FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nama plasman u Evropu i transfer Pirića mogu otplatiti reprogram.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sve sto Sloboda 72 pise je nazalost istina. ....duzni smo MILIONE a ovo je sirotinjska drzava. ...drzava ce trazit svoje i to vrlo brzo. ..i tu nece biti sentimentalnosti. ...samo rezultati, dobro pun Tusanj i mudro upravljanje klubom su nas spas...faraon ce maksimalno otezat sa reprogramom a vrijeme nam curi. ...oovoliki iznos samo grad moze uzeti na sebe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zamisli šta bi nam donijela titula i kvale za LŠ, jedno pretkolo. A trenutno nismo daleko, pitanje je samo koliko će igrači izdržati ovim tempom.Coraco je napisao/la:Nama plasman u Evropu i transfer Pirića mogu otplatiti reprogram.
Meni je drago što je Predsjednik Husić čovjek koji ne trpi nerad i lafinu. Oni će njega sa ovakvim odnosom prema Slobodi "natjerati" da osvoji Titulu prvaka BiH ili da izbori plasman u LE.Pa nek crknu "hijene".
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
I grad nam je sirotinjski, mislim oni imaju onaj pakaski odnos sa vodstva prema sportu ali i grad finansijski krpi rupe razne. Mnoga naselja u Tuzli su katastrofa, a oni vec daju dosta novca mjesecno FK..
Jbg zamisli, ne može čovjek biti pametan pa skontat je li bolje ići na duge staze ili rizikovati sve pa ići na titulu i te bonuse koji nosi sa sobom.NKMramor je napisao/la:Zamisli šta bi nam donijela titula i kvale za LŠ, jedno pretkolo. A trenutno nismo daleko, pitanje je samo koliko će igrači izdržati ovim tempom.Coraco je napisao/la:Nama plasman u Evropu i transfer Pirića mogu otplatiti reprogram.
Neka izdrže do pauze, dalje ćemo lako
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa najbolje je izboriti Evropu pa bar igrali u Zenici i proci prvi leg, a u drugom nastupiti samo i uzeti pare za nastup..
A Pirica prodati i produziti Ordagicu za veci novac..
A Pirica prodati i produziti Ordagicu za veci novac..
tuzlak1987 je napisao/la:I grad nam je sirotinjski, mislim oni imaju onaj pakaski odnos sa vodstva prema sportu ali i grad finansijski krpi rupe razne. Mnoga naselja u Tuzli su katastrofa, a oni vec daju dosta novca mjesecno FK..
Nažalost, ogromne pare se bukvalno bacaju na JU Stadion Tušanj.Treba ukinuti Odluku kojom je Stadion proglašen za Javno dobro i dati ga Slobodi na upravljanje na određen rok.Samim tim prestala bi potreba za JU Stadion Tušanj.Novac koji se daje JU, preusmjeriti u Reprogram Poreza.
Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mada bi se onda povecali i troskovi FK..ali je.es ba stadion, ja ne razumijem stalno potezanje stadiona kad nam je to najmanji problem...
dugovi prispijevaju polako i mimo reprograma...uslovno receno najlakse ce se reprogram rijesit..sta je sa Barakovica, Arkade, Zade i Giproma
mislim da je nama evropa biti ili ne biti, pa taman je i na marsu igrali..nazalost pred nama je jos puno "sudbonosnih" skupstina , ljeta i zima..ali evropa mora biti sto prije kao i zarada na igracima...mislim da nam je to jedini spas...
il nas ima il nas nema, imam osjecaj da ce tako biti
dugovi prispijevaju polako i mimo reprograma...uslovno receno najlakse ce se reprogram rijesit..sta je sa Barakovica, Arkade, Zade i Giproma
mislim da je nama evropa biti ili ne biti, pa taman je i na marsu igrali..nazalost pred nama je jos puno "sudbonosnih" skupstina , ljeta i zima..ali evropa mora biti sto prije kao i zarada na igracima...mislim da nam je to jedini spas...
il nas ima il nas nema, imam osjecaj da ce tako biti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Predsjednik i sto bi placao - ne moze. Grad mora biti jamac, jer Sloboda nema nista uknjizeno na sebe. Dakle, Grad, koji je zmirio na sve malverzacije bi sada trebao to rijesiti. Na duzi vremenski period je to realno pi**** dim. Ali, problem je taj sto je gospodin Faraon, inace vrli knjizevnik FK Slobodi napisao isti scenarij kao i kosarkaskom klubu. Medjutim, pojavio se gigant Husic, pa mu planovi u Jali zavrsise i odnesose ih proslogodisnje poplave
Niko, niko, samo Sloboda
Okvirni plan ili djecija masta,kako hocete,bila bi plasman u evropu,uzeti pare za minimum dva pretkola,jer bi mi krenuli öd prvog.
Piric ako SE sad ne Proda na polusezoni,dat mu bolji ugovor i tusnut GA posle evrope.
Nakon evrope u izlogu su svi igraci,pocev öd skahica,mehmedagica,ordagica,pirica i TD.
Ali ne u bescijenje naravno.
Moze i prije ako je ponuda dobra.
Da idemo minimumom,piric 300 000 eura
Ordagic 300 000 eura.pod uslovom da odrzi formu,on moze i vise donijeti.200 000 mehmedagic,200 000 skahic.
Plus 300 000 DVA pretkola,plus ulaznice,i uprava racuna da BI plasman u evropu donio barem jednog sponzora vrijednog paznje...
Nemojte srat za cijene,iz husicevih usta sam cuo da je ponuda briza bila 250000 eura.objasnio sam podavno zasto SE nije realizovo.
Briz nije bio jedino TU,u igri je bio anderleht,AZ alkmar,i München 1860.
A na jednoj utakmici ove sezone skauti su u drustvu azmira pratili ordagica.gostujucoj.
Znaci nama je napad na titulu,a time i evropu jedini Spas...jedini...
I ovo je ta sezona...biti ili ne biti...
Jedino oko cega SE slazem SA sloboda 72 je jedna recenica...
Kljucna rijec titula....
Nije husref TU djaba,da nam opstanak osigura,mogo je to i jeftiniji trener...nije TU zeba da uzme. Para pred penziju...
Ili napadac tipa ahmetovica da zavrsi karijeru...mogo je u kalesiji zavrsiti komotno...
Mogo je pirija otici i za 150 000 eura...
Ne,plan je davno skrojen...i ja molim azmira da izdrzi,da ne posustaje..da ispuni i Nase,i svoje snove,nikada nije posustao,borac je,vjerujem da nece ni sad...moram da vjerujem,zbog sebe,zbog nas,zbog slobode...
Piric ako SE sad ne Proda na polusezoni,dat mu bolji ugovor i tusnut GA posle evrope.
Nakon evrope u izlogu su svi igraci,pocev öd skahica,mehmedagica,ordagica,pirica i TD.
Ali ne u bescijenje naravno.
Moze i prije ako je ponuda dobra.
Da idemo minimumom,piric 300 000 eura
Ordagic 300 000 eura.pod uslovom da odrzi formu,on moze i vise donijeti.200 000 mehmedagic,200 000 skahic.
Plus 300 000 DVA pretkola,plus ulaznice,i uprava racuna da BI plasman u evropu donio barem jednog sponzora vrijednog paznje...
Nemojte srat za cijene,iz husicevih usta sam cuo da je ponuda briza bila 250000 eura.objasnio sam podavno zasto SE nije realizovo.
Briz nije bio jedino TU,u igri je bio anderleht,AZ alkmar,i München 1860.
A na jednoj utakmici ove sezone skauti su u drustvu azmira pratili ordagica.gostujucoj.
Znaci nama je napad na titulu,a time i evropu jedini Spas...jedini...
I ovo je ta sezona...biti ili ne biti...
Jedino oko cega SE slazem SA sloboda 72 je jedna recenica...
Kljucna rijec titula....
Nije husref TU djaba,da nam opstanak osigura,mogo je to i jeftiniji trener...nije TU zeba da uzme. Para pred penziju...
Ili napadac tipa ahmetovica da zavrsi karijeru...mogo je u kalesiji zavrsiti komotno...
Mogo je pirija otici i za 150 000 eura...
Ne,plan je davno skrojen...i ja molim azmira da izdrzi,da ne posustaje..da ispuni i Nase,i svoje snove,nikada nije posustao,borac je,vjerujem da nece ni sad...moram da vjerujem,zbog sebe,zbog nas,zbog slobode...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Po ovome što je do sada uradio, Azmir Husić mi se ne čini kao čovjek koji lako odustaje i koji će biti zadovoljan malim stvarima. Uostalom da je tako ne bi bio tu gdje je sada. Ako izađemo u Evropu, ne vjerujem da će se čovjek zadovoljiti samim izlaskom i nastupom u jednom pretkolu. Želim da vjerujem da bi odigrali bolje bez obzira ko nam bio protivnik, jer predaja (po do sada viđenom i urađenom) nije način rada gospodina Azmira Husića.
Isto tako ne vjerujem da nećemo iskoristiti priliku i uzeti titulu ako budemo mogli. Jedan igrač nedavno za ss.ba reče da Slobodu vidi na nekoj od prvih pet pozicija. Dakle ako oni ostavljaju minimalne šanse, ne vidim razlog da i mi ne uradimo isto. Situacija je takva kakva jeste, ali moramo vjerovati u ove igrače, u Slobodu, Azmira Husića, u Husrefa Musemića, Amira Spahića, Mirsada Dedića, Samida Sabitovića, igrače. Ajde malo pozitive, bar je sad' momenat, samo kukate. kuknjava
Isto tako ne vjerujem da nećemo iskoristiti priliku i uzeti titulu ako budemo mogli. Jedan igrač nedavno za ss.ba reče da Slobodu vidi na nekoj od prvih pet pozicija. Dakle ako oni ostavljaju minimalne šanse, ne vidim razlog da i mi ne uradimo isto. Situacija je takva kakva jeste, ali moramo vjerovati u ove igrače, u Slobodu, Azmira Husića, u Husrefa Musemića, Amira Spahića, Mirsada Dedića, Samida Sabitovića, igrače. Ajde malo pozitive, bar je sad' momenat, samo kukate. kuknjava
Tako je Marmor
Idemo trehnut viteza mirno na pauzu otici SA druge pozicije,mozda i prve.
I onda SE poklati SA strumfovima,pokusat ih otrest,unakaziti veleza kuci...
Mosa bodaslo
Idemo trehnut viteza mirno na pauzu otici SA druge pozicije,mozda i prve.
I onda SE poklati SA strumfovima,pokusat ih otrest,unakaziti veleza kuci...
Mosa bodaslo
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dolazi nam nakon Viteza nesto tezi raspored do kraja 15. Kola..
evropa se ove sezone neće izborit' sigurno, barem ne kroz ligu
ako se i otvori ta četvrta pozicija, te pozicije su već rezervisane i zna se koji su to klubovi, ko kaže da nije tako, laže prvo sebe, pa onda sve ostale
jedina šansa za izlazak u evropu je osvajanjem Kupa, a kolike su šanse za to, procjenite sami 
da bismo završili na pozicijama od 1 do 4, potrebno je još par pojačanja, kvalitetnih pojačanja, igrači koji će napravit' razliku, ova sadašnja ekipa je spodoba za top 5, al' to peto mjesto ne vodi nigdje i nikakve koristi od njega
da bismo završili na pozicijama od 1 do 4, potrebno je još par pojačanja, kvalitetnih pojačanja, igrači koji će napravit' razliku, ova sadašnja ekipa je spodoba za top 5, al' to peto mjesto ne vodi nigdje i nikakve koristi od njega
Ma od Azmirovog odustanka nema ništa, barem sam ja tako uvjeren. Kad nije odustao do sada, vjerujem da neće ni u dogledno vrijeme.
Izdigo nas je na jedan visok nivo na kojem nismo odavno bili, vratio neke stvari za koje smo u nevjerici posmatrali eto poput ovih višegodišnjih ugovora, cjenjkanja za transfer, stotine sezonskih ulaznica itd.
Očekujem u skorijoj budućnosti još sponzora kapitalaca jer im Sloboda sad ima šta da ponudi.
Viteza pregazit u prvih 15 minuta svim silama, Željezničar će svakako igrati otvoreno što je velika prilika za nas.
Izdigo nas je na jedan visok nivo na kojem nismo odavno bili, vratio neke stvari za koje smo u nevjerici posmatrali eto poput ovih višegodišnjih ugovora, cjenjkanja za transfer, stotine sezonskih ulaznica itd.
Očekujem u skorijoj budućnosti još sponzora kapitalaca jer im Sloboda sad ima šta da ponudi.
Viteza pregazit u prvih 15 minuta svim silama, Željezničar će svakako igrati otvoreno što je velika prilika za nas.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
De ti postavi ono na youtubeNKMramor je napisao/la:Po ovome što je do sada uradio, Azmir Husić mi se ne čini kao čovjek koji lako odustaje i koji će biti zadovoljan malim stvarima. Uostalom da je tako ne bi bio tu gdje je sada. Ako izađemo u Evropu, ne vjerujem da će se čovjek zadovoljiti samim izlaskom i nastupom u jednom pretkolu. Želim da vjerujem da bi odigrali bolje bez obzira ko nam bio protivnik, jer predaja (po do sada viđenom i urađenom) nije način rada gospodina Azmira Husića.
Joj, ljudi vec znaju koji cemo biti, hocemo li u europu ili ne, a tek 5 kola se odigralo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gostujemo Zelji, Sirokom i Sarajevu..cekamo Zrinjski i Olimpic- nezgodno potencijalno
a sto se tice ekipe, za evropu treba jedan krilni napadac i jedan napadac za klupe...a rijesiti se Mehidica, Mujica i Krpica, na njihova mjesta dovesti jednog klasnog igraca i jednu zamjenu Ahmetu...neki bi mozda voljeli vidjeli i Saricu ledja, a tu jos nekog igraca na klupu...uglavnom to je max 3 igraca (1 vrhunski i 2 za klupe), i jos pride da se rijesis 3-4...
a sto se tice ekipe, za evropu treba jedan krilni napadac i jedan napadac za klupe...a rijesiti se Mehidica, Mujica i Krpica, na njihova mjesta dovesti jednog klasnog igraca i jednu zamjenu Ahmetu...neki bi mozda voljeli vidjeli i Saricu ledja, a tu jos nekog igraca na klupu...uglavnom to je max 3 igraca (1 vrhunski i 2 za klupe), i jos pride da se rijesis 3-4...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
u zavisnosti od igara Zebe, ako se ne podigne, to je još jedan igrač koji nam treba
znači, dva kvalitetna igrača 
Joj kad se sjetim prosle godine u jesenjem dijelu jedva osvojili 12 bodova a sad imamo priliku u 6 kolu vec da prebacimo tu brojku na 13
Trebamo bit zadovoljni kakvu ekipu imamo i ne bojimo se Grbavice, Koseva, Pecare itd
idemo momci utakmicu po utakmicu...
Trebamo bit zadovoljni kakvu ekipu imamo i ne bojimo se Grbavice, Koseva, Pecare itd
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.