, a tim osvaja trofeje...PitarBordo je napisao/la:Gledam čičkovo ulje i pored očajnog starta dobio povjerenje Gracića i ostaje na kormilu... Naravno da kod nas to nije toliko jednostavno iz mnogo drugih razloga, ali mislim da uprava iza svog slijedećeg izbora za šefa struke mora ozbiljno stati i ispaštati zajedno sa njim ako bude fula.
naravno ali evo pokušaj se sjetiti Man. Cityija ili Chelsea, i oni su prošli taj proces , morao se dovesti Bellamy prije Aguera, morao je Robinho biti totalna fula, itd a u chelsea je zaigrao Sinclair, Mutu, Gudjohnssen, prije Robbena, Drogbe, fula Shevchenko, itd. jedino je PSG preko noći doveo 2 igrača svjetskog kalibra...Ajax je napisao/la:Ako bude nacin rada samo prodaja najboljih mladih igraca. Onda mogu da se zaborave grupe evropa lige a kamoli lige prvaka. ( doduse ovaj posao CImirot za Ikandea je uspio to se mora priznati - zarada 1,3 miliona i dovedes slicnog igraca to je za svaku pohvalu ). Onda je realna skroz neizvjestna trka sa konkurentima za titulu prvaka bez ikakve dominacije Sarajeva. A onda ako budes prvi potop u kvalifikacijama za ligu prvaka. A ako budes drugi, treci mozda i nesto napravis u kvalifkacijama za evropa ligu sve do zadnjeg pretkola. I nisam rekao da to moraju biti bas Ibanez i Vukcevic koji je navodno bio blizu Sarajeva i postojao je realan interes. Ovaj klub koji je on izabrao sada je smijesan kada ga poredis sa Sarajevom. Sa trojicom takvih igraca na tim pozicijama Sarajevo bi se skoro pa sigurno prosetalo ovom ligom trenutno. Mada razumijem te u potpunosti da je to postepen proces i da je tako odluceno. Samo sam ti zelio objasniti da ne mora biti bas toliko postepen. Da se radi o nekom ozbiljnom prvenstvu morao bi investirati puno vise, ovdje mislim da ne jer su protivnici loseg kvaliteta i skoro svako inozemno pojacanje bi se trebalo snaci i uspjeti, znaci minimalan rizik. Puno manji nego u jacim prvenstvima. Nije slucajno da je svaki bolji strani igrac skoro uspio ovdje. Cak i Kouadio razvaljuje i to se radi o igracu sa minimalnim iskustvom. Vukcevic, Ibanez i slicni imaju tonu iskustva bas kao Stepanov, Benko.DenchiNL je napisao/la:pogotovo kad je nama način rada a i treba da bude i bit će prodaja mladih igrača...
tvoj nick je primjer kluba kakav trebamo biti mada su i oni dosta nemirni interno, bolji primjer je možda PSV, Udinese, Porto, itd.
Klub koji je Simon izabrao nije smješan, ima dobru infrastrukturu , bolje je plaćen, ne bori se za neke nagrade, ali posmatraj i s njegove perspektive to je laka lova, nema nekih očekivanja velikih, pritiska i ostalog, može biti jedan od glavnih igrača i naći se na spisku repke bez puno truda...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ha ha ova je dobra, svi u sredinu!Pitaristok je napisao/la:Kažu imamo problema sa bekovima nismo odavno imali dobrog beka, kako ćeš ga imati kad ljudi od prve do zadnje minute su na udaru istoka/zapada, cijelu utakmicu kako god igrali trpe uvrede, haj ti igraj a ja ti lajem od do, hoš al u kur.cu
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa šta bi onda tek bilo da nemamo atletske staze...Pitaristok je napisao/la:Kažu imamo problema sa bekovima nismo odavno imali dobrog beka, kako ćeš ga imati kad ljudi od prve do zadnje minute su na udaru istoka/zapada, cijelu utakmicu kako god igrali trpe uvrede, haj ti igraj a ja ti lajem od do, hoš al u kur.cu
Što neko reče, eto samo se kod nas psuje... drama šta sve ovih dana se može pročitati ovdje.
Samo Saraj'vo.
Kad se sjetim jadnog Comora...e to je bio plac majko moja..obiteljskicovjek je napisao/la:Ha ha ova je dobra, svi u sredinu!Pitaristok je napisao/la:Kažu imamo problema sa bekovima nismo odavno imali dobrog beka, kako ćeš ga imati kad ljudi od prve do zadnje minute su na udaru istoka/zapada, cijelu utakmicu kako god igrali trpe uvrede, haj ti igraj a ja ti lajem od do, hoš al u kur.cu
tacno mi ga je bilo zao--
FK SARAJEVO.
- PitarBordo
- Kontakt:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pa šta bi onda tek bilo da nemamo atletske staze.PitarBordo je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:Kažu imamo problema sa bekovima nismo odavno imali dobrog beka, kako ćeš ga imati kad ljudi od prve do zadnje minute su na udaru istoka/zapada, cijelu utakmicu kako god igrali trpe uvrede, haj ti igraj a ja ti lajem od do, hoš al u kur.cu
U prosjeku, po poluvremenu dva bocna igraca bi misteriozno nestala.
Kaze jedan "gospodin" (tad je bilo na istoku) "Hajde tatu dojio da-Bog-da trci!!!
E to su pravi navijaci i istinski zaljubljenici u najljepsu sporednu stvar na svijetu.
PitarBordo je napisao/la:Izgleda da se iza kulisa dešava mnogo...
Pocelo je...
nadam se da je pocelo i da ce se citavaa i akademija i prvi tim ocistiti, i da ce se dovesti pravi ljudi napokon
Pyro is not a crime !
Stipu pa Plocu smurfa malog..treba njega pitati s kim mu Nina sad kera voda..cujem nasla je novog "decka"..

FK SARAJEVO.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
@pitarbordo
Znaci krenulo se sa otkazima... Ako je ovaj bio sef skauta koji skautiraju protivnika, nezz sto se buni
Ako je bio zaduzen za mlade, kadeti prave dobre rezultate i svi ih hvale...ocigledno je nesta trece u pitanju.
A sad je za ocekivati da bude jos rezova, i nadam se da ce krenuti od Akademije (istjerati one koji uzimaju mito), i zavrsiti sa trenerom i njegovim strucnim stabom (pomirio sam se da Dzeno ide smrc smrc).
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Znaci krenulo se sa otkazima... Ako je ovaj bio sef skauta koji skautiraju protivnika, nezz sto se buni
A sad je za ocekivati da bude jos rezova, i nadam se da ce krenuti od Akademije (istjerati one koji uzimaju mito), i zavrsiti sa trenerom i njegovim strucnim stabom (pomirio sam se da Dzeno ide smrc smrc).
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovo je vjerojatno reklamiranje Corbe jer je slobodan, kako s uspjehom vodio kad su juniori 3 a imaju budzet ko neke pl ekipe.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Krenulo je! Trener i stručni štab će sigurno biti bivši, a izgleda da je gosp. Edis istinu govorio..
"konsolidovati redove i analitički pristupiti rješavanju svih tema vezanim za prvi tim, omladinski pogon, akademiju, školu fudbala, skauting službu"
Samo nastavi Kusta!
"konsolidovati redove i analitički pristupiti rješavanju svih tema vezanim za prvi tim, omladinski pogon, akademiju, školu fudbala, skauting službu"
Samo nastavi Kusta!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
In Kusta we trust
Sljedece sto ocekujem je kazna za jednog naseg igraca...ne smijem mu ime pomenuti, proglasit ce me za ,'nenavijaca''. Poslije pauze smjena (ne)strucnog staba...
Samo naprijed Kusa !!!
Samo naprijed Kusa !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
Haha, Dinamo igra u Play Off-u Lige Prvaka, gotovo sigurno ide dalje, u grupnu fazu.... Cijene manje od ulaznica za FKS - Rudar Prijedor...
Zapad 7.80 KM
Istok 5.20 KM
Sjever 2.50 KM
Zapad 7.80 KM
Istok 5.20 KM
Sjever 2.50 KM
Samo Saraj'vo.
skauta hirurški odstraniti iz kluba. znači, lik je bože...FrancescoTotti je napisao/la:Krenulo je! Trener i stručni štab će sigurno biti bivši, a izgleda da je gosp. Edis istinu govorio..
Samo nastavi Kusta!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: StriktnoZlo, Venom i 45 gostiju.