To si upravu, vidjelo se u nedeljuChWilla je napisao/la:k'o da je nekome drago što je ovako, ili k'o da ovdje pišu benjo, zulić i njihove klape. ali dugoročno bez juga nema ni želje kakvog ga znamo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To si upravu, vidjelo se u nedeljuChWilla je napisao/la:k'o da je nekome drago što je ovako, ili k'o da ovdje pišu benjo, zulić i njihove klape. ali dugoročno bez juga nema ni želje kakvog ga znamo.
Moj prijedlog je da se opustiš buraz, sve se to prije ili kasnije riješiZeljoSampioneGo je napisao/la:Evo nek.da neko prijedlog ja cu prvi stat. Pa nek isprebijaju nek mi jebu mater ali eto prvi cu stat. Toliko **** volim zelju i sve oko Zelje. Mozda se baz zato i ispizdim tako brzo.
Ako ćemo iskreno Dino Pekić je komesar za sigurnost i po nekoj logici je zadužen za dio organizacije zbog koje smo dobili kaznu.. Alihodžić nema nikakve veze sa ovim.. Da se ne lažemo najviše smo krivi mi jer nemamo kulture niti savjesti i većinu raje koja je bila protiv standarda boli neka stvar što će Željo platiti kaznu.. Neko reče trebalo kordon sekjuritija staviti na stepenice a onda bi nas došla skuplja pita od tepsije..salamanca je napisao/la:Alihodzic je kriv za organizaciju, ccc, nista ne radi.
Sve dok je ljudima furka kriminal, droga, belaji, dopustanje svega toga(ako si vec vodja), ne treba podrzati i pratiti osobu koja vodi navijanje. Ako neko nije u mogucnosti biti protiv ili ne moze ili ne smije, onda je bolje ne biti tu i podrzavati, nego se skloniti. Dok su na vrhu tribine i oni koji ga podrzavaju sa kriminalnim kartonom, pod drogama, nesportskim navijanjem itd, bolje je ne biti, nego biti tu, jer ti ljudi su nastetili Zelji najvise, ne radi kazni, nego sto su otjerali ljudi, a kad otjeras ljude, smanjujes budzet, potencijalne clanove, invesitore, sponzore itd. Preporucujem svim takvim da malo vide kako to u Engleskoj izgleda i da vide da su ove sadasnje furke u Engleskoj isfurali ja mislim prije 120 godina.Peterski je napisao/la:Evo vam prijedlog, odete na jug i navijate za Želju, pratite onog ko je na šipci, sve i da je crni rob. Taj čovjek je tu iz iste te ljubavi prema klubu i treba dosta hrabrosti za popeti se i predvoditi masu. Manite se komentara tipa "ovaj je smiješan", "ta će on", i tako dalje. Da je lahko svako od nas bi se prvi popeo, ali nije. Treba na sebe preuzeti odgovornost, od same organizacije (ma kakva ona bila), pa gostovanja, pa odnosa među grupama i tako dalje i tako dalje, pa povesti navijanje, napraviti atmosferu, naložiti raju. Iz ljubavi prema Želji!
Spominjali su nas prijatelju danas itekako, smijali se nasim saopstenjima i otvoreno rekli da ce nam ga stavljati gdje god stignu. Evo ti link: http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11135rodom s Mejtaša je napisao/la:Jesam li šta fulio ili ovi papci iz Saveza nas nigdje ni ne spomenuše.
Sala je bila, naravno da nije Alihodzic. Ali mogu reci da mi sad ovdje dzaba pisemo sta se trebalo kad smo dobili kaznu i platit cemo je. Sreca zaradilo se nesto para pa cemo imati. Misljenja sam da su stepenice bile slobodne da bi nam nasli nesto drugo.Hadzijalagic je napisao/la:Ako ćemo iskreno Dino Pekić je komesar za sigurnost i po nekoj logici je zadužen za dio organizacije zbog koje smo dobili kaznu.. Alihodžić nema nikakve veze sa ovim.. Da se ne lažemo najviše smo krivi mi jer nemamo kulture niti savjesti i većinu raje koja je bila protiv standarda boli neka stvar što će Željo platiti kaznu.. Neko reče trebalo kordon sekjuritija staviti na stepenice a onda bi nas došla skuplja pita od tepsije..salamanca je napisao/la:Alihodzic je kriv za organizaciju, ccc, nista ne radi.
eto, nek ti znas, misu. da ne bude zabune, u 50. sam godini zivota i nisam dio ovih sranja na tribini, niti me ista, previse, interesuju. ali je dosta vise ovih pametnjakovica, koji zivotno nezadovoljstvo istresaju po forumima, a, vecinom, i ne idu na utakmice i samo prosipaju suplju. jadovi. dosta je price o sranjima i vasih supljih prica, o kojim nemate pojma. po forumima i fb nas ima k'o kineza, sa supljom pricom, a kad dodje tekma na grbavici, jedva se 2-3 hiljade iskupi. j.ebem ja takve navijace. jug i njihovi problemi me ne interesuju, ja sam na sjeveru, konstantno, skoro svaku tekmu, jos od prije rata. vi, novokompovani navijaci, kojim i hrdjave dlake smetaju (jasna vam je komparacija) nam ne trebate sa svojim sranjima i negativom. pustite nas, vjerne, da se patimo sa trenutnim stanjem, a vi se drzite suknjica svojih zena i istresajte frustracije negdje drugo (ako imate gdje i ako imate muda za to), a Zelju i njegove navijace ostavite na miru. jedva cekate neku negativu da se javite, kad su pozitivne stvari u pitanju, na mapi vas nema, MISEVI. i taj jug, nece nikada biti sto je bio bez podrske i pomoci sjevera i zapada, pa hajde da probamo, svi zajedno, kao sad protiv veleza, napraviti bolju situaciju na tribinama, a ne samo srati kako ne smijete voditi djecu, zene, djevojke, ili bilo koga na tribinu, jer se, pobogu, bojite sranja. sta smo mi, stariji i ozbiljiniji, uradili da promjenimo nesto po tom pitanju. jel' to benjo, tica, amar, lakaca... imaju vece pravo na stolicu stadiona grbavica od mene? jasno kazem da nemaju i mene nece niko otjerati i sprjeciti da dolazim na tekme voljenog kluba i dam mu podrsku kako ja hocu i zelim, bez da imam dodira sa pomemutim facama. a ti, stisni to medju nogama (ako nisi klasicni papucar, pun price, a u reali MIS) odi pred jug, prilikom prve domace utakmice, reci im to u facu i promjeni situaciju. ne seri i ne pametuj sakriven nikom na forumu!ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ne znaju oni upalit racunar... A ne registrovat se i pisati..
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, b00t, CentarsutNaClanak921, F1921B, Hilmo123, klasik, mnon46, Napaceni87, NazorUso, Orvel, perodeformero, Proximic, Rauber33, Tarapi, UltraSa46 i 199 gostiju.